Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos előidény, 2. meccs

2009.08.23. 15:44 - haromt

Ma hajnalban tudta le második meccsét az NFL előidényében a Denver Broncos együttese, és csapatunk a Seattle Seahawks otthonában a jó játék ellenére 27-13-as vereséggel zárt. Nézzük a legfontosabb egyéni teljesítményeket!

A kezdőkről:


- QB: Kyle Orton nagyot javult erre a mérkőzésre, végre kiélvezte a fal adta lehetőségeket és pontosan is passzolt. A pick mindegy, csak hülyéskedés volt a balkezes passz. JMD direkt terhelte, hogy a playek kb 80 %-ában passzoltunk, de jól állta a megpróbáltatásokat.

- RB: Correll Buckhalter nagyon gyenge, az első pár playben használtuk, különösebb eredmény nélkül. LaMont Jordan sem volt egy nagy durranás, benne legalább az jó volt, hogy nagyon jó a keze, és a közeli elkapások után szépen tudott futni. Peyton Hillisnek volt egy gyönyörű futása, amit tőle függetlenül egy "szabálytalanság" miatt visszafújtak, és több szép megmozdulása volt ezalkalommal is.

- WR: Eddie Royal egy zseni, egyre érettebben dolgozik no.1 WR-ként is. Jabar Gaffney mozgása is jó, ügyes akciói is voltak, ugyanakkor párszor ügyetlenkedett is. Az egyetlen TD-t Brandon Stokley szerezte, gyakorlatilag a szokásos, megbízható slot teljesítményét hozta.

Opponent

- TE: Daniel Graham játéka nagyon tetszett, blokkolásban és elkapásban is. Tony Scheffler egy passzt kapott, plusz még egyet, ami után a fumble-ja volt.

- OL: Tökéletes. Bár, amíg a kezdők voltak alig futottunk, így azt nem láttuk a futást hogyan támogatja a fal, de a passzjáték során Orton kilométeres körzetében nem volt soha senki, pedig Kerneyk és Tappek szaladgáltak a túloldalon.

- DL: Kenny Petterson nagyon jó, és nem csak a 2 sack miatt. Nagyon fekszik neki ez a bull rush DE szerepkör. Ráadásul utat is csinál Elvis Dumervilnek, aki szintén nagyon jó. A NT Ronald Fields súlytalan, csak run stop, bár abban jó. Ryan McBean hasonló. A hét közben trade-del megszerzett Le Kevin Smith egyszer jött be, és mindent borított, jó lesz.

Davis- LB: Andra Davis futásnál kötelező, passznál a pálya közelében ne legyen. D.J. Williams kiosztott féltucat tackle-t és egy remek sacket is, tökéletes idén is. A többiek nem nyújtottak extrát, de hiba sem igazán volt a teljesítményekben.

- secondary: Andre' Goodmanről volt két TD, de ebből csak a 2. volt hiba, az elsőnél egyszerűen hatalmas catchet csinált Butler. Brian Dawkins fog kelleni hátra mindenképpen. Összességében a zónák még mindig nem mentek, de kevesebb a misstackle, ami felüdülés. Nem rossz ez, a playcall-lal még gondok vannak.

- ST: Matt Praternek az 53 yard elég távoli volt ahhoz, hogy be tudja rúgni.

A cserék teljesítményéről Filip néhány gondolata:


- QB: Chris Simms nem vállalkozott ugyan hosszabb passzokra, de a hatékonyság nála is lenyűgöző volt, egy pass interference-nél megsérült, eléggé sántított is, de elsőre talán nem tűnt komolyabbnak. Helyére beszállt az idén draftolt Tom Brandstater, akivel nem sokat haladtunk előre, két komoly sacket is kapott, a kis termete mellett ráadásul elég lomhának is tűnt, nekem egyáltalán nem tetszett a produkciója.

- RB: A második félidőben mikor eldőlt a meccs, Darius Walker futásait erőltettük, aki nyomta is szépen, ezen kívül pedig pár elkapása is volt. A fal is jól dolgozott előtte, ő pedig harcol keményen a roster spotért, sokadikszámú RB-nek talán bent is maradhat.

- WR: Főleg Kenny McKinley-t tudnám kiemelni, akinek két nagyon szép elkapása is volt. A jövőben szeretném többet látni a srácot, van benne potenciál. A backup WR-ek közül még talán Nate Swiftnek volt egy darab elkapása.

- TE: Jeb Putzier ügyesen mozgott, hozta a tőle elvárható szokásos teljesítményt miután a másodikszámú lineup no1 TE-je volt.

- D: A cserék közül egyedül talán Spencer Larsen tűnt fel az agresszív, lendületes játékával, ma is neki volt az egyik legtöbb szerelése a csapatban. Igazi csupaszív játékos, de ezt már tavaly is bizonyította. A többiekből bevallom nem sokat láttam, amúgy sem értek igazán a védekezésekhez, meg kicsit késő/korán is volt már. :)

- ST: Britton Colquitt, a "mindenes" rookie csere rúgó, punterként és kickerként is funkcionált a második félidőben. Volt egy csúnya own-zone-beli blokkolt puntja, ott úgy tűnt, egy kicsit lassan tette a dolgát, de inkább a védőjátékostól volt az egy hatalmas play, ő meg abszolút nem számított rá. Valamint belőtt egy FG-t 39 yardról, ami nem rossz, talán a jelenléte Pratert is jobb teljesítményre sarkallhatja.

Smith





















+ Úgy általánosságban nekem nagyon tetszett a csapat az első félidőben, a második elején hamar eldőlt a meccs, de nem ez a lényeg, ez csak edzőmeccs volt. Voltak bőven bíztató momentumok, az offense nagyon szép drive-okat vezetett, Orton is kiválóan összeszedte magát, futásban és passzjátékban is jók vagyunk, ráadásul nem csak, hogy eredményesen, de nagyon tetszetősen is haladtunk támadásban, amit ilyen komoly átszervezések után mindenképpen jó látni. A védekezésben is egész jól pörögtünk, pár hosszú passzt azért kicsit elnéztünk. Nekem tetszik az új, 3-4-es felállás, futás ellen jók voltunk ma és azért 3 sacket is jegyeztünk. Jó volt végre újra Broncos-meccset látni. :)

Jövő hétfőre, augusztus 31-re virradóra 02:00-s kezdettel az ex-denveri Jay Cutler vezette Chicago Bears gárdáját láthatjuk vendégül az Invesco Fielden a PS első hazai meccsén.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr391332833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2009.08.23. 17:43:22

jól hangzik:)) na filip milyen jól értesz már ehhez is:DD

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.23. 17:54:16

@milo_hedgie#23: Ugyan, csak leírtam amit láttam, meg hogy mit nem... :D

Amúgy faszom, most draftolok rögtön az amerikai NFL fantasyben, enyém az 1/1... vagyis snake draft lévén utána 2/20, 3/21, 4/40, 5/41, stb. pickjeim lesznek, nem szeretem így. Nagyot kell ügyeskednem, hogy ütőképes csapatom legyen, mert amúgy szét akarom alázni ezeket idén is... :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.23. 18:43:06

Na ez lett a csapatom, azért egész pofás:

QB:
Peyton Manning (IND)
Joe Flacco (BAL)

RB:
Adrian Peterson (MIN)
Knowshon Moreno (DEN)
Julius Jones (SEA)
Tim Hightower (ARI)
Peyton Hillis (DEN)

WR:
Steve Smith (CAR)
Braylon Edwards (CLE)
DeSean Jackson (PHI)
Santonio Holmes (PIT)

TE:
Tony Gonzalez (ATL)
Tony Scheffler (DEN)

D/ST:
Titans D/ST
Colts D/ST

K:
Ryan Longwell (MIN)

bad_habit_71 2009.08.23. 21:37:58

Filip: raj lett a csapat :D

A posthoz: Örülök h Orton végre vmennyire megbízható teljesítményt nyújtott, nameg Royalnak is, őt nagyon komázom.

Nósón felépül az idény kezdetére?

milo_hedgie#23 2009.08.24. 15:10:44

bal kézzel passzolt ez a majom?:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.24. 17:01:01

@bad_habit_71: Annyi a gáz, hogy csak egy igazi top RB van, mert ugye AP-t kihúztam 1/1-re, aztán SS-re meg PM-re mentem meg még elkapókra, és csak utána húztam be vmikor a következő RB-ket. Nem volt ez túl jó, hogy 20 pickenként választottam kettőt egymás után az egész drafton...
Azért csináltam RB depthet, több használható van, mindig meg kell találnom majd az aktuális legjobbat az adott hétre, ami talán nem lesz nehéz, mert tudni fogom pl hogy Hillis vagy Moreno kezd, és akkor a starter brutális lesz. :) A WR-ek baromi erősek. A QB és a TE pedig top ember a posztján, és a cseréik sem rosszak. A kickert nem vágom, de azzal nem lehet olyan sok pontot bukni, tavaly Praterrel is egész jól megvoltam, pedig az nem kicker teljesítmény volt, amit ő művelt. :D

Majd a magyar fantasy lesz a keményebb. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.24. 17:05:05

@bad_habit_71: Az első PS-meccsen sérült meg "1-2 hétre", ez alapján elvileg akár már a Bears ellen játszhat, sztem még nem fog, max az utolsó előidénymeccsre bedobjuk egy kicsit formába hozni, de lehet már a rajtra pihen. Sztem a nyitó meccsen számíthatunk rá, és ő lesz a kezdő. ;)

milo_hedgie#23 2009.08.25. 14:06:48

jól olvastam,hogy simms hetekre kidölt?:(((

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.25. 14:58:25

@milo_hedgie#23: preseasonra biztos. de annyira azért nem durva

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.25. 14:59:21

@Filip89:
utolsó meccsen senki kezdő nem fog játszani. a többi csapatnál sem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.26. 04:45:56

Na, már megint tradeltünk a Pats-szel, jött vmi Holsten féle nevű ember az OL-be, azért a pickért, amit pár napja Smith mellett kaptunk tőlük.

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.26. 20:54:52

Hochstein :P ha olvasnád a fórumot meg is tudhatnál róla pár dolgot :P

milo_hedgie#23 2009.08.28. 18:42:27

@Filip89:
gyönyörű:S nem tetzik ez az ofseason,moreno ezen a hétvégén se játszik.:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.28. 19:14:07

@milo_hedgie#23: Moreno mellett Jordan sem lesz hétvégén. Viszont Dawkins bemutatkozhat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.29. 10:17:52

Szept. 5-ig tiltottuk el Marshallt, vagyis ezalapján a season openeren már ott lehetne, de ha továbbra is majom lesz, hosszabbítjuk az eltiltást, de akkor már a fizuja is csökkenni fog... :P
Nem tudom mikor fog már felnőni ez a majom, de ilyen magatartással rohadtul nem fogja bevállalni erre az évre egyik csapat sem, mi meg nem cseréljük el áron alul, aztán egy egészéves holdout után meg jövőre sem nagyon reménykedhetne egy szép szerződésben. :P

blogs.denverpost.com/broncos/2009/08/28/broncos-suspend-marshall-through-sept-6/

milo_hedgie#23 2009.08.29. 13:33:59

nagyszerű,hogy a csapat két legjobb játékosát igy elszórakoztuk a nyáron:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.29. 14:03:42

@milo_hedgie#23: Ugyan már, akkor sem csinálhat azt amit akar, nem óvoda. Cutler is ezért lett elzavarva a francba. :P
Elnézve a legutóbbi meccs első félidejét, nem is hiányozna nagyon: Royal, Gaffney, McKinley brutális, és akkor ott van még Stokley, Scheffler, Graham, Jordan, Hillis, Moreno, stb. :)

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.29. 15:08:22

Na Cutlert ne keverjük Marshallal. Ő is rinyált, de neki igen nagy piaci értéke volt, amit maximálisan ki is használtunk 2 first round, egy QB jött érte.
Marshallt nem fogjuk cserélni 2. kör alatt pickért, mert jövőre csak RFA lesz, amikor is kaphat egy RFA tendert, amiből csak egy 2. kör átadásával lehet elvinni. De így nem fog kelleni senkinek, ergo marad itt. Szóval ő szophat igazán vele ha nem hagyja abba. Úgyhogy abba fogja hagyni egy idő után

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.29. 15:51:56

@haromt: Nekem jól jönne, ha nem játszana, mert Royal és Gaffney is megvan fantasyben, plusz akkor Wayne-t simán kivágnám még McKinleyért... :D

milo_hedgie#23 2009.08.29. 17:45:00

@Filip89:
bolond!:))
reméljük megoldódnak a nézeteltérések,és nyugodtság és béke lesz a csapatnál.de lehet naiv vagyok:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.31. 05:15:57

DEN-CHI 17-27. Nem voltunk olyan rosszak, a meccs azért elég szar volt.
Remélem nappal össze tudunk hozni majd egy öf-t haromt-vel. ;)

milo_hedgie#23 2009.08.31. 14:16:05

@Filip89: uh:((( lesz összefoglalótok? kiváncsi lennék mi történt!

Tomi_Tanguay 2009.08.31. 17:10:20

pff itt is szoptunk?:(
csak én érzem ugy hogy ez egy nagyon szar idény lesz az összes csapatunknak?:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.31. 20:12:48

@milo_hedgie#23: Holnap várhatóan. Ma már úgyis felment gyakorlatilag két írásunk, a vasárnap 23:35-össel együtt. :)

milo_hedgie#23 2009.09.01. 13:37:57

@Filip89: orton és sims is sérült??? ki fog játszani igy az első meccsen?


süti beállítások módosítása