Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

NLL All-Star: Szavazás

2011.01.25. 14:53 - Filip89

A 2009-es nagysikerű denveri rendezvény után idén február 27-én újra megrendezésre kerül az NLL All-Star gála, melynek helyszíne a New York államban található Verona városának Turning Stone Resort Casino nevű csarnoka lesz. A világ legjobbjainak jutalomjátéka tehát idén visszatér a sportág őshazájába, az Oneida és az Írókéz indián törzsek otthonába, akik annak idején, évszázadokkal ezelőtt ezen a környéken teremtették meg a lacrosse alapjait.


"Rendkívüli módon izgatottak vagyunk, hogy ilyen kultikus helyszínen rendezhetjük meg az idei All-Star gálát. Nagyszerű érzéssel tölt el, hogy sikerült együttműködésre lépnünk az Oneida nemzettel, ami remélhetőleg a jövőben is gyümölcsöző lesz"
- jelentette ki George Daniel, az NLL komisszárja.

A bajnokság összes játékosának megvan az esélye a gálán való részvételre, lévén a beszavazásban a szurkolók, a menedzserek és az edzők voksait egyaránt figyelembe veszik. A szurkolói voksolás az elmúlt hétvégén vette kezdetét a liga hivatalos oldalán, és február 7-ig adhatjuk le szavazatainkat a következő linken keresztül. A szavazás során a keleti és a nyugati csoportból egyaránt hat-hat játékost választhatunk ki, figyelembe véve, hogy 24 órán belül egy számítógépről csak egy szavazatsort lehet elküldeni. Valamennyi csapatból fejenként hat lacrosse-os méretteti meg magát a beszavazáson a liga elöljáróinak véleménye értelmében, így természetesen a nyugati listán a hat Mammoth-képviselő nevét pipáljuk ki, míg a keleti sorban tetszés szerint válogathatunk kedvünkre.

A Mammoth jelöltjei a szurkolói szavazásra:

- John Grant Jr hosszú időn át a Rochester csapatát erősítette, az idei szezon előtt került át Colorado-ba, és már az első mérkőzéseken alaposan belopta magát a Mammoth szurkolói szívébe páratlan vezéregyéniségével és fontos góljaival, egyértelműen ott a helye az All-Staron, hiszen évek óta a lacrosse-világ vitathatatlan állócsillaga.
- Ilija Gajic a 2010-es újonc szezonjában egy súlyos betegség által korlátozva is alaposan megmutatta erényeit a profi ligában, tíz mérkőzésen szerzett 16 góljával bebizonyította, hogy a következő évek meghatározó játékosa lehet Denver-ben, és hogy a liga legnagyobb csillagai között is helye van.
- Cliff Smith ugyancsak másodéves, ugyancsak első körös kiválasztott, és ugyancsak irtózatosan tehetséges. A tavalyi bemutatkozó idénye tekintélyt parancsolóan sikerült, 2011-re pedig úgy fest, végképp még magasabb szintre lépett, az első fordulókban több nagyszerű gólt szerzett, beleértve a Calgary elleni utolsó másodpercekbeli győztes találatát, amely végképp a klasszis kategóriába emelte őt.
- Mac Allen is a Knighthawks-ból került hozzánk, keménykötésű, szorgalmas védőjátékos, eddig Keleten riogatta az ellenfelek csatárait, de nálunk is alig néhány hét alatt bemutatta, hogy milyen kíméletlen hátvéd, aki óriási erősítés volt csapatuknak.
Steve Forsythe pályafutása harmadik idényét is a Mammoth-ban tölti, igazából kissé érdekes a jelölése, mert a korábbi években a csapaton belül sem tudott meghatározó játékos lenni, így nehéz értelmezni, hogy liga szinten miért lenne az, de ha már ő mérettetheti meg magát a voksoláson második denveri hátvédként, akkor rá kell szavaznunk.
- Chris Levis kapus a tavalyi szezon alatt érkezett a Calgary-tól, és bár egy darabig versenyeztettük őt a pozícióért, idénre kiharcolta magának az első számú helyet a Mammoth ketrecében, és a szezon első három meccsén szédületes formában védve jelenleg a liga legjobb kapusai közt tarthatjuk számon, nem kérdés, hogy All-Star-szinten kezdte az évet.

"Nagyon várom az All-Star meccset, biztos vagyok benne, hogy több denveri játékos is mindenképpen megérdemli a részvételt, és jónéhányan szerepelni is fognak a gálán" - tette hozzá a csapatunk vezetőedzője, Bob Hamley.

A Kelet-Nyugat All-Star mérkőzést magyar idő szerint február 27-én vasárnap 20:00-tól rendezik meg Veronában.

Szavazzunk minél többször a Mammoth képviselőire, és jutassunk el minél több denveri sportolót a Gálára!

nll on livestream.com. Broadcast Live Free

 

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr762612346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2011.01.25. 16:27:05

így van,szavazzatok!:))

Tomi_Tanguay 2011.01.25. 18:00:08

az indián törzsfőnök beszédét nagyon be kellett linkelni:D

Coach Sacco 2011.01.25. 19:09:00

Jópofa cikk. A mai szavazatom megvolt. :)

foppa21 2011.01.25. 19:50:05

mindenki szavazzon minden nap!
az tényleg érdekes hogy langtry vagy shewchuk nem jelölt, amikor szerintem ők a csapat legjobbjai. meg ők voltak jelölve nálatok is az év denveri sportolói választáson:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.25. 20:24:31

@foppa21: Mindenki hozzon magával még egy embert minden nap! :)
Langtry 2009-ben volt nálunk jelölt, tavaly Shewchuk és Alex. Igazából megérdemlik a jelölést ezek is, csak Forsythe a nagy lámaság. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.26. 18:31:02

Remélem a mai napi szavazási lehetőségeteket is kihasználtátok!

foppa21 2011.01.26. 18:57:13

@Filip89: azt mondjátok meg hogy keleten kikre érdemes szavazni?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.26. 19:15:55

@foppa21: Az Outlaws-os Westervelt-re és Seibald-ra mindenképp.

milo_hedgie#23 2011.01.26. 20:11:03

@foppa21: nekem ez a keleti álomcsapat: vinc driscoll steenhuis billings dawson powell


süti beállítások módosítása