Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Carmelo Anthony New York-ba cserélve

2011.02.22. 12:31 - Filip89

Véget ért a több hónapon át tartó szappanopera, és a Denver Nuggets vezetősége magyar idő szerint a kedd hajnali órákban elcserélte Carmelo Anthony-t a New York Knicks csapatához egy hatalmas megaüzlet keretein belül. Ugyan a csere megkötését hivatalosan csak a mai nap közben fogják bejelenteni, a Denver Post mellett a legfontosabb NBA-oldalak egyaránt megerősítették a tranzakció létrejöttét, így teljesen biztosra vehető a Knicks-szel kötött frigy. A trade értelmében az Aranyrögök az irányító Raymond Felton, a kiscsatár Wilson Chandler, a hármas-négyes Danilo Gallinari és a center Timofey Mozgov játékjoga mellett a Knicks 2014-es első körös, a Golden State 2012-es és 2013-as második körös draftválasztását és 3 millió dollár készpénzt kaptak, miközben a tékozló Melo mellett a veterán Chauncey Billups, illetve három kiegészítő ember, Anthony Carter, Renaldo Balkman és Shelden Williams került a NY-iaiak birtokába.





















Mint ismeretes, Anthony-val múlt nyár óta nem tudtunk megállapodni az idény végén lejáró szerződése meghosszabbításában, majd a játékos többször a távozásának adott hangot, és azt is kijelentette, hogy csak a New York Knicks együtteséhez lenne hajlandó hosszabb távra lekötni magát. A saga több, mint fél éven át tartott, a Knicks mellett a New Jersey Nets érdeklődött serényen az egykori denveri 15-ös szolgálataiért, ám Melo többször is megjegyezte, a Nets-hez nem lenne hajlandó aláírni, így a klub orosz milliárdos tulajdonosa hiába állt elő egészen elképesztő ajánlatokkal, Melo szignója hiányában nem volt igazi realitása az üzlet megkötésének. Arra viszont mindenképpen jó volt a NJN érdeklődése, hogy a valódi vásárlóerővel bíró Knicks-ből minél nagyobb összeget tudjunk kikényszeríteni, és igazi minőségi játékosokra tegyünk szert a nagy cserében.

Anthony a 2003-as draftolása óta a Nuggets igazi meghatározó játékosa, vezéregyénisége, a szurkolók első számú kedvence volt. Ittléte alatt a csapat minden évben bejutott a rájátszásba, nyolc szezonjából négyszer All-Star idényt futott, mindannyiszor 20 pontos átlagteljesítmény felett dolgozva. Azonban 2010. nyarán mégsem szeretett volna tovább hosszabbítani a csapattal, a klub hiába igyekezett minden feltételt biztosítani számára, ugyanis Melo ügynöksége a fejébe vette, hogy a játékost a szerény denveri piacról át kell menekíteni a jóval komolyabb felkapottsággal, nagyobb anyagi háttérrel, több reklámlehetőséggel bíró New York-ba, és a jövőt csak a Knicks-ben képzelték el. Ez az állapot pedig már visszafordíthatatlan volt, Masai Ujiri, klubmenedzser, hosszas udvarlása ellenére Melo-t nem lehetett eltántorítani céljától, így a Nuggets kénytelen volt elcserélni a sztárjátékost az idei deadline-ig, hogy az idény végeztével ne ingyen távozzon a klubtól, február 21-én pedig végre megköttetett a bombaüzlet. A coloradói együttes kétségtelenül megpróbálta a lehető legtöbbet kihozni a cseréből, és egyelőre úgy néz ki, mindez sikerült is...

Már most kijelenthető, hogy a denveri sporttörténelem valaha volt egyik legnagyobb horderejű cseréje ment végbe, ehhez hasonló sztárjátékos komoly értékre váltása legutóbb talán 2008-ban Matt Holliday esetében történt, s az egyéb üzleteket figyelembe véve is legfeljebb csak a John Elway vagy a Patrick Roy megszerzésére irányuló denveri tranzakció említhető egy lapon a mostani Anthony-cserével.

Chauncey Billups Chauncey Billups #1 of the Denver Nuggets drives against the Los Angeles Clippers at Staples Center on January 5, 2011  in Los Angeles, California.  The Clippers won 106-93.  NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.




















A trade legszomorúbb pontja, hogy a lojalitását megtartani kívánó Chauncey Billups-t is kénytelenek voltunk továbbadni Melo mellett. A helyi származású rutinos irányító korábban számtalanszor kijelentette, hogy Denver-ből szeretne visszavonulni, aktív pályafutása befejezése után pedig akár szívesen edzősködne a csapatnál. Alighanem ezek már csak álmok maradnak, bár talán van rá esély, hogy a csapat a következő offszezonban még alá tudja íratni a veterán harcost, amennyiben Billups még a csere ellenére is kitartana a Nuggets mellett, mindenesetre a hétfői edzés végén a trade hallatán, szó nélkül kerülte ki a média képviselőit.

George Karl, vezetőedző boldog, hogy véget ért a hosszú ideje tartó végeláthatatlan huzavona: "Nagyon örülök, hogy vége. Örülök, hogy nyugalom lehet végre a csapatnál, hónapok óta bizonytalanságban éltünk, borzalmas volt a játékosoknak, az edzőknek és a szurkolóknak is, hogy fogalmunk se volt mit hoz a jövő. Most már legalább tisztán láthatunk." A mester ugyanakkor hozzátette, "nagyon sokan szomorúak most Chauncey távozása miatt, beleértve engem is. Tisztában vagyok vele, hogy szerette Denvert, mi is szerettük őt. Chauncey egy igazi bajnok marad az emlékezetemben örökre, de sajnos elkerülhetetlen volt a feláldozása."

A teljes interjú George Karl-lal:



A másik három távozó játékos elvesztése nem könyvelhető el komolyabb érvágásnak, mindannyian csak kiegészítő emberek voltak a csapatban, az idei szezonban a legtöbbjük csupán sérülések esetén kapott lehetőséget, normális esetben alig tudtak pályára kerülni. A korábbi Knicks-játékos Balkman 2008-ban éppen egy trade-ben érkezett hozzánk, de sosem tudta igazán beverekedni magát a csapatba; a veterán Carter 2007 óta erősítette a klubot, éveken át második számú irányító volt Iverson vagy Billups mögött, de a fiatal Lawson érkezésével már visszaszorult a harmadik helyre a posztján; míg a fiatal magasember Williams tavaly nyáron szabadügynökként került a csapathoz, ám Martin és Andersen felépülésével jelentősen redukálódott a játékideje.

Az üzlet megkötését követően már azonnal szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a Nuggets még a csütörtök esti cserestop életbelépéséig további trade-eket fog létrehozni, s a friss szerzemények közül többeket is felhasználtunk egy-egy újabb cserében. Minden bizonnyal ezek a hírek nem alaptalanok, mert nem sikerült maradéktalanul kielégítenünk a céljainkat, így mindenképpen további akciók várhatóak Josh Kroenke stábjától a napokban. Módjával azért, de kicsit ismerkedjünk meg az új játékosainkkal, akik közül legalább néhányan jó eséllyel valóban a csapatot erősíthetik a következő időszakban:

New York Knicks point guard Raymond Felton looks for an open teammate in second quarter action against the Toronto Raptors at the Air Canada Center in Toronto, Canada on October 27, 2010. The Raptors defeated the Knicks 108-103. UPI /Christine Chew Photo via Newscom- A 26 esztendős Felton a North Carolina University-ről 2005-ben bajnokként távozott - éppúgy, mint Lawson 2009-ben. A draft összetettbeli ötödik választásaként kelt el a Charlotte Bobcats által abban az évben, majd öt szezon után, tavaly nyáron tovább állt a Knicks-hez, akikkel két éves megállapodást kötött. Felton idén karrierje eddigi legjobb évét futja, az aktuális szezonban 54 mérkőzés alatt 17.1 pontot és 9 asszisztot átlagolt, találkozónként 38.4 percet játszva, eddig valamennyi műfajban messze meghaladja éves átlagteljesítményét.
- Chandler érkezett konkrétan Melo posztjára, aki a 2007-es draftolása (1. kör, 23. pozíció) óta mindvégig a Knicks-t erősítette, karrierje során folyamatos fejlődést mutat, különösen a második szezonjában kapott rengeteg lehetőséget, míg a jelenleg is futó évadban minden eddiginél hatékonyabban dolgozik, 51 pályára lépéséből 30-szor volt kezdő a NYK-ben, miközben meccsenként 16.4 pontos és 5.9 lepattanós produkcióra volt képes átlagban. Egyetlen hátránya, hogy az év végén lejár a szerződése, ha meg szeretnénk őt tartani, akkor minél előbb új megállapodást kell létrehoznunk vele.
- Az olasz származású Gallinari első sorban a két csatárposzton vethető be, annak idején az Olimpia Milano színeiben olasz bajnokságot és ULEB Cup-ot is nyert, majd a 2008-as börze hatodik helyén választotta ki őt a New york-i együttes. Első évében csak kevés játéklehetőséget kapott, de a tavalyi és az idei kiírásban már nélkülözhetetlen tagja volt a Knicks-nek, a 2010/11-es idényben mind a 48 mérkőzésén a kezdőben számítottak rá, miközben 15.9 pontot regisztrált meccsenként, bár csupán 41.5 %-os mezőnyhatékonysággal.
- Az újonc Mozgov egészen a 2010-es szezon befejezéséig hazája bajnokságában, Oroszországban játszott, majd a mostani évad megkezdése előtt vágott bele a tengerentúli kalandba, amikor három éves szerződést írt alá a Knicks-hez. A keleti óriás egyelőre csak epizódszereplő volt az NBA-ben, 34 fellépése alatt meccsenkénti átlagban alig 13 perceket játszott, de rendkívül komoly potenciállal bír, már az orosz válogatottban is feltűnt.
- Három jövőbeli draftlehetőség is a mieink birtokába került (2012 GSW 2nd, 2013 GSW 2nd, 2014 NYK 1st), ám a vezetőség nem titkolt célja, hogy az idei draftra szóló első körös cédulával gazdagodjunk, így a további csereüzletekben mindenképpen várható lehet az erre való törekvésünk, de akár további későbbi draftjogokra is lecsaphatunk.


Lélegezzünk egy nagyot, a Melo-saga végre lezárult, de egyelőre csak annyi biztos, hogy Anthony már nem a Nuggets játékosa, és hogy a csapat valóban a megújulás mezéjére lépett. Az, hogy milyen összetételben vágunk neki az alapszakasz hajrájának, egyelőre meglehetősen képlékeny, a cserestopig még könnyen további csereüzleteket hozhatunk tető alá. Az NBA-ben ez a bizonyos deadline magyar idő szerint csütörtök este 21:00-kor lesz esedékes, addig még izgatottan várhatjuk az újabb akciókat, amelyekről természetesen a későbbiekben be fogunk számolni.

Carmelo Anthony Carmelo Anthony #15 of the Denver Nuggets follows through as he dunks against the New York Knicks at the Pepsi Center on November 17, 2007 in Denver, Colorado.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr12679279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Foresz 2011.02.22. 14:01:26

Jó lett,szépen összefoglaltad a tudnivalókat.Majd ha véget érnek a cserék,írok egy bővebb cikket is,persze amikor már tudjuk hogy valójában kik jönnek és kik maradnak.

foppa21 2011.02.22. 14:02:00

eltakarodott!!!:-D
csak billupsot sajnálom:-(

Tomi_Tanguay 2011.02.22. 15:31:40

már egyből van róla knicks mezes kép?:D

Tomi_Tanguay 2011.02.22. 16:01:31

és akkor most billups lekerül a fejlécről?:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.22. 16:26:30

Még egy ideig marad, aztán lehet, hogy megkérem, hogy csinálják meg Lawson-osban, vagy nem tudom ki illene oda.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.22. 16:27:52

Amúgy marha jó, hogy csak ma lesz hivatalos a trade, így 9 emberrel fogunk kiállni a Grizzlies ellen: Lawson, Afflalo, JR, Forbes, Martin, Harrington, Andersen, Nené, Ely.

foppa21 2011.02.22. 17:29:29

azt lehet már tudni, hogy milyen cseréket tervezünk még?

Tomi_Tanguay 2011.02.22. 17:45:22

főleg valami PF és 1stök jöhetnek szóba szerintem.
a clippers pl galloért a timberwolves jövőévi 1stjét adná. de érte legalább 5 csapat versenyben van.
aztán van olyan is hogy felton+mozgov menne a netsbe, ők harrist küldenék a mavsbe, tőlünk meg onnan jöhetne pick.
izgalmas lesz még csüt estig:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.22. 18:03:50

Szerda hajnali denveri menetrend:
- 02:00 St. Louis Blues - Colorado Avalanche (NHL)
- 03:00 Denver Nuggets - Memphis Grizzlies (NBA)

Gyertek a chat-re meccset nézni, ha kíváncsiak vagytok a cserék utáni nagy meccsekre! :)

Bővebb beharangozó:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=584909

melo15 2011.02.22. 18:18:19

szerintem nagyon jól megcsináltuk a cserét! többet nem tudtunk volna kiszedni a knicksből, de muszáj volt velük cserélni. chandlert és feltont kéne megtartani a másik kettőt pedig jó négyesre csere.

melo15 2011.02.22. 18:37:57

@Tomi_Tanguay: ezek nem tűnnek rossz lehetőségnek

Foresz 2011.02.22. 18:50:19

@melo15: Chandler-el az lesz a gond,hogy nyáron lejár az egyébként rendkívül előnyös újonc-szerződése,és ilyen 8-10 millió/éves fizetést akar kicsikarni.Nekünk ennyit meg valószínűleg nem ér meg.Nem lehet rá franchise-t építeni,bármennyire jó védő- és támadóoldalon is.Nagyon rapszódikus,van hogy dob 30-at egy meccsen,aztán 4-5 meccsre eltűnik.Ezért nem tartanám meg.A kis olasz játékát nem kedveli nagyon a Nuggets vezérkara,pedig szerintem őt kéne megtartani.Mindenesetre neki elég magas a csere-értéke,érte kaphatunk egy Favors-hoz hasonló fiatal,tehetséges négyest.

Foresz 2011.02.22. 18:54:48

Ja,és Felton sem egy nagy húzás irányítóba,őt esetleg a nyáron cserélhetjük,vagy esetleg - ha nem lesz lockout - akkor a jövő szezonban.A 7,5 millás lejárója kifejezetten kíváló kiindulási tárgyalóalap,lévén hogy sok csapat bepróbálkozik majd 2012 nyarán a két akkor lejáró irányítóért,Paul-ért és Deron Williams-ért.Őértük meg zsebbe kell majd rendesen nyúlni...Nekünk azon a nyáron már nem ilyen irányítókra lesz szükségünk remélhetőleg,hiszen addigra Lawson felnőhet a feladathoz.

foppa21 2011.02.22. 19:09:45

jut eszembe borzalmasan néz ki rajta a knickshez, de hát bassza meg ez kellett neki, remélem jó szar lesz:-P

Tomi_Tanguay 2011.02.22. 19:09:54

@Foresz: felton idén kurva jó szezont futott, mondjuk tényleg kár lenne ha lawsont hátráltatná. szerintem tynak kéne kezdőnek lennie. még az lenne érdekes, ha lawson lenne PG, felton SG, aztán meglátjuk úgy mit tudnak.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.22. 19:17:16

Biztos, hogy Lawson lesz a kezdő irányítónk, ez nem kérdés. Felton túl jó backup-nak, szerintem előbb-utóbb tovább fogjuk tolni, nekünk majd egy rutinos reserve PG-re lesz szükségünk, amit szerintem szabadügynökként is foghatunk nyáron.

Mellesleg:

This season, Lawson averages 10.4 points per game and 3.7 assists in 23.9 minutes.

And as a starter this season, he averages 15.5 points and 6.0 assists in 35 minutes.

Tomi_Tanguay 2011.02.22. 19:37:01

majd ACt visszahozzuk a nyáron:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.22. 19:57:44

A Denver Post-os Chris Dempsey-vel élőben lehet chatelni a Melo-trade ügyében:

www.denverpost.com/nuggets/ci_17451232

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.23. 01:41:08

Karl azt mondta, hogy továbbra is a rájátszás a csapat célja.

milo_hedgie#23 2011.02.23. 10:44:59

hát ez igen!érett már nagyon a csere,ha nem akart itt játszani akkor inkább menjen. kíváncsi leszek hogyan tuják újra építeni a csapatot. gondolom egy ilyen játékos távozása komoly változásokra van szükség,főleg hogy billups is ment.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.23. 11:00:18

A teljes üzletben amúgy a cikkben említett négy ember és a három future pick mellett megkaptuk még Kosta Koufos-t is a Wolves-tól. :D

www.nba.com/playerfile/kosta_koufos/career_stats.html

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.23. 17:39:16

Deront eltrade-elték a Nets-be. Harris, Favors és két pick érkezett a mormonokhoz.

Tomi_Tanguay 2011.02.23. 18:17:05

nem jártunk ezzel annyira rosszul. bár ha azt veszem hogy harris és favors nálunk is kiköthetett volna akkor basszák meg:P

melo15 2011.02.23. 20:26:19

@Tomi_Tanguay: nem jelent semmit
viszont annak örülök h deron elmegy :)

Coach Sacco 2011.02.23. 21:03:11

Sajnálom, hogy Billupsnak mennie kellett, de érthető, hogy a rebuildért feláldozták, így tényleg jó játékosokat sikerült szerezni már amennyire ismerem az új embereket. Kíváncsi leszek ezután mit tud a csapat, de én nem írnám le őket!

Tomi_Tanguay 2011.02.24. 10:30:53

baront a cavsbe cserélték.
ma este 9kor deadline!

Foresz 2011.02.24. 15:45:50

Este 9-kor vége ennek a csere-berének.Holnap nem dolgozom,írok egy cikket a megmaradt csapatunkról.Azért még ma este várok legalább egy akciót tőlünk...

Foresz 2011.02.24. 16:53:31

JR Smith iránt érdeklődik a Dallas.Első számú célpontjuk Prince Detroit-ból,de kalapban van a mi "Kovács"-unk neve is.Kíváncsi vagyok kit adnának érte,mert helyük nincs a sapka alatt,szóval itten emberáldozatra lesz szükség ha komolyan gondolják.

foppa21 2011.02.24. 16:59:20

mik a hírek? tovább fogunk cserélni valakit az újak közül?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.24. 17:12:09

Kicsit lecsendesedtek az események, de bizonyára megpróbálunk ügyködni még valamit. Vagy ha nem most, akkor majd a draftnál. Meglátjuk, mi lesz még este 9-ig.

Az mindenesetre biztos, hogy az öt új játékosunk elvileg bevethető lesz éjjel a Celtics elleni meccsen. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.24. 17:13:00

És a mezszámaik is megvannak:
Chandler wearing 21, Felton 20, Gallinari 8, Koufos 41, Mozgov 25.

foppa21 2011.02.24. 17:44:58

@Foresz: hát JRt jó lenne elboltolni. de a mavsből nem tudom kit lenne érdemes elhozni.

Foresz 2011.02.24. 18:14:51

Nem igazán van olyan ember a Mavs-ben,aki nekünk kellene,úgy hogy mi most nem erőltetjük a dolgokat.Állítólag a szakemberek szerint nekünk lett hirtelen az egyik legmélyebb padunk a ligában.Gyakorlatilag a tartalékaink is majd olyan erősek mint a kezdők.
JR eredetileg kezd a Celtics ellen,de az is lehet hogy Gallinari mégis bekerül helyette.Ez majd a meccs előtt közvetlenül kiderül.

Foresz 2011.02.24. 18:18:13

@foppa21: Az újak közül nem valószínű,esetleg Felton-t cserélhetjük,de annak a cserének is alapjában véve Harrington lehetne az alapja,mert őt innen el kell raknunk.Ha nem ma este,akkor a nyáron csinálni kell egy cserét amiben aztán ő pakol innen.
Ha meg most sikerülne,akkor lehet hogy az orosz nagymedvét,"Mozdony-t" kell Felton és őmellé rakni,hogy eladhatóvá váljon a portéka.

Foresz 2011.02.24. 19:23:31

Szóval ahogy sejtettem,már el is hajtottuk a Dallas-t.Nincs olyan emberük,aki minket jelenleg lázba hozna,és értékben - azaz fizetésben - is ott lenne ahol Smith.
Egyébként ezzel kibontakozni látszik a szándékunk JR szerződéshosszabbítására.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.24. 19:25:32

Igen, közben Prince se megy a Mavs-be, érte egy Butler+1st csomagot ajánlották. Hát, JR-t többre tartom Butler-nél, 1st mondjuk jól jönne, de szerintem azért még a draft közben is tudunk cserélni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.24. 19:58:10

A legfrissebb hírek szerint már nem várható, hogy cserélünk többet.

foppa21 2011.02.24. 20:22:39

@Foresz: jó döntés volt. JRt tartsuk meg, most hogy nincs melo még többet játszhat hármast és a múltkor is milyen jól nyomta :)

Tomi_Tanguay 2011.02.24. 21:03:29

perkins ide jött a divbe a thunderhez:(

Tomi_Tanguay 2011.02.24. 21:06:10

ez se kutya:D
The Rockets have traded Shane Battier back to Memphis in exchange for Hasheem Thabeet and a first round pick, according to a source.

melo15 2011.02.24. 21:19:32

@Tomi_Tanguay: na még szerencse hogy thabeet nem nálunk kötött ki :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.24. 21:25:44

Karl az új csapatunkról:

“There are four things that are as good as it’s ever been: We’re bigger than we’ve ever been, we’re younger than we’ve ever been. It’s the best team in my mind, now this hasn’t been proven yet, but I feel it will be the best running team we’ve ever had. We’ve run with kind of non running players. We’re going to be a better running team. And from what I see, it’s going to be the best passing team. So those things to me, excite the hell out of coaching. Talented players excite the hell out of you. But the things that make a team work, we’ve added some of those pieces that we’ve never had here. We will continue to shoot the ball as well as we shoot it. You’re run, you’re big, you run and you pass. I think (the front office) has done an incredible job. The personality of how we play is now much better than I think it was before.”

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.24. 21:37:55

Volt itt pár érdekes csere ligaszerte. Mivel szimpatikus csapat nekem a Memphis így róluk: Thabeet elhúzásának örülök, egy bust volt, Battier rutinja pedig biztosan jól jöhet a playoff-harcban, remélem be fognak jutni. Nem írtátok még, hogy elcserélték Mayo-t is a Pacers-be, ez annyira nem tetszik, mert bírtam, meg fantasy-ben nálam van, nem tudom Indiana-ban mennyire lesznek produktív statisztikái, de szerintem hasznos ember lesz ott.

Ja, ha már fantasy: szóba került, hogy Biedrins-t átküldik a Cavs-hez egy csomagban, az nagyon jól jönne, mert ott biztos több lehetőséghez jutna a szarok közt. :)

Tomi_Tanguay 2011.02.24. 21:40:40

gerald wallace to portland. adtak érte przybillat meg két firstöt LOL:D

Tomi_Tanguay 2011.02.24. 22:02:02

ne szarjál be, mayo nem megy sehova. úgy néz ki túl későn kötötték meg a cserét, már a határidő lejárta után, ekkora faszokat:D


süti beállítások módosítása