Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

NFL Play Offs Divisional Round: Broncos @ Patriots: Beharangozó

2012.01.14. 08:24 - Black_Adder

Alig pár hete mutattam be a New England Patriots csapatát, így most sajnos nem tudok sok új ötlettel előrukkolni. De a cím hosszabb, ha már az írás rövidebb, és legalább nyomatékosítja, hogy bizony már a rájátszás második körében tartunk. Noha, könnyen lehet hogy ez lesz a végállomás, de könnyen lehetett volna, hogy rögtön a Vasas ellen kisz*punk, és mégis... Hát, akkor hajrá!




















Szóval a Hazafiak. Bár történelmükről a sikeres közelmúlt miatt akár két írásnyi terjedelemben is lehetett volna cikkezni, nehogy már róluk több szó essen, mint a legkirályabb, legszimpatikusabb, leglegeleg csapatról, a Denver Broncos-ról. Mivel azonban a Vadlovakat már alighanem mindenki az unalomig ismeri, és a beharangozókban amúgy is azt tűztem ki célul, hogy az aktuális ellenfelet mutassam be több-kevesebb tisztelettel. Ezzel a szokással most se akarok szakítani, bár nemrég volt a 'The Drive' 25. évfordulója, annak a jelenlegi meccshez nem sok köze lenne.

Szerencsére azonban, egy olyan nagyságú csodálatos csapat, mint a Broncos a liga majdnem összes többi csapatával játszott emlékezetes meccseket, így ilyenkor azokból tudok csemegézni. Nos, a mai terítéken ennek megfelelően a 6 évvel ezelőtti Divisional Round meccs lesz, csapatunk most már nem utolsó PO-győzelme. Erős a párhuzam, hiszen most a Steelerst legyőzve vívtuk ki a jogot, hogy utazhassunk Foxborough-ba, akkor pedig pont fordítva, a Patset vertük el, hogy fogadhassuk a Steelerst. Nos. akkor lássuk is, hogyan történt, remélhetőleg idén ez ellentétben a többi körülménnyel nem lesz fordítva.

Az előzmények. A Patriots a korszak legerősebb csapata volt. 4 év alatt 3 Super Bowlt nyertek, ahogy az a párhetes előzetesből már kiderült. Összességében sorozatban 10 megnyert PO-meccs után látogathattak hozzánk a Jaguars 28-3-as kiütése után. Ennek ellenére nem voltak egyértelmű favoritok, hiszen nekünk a 1998-as szezon után megnyert Super Bowl óta egyetlen utószezon győzelmünk volt, a 2005-ös alapszakaszban azonban az egyik legmeggyőzőbb teljesítményt nyújtva 2. helyen zártuk a konferenciát, s a Super Bowl egyik esélyesei voltunk, míg a pecc 10-6-tal mondhatni bearaszolt a rájátszásba.

A Patriotsban egy korszakos zseni az irányító posztban, aki megnyeri a meccseket és egy ütős védelem, ami megnyeri a bajnokságot. A Broncos oldalán egy nagyon szimpatikus irányító Jake the Snake élete legjobb szezonján túl, több mint 3000 passzolt yarddal 18 TD ami mellé mindössze 7× adta el a labdát. Kedvenc célpontja Rod Smith. Mellette 2 nagyon jó futó, Mike Anderson és Tatum Bell személyében, akik a híres ZBS falunk minden előnyét élvezhették. Viszont az igazán nagy érdem nálunk is a védelemé. Trevor Pryce, Al Wilson és DJ Williams a frontban, hátul pedig igazi playmakerek, John Lynch, Champ Bailey, Foxworth... Szóval egy komplett csapat, ami a labda mindkét oldalán képes kiemelkedőt nyújtani. Nem véletlen a +20-as TO ratio és a 13-3-as mérleg.

A Playoffs viszont egy teljesen új bajnokság, ahol Brady legyőzhetetlennek tűnt. A meccs kicsit lassan kezdődött, a védelmek domináltak. Mi szerezhettünk volna először pontokat, azonban az ellenfél 3 yardosánál neki mentünk a 4&1-nek, ám Plummer passza nem sikerült. Majd hiába kényszerítettük negyedszerre is puntra a tombrédi vezette támadósort, a következő támadásunkból Plummer eladta a labdát, melyből a Patriots 3 pontot írt fel az eredményjelzőtáblára. Aggodalomra adhatott okot, hogy egyből 3&outtal zárt az offense, viszont aztán jött a fordulat. Rögtön a 2-minute warning után Faulk kezéből sikerült kiütni a labdát. S jött a folytatás, a pár perce még hősként ünnepelt Asante Samuel szabálytalansága miatt az 1 yardról jöhettünk, ahonnan Mike Anderson a tőle megszokott módon megoldotta. 9 másodperc alatt fordult a kocka, de itt még nem volt vége. A kickoff returnből újra fumblet kapott a pecc, maga a placekicker/punter Sauerbrun szerezte meg a labdát. A mai napig nosztalgiával gondolok vissza Toddra, igazi hard hitter punter. :) Az újabb labdaszerzést 3 pontra váltottuk, így 10-3-mal mehettünk le a szünetre.

A második félidőt ők kezdték jobban, első támadásukból 3 ponttal közelebb zárkóztak, s miután mi a második drive-ból is puntolni voltunk kénytelenek, támadhattak a vezetés átvételéért. S jól is haladtak, 7 play és máris az 5 yardosunknál voltak. Ekkor következett azonban a csapatunk történelmének egyik legemlékezetesebb momentuma. Brady passzát az endzoneban Champ Bailey húzta le, aki meg is indult vele az ellenfél célterülete felé. 100 yardot robogott vissza vele, azonban az utolsó yardon utolérték, így nem lett belőle touchdown. Ami késett azonban nem múlott. Ahogy az akkortájt szokott volt, Mike Anderson 1 yardról megfutotta. 17-6. Újra támadhattak azonban a hazafiak, s a védelmünknek nem sok ideje volt pihenni. A támadás már átnyúlt a 4. negyedre, s a mi 25 yardosunkon végződött. Adam Vinatieri a világ leginkább túlértékelt rúgója azonban a legjobbkor bizonyította, hogy nyomába se érhet Jason Elamnek. Ő a Bronco legendával ellentétben 50+ról csak a legritkábban próbálta meg, és az alatt se volt hibátlan. Az igazán fontos helyzetben 43 yardról kihagyta. Nem sikerült élni a lehetőséggel, sokadszorra láthattuk Sauerbrunt, és sokadszorra láthattuk a Patriots fumblet kapni. Ezúttal még szerelésre se volt szükség hozzá, visszahordójuk nem tudta elkapni a labdát, arra a mi longsnapperünk Leach vetődött rá. 15 yardról 3 play alatt megoldottuk. Jake Plummer Rod Smithnek adott átadásával már 24-6ra mentünk. Az előny tudatában azonban sajnos kicsit kiengedett a védelmünk 2 play alatt kapituláltak Tom Bradynek, két labdaszerzésen belülre kerültek. Ideje volt a támadóknak maguktól is összehozni valamit, nem csak a védelem által szerzett labdákból. Nos, ezt a következő driveban meg is tették. Végül is csak 3 pont lett Elam>>>>Vinatieri révén, de majdnem 5 percet sikerült lepörgetni az órából. A fennmaradó 3:20 még elég volt Bradynek, hogy újra eladja a labdát, ezúttal John Lynchnek, ami után összehoztunk egy 1st down-t, s onnantól már kitérdelhettük, 27-13ra győztünk...



















Ennyit a történelemről. Hogy kis párhuzamot vonjak a jelennel, legutóbb pont mi vesztettünk úgy, ahogy annak idején ők. A sok turnover miatt. Tehát most rajtuk a sor. ;) Legutóbb írtam arról. mit játszanak védelemben és támadásban napjainkban. Nem azt mondom, hogy az valami zseniális írás lenne, de annál jobbat úgy se tudok, úgy ezúttal is mindenkinek azt ajánlom a figyelmébe.

Ami azóta változott, hogy ellenünk Carter megsérült is IR-re került, ők pedig azóta visszatértek 3-4-re, ha minden igaz. 3 meccs számomra kevés, hogy sok okosságot leszűrjek abból, hogy mi változott ennek köszönhetően a játékukban, de azt hiszem egyetértünk abban, hogy a kulcs továbbra is az, hogyan fogjuk meg tombrédit. 2-6-ra javította ellenünk a mérlegét, mondhatnám elég volt neki a jóból, de a Gillette Stadiumban még nehezebb dolgunk lesz.

A Patriots védekező felfogása alapvetően a nagy playek megakadályozása, ezért ne nagyon számítsunk arra, amit a Steelers ellen láthattunk. Sokkal gyengébb védelem ugyan, de nem fogják egy az egyben hagyni az egyetlen valamire való elkapónkat. Viszont nem lesz annyi ember a boxban, szóval rövid playekre lehet alapozni, és szép hosszú támadásokat vezetni, amíg brady csücsül a padon. Szép hosszú driveokat mondtam nem 3&outokat! Remélem, eljut az üzenet a megfelelő helyekre is. ;) Szóval a védelem, főleg az RZ-n kívül nyeli a yardokat, viszont azon belül, ahogy szűkül a pálya már nehezebb ellenük, és egy csomó labdát szereznek, ahogy azt mi is tapasztalhattuk legutóbb. Ha a futásainktól félve a safetyk fellépnek a boxba, akkor jöhet a Bay-Bay time, ha pedig hátul zónáznak, akkor ugyanúgy szétfutjuk őket, mint legutóbb. Nem egy kacifántos terv, Fox és McCoy lapjain alighanem ennél jóval bonyolultabb.

Ami a támadókat illeti. Ahogy ezelőtt is írtam, nem gyenge ez az OL. Legnagyobb erőssége pedig az, hogy Brady gyorsan eldobja a labdát, így nem kell annyi ideig megtartani a nyomást, mint mondjuk a mi falunknak. Éppen ezért az eszeveszett passrush nem jó ötlet ellenük szerintem, főleg hogy van 2 említésre méltó TE-ük, akikre nem ártana ráállítani egy-egy LB-t is... Passrush viszont kell, ami mehet ellenük az, ha nem az OT-t próbáljuk megverni, hanem az A gapet támadni. Ha ez sikerrel jár, akkor az rövidebb idő alatt következik be, mint amíg Miller vagy Doom az OT-t veri meg egy az egyben. Viszont úgy tűnik, Ayers-szel is számolhatunk lassan ezen a téren is. Visszatérve a coverage-re. Nem a man-to-mannel van baj, de az embereket talán kicsit okosabban is el lehetne osztani. Tartom, hogy Dennis Allen az offseason legnagyobb fogása, de egy-két dolgon azért a védelem terén is lehetne változtatni. Óriási hiba volt pl, hogy amikor Megatron átment slotba, nem követte őt Bailey. Ne pozíciókhoz rendeljük őket, hanem emberekhez. Egyszerű változatban fogja a legjobb a legjobbat. Ha Megatron átmegy slotba, oda is kövesse Bailey. Szerencsére a Patsnek nincs ilyen kaliberű WR-je, azonban ott van 2 ligaelit TE és egy ligaelit slot receiver. Kit fogjon Champ?! Nos, talán Gronko a legjobb, viszont ő túl nagy fizikai fölényben lenne Baileyvel szemben, szóval talán szerencsésebb lenne, ha övé Hernandez lenne, aki szanaszét szívatott minket legutóbb. Gronkora két nehéz fiút kell állítani, DJ és Dawk. Dawk nem lesz, szóval az legyen akkor Bruton. Welkeren Harris, ha slotban van, Ocho-n pedig Goodman.

Nem véletlen 1st seed ez a csapat, viszont ilyen gyenge védelemmel kérdéses meddig jutnak belőle. Akár már most rögtön is elvérezhetnek. Ami mindenképp kell hozzá, az hogy ne legyenek eladott labdáink, és csökkentsük a misstackle-ök számát. Legutóbb ezen a két "apróságon" ment el a meccs, pedig meglepően jól kezdtünk, egy olyan első negyed után, mindenképp azt mondhatjuk lett volna esélyünk. Szurkoljunk hát, hogy ma is legyen esélyünk, és ezúttal éljünk is vele! Vasárnap, hajnali 2-től: Hajrá Broncos!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr503543560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.01.15. 02:25:52

a védelem az öltözőben maradt, viszont a futójáték jól működik!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 02:27:24

Tebow fumble az ellenfél 40-ese körül.

foppa21 2012.01.15. 02:27:36

nah erre elhagytuk a labdát...:-(

milo_hedgie#23 2012.01.15. 02:31:49

van egy olyan érzésem,hogy szét leszünk itt verve. bár múltkor a steelers meccs előtt is erre számítottam...

Foresz 2012.01.15. 02:34:45

Azért nehéz elképzelni azt hogy a végéig ilyen hatékonysággal támadnak.Nem fog minden összejönni nekik,és lehet hogy egy kis sanszra is megugorhatunk.(alap optimista gondolat)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 02:35:51

Gronko is elkapott egyet. Azért remélem majd néha sikerül kivédekezni egy-egy támadást.

Foresz 2012.01.15. 02:37:00

Nagyon szellős a védelem...Ettől azért több kellene.

milo_hedgie#23 2012.01.15. 02:38:57

megvan a második TD is,nem sok esélyünk van innen. de legalább most nem lesz olyan bosszantó a vereség,mint a múltkori volt a hibáinkkal.

Black_Adder 2012.01.15. 02:40:11

na ez az elkapás se volt meg szvsz. -14ről nehéz lesz, nagyon...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 02:40:36

Ha fél negyedenként két TD-t kapunk, akkor a végére simán szereznek 100+ pontot. És ilyen geciknél ez nem poén, mert ezek nem fognak leállni, ők ilyenkor a minél nagyobb különbségért szoktak menni, csak mert olyan szimpatikus csapat és brédi is mintakép. :D

foppa21 2012.01.15. 02:41:39

rég kint volt a vonalon mire megszelidítette a labdát, ilyet is csak a patsnek adnak meg...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 02:45:20

Majdnem még egy fumble, szerencsére lefújták, amikor már öten lógtak Bay-Bay-en.
McGahee szép 1st.

Foresz 2012.01.15. 02:49:33

Nagyon jól védekezik eddig a Pats.Nem hagynak sok időt gondolkozni.(kifolyik lassan a szemem...)

milo_hedgie#23 2012.01.15. 02:49:48

nem rossz az offense,de csak a saját térfelünkön tudunk haladni. lassan jövünk játékba és ez az ezen a meccsen sokat számít.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 02:53:27

Ha ilyeneket csinál, akkor jobban fogjuk szeretni Brady-t. :P
Ebből most TD kell, ha akarunk valamit még a meccsen...

foppa21 2012.01.15. 02:54:31

szerencsére mennek a passzok ellenük

foppa21 2012.01.15. 02:55:12

0-14 az első negyed. de most ott leszünk 1st&goalnál

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 02:58:39

El nem tudom képzelni mit fújtak Beadles-re, de megszoktuk az ilyeneket.

milo_hedgie#23 2012.01.15. 03:01:42

elsőre,szép volt! csalóka volt a tebow-brady inside10 statisztika,hiszen tebow gyakrabban választja a futást...
így még talán lehet esélyünk,de több kell a Dtől is!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 03:05:30

Jól megfogtuk őket, most viszont a saját 5-ösünkről kezdhetünk el támadni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 03:07:06

Quinton Carter has a neck injury. His return is questionable.

milo_hedgie#23 2012.01.15. 03:11:00

nem tudtunk kijönni hátulról,így sajnos bajban leszünk...

foppa21 2012.01.15. 03:14:29

nem kéne pontokat kapni, mert ekkora hátrányból nem lesz esélyünk visszajönni. de sajnos first down, már FG távban vannak

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 03:17:58

Gronko második TD-je legalább tiszta volt, leszámítva a két kezes PI-t, de ilyenek egy bostoni csapatnál fel sem tűnnek senkinek.

Coach Sacco 2012.01.15. 03:23:15

Sajnos ebben a formában a Patriots számunkra verhetetlen.

milo_hedgie#23 2012.01.15. 03:30:25

leült a meccs,legalább egy ideje nem kaptunk pontot.

foppa21 2012.01.15. 03:34:14

valahogy belátható különbségben kéne maradni, hátha a végén lehetne még esélyünk vissza zárkózni, de nem úgy néz ki...:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 03:35:05

Jézusom, Goodmant hogy megverték, ennyi erővel bárki lehetne CB nálunk.

foppa21 2012.01.15. 03:35:20

ott a következő TD sajnos, 28-7ről nem fogunk visszajönni

Tomi_Tanguay 2012.01.15. 03:41:02

azért még bízom benne hogy a második félidő szorosabb lesz. csak nem lesz végig ennyire sima:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 03:46:29

Bevágtak még egyet. Ezt mondtam, ezek nem fognak megelégedni a sima győzelemmel, nekik 70-80 ponttal kell nyerni. Szomorú látni ilyen kapzsi csapatokat, amikor pl tegnap mi is milyen látványosan kiengedtünk a Heat ellen a végén, hogy ne legyen extra nagy a különbség, de úgy látszik csak Denverben létezik a sportszerűség.

foppa21 2012.01.15. 03:47:51

teljesen KO
7-35
legalább már szereztünk pontot, kitörölhetik a 35el, ha már nekünk is van 7:-D

Black_Adder 2012.01.15. 03:50:27

@Filip89: nem biztos, h csak Denverben, de Bostonban tuti nem...

milo_hedgie#23 2012.01.15. 03:51:59

innen már csak a becsületünkért játszhatunk,legalább próbáljunk meg minél szebben búcsúzni a szezontól.

Tomi_Tanguay 2012.01.15. 03:56:35

@Black_Adder: ilyen csapatoktól ne várjunk semmit ahol a red sox, a celtics meg a bruins a mérvadó:D nem is tudom eldönteni melyik az undorítóbb

milo_hedgie#23 2012.01.15. 04:08:50

sajnos ott folytatjuk ahol abba hagytuk...

milo_hedgie#23 2012.01.15. 04:14:11

ezek tényleg nem fognak leállni amíg nincs vége a meccsnek

IN-BILL-WE-TRUST 2012.01.15. 04:15:17

@milo_hedgie#23:
valahogy le kellene "csillapítani" ezt a Tebow-mániát!

foppa21 2012.01.15. 04:16:05

és akkor persze mi vagyunk a köcsögök, ha undorítónak tartunk egy ilyen csapatot. LOL. szerintem szégyen ezeknek szurkolni, majdnem annyira mint a lakersnek

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 04:18:56

Teljes káosz van a secondary-ben, az offszezonban ide kell az erősítés leginkább. Goodman-nek nagyon remélem, hogy ez az utolsó meccse, plusz ha Dawkins-nak is ennyi volt, akkor legalább két rutinos ember kell, meg a CB draft sem ártana.

milo_hedgie#23 2012.01.15. 04:22:12

@Filip89: főleg coverbe kéne olyan ember,aki képes TEen védekezni. nálunk egy sincs,a patsnek még két elit TEje van,ez a nagy különbség most

milo_hedgie#23 2012.01.15. 04:30:29

nah egy fumble után próbálkozhatunk. egy turnoverből ma már szereztünk pontot

foppa21 2012.01.15. 04:41:59

megcsináltunk egy 4th down passzt, jó lenne azért szépíteni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 04:42:01

Broncos injury updates: S David Bruton has a concussion and is out. DT Brodrick Bunkley has a neck injury, his return is questionable.

foppa21 2012.01.15. 04:43:40

egy FG lett belőle, már "csak" 41-10 a hátrány

foppa21 2012.01.15. 04:48:46

10-42 három negyed után.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 05:17:13

Nem bírtuk 3 yardról bevinni négy lehetőségből sem, nem tudom miért kellett a passzokat erőltetni.

foppa21 2012.01.15. 05:27:41

45-10 lett a végére

Black_Adder 2012.01.15. 05:32:00

Ennyi volt, jöhet az offseason...

milo_hedgie#23 2012.01.15. 05:34:33

érvényesült a papírforma. nagy szó volt a pittsburgh legyőzése,több meglepetést nem tudtunk okozni. talán jövőre jobban sikerül összerakni a csapatot,nem lesz lockout és eleve tebowval készülhetünk.

milo_hedgie#23 2012.01.15. 06:29:02

azért szép szezon volt,messze túl teljesítettük az elvárásokat

TiBi_86 2012.01.15. 06:46:33

Szerintem nincsen azzal semmi gond hogyha egy csapat meglép az elején főleg ha az ellenfél sokszor fordítja meg a meccset a 4. negyedben.Az meg hogy a bírok nekünk fújnak úgy ahogy van hülyeség amiatt írtátok ezt mert kikapoty a csapatotok és nem tudjátok elviselni ezért kifogásokat kerestek szánalmasak vagytok.

TiBi_86 2012.01.15. 06:48:28

Boccs kikapoty=kikapott

Foresz 2012.01.15. 09:25:17

@bradyfan: Akkor most helyre tettél itt mindenkit?
Ha így érzed,jól van.Legalább hozzájárultunk mi is ennyivel a gyermekneveléshez.

Foresz 2012.01.15. 09:30:34

Rohadt jól nyomták a támadójátékot és láthatóan készültek a védekezésben is.Félidőben ugyan bealudtam,de sajna már akkor lehetett látni hogy bitang erősek.Ezen az estén sokkal jobbak voltak mint mi.
De nincs semmi baj,már az is ajándék hogy egyáltalán bejutottunk a PO-ba,plusz hab a tortán a Steelers legyőzése volt.Erőn felül teljesítettek a játékosok,le a kalappal a csapat előtt.
Mi adjon lökést a jövőre nézve ha nem ez?
Szerintem most elindul majd valami,ami reményeim szerint hosszú évekre meghatározhatja a csapat szereplését,persze pozitív irányba.

foppa21 2012.01.15. 10:53:49

@Foresz: mostantól biztos nem fogunk szitkozódni, mert úgy le lettünk oltva. és a GITR is szennyblog helyett kultúrblog lesz:-D

Black_Adder 2012.01.15. 11:37:31

Le vagytok maradva, engem már múlthéten is leoltottak :P

@bradyfan: Nem a bíráskodáson múlt, mondjuk Gronko 1. TD-je az egyértelműen nem volt meg, de anélkül is pont 10-45 lett volna, mert akkor később álltok le. És itt is a másik. Mindenki ítélje meg, h ez running up the score vagy sem. A 4. negyedben végül is megkegyelmeztek nekünk támadásban, de azért van néhány csapat, ami nem megy rá mindenáron az 5 pontszerzésnyi megalázó különbségre. Ezt csinálták 2007-ben is, meg is utálták őket nagyon sokan...

Egyébként valahol a blog sikerességét mutatja, ha más szurkolók is olvassák, szóval semmi esetre se kéne őket elijeszteni, de ez valahol egy szurkolói blog, aminek nem célja az elfogulttalanság... Így mérlegeljétek, főleg a meccs hevében születő hozzászólásokat...

hahali 2012.01.15. 11:52:03

Üdv!

No két dolog:

1. bradyfan egy vadparaszt én szégyellem magamat miatta, ezért bocsi...

2. Azt viszont nem értem, hogy miért unszimpatikus az, hogy egy csapat a félidő előtt (!) pontokat akar szerezni... Ha valaki leáll akkor, még egyszer mondom, a félidő előtt akkor simán kikaphat a második félidőben. Ugyanis a sportban nem Te kontrollálod a másik felet, akkor ő fog téged. De emiatt sportszerűtlenséggel vádolni egy csapatot, szerintem, hatalmas butaság. Pontosan tudom milyen rossz érzés veszíteni, és ilyenkor én is szoktam utálni a másik csapatot, de ha tavalyelőtt a Ravens a félidő előtt leáll ellenünk a PO-ban, akkor mi nyerjük a meccset... Azt azért még sem várhatod el az ellentől, hogy "öngólokat" lőjön... Na mindegy, erről csak ennyit akartam mondani.

Go, Pats!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 11:55:49

@foppa21: Nem rossz ötlet, mióta nem írom ki a szlogent (BELÉPÉS SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE!!! Akinek nem tetszenek a nyers, helyenként elfogultságtól sem mentes bejegyzéseim, ne kritizáljon, hanem olvasson mást! : "Why do you look at me when you hate me?!"), mindenki a szívére veszi az írásokat. Úgy meglepődnek rajta, mintha nem ezt csinálnám öt éve valamennyi sportágban. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 12:00:07

@Black_Adder: Ja, azért a tegnapi 322-es látogatottság szerintem DSB-rekord volt. Ami szerintem elég nagy dolog egy ilyen kis csapatokat foglalkoztató oldaltól, gondolom hogy a Pats.hu-n a rosszabb napokat is ezres nagyságrendekkel mérik, de bostoni drukkereket a föld alatt is bárhol találni, a denveri csapatokat pedig nem szokás szeretni, hanem inkább divat utálni.

Az meg teljesen egyértelmű, hogy a szitkozódás és a káromkodás sokkal inkább közönségcsalogatóbb, mint a színvonalas cikkek. Sajnos, ez a magyar valóság. Látható például a coloradoavalanche.gportal.hun, hogy amikor a buziAvs-ről írtam öt éven át a cikkeket naponta, a kutya sem nézte, amikor meg a GITR-ben osztok mindent és mindenkit, akkor százasával csámcsognak minden mondaton. Sokan ezért is hajlamosak engem beállítani hibásnak, ami nevetséges.

Tomi_Tanguay 2012.01.15. 14:05:43

csak nem tudom miért járnak ide kárörvendeni, biztos ez is a bostoni sport kultúra része:D úgy tudom a pittsburghnek is van magyar oldala, de kétlem hogy broncosok mentek volna oda nyálat verni. pedig az ő legyőzésük nagyobb dolog volt, mint a tegnapi papírforma eredmény.

neo7 2012.01.15. 14:18:13

@Tomi_Tanguay:

Te beszélsz sportkultúráról mikor itt "geci Brédiztek" meg köcsögöztök,aztán vered itt a nyálad!
Jól bedőltetek ti is a Tíbó hype-nak aztán most koppantatok egyet.
Van egy képem számodra:
patriots.hu/wp-content/uploads/2012/01/litton-bradytebow.gif

Tomi_Tanguay 2012.01.15. 14:27:02

a saját oldalunkon miért ne verhetném a nyálam a broncos szurkolók közt?:D nem koppantunk, pontosan tudta mindenki hogy nem mi vagyunk az esélyesek, max a meglepetésben bíztunk. és nálunk nincs tebow hype (elhiszem hogy USAban van mert sok divat él ott), minket inkább a 6 meccses győzelmi sorozat és a comeback winek varázsoltak el, ami miatt minden elismerésünket megérdemli. a rajzot pedig denveri szakíró készítette, mert nálunk az önkritika is létezik, tudom bostonban ezt a szót nem jegyzik a szótárak:D

Coach Sacco 2012.01.15. 14:30:44

Ne adjuk már le a blog színvonalát! Tényleg igaza lehet Filipnek, hogy a trollkodás nagyobb közönséget vonz...

A meccsen sajnos nem osztottak nekünk lapot, nagyon nem találtuk a ritmust, azt csináltak, amit akartak. Szerintem az OLt át kéne alakítani a szünetben, Tebow elé használhatóbb fal kéne, ami jobban tudja tartani a nyomást. Ja meg a hátsó védősor is gyengécske Dawkins nélkül, oda is hoznék valakit. Nem vagyok nagy szaki, majd biztos lesz szó a needed posztokról, nekem a tegnapi alapján ezek tűntek fel leginkább.

Egyébként elégedett vagyok a szezonnal. Nem hittem volna ősszel, hogy a PO második körében ott leszünk.

foppa21 2012.01.15. 14:40:02

@Tomi_Tanguay: te mióta vagy ekkora broncos szurkoló?:-D

Tomi_Tanguay 2012.01.15. 15:01:02

@foppa21: a baseball ellenfelek nem jönnek anyázni:D

Foresz 2012.01.15. 17:05:46

@neo7: Az a nem mindegy öreg hogy hol köcsögözik brédit.Mert ez az oldal nem azért jött létre hogy őt ajnározzuk.Nem kötelező ugyanis tisztelni az ellenfelet,mint ahogy az a surmó bradyfan sem tette meg ellenkező irányba.Az utóbbi napokban olvastam "ellenzéki" oldalakat is,úgy szidták néhol a Broncos-t meg Tebow-t mint a kocsis.Egy fél mondatot nem írtam rá,én sem meg erről az oldalról szerintem más sem.Úgy hogy ebből nyílegyenesen következik hogy ide sem kell bejönni okoskodni,mert erre vagyunk a legkevésbé kíváncsiak.Nyert a Pats mert jobb volt,Brady is jó volt és rá lehet most már húzni a redőnyt a témára.
Azt azért remélem el tudod képzelni,hogy nem fogjuk azért utálni a csapat irányítóját mert "túl nagy hype" van körülötte?!

Black_Adder 2012.01.15. 17:57:01

Na az értelmes hozzászólásra reagálok. Megpróbálok úgy mintha nem egy elfogult szurkolói blog lenne.

@hahali: ha azt vesszük h simán lehetett volna 10-60-is, nem volt running up the score.
ha azt veszük, h 10-28-nál teljesen fölösleges volt még egy TD-re rámenni, vagy h a 4. negyedben no huddle passing O#t nyomattak, akkor az volt. Mégha a

ezért mondtam h döntse el mindenki magának.

Egyébként meg nem kellett volna engednünk h ezt csinálják. Ennyi.

A Bostoni szurkolók nem azért mentek ki, h a második félidőben már ne lássanak semmit bár itt megjegyezném h addigra kb hazamennek :P :P :), viszont ha hozzátok egy 28-17-re akkor szimpatikuabbak lennétek. Hogy miért? Majd ha újra szopóágra kerül a pecc, akkor rájössz h miért is.

Szóval ha sokat nyer egy csapat azt sokan utálják. De mondjuk a GB mégse jutott annyira a Pats sorsára. Mert ők több tiszteletet mutatnak az ellenfél iránt vagy nem tudom, de számomra is az egy szimpatikusabb csapat. Persze lehet h még nem nyertek eleget, majd kiderül :)

foppa21 2012.01.16. 08:30:31

AFCben new england-baltimore, NFCben 49ers-giants döntő lesz. nem tudom ti hogy vagytok vele de én egyiknek se nagyon tudok szurkolni

milo_hedgie#23 2012.01.16. 13:19:56

@foppa21: nyerjen most NFCs csapat. tőlük úgyis meglepetés hogy bejutottak,érdekes az idei playoff.

xrace 2012.01.16. 17:20:57

@foppa21: Mindkét NFCs csapat idei teljesítménye tetszik, szívesen nézem őket a POban,a két AFCs csapatot, meg egyszerűen évek óta rühellem. (A blogra állított pattanásos vérpistikék sziasztok!!! :P )

Szóval NFCs Super Bowl győzelmet várok!

foppa21 2012.01.16. 18:52:48

akkor tulképpen bárki nyerhet csak a pats ne:-D

Tomi_Tanguay 2012.01.16. 19:49:34

vigyázzatok a trollkodással, mert lesz kapsz:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.16. 20:36:02

Elway: "Tim (Tebow) has earned the right to be the starting quarterback going into training camp next year. He made some good strides."

Ennyi. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.18. 02:15:35

McGahee és Clady is csatlakozott a Pro Bowl rosterhez, így már öt denveri lesz ott biztosan (Champ, Doom, Miller volt a másik három).

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.20. 05:10:35

Dawkins is megy a Pro Bowl-ra, 2001 óta nem volt 6 denveri résztvevő.

milo_hedgie#23 2012.01.20. 12:03:05

@Filip89: nem is pro bowl lesz idén,hanem broncos bowl:))

Black_Adder 2012.01.20. 12:58:57

Még néhányan odakerülhetnek minthogy a SB előtt lesz a PB. Ez mellesleg hatalmas faszság, de úgy is mindegy, ismeritek a véleményemet erről az egészről...

Black_Adder 2012.01.23. 00:18:24

nabassz, hogy nyert a pats.........

Black_Adder 2012.01.25. 21:03:21

Dennis Allen lett a gayders új HC-ja. :(

NAGYON rossz hír

7 év alatt jöhet a 7. DC :(
A fő jelöltek Jack del Rio és Richard Smith (a mi lb coachunk).
Szóba jöhet még Trgovac és Flajole a Foxal eltöltött közös évek fényében...

milo_hedgie#23 2012.01.28. 17:27:29

@Filip89: szerintem jó választás. persze a legjobb az lett volna ha allen marad,minden évben váltani kell

Black_Adder 2012.01.29. 13:19:15

@milo_hedgie#23: nem mi akartunk váltani. Allent vitték HC-nak, az neki előrelépés, azért ment... Pech. Valszeg viszi az LB edzőnket DC-nek, azt is kereshetünk majd akkor...

milo_hedgie#23 2012.01.29. 14:39:31

@Black_Adder: tisztában vagyok vele,hogy ezért ment. erre értettem hogy váltani "kell",most a saját elképzelésünkön kívül

milo_hedgie#23 2012.01.30. 05:00:41

az AFC csapat győzött 59-41re. miller game high 6-2 tackle,1 sack. baileynek is volt egy fumble recovery

Black_Adder 2012.01.30. 10:13:04

@milo_hedgie#23: jó OK. Csak a korábbi években nem emiatt "kellett" DC-t cserélni, hanem általában azért mert teljesen alkalmatlanok voltak, néhány kivétellel.
Slowik, brrrgh a gépem is lefagyott pusztán attól, h leírtam a nevét...

milo_hedgie#23 2012.02.06. 04:28:43

21-17re győzött a giants a SBn!:)

Tomi_Tanguay 2012.02.06. 09:41:13

ne örüljünk látványosan mert kapni fogunk a pofánkra:D

xrace 2012.02.06. 15:57:54

Újra szopott az agyonhypeolt divatcsapat. :D Majmokat meg leszarom. :P


süti beállítások módosítása