Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Astros - Rockies 2:1 L

2012.04.09. 09:25 - Tomi_Tanguay

Úgy kezdte a 2012-es esztendőt a Colorado Rockies csapata, ahogyan a tavalyit befejezte, a Houston Astros elleni évadnyitó seriesben csak egyetlen győzelmet arattunk. S mi több, szombaton és vasárnap szívszorító vereséget szenvedtünk, még nagyon az elején járunk, de alaposan meg kell ráznia magát a csapatnak, ha nem szeretnénk úgy járni, mint tavaly.
























1. meccs, péntek: Astros-Rockies 3-5

Az évadnyitóra azzal a csapattal álltunk ki, amelyet hetek óta vártunk. Az egyetlen kérdőjel a 3B poszt lehetett, Nelson kapta meg a lehetőséget Pachecoval szemben. Rajta kívül az infielden Helton, Scutaro, Tulo kezdtek, a catcher Hernandez volt, közben a CarGo-Fowler-Cuddy hármas pásztázta az outfieldet, a kezdő dobónk Guthrie volt a houstoni Wandyvel szemben a Minute Maid Parkban. A szezon első támadása eredménytelen volt, két kieső után CarGo és Tulo hiába járt bázison, ezzel szemben a hazaiaknál egy séta után a kettesre jutó futót Lee küldte haza RBI singlelel, így megszerezték a vezetést. A második menetben mindkét oldal egy-egy ütés nélküli bázisra kerülésig jutott, aztán a harmadik inning meghozta a várt denveri áttörést. Scutaro single ütésével nyitottunk, Fowler bunt közben Wandy elhajította a labdát, két futónk a két pontszerző bázisra ért kieső nélkül. Aztán egy outnál Tulo kiküldött egy sac flyt a right fieldre, utána Helton gyönyörű double találatával fordítottunk és ráadásul még Cuddyer is rátett egy lapáttal egy RBI singlet. 3-1es előnybe kerültünk, néhány eseménytelen akció után a negyedik alján az első két ember, Lee és Bogusevic back-to-back hazafutásokkal használták ki Guthrie pillanatnyi megingását, egyenlített az Astros. A következő három embert biztosan kiejtettük, az ötödik játszmában egyik csapat se jutott sokra, az egyetlen houstoni sétát Nelson-Scutaro-Helton DPvel feledtettük. Ezt követően kiesett a denveri hármas, hazai oldalon a leadoff double után jött három out. A hetedik akcióban Fowler és Helton sétával lépett fel, Cuddy ellen mégis befejezték, közben Guthrie újabb játékot abszolvált érintetlenül. A nyolcadik tetején Hernandez singlelel kezdtünk, a veterán Ct futóként EYJR helyettesítette, aki rögtön rabolt egyet, majd Nelson beállása alatt pickoffolni próbálták a kettes és a hármas között, de a dobóhibát kihasználva egészen hazáig futott és megszereztük a vezetést 4-3ra. A következő dobó részt Brothers két SOval és három kiejtéssel könnyedén hozta, majd 2outnál Tulo küldött ki a right fielden át egy hatalmas solo HRt az előny bebiztosításáért. Betancourt két pont előnyben érkezett a saveért, két embert kiejtett, aztán beszedett egy doublet és egy walkot, nagy volt a nyomás rajta de a Downs elleni SOval letudta zárni a mérkőzést, megtartottuk az 5-3as előnyt.
- Nyolc ütést vágtunk, közben az Astrost négy error emésztette, a két egymást követően HRon kívül nem sokat villogtak. Tulowitzki máris megszerezte az első HRt és az első két pontot az évben. Két új ember Cuddyer és Hernandez voltak a legeredményesebb ütőink, mindketten két single találatig jutottak. A harmadik új mezőnyjátékos Scutaro is szerzett ütést, 1/5ös hatékonysággal zárt leadoff hitterként és egy runt könyvelt el. Helton zsinórban a 12. opening day startját egy RBI doublelal erősítette és egy parádés vetődést hajtott végre az egyes bázis közelében. A kezdőből csak Fowler és Nelson zárt ütés nélkül, míg Young Jr egy rablással és egy győztes futással hallatott magáról. Guthrie hét inninget teljesített, négy ütést és három sétát kapott, a három ER közül kettő a back-to-back HRokból született, azt az egy rövidzárlatot leszámítva nagyon magabiztos volt. Brothers érintetlen inninget postázott, Betancourt pedig ha kicsit nehézkesen is, de lehozta az első savet.

2. meccs, szombat: Astros-Rockies 7-3
A másnapi találkozón ugyanazzal a mezőnycsapattal játszottunk, csak a dobó kiléte változott, Moyer kezdett és a 49 éves matuzsálem történelmet szeretett volna írni ennyi idősen egy győzelemmel. Megint ugyanolyan gyengén kezdtünk, mint az első napon, az eredménytelen első támadás után a hazaiaknál rögtön az első ütő Schafer beköszönt egy hazafutással a jobb sarokba. Később még egy walkot is jegyeztek, mely ellen a következő embert dupla játékkal tartóztattuk fel. A második játékban egyedül Cuddy jutott egy 2out doubleig, közben Moyer is rendezte a sorokat. Ezután az eseménytelen harmadik játékot követően CarGo duplával nyomult előre és hamar hármasra ért, Tulo mezőnyhibával lépett fel az egyesre, de közben a hazafelé tartó CarGot megelőzték, így elmaradt az egyenlítés. A bottom of the 4th megint kritikus volt számunkra, egy play alatt két errort vétettünk és aztán Martinez tűzött ki egy HRt két pontért, majd Scutaro hibából újabb futó került bázisra, de ekkor már sikeresen védekeztünk. A következő támadás se vezetett sehova, ezzel szemben Moyer sorra kapta az ütéseket és Schafer buntjából a negyedik houstoni run is megszületett, végül egy dupla játékkal mentettük a menthetőt, de már 0-4-re álltunk. A hatodik inning alatt tovább mélyült a szakadék, megint eredménytelenek voltunk, az első reliever Chatwood ellen egy doublet követően Snyder singleből talált be, majd újabb három denveri out után Martinez módosította 6-0ra az eredményt. A nyolcadik tetején az első ember Cuddy bombázott ki egy solo HRt, némileg sikerült szépíteni, de Roenicke sem úszta meg futás nélkül, 2in-0outnál Hernandez passed ballját használták ki a házigazdák. A befejező játékrészben Fowler ütött singlet, Tulo tökéletesen helyezett triplájával szereztünk pontot, aztán ő maga is beért Helton groundout közben, de ennél közelebb már nem tudtunk zárkózni.
- Gyengélkedtek az ütők és a védekezés is felejthető volt, a csapat három errorjából Scutaro kettőt könyvelt el, Nelsonnak is jutott egy hiba. Moyer öt játék alatt négy futást kapott, abból hármat két HR jelentett, a negyedik unearned run volt. Nem volt rossz a veterán, de talán többet vártunk volna tőle és a védelem se igazán segítette. Chatwood két, Roenicke egy pontot szedett be a folytatásban. Cuddyer belőtte az első hazafutását a Rockies színeiben és 2/4el zárta a meccset, meggyőzően ütött. Tulowitzki az első két meccs alatt máris három pontot szórt, a többi mezőnyjátékos egy-egy ütést leszámítva nem sokat tudott hozzátenni.
























3. meccs, vasárnap: Astros-Rockies 3-2

A párharc döntőjére öt helyen változott az összeállítás, öt olyan ember jutott szóhoz, aki az első két meccsen nem játszott. Elkapónak Rosario öltözött be, Giambi foglalt helyet az egyes bázison, a kettesen Herrera helyettesítette a pihenő Scutarot, a hármasra Pacheco került be és még CFt is váltottunk, Fowler helyett Colvin játszott. A kezdő dobó vasárnap délután a nagy visszatérő Nicasio volt Norris ellen. A nyitó inningben mindkét oldal egy-egy futóval járt bázison, az Astros támadását egy strikeout utáni caught stealing akadályozta meg. Ezt követően egyedül Giambi tette tiszteletét a pályán egy sétával, Nicasio magabiztosan osztotta ki a három ellenfelét. A harmadik játék során három SO közben egyedül Pacheco talált egy singlet és a hazaiaknak is csak egyetlen ütés jutott. Aztán a negyedik menetben estek először pontok, Giambi újra kiharcolt egy walkot, majd két kieső után az újonc Rosario bombázott be egy 2run HRt a vezetésért. A következő akciót triplával nyitotta az Astros és Lee RBI doublelal zárkóztak közelebb 2-1re. Az ötödik menet három kiesőt hozott mindkét fél részéről, majd Tulo és Giambi ütés nélkül került fel, de nem tudtuk az egyes-kettesnél tovább juttatni őket, közben Nicasio egy séta ellenében hozott le újabb inninget. A hetedikben Colvin jegyezte az egyetlen találatunkat egy single formájában, de a Houston se volt többre képes. Ezután elkezdtek jönni a csere dobók és a hazai RP kiszórta a CarGo-Tulo-Giambi hármast, ezzel szemben Brothers két kiejtés után két singlet kapott, aztán Lee játéka közben Pacheco hibázott és az egyesre passzot alaposan elszúrta, egyből runt kaptunk, Bogusevic RBI singleből pedig a vezetést is átvették. Hiába vezettünk sokáig 2-1re, a végén fordítottak a hazaiak és mivel az utolsó támadásban csak 2in-2outig jutottunk, kénytelenek voltunk elkönyvelni a második vereséget a hétvégén.
- Megint csak öt ütést szállítottunk, Rosario hazafutásán kívül nem sokat tettünk, a fiatal catcher a HR mellett három SOt kapott. Cuddyer szállított még egy doublet a végén, Giambi háromszor sétált. Pacheco első meccsét játszotta 3Bként, sokba került az elemi hibája a nyolcadik inningben. Colvin volt az első ember, csak 1/5el ütött és a mezőnyben egy remek elkapása volt. Nicasio nagyon jól játszott a nyakcsigolya törés utáni első meccsén, hét inning alatt egyetlen pontot kapott öt ütésből és négy SOt is vállalt. Útban volt a győzelem felé, még előnyben távozott. Brothers a nyolcadik inningben két out után három ütést és két pontot kapott, övé lett a BS és a L is. Belisle a harmadik outot hozta ebben a felvonásban.

A NL West állása:

1. Arizona Diamondbacks 3-0 (3 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 3-1 (4 meccs, 0.5 GB)
3. Colorado Rockies 1-2 (3 meccs, 2.0 GB)
4. San Diego Padres 1-3 (4 meccs, 2.5 GB)

5. San Francisco Giants 0-3 (3 meccs, 3.0 GB)

A másik négy csoport ellenfél egymás ellen kezdte a szezont, a D'backs hazai közegben háromból háromszor eltángálta a Giantst, a Dodgers pedig idegenben nyert négyből háromszor a Padres ellen, ők ketten állnak tehát az ötösfogat élén. A következő napokban COL-SF és SD-ARZ rangadókat rendeznek, a LAD ezalatt majd a Piratest látja vendégül.

A következő három meccset tehát a Giants ellen játszhatjuk, hétfőn kerül sor a hazai évadnyitóra a Coors Fielden, 'Purple Monday' lesz a javából. A series pontos menetrendje magyar időpontok szerint: hétfő 22:10, csütörtök 02:40, csütörtök 21:10. A SF még nálunk is gyengébben rajtolt, három meccs után nyeretlenek, nagy szükség lenne rá, hogy sikereket szerezzünk hazai pályán, az egyik legnagyobb rivális ellen nem szabad hibázni. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr934371883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.04.09. 10:01:44

rockies vs giants series pitching matchupok:

Monday: Giants' Barry Zito (3-4, 5.87 ERA) at Rockies' Jhoulys Chacin (11-14, 3.62), 2:10 p.m., ROOT

Tuesday: Off

Wednesday: Giants' Tim Lincecum (0-1, 8.44) at Rockies' Jeremy Guthrie (1-0, 3.86), 6:40 p.m., ROOT

Thursday: Giants' Madison Bumgarner (0-1, 9.00) at Rockies' Jamie Moyer (0-1, 5.40), 1:10 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2012.04.09. 18:01:40

Rockies OpeningDay 4/9 vs. SFGiants - Scutaro4, Fowler8, Gonzalez7, Tulowitzki6, Helton3, Cuddyer9, Hernandez2, Nelson5, Chacin1.

Tomi_Tanguay 2012.04.09. 18:38:06

SFGiants lineup: LF Blanco, RF Cabrera, 3B Sandoval, 1B Huff, C Sanchez, CF Pagan, SS Crawford, 2B Theriot, P Zito

foppa21 2012.04.09. 19:16:05

kicsit lelombozó volt ez az utolsó két meccs. az a baj hogy a maitól is félek, mert szerencsétlen chachin nagyon erdőben van egy ideje. igaz a giants még nálunk is szarabbul rajtolt:-P

tHoMaS 2012.04.09. 19:35:36

keep your head up! a yankees és a red sox 0-3-mal kezdett :)

StormST 2012.04.09. 19:57:19

Csacsi szerintem rendben lesz...

A gond leginkább ott van, hogy ha nem javul az ütőteljesítményünk, akkor pont a tegnapi meccsből látszott, hogy a szinte hibátlan dobóteljesítmény is nagyon kevés...

CarGo-nak nagyon el kéne kapnia a fonalat, de úgy komplett az egész csapatra ráférne a javulás...

Coach Sacco 2012.04.09. 21:01:27

Kicsit késői nekem a kezdés, lehet hogy nem fogom végig nézni, de bízom a csapatban! :)

VonMiller58® 2012.04.09. 21:27:49

@tHoMaS: Az lenne a kérdésem hogy miért jó nekünk hogy ez a két csapat nálunk szarabbul kezdett?Ha jól tudom nem ők a fő riválisaink.
A választ előre is köszönöm.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.09. 21:33:18

De minden jóérzésű szurkoló utálja a két divatcsapatot. :D

tHoMaS 2012.04.09. 21:42:39

@VonMiller58®: arra értettem, hogy ettől a két csapattól mindenki sokat vár. szóval a rockiestól se olyan vészes eddig az 1-2. szerintem jobbak lesztek ;)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.09. 22:14:32

Chacin a szokásos kezdését hozza, soha nem lesz már MLB-szintű dobó belőle.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.09. 22:15:40

És akkor a sok naív szerencsétlen csodát várt az opening day-től, erre a meccs ötödik dobásával minden eldőlt, mert elnézve az eddigi formánkat esélytelen, hogy innen visszajöjjünk.

Tomi_Tanguay 2012.04.09. 22:37:37

az elsőben chacin ellen single, sandoval 2run HR, double
nálunk háromból három out

a másodikban három groundoutot adtunk
megint három sima kieső
0-2

StormST 2012.04.09. 22:38:01

Csodás kezdés hazai pályán...

Remélem azért lesz ütésünk valamikor a 8-9. inning környékén...

Lansford-ot (hitting coach) nem gondolják lecserélni véletlenül? :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.09. 23:03:35

Chacin hozta az első ütésünket, nem tudom az ütő szekció mit csinál.

StormST 2012.04.09. 23:11:36

Tragédia minden szinten..,

Dex hány utolsó esélyt kap még egyébként? Most se nagyon él vele egyelőre...

Tomi_Tanguay 2012.04.09. 23:26:26

a harmadikban három walkot adtunk, loaded 1outnál sanchez RBI single, pagan RBI groundout, még egy walk, SOval vége.
2outnál chacin single, scutaro single, fowler SO

a negyedikben egy walk
nálunk csak tulo single
0-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.09. 23:42:09

Évek óta nem védekeztünk ennyire szarul, mint eddig az idei meccseken, borzalmas. Egyszerűen minden téren kurva szarok vagyunk, tényleg NL utolsói között leszünk.

StormST 2012.04.09. 23:42:28

Kalap-kabát...

Szánalom...

foppa21 2012.04.09. 23:47:09

0-7...tudom hogy hátra van még a fél meccs, de most nem fogok virrasztani hogy a csodát várjam, ennyi elég volt ebből mára

Tomi_Tanguay 2012.04.10. 00:10:46

az ötödikben reynolds játéka alatt cargo fielding error, single, scutaro missed catch error, loaded 0outnál crawford 3run double
nálunk három kieső

a hatodikban rogers ellen egy single, SO+CS, walk
scutaro reached error és három out
0-7

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.10. 00:16:14

49 282 fős telt ház látja ezt a szégyent.

milo_hedgie#23 2012.04.10. 00:32:43

én egyszerűen nem értem mi nem klappol,minden adott lenne egy jó szezonhoz erre már most itt balfaszkodunk. jó ma chacin gyengélkedett,de az ütők is teljesen kilátástalanok egész este

Tomi_Tanguay 2012.04.10. 00:48:49

a hetedikben rogers ellen walk, tulo-scutaro-helton DP, még két single
itt csak hernandez 2out double

a nyolcadikban roenicke kiejtett hármat
megint három out
0-7

Tomi_Tanguay 2012.04.10. 01:06:53

a kilencedikben roenicke ellen double
megint hárman kiestünk
0-7 a végeredmény

Tomi_Tanguay 2012.04.10. 16:32:06

tracy megnyugtatott mindenkit, hogy négy meccs után nem kell pánikolni

foppa21 2012.04.10. 21:57:50

@Filip89: hát remélem hogy a csapat is pont így feltölti magát holnapra

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.11. 05:35:47

Rockies LHP Drew Pomeranz went 4.0 ip with 4 hits, 1 bb, 4 k, 0 runs for AA Tulsa tonight. Threw 77 pitches, 48 strikes.

foppa21 2012.04.11. 08:10:37

5-0val rajtolt az arizona

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.11. 19:07:46

Végre egy szakíró, aki nem rózsaszínben látja a csapat helyzetét, Saunders fogalmazta meg a kritikáit:

www.denverpost.com/psaunders/ci_20368182/just-four-games-rockies-have-serious-issues-address

Tomi_Tanguay 2012.04.11. 21:07:50

bettis váll sérülés miatt 1 hónapot kihagy

Tomi_Tanguay 2012.04.11. 21:56:19

Rockies vs. @SFGiants, 4/11 - Scutaro4, Fowler8, Gonzalez7, Tulowitzki6, Helton3, Cuddyer9, Hernandez2, Nelson5, Guthrie1.

a szokásos kezdő. gondolom majd holnapra változtatunk egyszerre hat helyen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.12. 02:37:57

Arra jöttem, hogy az egyetlen győzelmünket akkor szereztük, amikor melóhelyen követtem a meccset, a másik hármat itthon figyeltem, amikor kikaptunk. Mi ebből a tanulság? :D

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 02:50:25

hogy a meccsek idejében kell menned dolgozni, nem a munkaidőben:D

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 03:23:27

az elsőben guthrie ellen csak egy double esett
scutaro walk és SB, cargo RBI triple, tulo RBI groundout

a másodikban két out után két singlet engedtünk
cuddy double, nelson RBI single
3-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.12. 03:56:17

Lincecum 2.1 inning után befejezte, 8 H és 6 ER ellene. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.12. 04:03:45

Most már csak azért izguljunk, hogy az ötödik közepéig ne jöjjön vissza a vihar.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.12. 04:13:15

Guthrie jól vissza engedi őket a lefutott meccsbe, vigyük már le ezt a szerencsétlent végre.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.12. 04:24:05

Megfordították... Kurva nagy loserek vagyunk.

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 04:43:47

a harmadikban két kiesőnél double, walk, de több nem
nálunk fowler double, cargo RBI triple, WP scores, tulo single, helton single, hernandez RBI single, nelson walk, loaded 1outnál guthrie ellen GIDPvel vége

a negyedikben schierholtz solo HR, crawford solo HR, még egy single és SB, walk, cabrera RBI single, sandoval RBI double 1outig. reynolds ellen walk, loaded 1outnál sanchez 2run RBI single, shierholtz sac fly RBI
tőlünk scutaro reached error, fowler single, cargo RBI groundout, tulo RBI single, helton single, cuddy RBI double, hernandez fielders choice közben helton out at home.
9-7

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 04:45:56

elég őrült meccs nem tudom mi lesz így ennek a vége:D

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 05:34:43

az ötödikben reynolds ellen csak egy walk
ph eyjr bunt single és SB, scutaro RBI double, cargo RBI single, helton RBI double, cuddy walk, hernandez 2run RBI single, nelson RBI double, eyjr RBI triple
16-7

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.12. 05:41:54

Talán ezt az előny már nem fogjuk elszúrni, viszont attól tartok, hogy ma mindent kilövünk magunkból, a következő meccseken pedig újfent impotensek leszünk.

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 06:02:06

a hatodikban belisle kiszórt hármat
itt csak fowler double

a hetedikben chatwood ellen schierholtz solo HR, még egy single, tulo-helton DP
itt 2out után nelson single, chatwood walk, scutaro hbp, loaded 2outnál fowler flyout
16-9

foppa21 2012.04.12. 06:24:53

nagyon megszórjuk őket a végére, öröm nézni!

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 07:13:51

a nyolcadikban chatwood kiszórt háromból hármat
cargo walk, cuddy RBI double

a kilencedikben chatwood három out
17-8 a vége!

StormST 2012.04.12. 08:45:35

Chatwood szépen lehozta a végét, megadta az esélyt, hogy legyen bullpen ma estére is... :)

Valami hasonló ütőteljesítményt szeretnék látni, lehetőleg minél gyakrabban... :D

Szegény Guthrie nem teszi ezt ki az ablakba, szerencséje volt, hogy kihúzták a többiek a szarból, remélhetőleg kevés ilyen fos meccse lesz ezután... :)

StormST 2012.04.12. 09:12:50

Csak pár adat, hogy mennyire lett történelmi ez a meccs a Rockies-nál:
- Legtöbb run HR nélkül egy meccsen...
- 2000.05.03 óta az első 20+ hit-es meccs HR nélkül (akkor 24 jött össze a Montreal Expos ellen)...
- 11 extra-base hit HR nélkül...

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 16:20:33

a walkup songokról még nem is volt szó:)

POSITION PLAYERS
2B Marco Scutaro – “Danza Kuduro” – Don Omar
CF Dexter Fowler – “Grind 24″ – Torch; “Arab Money” – Rick Ross
LF Carlos Gonzalez – “Donde Estes Llegare” – Alexis & Fido
SS Troy Tulowitzki – “Levels” – Avicii
1B Todd Helton – “Springsteen” – Eric Church
RF Michael Cuddyer – “Kyoto” – Skrillex; “I can’t stop” – Flux Pavilion; “Mind your manners” – Chiddy Bang.
C Ramon Hernandez – “Ven Morena” – Oscar D’Leon; “Ai Se Eu Te Pego” – Michel Telo
3B Chris Nelson – “What’s my name” – DMX
INF Jordan Pacheco – “Square Dance” – Eminem
OF Eric Young Jr. – “Headlines” – Drake
OF Tyler Colvin – “Hold on to Black Metal” – My Morning Jacket
IF Jonathan Herrera – “Riscate” – Alexis & Fido
1B Jason Giambi – “The Wolfpack Theme” – N.W.O.
C Wilin Rosario – “El Café” – Tito Swing; “International Love” – Pitbull featuring Chris Brown

PITCHERS
Rafael Betancourt –”Give me everything”–Pitbull featuring Ne-yo
Esmil Rogers – “Winner” – Jamie Foxx with Justin Timberlake
Josh Roenicke – “Imma Star” – Jeremih

StormST 2012.04.12. 18:38:05

Mai felállás:

Scutaro 2B
Fowler CF
CarGo LF
Tulo SS
Cuddy RF
Rosario C
Pacheco 1B
Nelson 3B
Moyer P

Pacheco 1B-en jobbnak tűnt ST alatt, remélem nem lesz vele gond ezúttal...

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 20:13:59

szerintem simán. hosszabb távon is 1Bként lehet jövője nálunk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.12. 20:28:37

Lehet én vagyok nagyon old school, de egyik számot sem ismerem ezek közül.

StormST 2012.04.12. 21:19:00

Nelson throwing error az első play-nél, fasza... :P

StormST 2012.04.12. 21:27:44

29 pitch-es 1. inning Moyer-től, igaz run nélkül...

Még szerencse, hogy Chatwood 3 inning-et bírt hajnalban, így talán valahogy még kibírhatja a bullpen, mert szükség lesz rájuk... :P

StormST 2012.04.12. 21:33:52

:P Scutaro 10 pitches AB-je után Fowler és CarGo kiesett 4 pitch-el...

Remélem nem ez a jel arra, hogy a tegnapi forma bent maradt az öltözőben........

StormST 2012.04.12. 21:41:35

Egyedül vagyok itt? :D

Moyer 10 pitch-el lehozta a 2. inning-et egy double-t benyelve, ez már jobban hangzik... :)

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 21:48:11

az elsőben nelson throwing error, walk, hbp, loaded 2outnál popout
nálunk három out

a másodikban moyer ellen csak egy double
tulo walk, cuddy GIDP
0-0

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 21:49:06

nézem alap csak általában több inninget szoktam összeírni egyszerre:D

StormST 2012.04.12. 22:00:35

:)

Ok, kicsit túlpörögtem... :D

Sajna most már vezetnek, így ütni is kéne valamit...

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 22:27:15

a harmadikban moyer ellen két single, pill RBI single
nálunk megint háromból három kieső

a negyedikben egy singlet hoztak, cabrera RBI single
fowler walk
0-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.04.12. 22:28:55

Pont ettől féltem a tegnapi meccs kapcsán, hogy mára elfogynak az ütések, négy inning alatt még nem volt egy sem.

StormST 2012.04.12. 22:45:02

5 alatt se... :P

Nagyon gyengék vagyunk...

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 23:12:15

az ötödikben moyer kiszórt hármat
itt is megint három kieső

a hatodikban fowler error, pagan RBI single, cabrera RBI dougle
colvin triple, fowler RBI single, cargo single
1-4

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 23:27:19

a hetedikben rogers háromból hármat kiejtett
nálunk is három sima kieső
1-4

Tomi_Tanguay 2012.04.12. 23:55:55

a nyolcadikban brothers háromból három out
nelson single, fowler walk, 2in-2outnál cargo grondout
1-4

Tomi_Tanguay 2012.04.13. 00:32:34

a kilencedikben betancourt három kiejtést vállalt
tulo double, cuddy single, ph giambi single, loaded 1outnál ph helton lineout, loaded 2outnál colvin RBI walk, maradt a loaded 2out és scutaro kiesett
2-4 lett a végeredmény


süti beállítások módosítása