Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Phillies 1:2 L

2012.07.16. 13:16 - Tomi_Tanguay

Az ígéretes kezdés ellenére a Colorado Rockies elvesztette az All Star szünet után első párharcát a Philadelphia Phillies ellen hazai környezetben, továbbra is szerényen teljesít a denveri baseball klub.























1. meccs, péntek: Rockies-Phillies 6-2

Négy nap szünet után a Phils látogatott a Coors Fieldre és az első mérkőzésre alaposan átalakult a keret,  Nieves és Helton DLre került, helyettük Hernandez és Rutledge került be az ütők közé és mindketten rögtön a kezdőben kaptak helyet. Továbbá az infielden Cuddy, Scut, Pacheco játszottak, a külső hármast CarGo, Fowler, Colvin alkotta, a soros dobó Friedrich volt. Az első játékrészben mindkét csapat részéről kiesett a három-három ütőjátékos, majd a második tetején egy singlet kaptunk, hogy aztán megkezdjük az első komoly akciónkat. Hernandez egy mezőnyhibával fogott bázist, Cuddy double ütésével két futó került a pontszerző területekre, Pacheco játéka közben a hazafelé tartó embert megelőzték a home platen, majd az ifjú Rutledge RBI doublelal juttatta előnyhöz a csapatot. Nem sokáig örülhettünk, egy singlet követően ugyanis Rollins találatával egyenlített a Phils, a harmadik inningben pedig csak egy singlet hoztunk. A negyedik tetején egyetlen doublet szenvedtünk el, majd két kieső után lendültünk előre, Pacheco és Rutledge single ütései után viszont a dobó ellen befejezték. Ezután csak egy singlet kaptunk, amely után pickoffal hárítottunk az egyesen, utána egyedül CarGo vállalt egy 2out singlet. A hatodik játékrész felső részében egy philadelphiai sétált, részünkről Colvin doublet és Pacheco singlet hintett és a szélső bázisokon tartottak, amikor Rutledge egy sac flyal tudott eredményes lenni, majd a csere ütő EYJR az első labdából bevágott egy RBI singlet és már 3-1re vezettünk. A folytatásban Belisle egy single dacára abszolválta a három outot, aztán újra megszórtuk őket és CarGo leadoff double után Hernandez küldött be egy RBI singlet, aztán Cuddy RBI triplet lőtt és egy pickoff alatti errorból maga is hazaért, mellyel 6-1 volt az állás. Ezután Brothers ellen Utley szépített egy sac flyból, aki egy triple után talált be, az utolsó akciókban pedig nem történt változás, a végeredmény 6-2 lett.
- Rutledge parádés bemutatkozása során kettőből kettő ütést vállalt és két RBIt szerzett, a meccs előtt hoztuk fel a Double-Aből. Cuddyer egy double és egy triple jóvoltából 2/4el ütött és egy RBI neki is jutott. Gonzalez közvetlen pontszerzés nélkül öt lehetőség alatt négy ütést vitt véghez. Friedrich nagyszerűen kezdett, egyetlen pontot kapott hat inning alatt és öt ütés mellett hét SOt szórt, így ötödik alkalommal ünnepelt győzelmet a szezonban. A cseredobók közül Brothers kapott egyetlen runt, Belisle már a 12. holdot postázta.
























2. meccs, szombat: Rockies-Phillies 5-8

Másnap estére az egyetlen változás a kezdőben, hogy Rosario volt az elkapó, akinek Guthrie dobhatott. A veterán kezdő dobó ismét pocsékul kezdett, már az első játékban sorban kapta az ütéseket és a pontokat, egy doublet követően Utley RBI singleből volt eredményes, később Ruiz 3run jacket küldött és korán 0-4es hátrányba kerültünk. A mieink első támadásában Fowler leadoff singlet hozott, melyet három out követett, majd a másodikban mindkét oldalt egy-egy single után egy-egy double play született. A következő dobórészt biztosan abszolváltuk, aztán egy sétát követően Fowler single találatával szépítettünk, két kiesőnél pedig CarGo volt eredményes egy RBI doublelal, mellyel 4-2re felkapaszkodtunk. Ezt követően egy séta után caught stealinget hajtottunk végre, míg részünkről az elkapó szabálytalansága miatt bázisra lépő Colvin Pachecoval együtt esett ki egy flyout double play jóvoltából. Az ötödik felső részében Guthrie két singlet szenvedett el, Reynolds közbenjárásával abszolváltuk az inninget, mialatt Herrera és Scut ütött, CarGo direkt sétát kapott, de a bases loaded 2out lehetőségnél Cuddyt strikeouttal búcsúztatták. Ezután Ottavino két strikeout után került gondba, Worley doublelal mindkét pályára engedett futó hazaért, nálunk csak egy duplára futotta Rosario révén. Háromból három philadelphiait kiejtettünk, majd egyedül Scut járt bázison, maradtunk négy pont hátrányban. A nyolcadik dobójátékot Ekstrom egy single ellenére hozta, majd két emberünk került bázisra ütés nélkül, Rosario pedig kibombázott egy 3run HRt egyetlen pontra felzárkóztatva a csapatot. Sajnos a következő két ütő búcsúzott és az utolsó dobórész se sikerült fényesen, Belisle beszedett egy doublet és Victorino RBI triplet, Brothers se tudott menteni, ellene Utley köszönt be, újra meggyőző lett a különbség. A záró akcióban nem tudtuk elkerülni a három kiesést, így be kellett érnünk a 8-5ös vereséggel.
- Az elejétől kezdve hátrányban voltunk és hiába futottunk végig az eredmény után, nem sikerült egyenlíteni. Rosario két ütéssel és három ponttal zárta a meccset, a 15. hazafutását szerezte a szezonban. A hozzá hasonlóan pontszerző Fowler és Scut végezték még fejenként két ütéssel, összesen 9 találatig jutottunk, a Phils 13ig. Guthrie gyenge kezdése megpecsételte a sorsunkat, nem egész öt játék alatt hét ütést kapott, minden pontját az első inningben szenvedte el, később javított. Ottavino és Belisle ellen két-két futás esett, a többiek hibátlanok voltak.

3. meccs, vasárnap: Rockies-Phillies 1-5
A párharc döntőjén Pomeranz volt a kezdő dobó, elkapónak visszatért Hernandez, a hármas bázison Pacheco helyett Nelson kezdett. Rögtön az elején beszedtünk egy triplát és Ruiz single ütésével hátrányba is kerültünk, mialatt Fowler singlelel kezdett, Scut bunt közben error történt és ketten bázison voltak, de sorban három ember búcsúzott. A második inningben Colvin jegyezte az egyetlen ütést, de a leadoff singlelel nem jutottunk sehova. Pomeranz a harmadikban is kiszórta az ellenfeleit, viszont Fowler a singlet követően kiesett rablás közben, ahogy az őt követő két társa is. A negyedik tetején Ruiz hintett egy doublet és két groundouttal hazaért, Polanco szerezte az RBIt, tőlünk simán elköszönt a Hernandez-Cuddy-Colvin trió. A következő játékrészben még mélyebbre süllyedtünk, két SOt követően singlet és walkot engedélyeztünk, Pence 3run hazafutásával már 5-0ra módosult az eredmény. Nelson hiába kezdett single ütéssel, Rutledge ellen double play történt, majd az első reliever Torres abszolvált egy inninget, hogy a hatodik támadásban végre szépítsünk, egy sétát követően CarGo volt eredményes egy RBI triple találattal. A hetedik dobórészben két sétát engedtünk gond nélkül, nálunk viszont mindenki kiesett az ütők közül. Ekstrom is hibátlanul teljesített, közben EYJR hozott egyetlen singlet, a végén Betancourt se remegett meg, ám az utolsó akcióban megint kiesett a három denveri, így nem tudtunk közelebb zárkózni, 5-1re simán kikaptunk a series leggyengébb meccsén.
- A hat ütés közül egyedül Fowler vállalt kettőt, míg a denveri pontot Gonzalez szerezte, aki az idei ötödik triplából a 60. RBIt szállította. Pomeranz az előző két remek startja után visszaesett, az első öt inningben öt-öt futást és ütést kapott, a negyedik veresége volt az idényben és az első error is összejött. Váltótársai közül Torres két hibátlan játékrészt postázott.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 49-40 (89 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 48-42 (90 meccs, 1.5 GB)
3. Arizona Diamondbacks 42-46 (88 meccs, 6.5 GB)

4. San Diego Padres 36-54 (90 meccs, 13.5 GB)
5. Colorado Rockies 34-54 (88 meccs, 14.5 GB)


Az elmúlt hétvégén a SF visszavette a vezetést a csoportban az Astros elleni söpréssel, mert közben a Dodgers 2-1re bukott a Padres ellen. Az Arizona győzelem nélkül zárt a Cubs ellen, így két alsóházi rivális is elszakadt tőlünk, az egész mezőnyből már csak a Houstont tartjuk magunk mögött. A következő napokban a LAD a Philst, a SD az Astrost fogadja, míg a Giants Atlantában, a D'backs Cincyben léphet pályára.

A Rockies a következő párharcot az egyik aktuális NL Wild Card hely birtokosa, a Pittsburgh Pirates ellen vívhatja hazai pályán. Ellenük is kevés esélyünk lesz, de a felzárkózás érdekében most már minden egyes ellenfél ellen a győzelem reményével kell kiállnunk. A Bucs elleni három meccset a következő időpontok szerint vívjuk: kedd 02:40, szerda 02:40, szerda 21:10. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr84658383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.07.16. 13:18:42

na csak elkészültem ezzel:D

Tomi_Tanguay 2012.07.16. 13:24:29

rox-bucs series pitching matchupok:

Monday: Pirates' Jeff Karstens (2-2, 3.94 ERA) at Rockies' Jeff Francis (2-2, 5.19), 6:40 p.m., ROOT
Tuesday: Pirates' Erik Bedard (4-10, 4.80) at Rockies' Christian Friedrich (5-6, 5.60), 6:40 p.m., ROOT
Wednesday: Pirates' James McDonald (9-3, 2.59) at Rockies' Jeremy Guthrie (3-9, 6.14), 1:10 p.m., ROOT

ennyi alapján az első két meccs simán fogható, a harmadik viszont tuti bukta.

Coach Sacco 2012.07.16. 15:31:04

Megint csak 29-ek vagyunk.

Tomi_Tanguay 2012.07.16. 18:05:23

nem kell ezt számolni:D

milo_hedgie#23 2012.07.16. 18:32:52

egyre kevésbé hiszek a felzárkózásban,csodák nincsenek

Tomi_Tanguay 2012.07.16. 21:49:19

nem olyan rossz a helyzet. úgy értem, a rájátszásról lemondhatunk de az idény előtt se számolhattunk vele túlzottan. a becsületünkért kéne játszani. de lehet jobb lenne utolsónak lenni, hátha kirúgják végre o'dowdot és tracyt és lehetnek változások egyszer.

Tomi_Tanguay 2012.07.16. 22:14:14

mccutchen nl player of the weekként érkezik a párharcra

Tomi_Tanguay 2012.07.17. 02:35:43

Rockies vs. #Pirates, 7/16, 6:40pm: Fowler8, Scutaro4, Pacheco5, Gonzalez7, Cuddyer3, Colvin9, Rosario2, Rutledge6, Francis1.

Tomi_Tanguay 2012.07.17. 02:36:26

nicasiot megműtötték és nem játszik többet ebben a szezonban.

Tomi_Tanguay 2012.07.17. 04:00:09

az elsőben francis ellen egy single és pb
nálunk háromból három kieső

a másodikban single és cs
cuddy double, rosario walk

a harmadikban is kiejtettünk hármat
itt is három out
0-0

Tomi_Tanguay 2012.07.17. 04:22:27

a negyedikben francis ellen single és pickoff
három outot kaptunk

az ötödikben jött két single, plusz karstens RBI single
colvin walk, rosario single, rutledge RBI single, ph eyjr 2run RBI double, scut RBI single
4-1

Tomi_Tanguay 2012.07.17. 04:57:38

a hatodikban roenicke ellen egy single
nálunk csak három kieső

a hetedikben walk, rut-scut-cuddy DP
megint három out
4-1

Tomi_Tanguay 2012.07.17. 05:22:25

a nyolcadikban roenicke háromból három out
nálunk 2outnál cargo single, cuddy walk

a kilencedikben két single és egy out
4-1, rain delay
lol, nem igaz hogy ezt nem tudták volna befejezni

Tomi_Tanguay 2012.07.17. 05:59:25

elvileg 6:10kor folytatják

foppa21 2012.07.17. 06:18:28

kiegyenlítettek...

foppa21 2012.07.17. 06:32:29

fowler sac flyal megnyertük!!!:-D

Tomi_Tanguay 2012.07.17. 07:34:42

a folytatásban brothers ellen alvarez 3run HR, még egy single és DP
nálunk rosario single, giambi single, fowler walkoff sac fly RBI
5-4 walkoff win!!!

foppa21 2012.07.17. 16:30:38

nagy meccs volt, az ilyen győzelmek adhatnak lökést a csapatnak szvsz

Tomi_Tanguay 2012.07.17. 20:24:36

nelsont kórházba szállították szívritmus zavarral.

Tomi_Tanguay 2012.07.18. 02:38:23

#Rockies vs. @Pirates, 7/17, 6:40pm: Young9, Scutaro4, Fowler8, Gonzalez7, Cuddyer3, Pacheco5, Rosario2, Rutledge6, Friedrich1

Tomi_Tanguay 2012.07.18. 02:46:13

herrera csuklósérülés miatt DLen

Tomi_Tanguay 2012.07.18. 03:33:39

az elsőben friedrich háromból három groundout
két kieső után fowler single, cargo single, cuddy walk, loaded 2outnál pacheco groundout

a másodikban walk és single
csak egy friedrich single

a harmadikban single, rutledge-scut-cuddy
scut single, fowler single, cargo GIDP, cuddy reached error közben run
1-0

Tomi_Tanguay 2012.07.18. 04:34:37

a negyedikben friedrich ellen mccutchen solo HR
rosario walk, rutledge RBI triple

az ötödikben két walk, sutton RBI single, még egy single, WP scores, mcgehee RBI single 2outig. reynolds fejezte be.
cargo single, cuddy GIDP
2-5

Tomi_Tanguay 2012.07.18. 06:56:49

lemaradt a vége:
a hatodikban ottavino három kiejtés
nálunk is három out

a hetedikben csak egy walkot kaptunk
scut single, fowler walk, cargo walk, loaded 2outnál cuddy flyout
2-5

a nyolcadikban ekstrom ellen single, mckenry RBI double
pacheco single

a kilencedikben hbp, fielders choice walk, loaded 2outnál groundout
fowler walk, cargo walk, cuddy walk, loaded 2outnál ph colvin SO
2-6os vereség a vége.

Tomi_Tanguay 2012.07.18. 21:53:53

mai lineup:
cf fowler, 2b scut, lf cargo, rf brown, 1b colvin, c hernandez, 3b pacheco, ss rutledge, p guthrie

Tomi_Tanguay 2012.07.18. 22:26:30

az elsőben guthrie ellen egy single
fowler solo HR, scut walk, cargo 2run HR

a másodikban alvarez solo HR
pacheco single, rutledge double, fowler walk, scut RBI groundout, cargo intent walk, brown RBI single
5-1

Tomi_Tanguay 2012.07.18. 22:55:31

a harmadikban single, walk, jones 3run HR, pacheco error, hbp, single, barmes 2run RBI single, reynolds fejezte be.
nálunk csak pacheco single

a negyedikben reynolds háromból három out
scut walk, brown RBI single, colvin single
6-6

Tomi_Tanguay 2012.07.19. 00:00:38

az ötödikben reynolds ellen mcgehee solo HR, barajas solo HR, ekstrom két out
nálunk csak egy rutledge single

a hatodikban brothers ellen walk, DP
egyedül brown double

a hetedikben három-három out
6-9

Tomi_Tanguay 2012.07.19. 00:36:05

a nyolcadikban belisle egy singlet engedett
cuddy walk, scut single

a kilencedikben beton ellen egy double
háromból három out
6-9 L
holnap lesz vmikor összefoglaló


süti beállítások módosítása