Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.25.

2013.08.25. 22:51 - Filip89

MLB:

- A Rockies a vasárnapi játéknapon aratott 4-3-as sikerrel 2-1 arányban megnyerte összesítésben a Marlins elleni idegenbeli párharcot. Már a második játékrésben magabiztos vezetést szereztünk, amikor Wheeler pontot érő single találatát követően Pacheco és Herrera is egy-egy kieséses játék közben tudott eredményes lenni. Nem sokáig maradt a 3-0, az első adandó alkalommal szépített egy HR-nal a floridai alakulat, majd a negyedik alján az egyenlítés is összejött számukra. Ezt követően a hatodik tetején Arenado RBI double-jával jutottunk ismét vezetéshez, és ez az előny már kitartott egészen a végsőkig. De La Rosa az első öt inning után vezetés mellett távozott, ezzel már a 14. győzelmet szerezte az évben. Brothers pedig hibátlan save-et postázott, egyre inkább úgy néz ki, hogy át kell vennie a befejező szerepet Betancourt-tól. Arenado sokadszor jegyzett későbbi győztes pontot, és immár a 43. RBI-t regisztrálta a szezonban. Végre visszatér a csapat Denverbe és hétfőtől a Giants ellen vívhatunk meg három kőkemény mérkőzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr955477198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása