Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Marlins - Rockies 1:2 W

2013.08.26. 08:41 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt hétvégén a Colorado Rockies idegenben nyert meg egy párharcot, miután három meccsből kétszer diadalmaskodtunk a Miami Marlins otthonában.



1. meccs, péntek: Marlins-Rockies 2-3
A párharc első mérkőzésén Chacin lehetett a mieink kezdő dobója, közben az infielden Wheeler, LeMahieu, Tulo, Arenado kezdtek, kívül a Blackmon-Fowler-Cuddy trió állt, az elkapó pedig Rosario volt. Az első akcióban két kieső mellett Tulo jegyzett egy doublet, a Marlins erejéből egyetlen sétára futotta. A másodikban Arenado hozta a 2out doublet és Chacin kiszórt háromból három ütőt. Ezt követően Fowler walk és LeMahieu single révén lendültünk támadásba, de sorban két kiejtéssel hárítani tudtak, miközben ismét három outot szórtunk. A negyedik tetején kiesett a Rosario-Wheeler-Arenado hármas, majd egy singlet követően dupla játékkal védekeztünk. Az ötödik akcióban Blackmon jegyezte az egyetlen ütésünket, Fowler viszont double play áldozata lett, majd rögtön az első ütő Lucas hazafutásával lépéselőnybe került a Marlins. A soron következő akciót LeMahieu triplájával indítottuk, Tulo kiharcolt egy sétát, Cuddy forceout közben pedig pontot szereztünk, újabb két kiejtéssel lehozták az inninget. A hatodik alján két out után egy double és két walk által bases loaded alakult ki, Lucas ellen viszont hárítani tudtuk a veszélyes helyzetet, maradt az 1-1es döntetlen. Ezután két out mellett Chacin hozott egy singlet, majd egy tripla és egy séta után Dobbs sac fly megmozdulásával ismét hátrányba süllyedtünk. A nyolcadik menetben Tulo duplájával lendültünk előre, őt követően Cuddy RBI snigle ütésével egyenlítettünk, majd egy újabb out mellett Wheeler duplájával szereztük meg a vezetést. Ezt követően Ottavino folytatta és kiejtette az első három szembejövő ütőt, majd a mieink részéről mindhárom ütő strikeoutot szenvedett el. Brothers érkezett a saveért és a bal kezes dobó háromból három sima kiejtéssel magabiztosan oldotta meg a zárást, így 3-2re diadalmaskodtunk.
- 9-4 arányban voltunk jobbak az ütésekben, LeMahieu és Tulowitzki is fejenként két ütést jegyzett, Cuddyer pedig az újabb két RBIval már 68 pontos az évben. Wheeler a legjobbkor szerezte idei RBIt, hiszen győztes pontot ütött. Chacin hét inning alatt csak négy ütést és két futást engedélyezett, megszerezte a 12. győzelmét a szezonban. Ottavino és Brothers egy-egy hibátlan inninget postázott, utóbbi ezzel a 12. savet hozta.

2. meccs, szombat: Marlins-Rockies 3-0
Másnap bekerült a kezdőbe az 1B Helton és a LF Dickerson, a soros dobó Manship lehetett. Kezdésként mindhárom denveri ütő kiesett, a hazaiak részéről is csak egyetlen séta történt. A második akciót Cuddy és Helton single ütéseivel kezdtük, utána viszont könnyen összejött a háromból három out, szerencsére Manship is hibátlan volt. A harmadik tetején ismét három kiejtést szenvedtünk el, közben két SO után csak egy singlet engedtünk. Ezt követően Cuddy jegyezte az egyetlen duplánkat, majd a leadoff doublet követően Lucas RBI singlelel szerzett vezetést a Marlins, Hechavarria triplájából újabb pontot értek el, Marisnick sac flyal pedig már 3-0 volt a különbség a javukra. Az ötödik inning mindkét fél számára eseménytelenül zajlott le, majd a hatodik akcióban újabb három outot kaptunk, a hazaiaknál pedig csak egy séta történt. Legközelebb Helton singlet két kiejtés követte, míg Scahill két séta ellenére sikeresen abszolválta a hetedik dobórészt. Sajnos, a nyolcadik menetben se tudtunk bázisra kerülni, ám Scahill újabb védekező inninget abszolvált, viszont a legutolsó próbálkozásban megint elhullott mindhárom denveri támadó, így sajnos elvesztettük a második összecsapást.
- Mindkét csapatnak négy-négy ütése volt, egy rossz inning mindent eldöntött. Helton és Cuddyer kettő-kettő arányban osztozott meg az ütéseinken. Manship a negyedik vereségét is elkönyvelte, hat játék alatt háromszor kapitulált és összetett ERA statisztikája már 6.86os. Scahill pedig két játék oldott meg két sétával és három SOval a hajrában.

3. mérkőzés, vasárnap: Marlins-Rockies 3-4
A párharc döntőjére Pacheco öltözött be elkapónak, az egyes bázison Wheeler kapott lehetőséget, a kisebb sérüléssel bajlódó Tulot Herrera helyettesítette, az outfielden Blackmon lépett színre középen. Az első játékrészben mindkét csapatnál három-három ember kiesett, majd a második tetején Cuddy és Arenado pályára kerülésével lendültünk akcióba, Wheeler RBI singlelel a vezetést is megszereztük, majd Pacheco lineout közben az elöl haladó futó ugyancsak hazaért, ráadásul ezt követően még Herrera is kiküldött egy sac flyt, 3-0s lépéselőnybe kerültünk. Aztán két kieső mellett Ruggiano solo HRal szépítettek a hazaiak, Blackmon single után pedig LeMahieu kapott double playt, DLR egy leadoff single ellenére a harmadik játékrészt is biztosan lehozta. Ezt követően Wheeler révén mi is csak egy singlet jegyeztünk, ezzel szemben a hazaiak egy double után Morrison singlelel voltak eredményesek, egy sétát követően pedig Ruggiano RBI singleből 3-3ra kiegyenlítették a mérkőzés állását. Az ötödik tetején simán kiesett mindhárom ütőnk, majd DLR hibából és egy szándékos sétával engedtünk bázisra egy-egy floridai futót. A hatodik támadásban két kiesést követően Cuddy fogott bázist egy singlelel, majd Arenado RBI double találatával ismét átvettük a vezetést. DLRt Ottavino váltotta, aki két séta mellett teljesítette a következő dobórészt, majd nálunk Pacheco single után sorban hárman kiestek. A hetedik részben Lopez csak egy sétát engedett, aztán újra búcsúzott háromból három denveri, Belisle egy walk után három ütőt szórt ki. A kilencedik tetején egyedül Pacheco került pályára egy mezőnyhiba jóvoltából, majd Brothers két walk ellenére abszolválta a savet és 4-3as győzelmet arattunk.
- Szoros meccsen húztuk be a párharcot, sajnos a korai három pontos előny nem volt elég, de a győzelmet azért megszereztük. Két újonc vitte a hátán a csapatot, Wheeler és Arenado egyaránt két-két ütéssel és egy-egy RBIval végeztek, utóbbi már a 43. pontját regisztrálta az évben. De La Rosa a 14. győzelmét aratta, miután öt inning alatt csak három futást szenvedett el. A cserék közül Lopez és Belisle egy-egy teljes inninget hozott, csakúgy mint Brothers, akinek ez volt a 13. sikeres save az idényben.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 76-54 (130 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 66-63 (129 meccs)
3. Colorado Rockies 61-71 (132 meccs)
4. San Diego Padres 59-71 (130 meccs)
5. San Francisco Giants 58-72 (130 meccs)


Nem sok minden változott a csoportban, bár némi meglepetésre a Dodgers és a D'backs is elvesztette legutóbbi párharcát, ennek ellenére róluk messze lemaradva vagyunk harmadikok, jön mögöttünk a Padres és a Giants egy-egy series nyeréssel. A folytatásban ARZ-SD és COL-SF párharcok következnek a csoporton belül, a listavezető pedig a Cubst fogadja hétfőtől.

Tehát hazatér a csapat a Coors Fieldre és a következő három napon a San Francisco Giants ellen fogunk játszani ebben a menetrendben: kedd 02:40, szerda 02:40, csütörtök 02:40. Remélhetőleg odahaza is folytatni tudjuk az eredményes szereplést. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr325477222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.08.26. 08:42:54

rox vs giants pitching matchupok:

Monday: Giants' Barry Zito (4-9, 5.63 ERA) at Rockies' Juan Nicasio (7-6, 4.79), 6:40 p.m., ROOT

Tuesday: Giants' Yusmeiro Petit (0-0, 3.38) at Rockies' Chad Bettis (0-2, 4.50), 6:40 p.m., ROOT

Wednesday: Giants' Madison Bumgarner (11-8, 2.84) at Rockies' Jhoulys Chacin (12-7, 3.22), 6:40 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2013.08.27. 00:05:06

Rockies 8/26 vs. SF: Dex 8, DJ 4, Cuddy 9, Bull 2, Nolan 5, Todd 3, Culberson 7, Herrera 6, Nicasio 1.

Tomi_Tanguay 2013.08.28. 05:49:25

a második meccsen 5-3ra kaptunk ki...


süti beállítások módosítása