Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.27.

2013.08.28. 06:07 - Filip89

MLB:

- A Rockies 5-3-ra elvesztette a hazai párharc második mérkőzését a Giants ellen, így jelenleg 1-1-es döntetlenre áll a párharc. A vendégek már az első inningben 3-0-s vezetést szereztek két back-to-back hazafutással, onnantól kezdve végig lemaradásban voltunk, és hiába futottunk az eredmény után, képtelenek voltunk utolérni őket. A harmadik-negyedik játékban Blackmon és Rosario egy-egy pontot érő ütésével felzárkóztunk egyetlen futásra, de sajnos Bettis továbbra sem volt a helyzet magaslatán, kisvártatva újabb futást kapott, majd a váltótárs Ottavino is kapitulált, így LeMahieu groundout közben szerzett pontja már csak a minimális szépítéshez volt elegendő. A nyolc ütésünkből Rosario egymaga hármat vállalt, és mint fentebb említésre került, pontot is szerzett, ezzel jelenleg 71 RBI-nál jár éves szinten. Bettis a harmadik vereségét könyvelte el, az első hat játék alatt sajnos négy futást kapott, ami ismét túl soknak bizonyult. A szerdáról csütörtökre virradóra esedékes párharc-döntő alkalmával Chacin nézhet farkasszemet Bumgarner-rel, mindenképpen kiélezett összecsapásra lehet számítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr805481444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása