Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.28.

2013.08.29. 06:10 - Filip89

MLB:

- A Rockies 5-4-es győzelmet aratott a Giants elleni hazai párharc mindent eldöntő mérkőzésén, ezzel 2-1 arányban behúztuk a series-t. A második alján Arenado duplájával szereztünk vezetést, majd a vendégek a negyedik tetején egyenlítettek ki egy double play közbeni beérésből. Egy jó darabig eseménytelenül alakult a mérkőzés, maradt az 1-1-es döntetlen, majd a hatodik alján lecsaptak a denveri bombázók: Rosario single-ből egy embert, Torrealba ground-rule double-ból kettőt küldött haza, plusz még Chacin is eredményes volt egy forceout közben, mely pontok által 5-1-es lépéselőnybe kerültünk. A nyolcadik dobórészben kerültünk gondba, Chacin távozása után Outman ellen voltak eredményesek, majd a segítségére siető Belisle kárára újabb két ember jutott haza, de szerencsére 5-4-nél közelebb már nem engedtük őket. Ezt követően ráadásul Brothers rendkívül magabiztosan lehozta a save-et, így egy pontos győzelmet arattunk. Chacin fantasztikus teljesítményt nyújtva, hét játékot hozott le, miközben csak egyetlen ütést és egyetlen futást szenvedett el, két séta mellett pedig 9 strikeout-ot szórt ki. Ő volt a meccs legjobbja, de Rosario is megdícsérhető a 72. RBI kapcsán, bár 1B-ként kissé idegenül mozgott és lányos zavarában két errort is vétett egymás után. A csütörtöki szünnapot követően péntektől három meccset fogunk vívni a Reds ellen hazai környezetben.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr475482942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása