Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Giants 2:1 W

2013.08.29. 07:39 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt három nap alatt a Colorado Rockies kétszer is legyőzte a San Francisco Giants csapatát, így hazai környezetben sikerült párharcot nyernünk egy nagy rivális ellen.



1. meccs, hétfő: Rockies-Giants 6-1
Az első mérkőzésen Nicasio volt a mieink kezdő dobója, az elkapó Rosario lehetett, az infielden a Helton-LeMahieu-Herrera-Arenado négyes kezdett, kívül pedig Culberson, Fowler, Cuddy álltak csatasorba. Az első dobórészt kicsit nehézkesen oldottuk meg, végül két ütés és egy walk ellenére, Sandoval ellen strikeouttal zártunk. Ezalatt Fowler a leadoff single után caught stealinget kapott, Cuddy triple után pedig Rosario ellen hozták össze a harmadik kiejtést. A második tetején háromból három ellenfelet kiosztottunk, majd Arenado singlet követően Helton volt eredményes egy 2run HRnal. Ezt követően két felengedés után a Herrera-LeMahieu-Helton dupla jtáékkal védekeztünk, majd az első ember Blackmon hazafutásával tovább növeltük az előnyünket. A negyedik menet alatt Nicasio könnyedén visszatartotta az ellenfeleket, majd kieső nélkül töltöttük fel a bázisokat, az első outot követően pedig Nicasio volt eredményes egy single ütéssel, az őt követő Blackmon kieséses játéka alatt pedig az ötödik pontot is megszereztük. Négy játszma alatt 5-0ra húztunk el, az ötödikben mindkét oldalon csak egy-egy futó került bázisra, Nicasio HBPt vétett, részünkről pedig Rosario doublet jegyzett, de pickoffal lekapcsolták a kettesről. Aztán Nicasio egy újabb hit-by-pitch és egy single után zsinórban három ütőt szórt ki, miközben nálunk is kiesett háromból három ütő. A hetedik dobórészt Lopez egy single ellenére megoldotta, majd Dickerson singlet követően LeMahieu single ütése közben egy throwing errorból voltunk eredményesek. A következő játékot felengedés nélkül abszolváltuk, nálunk legközelebb csak Arenado ért el egy singlet, majd a befejező részben Francis ellen a vendégek két ütést regisztráltak, beleértve Arias RBI doublet, amivel 6-1re szépítettek a végén.
- Ettől független nagyon magabiztos győzelemmel kezdtük a párharcot, 13-7 arányban több ütésünk volt. Arenado három, LeMahieu pedig két ütéssel jeleskedett, Helton és Blackmon összesen két-két pontot szereztek. Nicasio az idei nyolcadik győzelme alkalmával hat inninges shutoutot produkált, mely alatt mindössze négy ütést és két sétát kapott, illetve kiszórt kilenc Kt. Lopez két játékot oldott meg egyetlen ütéssel, Francis pedig a befejező részben kapott egy futást.

2. meccs, kedd: Rockies-Giants 3-5
Visszatért a mezőnybe Tulo, míg az outfielden Dickerson és Blackmon voltak új emberek, az aktuális dobó az újonc Bettis lehetett. A fiatal kezdő dobó számára nehezen indult a mérkőzés, két kiejtés után egy single mellett beszedett Pencetől egy 2run HRt, majd Sandovaltól egy solo HRt, így a vendégek rögtön 3-0s lépéselőnybe kerültek. A mieinknél LeMahieu ért el egy singlet, majd Tulo dupla játékot kapott. A második tetején Bettis kiszórt hármat, nálunk ugyancsak kiesett mindhárom ütő, a harmadik dobórészt pedig megúsztuk két singlelel. Aztán Arenado leadoff single után Blackmon duplájával tudtunk végre közelebb zárkózni, miközben egy singlet követően a Tulo-Helton dupla játékkal védekeztünk sikeresen. Ezt követően két emberünk is bázisra került, majd Rosario single ütésével jöttünk közelebb 3-2re. Bettis hibátlanul hozta le az ötödik játékrészt, majd a mieink egyetlen 2out walkot jegyeztek Tulo jóvoltából. Aztán két single után Sanchez RBI singleből szerzett újabb pontot a vendég alakulat, közben denveri oldalról három sima kiejtés közben Rosario jegyzett egyetlen singlet. A folytatásban Ottavino lépett színre és beszedett egy triplát, melyet követően Scutaro sac flyból volt eredményes és csak egy újabb két hit után jött össze a harmadik out. A következő akcióban Pacheco sétát, Dickerson duplát harcolt ki, LeMahieu groundout közben pedig beért az első futó, 5-3ra feljöttünk rájuk. A nyolcadik tetején Outman egy sétát engedett, majd az Arenado-LeMahieu-Helton DPvel jeleskedtünk, mialatt részünkről egyedül Rosario ért el egy duplát. Az utolsó dobórészben Belisle csak egy singlet kapott, majd a végső próbálkozásban hiába igyekeztünk, sajnos újabb pontot már nem tudtunk szerezni.
- A vendégek 13-8 arányban több ütést vállaltak, nálunk egyedül Rosarionak volt több találata, négy lehetőség alatt hármat jegyzett és az évi 71. RBI is összejött neki. Bettis a harmadik vereségét regisztrálta, hat inning alatt kilenc ütés és négy futás született ellene. Ottavino játékában egy újabb pont született, Outman és Belisle egy-egy hibátlan inninget abszolvált.



3. meccs, szerda: Rockies-Giants 5-4
Az utolsó mérkőzésre Torrealba öltözött be elkapónak, Rosario átkerült az egyes bázisra, a bal szélen pedig Culberson tűnt fel, a dobó Chacin lehetett. A nyitó játékrészben kiszórtuk a SF három ütőjét, míg nálunk egyedül LeMahieu járt bázison egy mezőnyhibának köszönhetően. A következő játékban sem engedtünk senkit pályára, majd Rosario single után Arenado RBI doublelal szereztük meg a vezetést. A harmadik tetején Rosario két errort is vétett, de szerencsére sorozatban három kiejtéssel tudtunk javítani, részünkről Tulo vállalt egy 2out singlet. A következő dobórészben egy walk után Tulo jegyzett mezőnyhibát, a hármason lévő futó pedig a Pence elleni dupla játék közben ért haza, nálunk megint mindhárom ember kiesett. Az ötödik tetején Chacin gond nélkül tartotta vissza az ellenfél ütőit, sajnos Bumgarner is így tett a denveri trióval. Ezt követően csak egy sétát engedélyeztünk a vendégeknek, majd az első két futó pályára kerülését követően Rosario singlelel voltunk eredményesek, aztán Torrealba vágott be egy ground-rule doublet két pontért, Culbersont szándékosan sétáltatták, majd Chacin forceout révén 5-1re növeltük a különbséget. A kezdő dobó maradt a dombon és egy 2out single ellenére lehozta a hetedik részt, nálunk csak Tulo jegyzett egy singlet. Ezt követően Chacin két single után távozott egy kiejtéssel, Outman kapott egy RBI doublet Belttől, majd Belisle kárára Posey groundoutból volt eredményes, Pence pedig singlet vágott, így a vendégek 5-4re megközelítettek bennünket. A nyolcadik alján kiesett mindhárom denveri, majd Brothers nagyon magabiztosan, háromból három kiejtéssel hozta a savet.
- A mieink hét, a vendégek öt ütést értek el a mérkőzés alatt, a biztos vezetésünk elapadt, de végül megnyertük az összecsapást. Rosario és Tulowitzki egyaránt 2/3as hatékonysággal végeztek, előbbi már a 72. pontját regisztrálta az évben. Torrealba egyetlen ütése két pontot ért, ezzel ő jelenleg 12 RBInál tart. Chacin a 13. győzelmét regisztrálta, miután hét játékot lehozott egyetlen ütéssel és egyetlen futással, kilenc SO közben, fantasztikusan teljesített. Lopez ellen két, Outman ellen egy futás született, Belisle fejezte be a nyolcadik dobórészt az idei 23. holdért. Brothers meggyőző savet mutatott be, a 14. volt tőle a szezonban.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 78-55 (133 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 68-64 (132 meccs)
3. Colorado Rockies 63-72 (135 meccs)
4. San Diego Padres 60-73 (133 meccs)
5. San Francisco Giants 59-74 (133 meccs)


A divízión belüli másik rangadón a D'backs háromból kétszer legyőzte a Padrest, a Dodgers pedig 2-1re nyerte meg a Cubs elleni párharcát. A folytatásban LAD-SD és ARZ-SF párharcokat rendeznek, a mieink a Reds ellen folytatják hazai környezetben.

A Reds elleni hazai seriesben a következő időpontok szerint fogunk pályára lépni: szombat 02:40, vasárnap 02:10, vasárnap 22:10. Remélhetőleg tovább tudjuk folytatni a sikeres felzárkózást és újabb eredményes seriest tudhatunk le a hétvégén. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr835482947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.08.29. 08:47:38

rox vs reds pitching matchupok:

Friday: Reds' Bronson Arroyo (13-9, 3.42 ERA) at Rockies' Jorge De La Rosa (14-6, 3.28), 6:40 p.m., ROOT

Saturday: Reds' Greg Reynolds (0-2, 5.73) at Rockies' Juan Nicasio (8-6, 4.57), 6:10 p.m., ROOT

Sunday: Reds' Mike Leake (11-5, 3.27) at Rockies' Tyler Chatwood (7-4, 3.15), 2:10 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2013.08.31. 06:43:17

megnyertük az elsőt 9-6ra!


süti beállítások módosítása