Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.31.

2013.09.01. 07:01 - Filip89

College football:

- Az Air Force magabiztos győzelemmel kezdte a 2013-as idényt, miután 38-13-ra győztük le hazai környezetben a Colgate gárdáját. Ugyan az első negyedben a vendégek egy TD-vel vezetést szereztek, túlságosan nem tudtak ránk ijeszteni, és a második etap során három futott TD-vel fordítottunk: Hart kettő, Lee egy beérést vállalt magára. A 21-7-es fordulást követő eredmény után a harmadik negyed hajrájában Lee is megszerezte a második TD-ját, Conant pedig egy 52 yard-os mezőnygól értékesítésével jeleskedett. A záró felvonás alkalmával Rushing ért el egy újabb futott TD-t, az utolsó szó pedig a hajrában a vendégeké volt, de a TD-t követő extra pointot blokkolni tudtuk. Lee és Hart a két-két TD mellett mindketten elérték a 100 yardot, ahogy vártuk már az első mérkőzésen húzóemberek voltak, LaCoste ezúttal 77 yardon maradt. Irányítóként Pearson mellett Awini is lehetőséget kapott, egyikük sem alkotott kiemelkedőt. Jövő szombaton a Utah State elleni hazai összecsapáson bizonyára egy fokkal nehezebb dolgunk, de korántsem lesz megoldhatatlan feladat.

- A Northern Colorado az első fordulóban 31-10 arányban diadalmaskodott az alacsonyabb osztályú Langston ellen a hazai idénynyitón. Az első menetben a Lions egy mezőnygóllal szerzett a vezetést, a másodikban Eden 41 yardos FG-jával egyenlítettünk, majd Lobato első TD-t érő passzjátékával 10-3-ra átvettük a vezetést. A fordulás után Lobato két hosszú TD-passzt adott Stimphil-nek, előbbi 60, a második játék 80 yardos volt, így az utolsó felvonás előtt már 24-3-ra húztunk el. A negyedik negyedben mindkét csapat szerzett egy-egy TD-t, részünkről Greham futott be a pontszerző területre, mellyel kialakította a 21 pontos győzelmet. Lobato három TD-passz közben 314 yardot passzolt, ebből Stimphil 219-et kapott el, beleértve a két TD-t, míg Graham 93 futott yardig jutott. A kisebb csapat ellen magabiztos győzelemmel kezdtük a szezont, ahogyan azt reméltük, a második fordulóban a Colorado State-Pueblo ellen hasonló sikerben reménykedhetünk.

MLB:

- A Rockies a párharc második mérkőzésén 8-3-as vereséget szenvedett a Reds ellen hazai környezetben, így a mindent eldöntő harmadik összecsapás előtt a felek döntetlenre állnak egymással. Nicasio nem kezdte igazán fényesen az összecsapást, az első három játék alatt három pontot kapott, majd az ötödikben a lecserélését követően Lopez ellen mindhárom pályán lévő futó hazaért, és már 0-6 volt az állás. Az ötödik alján Pacheco RBI double-lal végre szépítettünk, majd a nyolcadik felvonásban Dickerson helyezett el egy 2-run HR-t, de közben a vendégek is szereztek néhány újabb futást, így sajnos képtelenek voltunk érdemben megközelíteni őket, öt ponttal így is alul maradtunk. A vendégek 13-7 arányban jegyeztek több ütést, sajnos végig magabiztosan vezettek, Nicasio a megszokottnál gyengébb startot produkált: 4.1 IP alatt hat futást szenvedett el, később Scahill kapott még további két pontot három inning leforgása alatt. Eközben Dickerson már a harmadik hazafutását lőtte az újonc szezonjában, a holnapi mindent eldöntő mérkőzésen Chatwood visszatérésében bízhatunk.

MLS:

- A Rapids a tavalyi kiesést okozó Sporting KC otthonában szenvedett 2-1-es vereséget, ezzel sajnos véget ért a kilenc mérkőzéses győzelmi sorozatunk. A hazaiak az elmúlt hetekben szerényen teljestettek, ellenünk azonban láthatóan felszívták magukat, és a 33. percben Feilhaber bombagóljával a vezetést is megszerezték. Becsülettel igyekeztünk, de sajnos kevés lehetőséget tudtunk kidolgozni, végül a 77. minutumban kiegyenlítettünk, amikor Buddle középtávolról kapura vágott egy lecsorgó labdát, az pedig egy védőn iránytváltoztatva kötött ki a házigazdák ketrecében. Sajnos, a késői egyenlítés ellenére nem sikerült kiharcolnunk a döntetlent, két perccel a rendes játékidő vége előtt a hazaiak karmestere, Zusi fejezett be góllal egy szép támadást. Ez sajnos a vereségünket jelentette, hiába igyekeztünk végig becsülettel, üres kézzel távoztunk Kansas-ből. Mához egy hétre a Galaxy otthonában ugyancsak egy kőkemény mérkőzés állhat előttünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr385487186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása