Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 09.02.

2013.09.03. 02:30 - Filip89

MLB:

- A Rockies nem tudott meglepetést okozni az NL West-éllovas Dodgers ellen, és a hazai párharc első mérkőzésén 10-8-ra vesztettünk a kaliforniaiak ellen. Az első inningben a vendégek rögtön vezetéshez jutottak, de a legelső denveri támadásban három ponttal fordítani tudtunk, miután Cuddy és Rosario egy-egy RBI single-lel volt eredményes, az Arenado elleni double play alatt pedig újabb futó ért haza. Sajnos, az újonc Bettis a továbbiakban sem tudta tartani magát, és az ötödik menetben egyenlítettek, majd fordítottak ellene, miközben lecseréltük őt. 3-5-re még sikerült egyenlíteni az ötödik támadásban Arenado és Pacheco pontjai révén, de a következő felvonásban Manship kárára hamarosan újabb három pontot vittek be, mellyel 8-5-ös lépéselőnybe kerültek a vendégek. Egyelőre nem adtuk fel a küzdelmet és a nyolcadik alján Dickerson duplájával és Rutledge single-jével egyetlen pontra megközelítettük őket, azonban Belisle ellen is esett két LA-i futás, ezzel visszaállították a három pontos különbséget. A végeredményt a legutolsó próbálkozásban Rosario solo hazafutása állította be. Az ifjú elkapó fantasztikus formája tehát tovább tart, immár a 21. hazafutását és a 74. pontját ünnepelte. 18 ütéssel sem tudtunk meccset nyrni, pedig minden egyes mezőnyjátékosunk és pinch hitter-ünk vállalt legalább fejenként egy ütést, Blackmon volt a legeredményesebb három találattal, bár pontot nem szerzett. Bettis nem egész öt játék alatt öt pontot kapott, majd Manship ellen újabb három futás született, aki már az ötödik vereségét kapta az évben. A dobóink nem tudtak felnőni a Dodgers-hez, akik tovább őrzik magabiztos első helyüket a csoport élén, talán holnap Chacin-nek lesz keresnivalója Nolasco-val szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr395492974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása