Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 09.03.

2013.09.04. 05:22 - Filip89

MLB:

- A Rockies sajnos a második mérkőzést is elvesztette a Dodgers elleni hazai párharcban, ezúttal 7-4 arányban maradtunk alul. Nem sokáig bírtuk a favorit vendégek nyomását és már a második játékrészben három pontos vezetéshez jutottak a bizonytalanul kezdő Chacin ellen. Aztán az ötödik inningben a negyedik pontjukat is bevitték, majd éppen a kezdő dobó Chacin tudott szépíteni egy pontot érő single ütéssel az ötödik támadásban. A hatodik alján Tulo RBI groundout-tal zárkóztunk feljebb, majd a nyolcadik felvonás során Rultedge solo hazafutásával egyetlen pontra megközelítettük őket és újra nyílt volt a mérkőzés. Vesztünkre azonban Brothers nem tudta megtartani a különbséget és a kilencedik dobórészben Culberson mezőnyhibájából a komplett bases loaded sereg hazajutott, az error három futást ért a kaliforniaiak számára, akik 7-3-ra ismét elhúztak tőlünk. A leguitolsó etapban még Helton kieséses játéka által szereztünk egy runt, de a lényegen már nem tudtunk változtatni, három ponttal így is kikaptunk. Sajnos, a korai három pontos hátrány végig kísérte a mérkőzést, bár egyszer felzárkóztunk egyetlen pontra, a végén egy kapitális hibával mégis simán vesztettünk. Rutledge a hetedik hazafutását szerezte, a nagy visszatérő Tulo a 69. pontjának örülhetett, Helton pedig már csak egyetlen pontra van az 50 RBI-s határtól. A párharcot sajnos már elvesztettük, de a becsület győzelemre még van esélyünk, ugyanis az utolsó mérkőzésen DLR mérkőzhet meg Ryu-val.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr685494509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása