Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Padres - Rockies 3:0 L

2013.09.09. 08:29 - Tomi_Tanguay

Szerencsétlenül alakult a víkend a Colorado Rockies számára, ugyanis a divízió rivális San Diego Padres elleni párharcban mindhárom meccset elvesztettük.



1. meccs, péntek: Padres-Rockies 4-3 walk-off
A párharc első mérkőzésén Nicasio volt a kezdő dobónk, a belső négyest Helton, Rutledge, Tulo, LeMahieu alkották, kívül a Blackmon-Fowler-Cuddy trió kezdett, a soros elkapó pedig Rosario lehetett. Az első támadásban rögtön Fowler és LeMahieu elfoglalták a pontszerző bázisokat, majd Tulo duplájával szereztünk vezetést, őt követően pedig Cuddy forceout közben újabb pontot értünk el. Válaszként az első SD ütő Venable solo HRal szépített, majd egy triple után sorban három kiejtéssel hárítottunk. A második inningben mindkét oldalon három-három out történt, majd a harmadik tetején LeMahieu double és Tulo walk után sorban hárman kiestünk, Nicasio viszont gond nélkül kiszórta az aktuális triót. Ezt követően megint három-három kiesés következett, majd az ötödik felvonás alkalmával Fowler és Cuddy értek el egy-egy walkot. A Padres részéről két single és egy walk által loaded 1out helyzet alakult ki, de Venable ellen dupla játékkal sikerült hárítani. A folytatásban az első hazai reliever kiszórta a denveri hármast, majd egy walkot követően egy groundout közben Helton mezőnyhibájából szerezte meg az egyenlítést érő futást a hazai csapat. A hetedik tetején megint elbúcsúzott mindhárom ütőnk, majd Lopez játéka közben egy single után ismét DPvel hárítottunk. Aztán megint kiesett mindhárom denveri játékos, a nyolcadik dobórészt pedig három dobó segítségével két ütés nélküli felengedés dacára teljesítettük. A kilencedik tetején az első ütő Helton hazafutásával 3-2es vezetéshez jutottunk, a többiek kiestek, majd Brothers hiába jött a saveért, sajnos Headleytől beszedett egy solo HRt, két felengedés után adtunk egy direkt walkot, Guzman pedig beütötte a mindent eldöntő walkoff singlet, így 4-3ra vesztettünk pénteken.
- A hazaiak 8-5 arányban több ütést értek el, mégse sokon múlott, hogy nem mi győztünk. LeMahieu volt az egyetlen játékosunk két ütéssel, míg Helton a 13. hazafutást regisztrálta. Nicasio hat játék alatt hét SOt szórt és csupán négy ütést két futást kapott. A cserék közül Lopez 1.1 IPt oldott meg egyetlen ütéssel, míg a finisben Brothers az első vereségét és a második BSt könyvelte el a szezonban.

2. meccs, szombat: Padres-Rockies 2-1
A második mérkőzésre Arenado visszafoglalta a megszokott helyét a hot cornerben és LeMahieu is a kettesen, Fowler helyén Dickerson kezdett az outfielden, Chatwood elkapója pedig Torrealba volt. Az első akció során Dickerson errort harcolt ki, LeMahieu ellen double playel védekeztek, Tulo singlelel lépett bázisra, de Cuddy is kiesett. Eközben a SD részéről két single és egy walk történt, loaded 2outnál pedig Amarista singlelel szerzett vezetést. A folytatásban kiesett mindhárom denveri ütő, közben pedig csak egy singlet engedélyeztünk. A harmadik menet alatt nálunk egy séta született Chatwood révén, aki aztán biztosan kiszórt háromból három ellenfelet, majd nálunk következett a három out. A negyedik dobórészt egy walk és egy single ellenére lehoztuk, mialatt ismét háromból három denveri elhullott és Chatwood is újra hibátlanul vissza tudta tartani a Padres hármast. A hatodik tetején végre igazi lehetőségünk lett volna az egyenlítésre, azonban Dickerson double és Tulo walk után Cuddy ellen befejeződött a támadás, majd három groundouttal abszolváltuk a szoros dobórészt. Aztán Helton nyitott egy ground rule doublelal, de Torrealba sajnos lineout double play áldozata lett, majd az első csere dobó Corpas egy walk ellenére biztosan hozta a maga játékát. Aztán végre megjött az áttörés, Blackmon singlet követően LeMahieu single ütése közben egy errorból kiegyenlítettünk, de a nyolcadik tetején Belisle kárára sajnos rögtön az első ütő Gyokro kibombázott egy solo HRt a jobb szélre, amivel visszavette a vezetést a SD. A legutolsó akcióban Cuddy hiába érte el singlet, Arenadoval együtt kiesett egy flyout double play alkalmával, így 2-1 arányban a második mérkőzést is elvesztettük.
- Mindkét csapat hat-hat ütést vállalt, a hazaiak késői hazafutása sorsdöntőnek bizonyult, a találatainkat hat különböző játékos jegyezte. Chatwood hat inning alatt öt ütésből csak egy futást kapott. Corpas hibátlan játékot hozott, Belisle viszont megkapta a vereséget jelentő runt, a hatodik L betűje volt a szezonban.

3. meccs. vasárnap: Padres-Rockies 5-2
A harmadik felvonás alkalmával Rutledge lehetett a 2B, az elkapó pedig Pacheco, a soros dobó az újonc Bettis volt. Az első játékrészben Rutledge egy singlet, Cuddy pedig egy walkot jegyzett, de ennél többre nem voltunk képesek, közben viszont Bettis gond nélkül osztotta ki az első három ellenfelet. A második játékban mindkét csapat részéről kiesett a soros három-három ütő, majd a harmadik tetején Dickerson triple és Rutledge walk által törtünk előre, két out mellett pedig Cuddy duplájával jutottunk vezetéshez. A harmadik dobórészt két single ellenére zsinórban három outtal letudtuk, majd Blackmon errorból jutott bázisra, Pacheco duplájával pedig 2-0ra módosítottuk az állást. Oswalt bizosan teljesítette a negyedik részt, aztán Rutledge single után Tulo kapott dupla játékot, miközben két single után Rivera sac flyból szépített a Padres. A hatodik támadásban megint mindhárom ütőnk elbúcsúzott, majd Oswalt megoldotta a következő részt háromból három kiejtéssel. A hetedik tetején egyedül Oswalt lépett bázisra egy singlelel, majd a dobónk ellen kieső nélkül töltötték fel a bázisokat, az első outot követően pedig Guzman RBI walkkal egyenlítettek, majd Lopez ellen Hundley bases clearing doublelal 5-2re elhúztak a házigazdák. A következő támadásban a Tulo-Cuddy-Helton hármas valamennyi tagja strikeoutot kapott, Boggs pedig egy double után ejtett ki három ellenfelet. A legutolsó támadásban képtelenek voltunk bázisra kerülni, így sajnos maradt a három pontos különbség és söpréssel vesztettük el a seriest.
- Mindössze hat ütésünk volt a mérkőzésen, ebből Rutledge kettőt vállalt, közben Cuddyer a 76., Pacheco a 20. pontját szerezte a szezonban. Bettis az első három inninget megúszta futás nélkül, aztán a visszatérő Oswalt 3.1 játék alatt öt futást kapott, immár az ötödik vereségét szenvedte el az évben.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 83-59 (142 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 72-70 (142 meccs)
3. Colorado Rockies 66-78 (144 meccs)
4. San Diego Padres 65-77 (142 meccs)
5. San Francisco Giants 64-79 (143 meccs)

A mieinkhez hasonlóan, a Dodgers is söprésre került, ők a Reds ellen végeztek nyeretlenül, de biztosan őrzik vezető helyüket, míg a divízió másik rangadóján a SF és az ARZ 2-2es döntetlenre végzett egymással. A következő napokban a csoporton belül LAD-ARZ és SF-COL rangadók következnek, a Padres pedig Phillyben folytatja.

Tehát legközelebb a San Francisco Giants otthonában léphetünk pályára három mérkőzésen a következő menetrend szerint: kedd 04:15, szerda 04:15, szerda 21:45. Jó lenne legalább ezt a harmadik helyet megtartani, ennek érdekében nem szabadna újabb vereségeket szenvedni. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr455501494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.09.09. 08:30:32

giants vs rox pitching matchupok:

Monday: Rockies' Jhoulys Chacin (13-8, 3.16 ERA) at Giants' Tim Lincecum (9-13, 4.50), 8:15 p.m., ROOT

Tuesday: Rockies' Jorge De La Rosa (16-6, 3.31) at Giants' Ryan Vogelsong (3-5, 5.62), 8:15 p.m., ROOT

Wednesday: Rockies' Juan Nicasio (8-7, 4.68) at Giants' Yusmeiro Petit (3-0, 2.05), 1:45 p.m., no TV

foppa21 2013.09.11. 06:41:27

eléggé össze esett mostanság a bullpen. belisle jövőjén komolyan el kell gondolkozni. betancourt is feleslegessé vált brothers mellett, öreg és folyamatos sérült

úgy néz ki nem lesz meg a harmadik hely mert nagyon rossz passzban vagyunk, elfogytunk megint a végére, de nem volt alapjában olyan rossz szezon, mint a tavalyi...kár a sok sérülésért

Tomi_Tanguay 2013.09.11. 09:41:11

9-8ra nyertünk 0-6ról! cuddy 3run HR & solo HR :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.09.11. 18:22:39

Szerintem sincs miért szégyenkezni idén. Ráadásul olyan fiatalok tűntek fel, akik bőven azt igazolják, hogy a hosszútávú jövő szép lehet: Rosario, Rutledge és Pacheco után most előkerült Arenado, Dickerson, Culberson és Wheeler, jövőre Parker-t és Ortega-t várom. Kár, hogy dobókból továbbra sem vagyunk olyan jól eleresztve utánpótlás terén, főleg azt sajnálom, hogy Pomeranz idén is remény maradt.


süti beállítások módosítása