Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Red Sox 1:1 T

2013.09.27. 09:18 - Tomi_Tanguay

A keddi és a szerdai napon a Colorado Rockies 1-1es döntetlenre végzett hazai környezetben a Boston Red Sox elleni párharcban.



1. meccs, kedd: Rockies-Red Sox 8-3
A mini series első felvonásán Chatwood lehetett a kezdő dobó, az infielden Helton, LeMahieu, Tulo, Arenado kezdtek, kívül a Dickerson-Blackmon-Cuddy trió foglalt helyet, az elkapó pedig Pacheco lehetett. Az első dobórészben csak egy hit-by-pitchet és egy szándékos sétát engedélyeztünk, majd rögtön az első ember Blackmon hazafutásával vezetést szereztünk, két out mellett Cuddy duplája után Helton RBI singlelel volt eredményes és 2-0s előnyre tettünk szert. A második játékrészben mindkét oldalon három-három out történt, majd Chatwood ismét kiszórt három ütőt, két kiejtést követően pedig Tulo egy hatalmas solo HRal volt eredményes. Ezt követően egy single után sorban három ellenfelet szórtunk ki, majd ismét két out mellett Dickerson vágott be egy HRt és már 4-0ra húztunk el. A folytatásban csak egy singlet szenvedtünk el és mindhárom denveri ütő kiesett, majd a hatodik tetején Chatwood ismét hibátlan volt, támadásban pedig egyedül Helton járt bázison egy single találat jóvoltából. A hetedik dobórészben két kiesést követően kaptunk egy duplát, majd Chatwood hibájából került bázisra egy futó, a kettesen lévő versenyző pedig haza ért és megszerezte a szépítést a vendég csapat. A hetedik alján Pacheco vágott be egy doublet, újabb két pályára kerüléssel loaded 0outot harcoltunk ki, LeMahieu két futót hazaküldött egy singlelel, majd Cuddy RBI singlelel volt eredményes és máris 8-1re léptünk meg. A nyolcadik játékban Bettis csak egy singlet kapott, nálunk Wheeler és Blackmon harcolt ki egy-egy pályára kerülést, majd Outman ellen egy singlet követően Saltamacchia szépített egy 2run HRal, de ennél közelebb már nem tudtak zárkózni hozzánk, 8-3ra győztünk.
- Az ütésekben 11-7re végeztünk, beleértve három hazafutást. Tulowitzki napi egyetlen találata az idei 25. hazafutása és a 81. RBI volt, eközben Blackmon a hatodik, Dickerson az ötödik HRt ütötte. Chatwood hét játék alatt mindössze három ütést és egyetlen futást kapott, ez volt a nyolcadik győzelme a szezon folyamán A továbbiakban Outman egy out mellett kapott két runt.

2. meccs, szerda: Rockies-Red Sox 5-15
A kettes bázison Rutledge, elkapó poszton Torrealba feltűnése volt újdonság, a soros dobó Chacin lehetett a második mérkőzésen. Már az első negyedben vezetést szerzett a Red Sox, az első két singlet követően ugyanis Ortiz jegyzett 2run RBI doublet, majd Saltamacchia pontot érő singlelel 3-0ra húztak el. Eközben a mieinknél mindhárom ütő elbúcsúzott, majd Chacin kiszórt három ellenfelet, Helton solo hazafutásával szépítettünk, Dickerson egy sétát harcolt ki, őt követően Torrealba RBI doublelal zárkóztunk közelebb 3-2re. A következő vendég támadásban egy single után ismét Saltamacchia jegyzett pontot érő duplát, majd kieső nélkül feltölttük a bázisokat és Helton sac flyból volt eredményes, Arenado pedig ground rule doublelal küldött haza egy futót, mely által 4-4re egyenlítettünk. A negyedik tetején egy double és egy walk után Victorino 3run HRal takarított és visszavette az előnyt a BoSox, ráadásul nálunk mindössze Rutledge volt képes egyetlen single ütésre két kieső után. A folytatásra Chacint Scahill váltotta és rögtön beszedett két ütést, majd Middlebrooks lőtt egy újabb 3run HRt, amivel már 10-4es hátrányba kerültünk. A mieink részéről Cuddy sétával kezdett és Helton duplával köszönt be, majd Arenado single után a Torrealba elleni dupla játékkal ért véget a támadás. A hatodik dobórészt Pomeranz egyetlen Tulo errorral lehozta, aztán mindhárom denveri ütő elbúcsúzott. Ezt követően Belisle egyetlen walkot engedélyezett, a mieinknél Cuddy vállalt egy singlet és pickoff által elbúcsúzott. A nyolcadik tetején loaded 1outot alakítottak ki Oswalt ellen, majd Saltamacchia RBI singlelel volt eredményes, Middlebrooks pedig egy grand slammel növelte 15-5re a különbséget. A következő akcióban mindhárom ütőnk elbúcsúzott, majd Brothers ellen csak egy séta történt, a legutolsó támadásban pedig Wheeler single után Blackmon lineout double playt kapott, ezzel ért véget a mérkőzés.
- A Red Sox végig vezetve magabiztosan lerakott bennünket, bár az ütések számában csak 16-10 volt a különbség a javukra. Helton két ütéssel és három RBIval zárt, belőtte a 15. hazafutását az idényben. Arenado és Rutledge értek el még két-két ütést, előbbi egy pontot is elért. Chacin az első négy inning alatt kilenc ütésből hét pontot kapott, a tizedik veresége volt az évben. A későbbiek folyamán Scahill ellen három, Oswalt ellen öt run született.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 91-68 (159 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 80-78 (158 meccs)
3. San Diego Padres 74-84 (158 meccs)
4. San Francisco Giants 74-85 (159 meccs)
5. Colorado Rockies 72-87 (159 meccs)

A mieink döntetlenje mellett a Giants megverte a Dodgerst, a Padres pedig a D'backst 2-1 arányban hazai környezetben. A hétvégén LAD-COL és SF-SD párharcok lesznek a csoportban, míg az Arizona a Washingtont látja vendégül.

Tehát a szezon utolsó párharcát a Los Angeles Dodgers otthonában vívhatjuk meg a következő menetrendben: szombat 04:10, vasárnap 04:10, vasárnap 22:10. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr855539784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása