Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Dodgers - Rockies 1:2 W

2013.09.30. 07:39 - Tomi_Tanguay

A 2013as MLB szezon utolsó párharcában a Colorado Rockies csapata kisebb meglepetésre 2-1 arányban diadalmaskodni tudott összetettben a Los Angeles Dodgers gárdájával szemben házon kívül.



1. meccs, péntek: Dodgers-Rockies 11-0
Az első mérkőzsen McHugh lehetett a mieink kezdő dobója, az infielden Helton, LeMahieu, Tulo, Arenado kezdtek, a külső hármast Culberson-Blackmon-Cuddy alkotta, az elkapó Pacheco volt. Az első támadásban mindössze Tulo jegyzett egy singlet, majd az első két LAi ütést követően Uribe 2run RBI doublelal volt eredményes, őt követően pedig A. Ellis és M. Ellis egyaránt kiosztott egy-egy pontot érő singlet, mellyel villámgyorsan 4-0ra húztak el. Aztán megint csak egy singlet jegyeztünk Culberson révén, de az egyes bázisról kiejtették, közben kiszórtuk mindhárom ellenfelet. A harmadik tetején McHugh postázta az egyetlen denveri singlet, majd A. Gonzalez solo HRal volt eredményes. Ezt követően mindhárom emberünk elbúcsúzott, majd egy single és egy walk után Crawford 3run HRal takarított és 8-0ra növelte csapata előnyét. Az ötödik tetején simán kiesett a Helton-Culberson-Pacheco trió, aztán Manship ellen egy single után A. Ellis 2run HRt szórt és csak két újabb ütést követően sikerült lezárni a játékrészt. Ezután LeMahieu regisztrált egy singlet, majd két séta után két out mellett M. Ellis RBI singlet jegyzett, ezzel már 11-0ra módosította az eredményt. A továbbiakban se tudtunk változtatni és újra három emberünk kiesett, közben Corpas két felengedés ellenére egy double playnek köszönhetően megúszta az aktuális dobórészt. A nyolcadik tetején nem jutottunk bázisra, mialatt Boggs csak egyetlen sétát engedett, a legutolsó akcióban pedig mindössze Herrera ért el egy singlet, sajnos a szépítésre már képtelenek voltunk.
- 11-0s verséget szenvedtünk és 15-5 arányban ütöttünk kevesebbet, három errort is vétettünk. McHugh négy inning alatt nyolc futást szenvedett el és már a negyedik vereségét kapta a szezonban. Manship a következő 1.2 játékban három runt kapott, Corpas és Boggs ellen már nem estek újabb futások.

2. meccs, szombat: Dodgers-Rockies 0-1
A második felvonásra Herrera és Dickerson került be a kezdőbe, a soros dobó pedig Nicasio lehetett. Az első játékban mindkét oldalon simán kiesett három-három ütő, majd a három denveri outot követően a hazaiak egy walkot és egy doublet jegyeztek, de a vezetést nem tudták megszerezni. Ezt követően Pacheco és Blackmon egy-egy singlet ért el, Nicasio pedig kiszórta mindhárom ellenfelét. A negyedik tetején Tulo regisztrált egy duplát, majd két kieső mellett Arenado RBI doublelal megszereztük a vezetést, miközben a házigazdák egyetlen ground-rule doublet jegyeztek Uribe révén. A következő játszma során Greinke és Nicasio is hibátlan volt, majd a hatodik felső részében megint csak nem tudtunk bázisra kerülni. Eközben Nicasio egy outig kapott egy singlet és Herrera vétett egy errort, Outman ellen egy sétával feltöltötték a bázisokat, végül Ottavino két kiejtéssel lezárta az aktuális játékrészt. Aztán Arenado jegyzett egy singlet és Herrerat szándékosan felengedték, de Rutledge ellen összehozták a harmadik outot. A soros dobórészt Belisle simán hozta háromból három kiejtéssel, majd ismét kiesett mindhárom játékosunk. A nyolcadik alján Bettis egy sétát engedett két out mellett, Brothers hozta a harmadik kiejtést, majd megint három denveri kiesett, de az egy pontos előnyt végig megtartottuk, mivel a kilencedikben Brothers már csak egyetlen walkot engedélyezett.
- Öt ütéssel meccset tudtunk nyerni, Arenado két találattal és a győztes ponttal jeleskedett, jelenleg 52 pontos az évben. Nicasio a kilencedik győzelmét aratta, 5.1 játék alatt három ütést kapott és hét SOt szórt. Brothers a 18. savet szerezte a hibátlan befejezéssel.

3. meccs, vasárnap: Dodgers-Rockies 1-2
Az évad utolsó mérkőzésén Francis lehettt a mieink kezdő dobója, Rutledge visszatért a kettesre és Cuddy a right fieldre. Az első akcióban egy walk és két single által feltöltöttük a bázisokat, majd loaded 0outnál Tulo RBI singlelel szereztük meg a vezetést, majd sorban három ütőnk kiesett és Francis is hibátlanul dolgozott. A második próbálkozásban Francis doublet, Blackmon singlet jegyzett, de két kiejtéssel ismét elhárították a veszélyt. Ezt követően elbúcsúzott mindhárom denveri ütő, a házigazdák pedig egy doublet jegyeztek. A negyedik inninget Culberson és Pacheco single ütéseivel kezdtük, majd egy out mellett Blackmon RBI singlelel tudott eredményes lenni, közben pedig Francis újra simán kiosztotta az aktuális LAi hármast. Az ötödik tetején Cuddy szerzett egyetlen singlet, őt követően Arenado dupla játék áldozata lett, majd két pályára engedést követően Schumaker RBI single ütésével szépített a Dodgers és egy újabb séta után loaded 2outot kellett elhárítani Castellanos ellen. 2-1es vezetésnél a hatodik tetején Pacheco és Herrera ért el egy-egy singlet, de pontot nem tudtunk szerezni, majd az első cseredobó Oswalt biztosan kiosztott háromból három outot. A folytatásban Helton walk után hárman is kiestek, Ottavino pedig ugyancsak biztosan szórt ki három játékost. Aztán egyedül Culberson került bázisra egy walk jóvoltából, Wheeler double palyt kapott, míg Bettis ellen egyetlen single született. A kilencedik tetején megint csak egy sétát harcoltunk, végül Brothers nagy nehezen lehozta a savet, két sétát és egy singlet engedett, de loaded 1out után két strikeouttal sikerült hárítani és megtartottuk a 2-1es végeredményt.
- A mieink 11-5 arányban jegyeztek több ütést. Blackmon két találatot és az idei 22. pontját regisztrálta, míg Tulowitzki a 82. RBIt szerezte. Francis az első öt játék alatt három ütést és egyetlen futást kapott, a harmadik győzelmét aratta a szezonban. Később valamennyi dobó hibátlan volt, beleértve az idei 19. savet elérő Brotherst.

Az NL West divízió végeredménye (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 92-70
2. Arizona Diamondbacks 81-81
3. San Diego Padres 76-86
4. San Francisco Giants 76-86
5. Colorado Rockies 74-88

Szépen búcsúztunk az évtől és az utolsó seriest megnyertük a csoportgyőztes ellen, akik egyedüliként jutottak be NL Westből a rájátszásba. A Giants a Padres elleni 2-1es siker ellenére nem tudott elmozdulni a negyedik helyről, a D'backs pedig négyből háromszor vesztett utoljára a Washington ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr325544785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robiroboter · http://impanim.tumblr.com/ 2014.05.10. 18:20:30

srácok, nem mondjátok, hogy pont idén nem írtok a Rockiesról?


süti beállítások módosítása