Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Közeleg a szezon

2013.10.14. 19:09 - Tomi_Tanguay

Október 30án indul az NBA 2013-14es idénye, a rajthoz közeledve még egyszer áttekinthetjük a Denver Nuggets nyári változásait és az esélyeket a jövőre nézve.



Mint arról már korábban volt szó, Ujiri és Karl is távozott a vezetőségből, a GM posztot Tim Connelly vette át, az új vezetőedző pedig az a Brian Shaw lett, aki korábban a Pacers és a Lakers segédedzője volt.

Szintén beszámoltunk már róla, hogy két magas játékost megcseréltünk egymással egy trade keretein belül: Koufost küldtük a Grizzlieshez Darrell Arthurért.

Mint ismeretes Iguodalát képtelenek voltunk megtartani, máshol jobb feltételeket ajánlottak a SG szolgálataiért, így az utolsó pillanatban egy három csapatos csere mellett döntöttünk. Iggy a Warriorsba került, mi pedig megkaptuk a posztjára Randy Foyet a Jazztől, aki ugyan egy fokkal szerényebb kaliberű játékos Iguodalánál, de megbízható harcos, jól dobja a triplákat és nem mellesleg karrierje alatt 11.5 pontot átlagolt eddig.

Július végén Lawson mögé leigazoltuk a rutinos Nate Robinsont a piacról két évre 4 millióért, azok után, hogy a tavalyi esztendőben 13.1 pontos és 4.4 asszisztos átlagteljesítményre volt képes a Bulls színeiben. Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy Ty mögött Robinson és A. Miller jobban megosztozhatnak majd a maradék perceken, a veterán irányító tehát maradt a csapatnál.

Ugyancsak új igazolás még J.J. Hickson. A 25. életévére immár a negyedik különböző NBA klubjában játszó erőcsatár az elmúlt másfél szezont a Portlandben töltötte, tavaly 12.7 pontot szerzett meccsenkénti átlagban 10.4 lepattanó mellett, kiváló depth játékos lehet és reményeink szerint minél többször tud majd új színt vinni a játékba a padról. Vele és Arthurral jelentősen sikerült mélyíteni a frontcourtot, miközben továbbra is minden McGee és Faried köré van felépítve.

Kényes kérdés lehet még viszont a hármas poszt fennálló telítettsége. Kis csatárnak Gallinari mellett ott van ugye Chandler is, míg Hamilton tavaly rászolgált a több lehetőségre és Q. Miller is minél több játékpercet igényelne a fejlődése céljából.

A Denver Nuggets jelenlegi kerete:

Irányítók: Ty Lawson, Nate Robinson, Andre Miller
Dobóhátvédek: Randy Foye, Evan Fournier, *Kyle Fogg
Kiscsatárok: Danilo Gallinari, Wilson Chandler, Jordan Hamilton, Quincy Miller, *Damion James
Erőcsatárok: Kenneth Faried, J.J. Hickson, Darrell Arthur, Anthony Randolph *Reginald Becton-Buckner
Centerek: JaVale McGee, Timofey Mozgov

A csillagozott játékosok TC meghívót kaptak és jelen állás szerint az előszezon alatt tartózkodnak a keretben.

Az előidény mérkőzéseinek programja:

Oct. 6     @ L.A. Lakers     Staples Center (Los Angeles, CA)     8:30 p.m.
Oct. 8     @ L.A. Lakers     Citizens Bank Arena (Ontario, CA)     8:00 p.m.
Oct. 14     San Antonio Spurs     Pepsi Center (Denver, CO)     7:00 p.m.
Oct. 15     @ Oklahoma City Thunder     Chesapeake Energy Arena (Oklahoma City, OK)     6:00 p.m.
Oct. 19     @ L.A. Clippers     Mandalay Bay Events Center (Las Vegas, NV)     8:30 p.m.
Oct. 23     Phoenix Suns     Pepsi Center (Denver, CO)     7:00 p.m.
Oct. 25     @ Chicago Bulls     United Center (Chicago, IL)     6:00 p.m.


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr705568442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.10.15. 09:46:04

a preseason meccsekről nem akartam írni. eddig 1-1re állunk elég tartalékos csapattal.

@LAL 88-90 L. hickson 13 pont 10 reb, mcgee 14, fournier 10 pont 5 ast.

@SAS 98-94 W. faried 22 pont 9 reb a padról, foye és hickson 15-15 pont, lawson 10 pont és 8 ast

biztos hogy idén is kiegyensúlyozott, több lábon álló lesz a csapat. szerintem megint minden meccsen 5-6 vagy még több játékosunk fog 10+ pontot szerezni. viszont továbbra is tartok tőle hogy igazi vezérünk nem lesz. iggy olyasmi volt bár elég hullámzó volt de mostmár ugye ő sincs. gallo hullámzó és sokat sérült, lawson igyekszik de hajlamos eltűnni. chandler többet sérült mint amennyit játszik. faried egy állat de egyedül kevés és neki is megvannak a korlátai. mcgee nekem még mindig óriási kérdőjel. az újakkal szkeptikus vagyok (foye, hicks, arthur) jó játékosok egyénileg de kétlem hogy megváltók lesznek, de depthnek mindenképp jók.

azért a rájátszásba jutás szerintem kötelező. de többet nem hiszem hogy tudunk, hiába nincs karl h vissza fogja a csapatot.

foppa21 2013.10.16. 07:51:32

a legelsőn viszont 97-88ra leraktuk a lakerst...ma hajnalban pedig az OKC ellen kikaptunk 109-81re


süti beállítások módosítása