Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Eredményes hét

2013.12.09. 18:24 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt napokban a Lake Erie Monsters csapata többségében sikeres mérkőzéseket tudott a háta mögött, három divízió rangadó közül ugyanis kettőt megnyertünk.
















Csütörtökön a Toronto Marlies együttesét 2-1re győztük le hazai környezetben egy kiélezett találkozón.
Az első harmad végén emberelőnyből még a vendégek szereztek vezetést, azonban percekkel a középső etap megkezdését követően Hunwick átadásából Bryan Lerg idei tizedik találatával fórból egyenlítettünk. Egyre jobban elkaptuk a fonalat, ám fordítani sajnos képtelenek voltunk, a harmadik harmadban pedig a kanadaiak domináltak, többször emberelőnyös lehetőségeik is voltak. Aztán az 51. percben fordult a kocka: Hishon kiállítása alatt Carey kiugratta Matt Hunwickot, az Avsből száműzött hátvéd pedig megszerezte a győztes gólt.
Hunwick 1+1el volt a meccs hőse, miközben Calvin Pickard 30 hárítással járult hozzá a győzelemhez.

Másnap újabb hazai rangadó várt a mieinkre és újabb fantasztikus győzelmet arattunk, a Hamilton Bulldogst 4-1el küldtük haza.
Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést és az első tíz percen belül Smith és Hishon találataival rögtön két gólos előnyre tettünk szert. Ezt jókora gólcsend követte, de a középső etap vége előtt másodpercekkel Hunwick kotort be egy PP gólt, mellyel már 3-0ra léptünk meg. A folytatásban aztán az újonc Colin Smith napi második góljával végképp eldöntöttük a találkozó sorsát. A győzelem nem lehetett kérdés, csak azt sajnálhattuk, hogy a végjátékban a vendégek elrontatták Pickard SOját, de a kiváló kapus így is 21/22es hatékonysággal büszkélkedhetett.
Smith megduplázta eddigi találatai számát, míg Hishon a negyedik, Hunwick a harmadik gólját ütötte a szezonban.

Vasárnapra sajnos kicsit elfogyott a lendület és sima, 6-2es zakót szenvedtünk a Hamilton Bulldogs otthonában.
Az első két játékrész kiegyenlített küzdelemben zajlott, a hazaiak két gólos előnyére Lerg jóvoltából válaszoltunk, azonban egy gólnál jobban képtelenek voltunk megközelíteni őket. A harmadik harmadban pedig a Hamilton mindent eldöntött, az első néhány percben villámgyorsan két újabb találatot helyeztek el Pickard ketrecében, nekünk pedig már csak a szépítésre volt lehetőségünk, 1-6nál Lauridsen szépített.
A clevelandi ketrec előtt Pickard 28 lövésből 22 hárítást mutatott be, sajnos az utolsó harmadban látványosan szétestünk.

Az Északi divízióban jelenleg a harmadik helyen állunk 12-10-0-1es mérleggel, mindössze két ponttal lemaradva az éllovas Bulldogs mögött. Ami a konferenciát illeti, éppen mi birtokuljuk az utolsó POt érő pozíciót.

Hogy ez a jövőben is így maradjon, ahhoz a következő két meccsen a Rochester Americans ellen kell jól teljesíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr695683468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása