Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Nyeretlen mérkőzések

2013.12.16. 20:05 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt hét alatt újabb három meccsen lépett pályára a Lake Erie Monsters csapata az AHLben, azonban balszerencsénkre a clevelandi hokisok nem tudták folytatni jó szereplésüket és mindössze két pontot szereztek két SO vereség révén.




















December 11én a Rochester Americans otthonában léptünk pályára egy rangadón, a házigazdák pedig 4-2re győztek le bennünket.
Az Amerks már az első harmad alatt két gólos vezetésre tett szert, a második felvonásban azonban Olver és Carey találataival rövid időre ki tudtunk egyenlíteni, ám a középső etap követő szünetben már újra a házigazdák voltak előnyben. A záró játékrész első pillanataiban egy büntetőből szerzett góllal pedig a Rochester a végeredményt is beállította.
Aittokallio 27 védéssel zárt négy kapott találat mellett, miközben a mieink csupán 18szor veszélyeztették az ellenfél kapuját, sima vereséget szenvedtünk.

Két nappal később került sor az évad legérdekesebb mérkőzésére, a Monsters ugyanis a Rochester Americanshoz volt hivatalos a Frontier Fieldre az idény egyetlen szabadtéri mérkőzésére. A kiegyenlített rangadót végül 5-4 arányban szétlövésekkel elvesztettük.
A házigazdák három perc után megszerezték a vezetést, azonban az első harmad derekánál Olver és Hunwick PP góljaival megfordítottuk a találkozó állását a magunk javára. A 30. percben Meurs jóvoltából 3-1re is vezettünk már, de a harmad hátralévő részében a Rochester két apró góllal kiharcolta az egyenlítést. A folytatásra egyre bizonytalanabbak voltunk, rövidesen a vezetést is átvették tőlünk és az egész harmadik harmad alatt hiábavalónak tűnő, elkeseredett rohamokat vezettünk. Végül egy másodperccel a rendes játékidő vége előtt Matt Hunwick megszerezte a második gólját és pontot mentett a csapat számára. A büntetőlövésekben mi húztuk a rövidebbet, Smith és Lerg találataira a házigazdák háromszor is betaláltak.
A kétgólos Hunwick mellett Mark Olver (1+2) és Andrew Agozzino (0+3) játszott még remekül, Pickard kapus 25/29es statisztikát ért el.

Vasárnap a Utica Comets vendégeként ismét SOban vesztettünk 3-2re.
A találkozó első harmada alakult a legizgalmasabban, ebben a periódusban ugyanis három találat született. Bő egy perc után Olver szerezte meg a vezetést a javunkra, de a játékrész felénél a hazaiak kiegyenlítettek, majd Elliott PPből újra előnyhöz juttatott bennünket. Legközelebb a 33. percben fórból egalizált a Comets, több találat pedig nem is született a rendes játékidő alatt, pedig lehetőségek mindkét oldalon adódtak. A SOban nálunk egyedül Smith talált be, miközben hazai oldalon zsinórban hárman is túljártak Aittokallio eszén.
A fiatal finn portás a 65 játékperc 28 védéssel zárta, míg Olver a hatodik, Elliott az ötödik gólját ünnepelte a szezonban.

A nyugati főcsoportban továbbra is tartjuk a nyolcadik helyezést, az eddigi 26 mérkőzés alatt 27 pontot gyűjtöttünk, de mondanom sem kell, hogy rettenetesen szoros az állás a konferenciában: a harmadik helytől mindössze 2 ponttal vagyunk lemaradva, de például a 14-et is csak 6tal előzzük meg.

Ezen a hétvégén újabb két alkalommal csapunk össze a Rochester Americans együttesével oda-visszavágós alapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr385696418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása