Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Két pontos víkend

2013.12.29. 08:41 - Tomi_Tanguay

A legutóbbi hétvégén a Lake Erie Monsters csapata a Chicago Wolves ellen játszott két hazai összecsapást, melyek közül egyet elvesztettünk, egyet pedig hosszabbításban behúztunk.

















A pénteki első mérkőzésen nem úgy jött ki a csapat számára a lépés, ahogyan szerettünk volna és rettentő simán, 4-0s vereséget szenvedtünk.
A gól nélküli első harmadban is már a vendégek voltak aktívabbak, több helyzetük volt, de akkor még Aittokallio állta a rohamokat, a második felvonás első hat percében viszont két találattal rövidesen mattolták őt. Sajnos később hiába igyekeztünk, nem sikerült váltani, egyszerűen nem találtuk a játék ritmusát. Így aztán a találkozó végéhez közeledve annyira kinyíltunk hátul, hogy a Wolves a mesterhármast elérő Andronov két újabb találatával már-már kiütésessé növelte a különbséget.
Mindössze 19 kapura lövést jegyeztünk, a Chicago 37 kísérletéből pedig Aittokallio 33at becsülettel hárítani tudott.

A másnap délutáni visszavágóra sikerült jobban rákészülni és ha nehezen is, de hosszabbításban 5-4re sikerült diadalmaskodni.
Schumacher első és Cheek szezonbeli második találatával már az első 5:59 perc alatt sikerült két gólos vezetést szerezni, de az első harmad vége előtt a vendégek is betaláltak egyszer, így 2-1es előnnyel mehettünk az első pihenőre. A folytatásban Wyman góljával már 3-1re is vezettünk és egy darabig szépen őriztük a megnyugtató előnyt, azonban a középső etap végére elbizonytalanodtunk, a vendégek előbb csak szépítettek, majd a második dudaszó megszólalása előtti utolsó 62 szekundumon belül fordítani is tudtak. 3-4ről mehettünk neki a harmadik harmadnak, ahol görcsösen játszottunk, kevés helyzetet tudtunk kiharcolni és már úgy tűnt, hogy elveszítjük a találkozót, amikor a befejező két percen belül Agozzino jóvoltából kiegyenlítettünk. Egy pontot megmentettünk, a hirtelen halál alatt pedig Mark Olver az évi hetedik góljával a második pontot is a Monstersnek adta.
A győztes gól szerzője mellett az 1+2es Michael Schumacher volt kulcsember a mezőnyjátékosok közül, a gólvonalon Calvin Pickard 35/39es statisztikát ért el.

Egy nagyon erős csapat ellen sikerült tehát két pontot szereznünk két meccs alatt, nem lehet okunk a panaszra. Pláne, hogy a 30 találkozót követő 33 pontunkkal változatlanul őrizzük a nyugati főcsoport utolsó PO pozícióját és csak két ponttal vagyunk lemaradva a divízió első Toronto Marliestól és ezzel együtt a konferencia harmadik helyétől. Így tovább 2014ben is!

A Monsters befejezte a 2013as naptári esztendőt, legközelebb az újév első napján a Utica Comets otthonában léphetünk pályára.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr275715255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása