Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Botladozás

2014.02.16. 14:31 - Tomi_Tanguay

Tovább tart a Lake Erie Monsters kiegyensúlyozatlan formája az AHL-ben, a legutóbbi öt meccsből mindössze kettőt sikerült megnyerni.



Február 4én a rivális Grand Rapids Griffins otthonában jókora meglepetésre arattunk 4-0s magabiztos győzelmet. Tíz perc elteltével Beaupre szerezte meg a vezetést, a második felvonás alatt Siemes idei első gólját szerezve növeltük tovább az előnyt, ugyanebben a játékrészben Meurs is betalált, a negyediket pedig Colin Smith ütötte tíz perccel a mérkőzés vége előtt emberelőnyből.
Agozzino a négyből három találatnál vállalkozott gólpasszra, míg a ketrec előtt Aittokallio 19 lövés hárításával ért el hibátlan mérleget.

Hétvégén két mérkőzést vívtunk hazai pályán, melyek azonban sikertelenek voltak. Első ízben 4-1es vereséget szenvedtünk a San Antonio Rampagetől.
A vendégek 25 perc alatt 3-0s vezetéshez jutottak, a mieink csak futottak az eredmény után, a szépítő találatot Elliott szerezte az 51. percben, amivel gyakorlatilag semmire nem mentünk. Ráadásul a hajrában a Rampage még egyszer beköszönt az üres kapura, ezzel állították be a végeredményt.
Az egyetlen clevelandi találatot jegyző fiatal bekk a szezonbeli hetedik gólját ünnepelte, Aittokalliotól most a 30 védés is kevésnek bizonyult.

Másnapra nem sok változás történt, a Rampage 3-1re rakta le a Monsterst.
A vendégek az első két harmadban szerzett egy-egy találattal ismét előnybe kerültek, a záró felvonás elején Sgarbossa jóvoltából tudtunk szépíteni, azonban a végjátékban bebiztosították az újabb SA győzelmet.
Ezúttal Pickard kapott lehetőséget a Monsters kapujában, aki lekopírozta a finn portás előzőnapi produkcióját és 30/33as mutatóval végzett.

Egy hét szünet után most pénteken és szombaton az Oklahoma City Barons otthonában léptünk fel, és elsőre csak 2-1re kaptunk ki tőlük.
A gól nélküli első játékrészt követően a 25. minutumban szerzett vezetést az OKC, de Hunwick szezonbeli kilencedik találata révén még a középső etapban egyenlítettünk. Nagyon szépen tartottuk magunkat és a helyzetek alapján a győztes gólt is bevihettük volna akár, ám pechesek voltunk és a találkozó utolsó percében egy PPből a Barons vitte be a második gólt, így övék lett mind a két pont.
Aittokallio 32 védéssel jeleskedett, sajnos két lövéssel szemben viszont tehetetlen volt.

Szombaton sikerült a visszavágás, büntetőlövések végeztével 5-4es idegenbeli győzelmet arattunk.
A második harmad elején a házigazdák szereztek vezetést, de Soudek és Olver találataival rövid idő alatt fordítottuk, 40 perc után az állás mégis 2-2 volt. A harmadik játékrész első perceiben Meurs juttatta újból előnyhöz a Lake Eriet, nem sokkal később pedig Malone is beköszönt, mellyel már 4-2 állt az eredményjelzőn. Az utolsó bő öt percben viszont a Barons két góllal egalizálni tudott és hosszabbításra mentették a találkozót. A hirtelen halálban nem született döntés, a büntetők során pedig Stefan Elliott kísérlete döntött.
Robin Soudek az első AHLes mérkőzésén máris megszerezte az első találatát, Mark Olver 12szer volt eredményes a szezonban, Sami Aittokallio 38 hárítással végzett 65 perc alatt és a SOban is csak egyszer rezdült meg mögötte a háló.

Jelenleg 14ek vagyunk a nyugati konferenciában, 8 pont a lemaradás a rájátszástól. Jövő hétvégén az Iowa Wild ellen következhet két hazai csörte.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr195816825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása