Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Nincs változás

2014.03.03. 14:59 - Tomi_Tanguay

Továbbra is felemásan teljesít a Lake Erie Monsters gárdája az AHLben, ami azt jelenti, hogy a rájátszásra nem igazán lehet esélyünk.

A november 21-22i hétvégén az Iowa Wildot láttuk vendégül két mérkőzésen. Első alkalommal 2-1re vesztettünk büntetőkkel.
A rendes játékidő mindkét találata az első harmadban esett, Agozzino vezető góljára három perc alatt reagáltak a vendégek. A továbbiakban mindkét csapat megnyerhette volna a meccset, azonban ez csak SOban sikerült a Wildnak, öt lövőjükből ketten is betaláltak, ezzel szemben a clevelandiek nem tudtak gólt lőni a szétlövésben.
A meccs legjobbja Sami Aittokallio volt 35 védéssel, Agozzino a 11. találatát szerezte.

Másnap egy 3-2es sikerrel tudtuk javítani a kisiklást.
Láthatóan felszívtuk magunkat erre a mérkőzésre és már 2:10 perc alatt megszereztük a vezetést Agozzino soron következő góljával, az első harmad végére pedig 2-0ra mentünk, mivel Schumacher is betalált PPből. A vendégek szépítettek, ám a 37. percben Colin Smith a korábbi assziszt után gólt is vállalt. Erre a Wild már csak szépíteni tudott a záró felvonásban, az egy gólos előnyt magabiztosan őriztük meg a lefújásig.
Calvin Pickard fantasztikus formában védve, 31ből 29 lövést hárított, Smith és Agozzino mellett még Hunwickot érdemes kiemelni két közvetlen előkészítése révén.

Pár nappal később újabb hazai összecsapást vívtunk, a Texas Stars ellen azonban 2-1 arányú vereséget szenvedtünk.
A meccs első gólját a vendégek szerezték a 16. percben, de még az első játékrész vége előtt sikerült egyenlítenünk: Schumacher passzát Meurs váltotta találatra. Azonban legközelebb újra a vendégek szereztek vezetést a találkozó derekánál, erre pedig már nem volt válaszunk.
A ketrec előtt ismét Pickard jutott szóhoz, de csak 21 védése volt, ezzel szemben a mieink 33 lövést püföltek rá.

A visszavágón megint javítottunk és büntetőkkel diadalmaskodtunk 3-2re.
Az első haramadban Schumacher révén szereztünk vezetést, de a másodikban a texasiak kiegyenlítettek, a harmadik elején pedig az előnyt is átvették. Szerencsére tudtunk válaszolni és a meccs 48. percében Elliott emberelőnyből 2-2re egalizálni tudott. A kiélezett küzdelem végül sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban nem dőlt el. A büntetőpárbajban most nekünk jött ki jobban a lépés, Smith és Schumacher is eredményes volt.
Pickard újra 34 hárítással tudott előállni.

Vasárnap a Toronto Marlies vendégeként sima 5-2es fiaskóval végeztünk.
A kanadai gárda már az első percben vezetést szerzett, a második harmadban a második találatot is megkaptuk, azonban Hishon és Sgarbossa villanásaival a játékrész végére sikerült az egyenlítés. Sajnos a záró harmadra újra megrázta magát a Marlies és a 47. percben alig 30 másodperc különbséggel két gólt is szereztek, a végeredményt pedig az üres kapura állították be.
Hishon a kilencedik, Sgarbossa csupán a harmadik találatát ütötte, Pickard 23 védéssel fejezte be.

Menet közben visszacsúsztunk a konferencia sereghajtó pozíciójába, jelenleg a lemaradásunk 10 pont a playofftól.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr715844006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása