Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Casey a Konföderációs Kupán

2009.06.29. 17:46 - Filip89

Június 14-28-ig rendezték a labdarúgó Konföderációs Kupát a jövőévi világbajnokság helyszínén, Dél-Afrikában. Ez a torna a '90-es években kelt életre, és általában négy évente az aktuális VB-t megelőző esztendőben egy amolyan VB előtti főpróba, egy teszt a szervezőknek, a helyszíneknek, és gyakorlás a résztvevő csapatoknak is, akik rendszerint - az aktuális házigazda mellett - minden egyes földrész bajnokságának nyertesei.

Mivel az Észak-amerikai kontinenst a Gold Cup-címvédő Egyesült Államok gárdája képviselhette, a Colorado Rapids is érdekelt volt a Konföderációs Kupán, lévén a csapat házi gólkirálya, a csatár Conor Casey bekerült a válogatottba.

A 27 esztendős támadó az ezüstérmes USA négy mérkőzésén lépett pályára, rendszerint csereként, így összesen 61 perc lehetőséghez jutott. Finoman szólva sem volt tehát meghatározó ember, kicsit ennél talán több játékidőt is megérdemelt volna, de ezt követően legalább új élményekkel és sikerekkel gazdagodva segítheti a Rapids-t.

Az Egyesült Államok csapatának eredményei a Konföderációs Kupán (zárójelben Casey szereplése):

Csoportkör:

Egyesült Államok - Olaszország 1-3 (nem lépett pályára)
Egyesült Államok - Brazília 0-3 (a félidőben állt be)
Egyesült Államok - Egyiptom 3-0 (a 82. percben állt be)

Elődöntő:

Egyesült Államok - Spanyolország 2-0 (a 83. percben állt be)

Döntő:

Egyesült Államok - Brazília 2-3 (a 88. percben állt be)
















A Rapids 8 meccses veretlensége eközben a hétvégén megszakadt, miután 3-0-ra veszítettünk Seattle-ben, legközelebb a Chicago Fire ellen javíthatunk hazai környezetben (vasárnap, 03:00).

Július 3-tól pedig megkezdődik az Észak-amerikai kontinens bajnoksága, a Gold Cup, a denveri színeket az amerikai válogatottban Colin Clark, míg a jamaikaikét minden bizonnyal Omar Cummings képviselheti a tornán, melyről szintén jelentkezni fogunk írásokkal a közeljövőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr271215994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dawyd728 2009.06.29. 18:10:28

Külön köszönöm ezt a cikket:)

Rugby csapatnak ua a pályája mint a Rapids-nak?, mert hétvégén tök véletlenül egy Anglia Írország válogatott meccsbe botlottam amit a Rapids pályáján játszottak.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.06.29. 18:14:55

cikk amúgyis lett volna, mert a múltkoriban beígértem :)

fogalmam sincs, itt a stadion honlapja, hátha találsz valamit:
www.dickssportinggoodspark.com/

Tomi_Tanguay 2009.06.30. 11:58:32

mi a fasz az a Gold Cup? :DDD már csak a Rockies menü üres :P

Foresz 2009.06.30. 12:03:29

@Tomi_Tanguay: Az Észak-Amerikai csapatok kontinens kupája.Olyan mint nálunk az EB.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.06.30. 12:45:18

majd egyik nap írok Gold Cup-beharangozót. Addig azt mondja meg valaki, hogy az "Guadalope" melyik ország magyarul? :) egyébként ilyen Salvador, Honduras, Nicaragua, Haiti, Greneda lesz ott ezen a tornán :D

Foresz 2009.06.30. 13:43:52

@Filip89: Igen,Észak- és Közép-Amerika...Dél-Amerikában ugye,ott a Copa Amerika,ezeknek a csapatoknak is kell valamilyen kontinens-tornán részt venni.Guadeloupe valami sziget lehet szerintem,vagy nem tudom,csak sacc.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.06.30. 18:47:36

@Foresz: Ja, mondjuk a Copát jobban bírom, szeretem a Dél-amerikai focit (Vamos Aregentina! :D)
ez is talán jó lesz, legalábbis eredményszinten követni fogom, meg majd írok róla párszor, legközelebb majd lesz egy kis beharangozó, addig remélem végleges kereteket is találok valahol. ;)


süti beállítások módosítása