Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Dodgers 1:2 L

2009.08.28. 10:04 - Tomi_Tanguay

Keddtől csütörtökig a Colorado Rockies együttese a divízió éllovas Los Angeles Dodgers ellen játszott le három mérkőzést Denverben, az elsöt megnyertük, de a második kettőn vereségeket szenvedtünk el sajnos.

Az elsö felvonás hatalmas meccset hozott a Coors Fielden, az elején a vendégek vezettek, majd fordítottunk, ám amikor csak kar nyújtásnyira voltunk a gyözelemtöl a Dodgers kiegyenlített a 9. inning végén. De ez sem zavarta a Roxt, akik az első extra inningben befejezték a mérkőzést, 5-4re nyertünk.
A Dodgers 12 ütést ért el a Rockies 10et. A tizedik menetben Troy Tulowitzki fejezte be a meccset egy walkoff singlelel. A shortstop jegyzett a csapatbol egyedül két ütést, mindkettönél RBIt ért el, így az egész évben már 69nél jár. Tulo a meccs után kiemelte, fontosnak tartja hogy a közönség mennyire együtt érez a csapattal, és hogy kiváló feeling uralkodik a stadionban. Brad Hawpe 2out szituációban elért szezonbeli 18. hazafutásával egyenlítettünk ki a negyedik inningben. Az All-Star RF két újabb runs batted inel már 75öt szerzett, és továbbra is .300as ütő átlag felett van. Clint Barmes szintén vágott egy HRt, neki ez már a 21. darab volt a szezonban, valóságal ragad a lista vezető Tulora ebben a kategóriában. A sérült Fowler helyére a csapathoz kerülö Eric Young Jr az egykori legendás Rockies játékos tehetséges fia is megszerezte karrierje elsö hitjét az MLBben a bemutatkozó mérkőzésén. Volt még ütése Todd Heltonnak és Ryan Spilborghsnak is akik mindketten egy-egy futást is feljegyezhettek ezek mellé, valamint a kezdő 3B Garrett Atkins és a pinch hitter Seth Smith is képes volt hitelni egyszer. Az utolsó pontot Tulo szimplája után Ian Stewart szerezte meg a 10. inningben, aki a megtelt bázisoknál csak bekocogott a 3asról a 4esre futást jegyezve, és meccs nyerést elérve.
Jason Hammel picit hullámzóan kezdte a meccset, de stabilizálni tudta teljesitményét, így a pályán töltött 7 menetében 8 ütést szenvedett el (1 HR), mindössze két run és két walk ellenében. A végén ezúttal az utóbbi mérkőzéseken sokat terhelt Street nem állt be, mert pihenőt kapott Rafael Betancourt pedig alaposan elszórakozta a meccset a 9. játékban 1/3 inning alatt 2 ütést és 2 futást nyalt be, aztán még Daleytöl kellett némi bravúr is, hogy ne kerüljünk hátrányban a 9. tetején. A 10ben viszont Matt Herges remek teljesítményt nyujtott, lehozta a meccset és 3-1esre módosította éves W-L statját, 3.71esre ERAjat.

Másnap rögvest az első inningben kiderült, hogy Fogg édes kevés lesz a Dodgers ütői ellen, hamar hátrányba kerültünk az 1-6os végeredmény már a negyedik menet felére kialakult.
Ütésekben szegényebb mérkőzést láthattunk másodszorra, de megint a LAD járt jobban: 8-6os hit arány. Az egyetlen pontot a két nappal ezelőtti maratoni meccs hőse, Ryan Spilborghs szerezte, aki az évben már a 8. hazafutását szerezte meg. Eric Young Jr folytatja nagyon hatékony játékát, ezen a napon két ütésig jutott el négy lehetőségből, mint ahogyan a shortstop Troy Tulowitzki is. A Rox hatodik ütése az elkapó Chris Ianetta nevéhez fűződött. Túl sok mindent nem tudtunk kezdeni a kiválóan dobó LA SP Randy Wolffal, aki szinte egyszerre egynél több emberünket nem is engedett fel a bázisokra a meccsen, így nem sok esélyünk lehetett.
Josh Foggt a harmadik inningben muszáj volt lerántani, addigra hat futást és három homerunt csináltak meg vele szemben, ami végleg eldöntötte a meccset. A veterán dobó nagyon nem találta a játék ritmusát és szezonbeli első startja csúfos véget ért. Ez idén már a második veresége volt statisztikailag, mig ERAja már 3.35ös. Helyére a DLröl frissen aktivált Juan Rincon állt be a következő négy játékra, és meglepöen nyugodtan látta el a feladatát még csak ütést sem kapott, éves ERA neki 5.34. A végén Matt Herges két inning alatt négy hitet szenvedett el, de futásig már nem jutottak vele szemben.

A csütörtök délutáni meccset is elég gyengén kezdtünk, az elsőben 0-2re elment a LA, de nem sokkal később egyenlítettünk, a 6ban viszont kialakította a 3-2es végeredményt a Dodgers. A végén minden esélyünk meg volt az egyenlitésre, de nem tudtunk sajnos futást kiharcolni.
11-8 arányban miénk lett a több ütés a találkozón, de a Dodgers vágott közben egy két pontos HRt is, nekünk mindössze két RBIra futotta. Az egyiket Troy Tulowitzki szerezte, aki ezzel már kereken a 70. RBIjét vágta a szezonban. A SS négy ütő lehetőségéből háromszor talált, mind annyiszor singlet szerzett, a negyedik ABben pedig strikeouttal ejtették ki, idő közben egy bázis rablást is elért. Másik pontunk a kezdöként lehetőséghez jutó Seth Smith nevéhez került, és 1/5ös ütö átlaga lett ezen a napon, sajnos most elmaradt tőle a late game magic a hajrában. Ugyan akkor két ütést jegyzett a backup catcher Yorvit Torrealba is, de pontot egyik alkalommal sem tudtunk elérni amikor bázisra jutott. A szerencsétlen kéz sérülése után elöször játszhatott ujra kezdöként Carlos Gonzalez (CF), egyből egyszer ütött és már .292es az AVG, de az ötödik inningben megsérült a hüvelyk ujja, egy darabig lehet megint nélkülözni kell. Helyére Eric Young Jr állt, mérlege no hit, 3 LOB lett. Szerzett még egy-egy ütést az egyszer sétáló Todd Helton, a három embert bázison hagyó Brad Hawpe, a vele szemben egyre jobb formát elkapó csere ember Ryan Spilborghs és a két field errort vétő Clint Barmes is.
A dobó Jorge De La Rosa nem fogott ki túl jó napot, de június óta ez még mindig csak a második veresége volt. Hét inning során 8 ütést és 3 futást kapott, mellette 7 strikeout és négy séta engedélyezése. A mexikói 9. veresége volt ez idén 12 győztes meccs mellé, közben ERA statisztikája jelenleg 4.72. Az ezt követő 1 és 2/3 inninget Franklin Morales hozta le két dobás utáni kiejtés és egy walk kiséretében, ERAja most 2.25ös.



A Nemzeti Liga Nyugati Divíziójának állása:


1. Los Angeles Dodgers 76 győzelem - 52 vereség
2. Colorado Rockies 72 győzelem - 56 vereség
3. San Francisco Giants 69 győzelem - 59 vereség
4. Arizona Diamondbacks 56 győzelem - 72 vereség
5. San Diego Padres 54 győzelem - 75 vereség


A Nemzeti Liga Wild Card-csatározása (a 4. helyezett jut még be a playoffba):

1. Los Angeles Dodgers (West) 76-52
2. Philadelphia Phillies (East) 73-52
3. St. Louis Cardinals (Central) 74-55
4. Colorado Rockies (West) 72-56

5. San Francisco Giants (West) 69-59
6. Atlanta Braves (East) 67-60
7. Florida Marlins (East) 67-60
8. Chicago Cubs (Central) 63-62


Kár az utolsó két meccs elvesztésért, ha csak az egyiket hoztuk volna már sokkal jobb helyzetben lennénk. De ne legyünk telhetetlenek, a divizió első helytől most kicsit nőtt a hátrányunk 4 meccsre, viszont a WildCard helyet magabiztosan tartjuk a SF-ATL-FLA hármassal szemben. Itt még azért nagy csata lehet, és az elmúlt napok ellenére a Dodgers sem mehet biztosra, mert ha újra hibázgatnak, könnyen elkaphatjuk még öket. A Cubs lassan de egyre biztosabban végleg kihuzható a WC versenyböl, teljesen lecsúsztak, a Cards igy besöpörheti NL centralt kérdés nélkül.

A Rockies újabb rangadóval folytatja szereplését és zárja le az augusztust három meccsel a San Francisco Giants otthonában: szombat, 04:15; vasárnap, 03:05; vasárnap, 22:05. Valahogy túl kéne élni ezt a seriest nagy veszteség nélkül, szerintem most egy 2-1re elvesztett párharc sem lenne egetverö hiba, mert aztán a szeptember sokkal könnyebbnek igérkezik: a meccseink 2/3át a Coors Fielden játszhatjuk, nagy részt outsiderek ellen. De azért nem szabadna nagyon vissza engednünk a harcba a már egyszer letaszitott Giantst, szóval igyekeznünk kell minél jobban szerepelni. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr271343598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2009.08.28. 10:15:45

SF-COL series:

game 1: Lincecum vs. Jimenez
game 2: Zito vs. Marquis
game 3: Cain vs. Hammel

ha jól emlékszem,mert ezt tegnap néztem valamikor:D
hát, az elsö és az utolsó nekik esélyes, a második nekünk. persze meglepetések lehetnek. go roxx:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.28. 11:39:34

Ez a vasárnap szép lesz: 10-től Rox, egyből utána 2-től Broncos. :)

foppa21 2009.08.28. 12:41:44

@Filip89: vasárnap 21:00 Rapids-Dynamo!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.28. 20:10:45

Érdekes lesz akkor ez a vasárnap, várom már. :)
Ma meg szokatlan időpontban nyomjuk, 04:15. Nagy lenne, ha Ubaldo megint le tudná nyomni a csövest, de szerintem most vissza fog vágni a kis Vujacic. :S

Tomi_Tanguay 2009.08.28. 20:42:19

bazmeg, mi a fasztól ilyen torz az összes írás baszott nagy betüvel?? de csak a fő oldalon, így az urlen belül már okés, de ekkor is undoritó buziblogponthu

Tomi_Tanguay 2009.08.29. 04:13:17

akkor úgy volt:P

Rockies
CF Eric Young Jr.
LF Seth Smith
1B Todd Helton
SS Troy Tulowitzki
RF Brad Hawpe
C Chris Iannetta
3B Ian Stewart
2B Clint Barmes
RHP Ubaldo Jimenez

Giants
LF Eugenio Velez
SS Edgar Renteria
RF Randy Winn
3B Pablo Sandoval
1B Travis Ishikawa
2B Juan Uribe
CF Aaron Rowand
C Eli Whiteside
RHP Tim Lincecum

Tomi_Tanguay 2009.08.29. 04:30:45

nem hiszem el h 1 hete folyamatosan szarul kezdjük a meccseket, és már az első inningben elönyt adunk az ellenfélnek:(
ezt most pont megusztuk de bases loadedröl mentettünk:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.29. 04:44:58

Dodgers kiszopott Cincy-ben, a nagy divízióelső...
FLA is vesztett, ATL is hátrányban van...

Tomi_Tanguay 2009.08.29. 05:01:01

elég gyenge kezdés, föleg védekezésben. csoda hogy 0-0 még:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.29. 05:13:51

Javulgatunk azért, most mintha stabilabb ez a 0-0, mint az elején. :D Tulo második baserunningja is CS lett.

Tomi_Tanguay 2009.08.29. 05:44:10

"stabil" 0-1 az 5. végén, Hrt kaptunk

Tomi_Tanguay 2009.08.29. 06:04:33

áá de szarok vagyunk:( nem lesz jó, meg lehetne pedig ez a mecs is de most még közelebb jönnek ezek a görények:@

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.29. 06:07:32

0-2 a hatodik után, nem lefutott még talán...

Tomi_Tanguay 2009.08.29. 06:23:04

nem tudunk mit kezdeni velük:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.29. 06:26:16

Egyetlen lehetőségünk maradt szépíteni, Vujacic már lehozza 0-ra a meccset. :S

Tomi_Tanguay 2009.08.29. 06:33:13

nah gyerünk, egy utolsó rohamot két pontért!:)

Tomi_Tanguay 2009.08.29. 06:42:05

2-0ra kikaptunk. lincekurvával nem lehetett mit csinálni, védekezésünk elég gyatra volt csoda h enniyvel megusztuk. javulni kell holnapra, de márki lealázza öket! 3 körül kezdünk vhogy. go roxx!:)

foppa21 2009.08.29. 16:02:43

oh:-( sebaj. legalább akkor nem csak akkor kapunk ki ha nézem. :-D mostmár merek nézni én is meccset. :-) szerintem a másik kettöt hozzuk még, és akkor megint böséges előnyünk lesz, nincs itt gond.;-)

Tomi_Tanguay 2009.08.29. 18:40:12

hát, a mait kéne nyernünk, mert a holnapi Hammel-Cain szinte tuti bukó. :(
bőven jó lenne egy 1-2 is nekünk, aztán jövö héttől gyengébbekkel játszunk elöször pl Mets itthon, stb.
ma márkinak le kell hoznia és kész. 3ra jövök,remélem:)

foppa21 2009.08.29. 20:40:44

és most legközeleb ki lesz a dobó fogg helyett?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 02:59:25

@foppa21: DLR. Volt lehetőségünk cserére a hétfői szünnap miatt, és mivel nem tudunk addigra már újat hozni, ezért DLR mellett döntöttünk.

Ma Helton pihen, CarGo pár napot még biztosan kihagy.
Összeállítások mára:

Rockies
CF Eric Young
2B Clint Barmes
SS Troy Tulowitzki
1B Garrett Atkins
RF Brad Hawpe
LF Ryan Spilborghs
3B Ian Stewart
C Yorvit Torrealba
RHP Jason Marquis

Giants
CF Eugeino Velez
SS Edgar Renteria
LF Randy Winn
3B Pablo Sandoval
1B Travis Ishikawa
2B Juan Uribe
RF Nate Schierholtz
C Eli Whiteside
LHP Barry Zito

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 03:09:57

Rögtön három strikeout-tal kezdtünk... :S

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 03:34:31

Sandoval homerrel vezetnek a másodikban:(

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 04:03:53

wehh, ma is kiszórnak minket, még pontunk se lesz:( így viszont söprés ami nagyon nem jön jól:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 04:16:55

Hát, nem kéne megint kikapni, viszont a győzelemhez javulnunk kéne, mert nagyon harmatosak vagyunk ma is... :(

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 04:22:30

ennél több kell jóval, pedig ütésben nem vagyunk sokkal rosszabbak, de legyen már vmi bazmeg:S

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 04:35:27

még bases loadednél sem tudtunk pontot csinálni, erröl ennyit:((

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 04:41:18

mi meg persze 0outnál szopjuk a pontokat sorban... ennyi elég volt ebből a szarból,holnapit is kihagyom sztem,tutizakó lesz kiobaszottkurvaéletbe:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 04:43:47

Bassza meg, a múltkori 3-1-es series win után azért nem gondoltam volna, hogy kétszer még egy rohadt pontért is esedeznünk kell kb. :S

Már 0-4 és megint van ember a harmadikon áh :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 04:44:34

Sőt, 0-5 és 3rd base továbbra is, ezt is elbuktuk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 05:10:54

Átkapcsoltak közben a SD-ATL NFL-PS utolsó percére, a Falcons 20-24-ről a legutolsó playre csinált egy TD-t, és nyert. Még ha tartalékok voltak mindkét oldalon, akkor is édes érzés látni szopni a csárgerszt. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 05:42:58

3-5 lett. Hawpe (HR) és Smith (2 RBI) szépített a 9-ben. Faszért voltunk ilyen impotensek 8 inningen át, kb a 8. ütésből lett az első pontunk, a Giants-nek összesen volt kilenc hitje pl. A vége izgalmas lett, aztán Barmes ellen ítéltek két strike-ot ami nem is volt az. :S
Jól kijöttünk a ritmusból a SF-i szutyokban. Na mindegy, holnap még kikapunk, és egyenlítenek a WC-ben, aztán off-day, keddtől pedig Mile High-on back on track, muszáj, és kezdődik minden elölről.

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 09:49:12

kurvaélet. hogy volt ez a barmes play a végén?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 11:39:18

A 9. inningben 2 out-nál két emberünk volt bázisokon (Helton az elsőn, Smith a másodikon), amikor Barmes ment ütni, és az első három pitchből volt egy ball, két called strike, utóbbi kettő legalább annyira kívül volt a strikezone-ból, mint a helyesen megítélt ball. És mindkettő called volt, nem swing. Így aztán az érvényes 3-0 helyett 1-2 volt hivatalosan, tehát egy labdára voltunk a kieséstől, így a sima walk és bases loaded helyett Barmes-nak ütni kellett, és flyouttal kiesett, 3 out, meccs vége, loss. Holott utána Tulo jöhetett volna bases loaded-nál ütni, hogy két pontot szerezve elcsípjük az egyenlítést, hárommal meg fordítsunk... De hát ez normális, az ilyen rühes kaliforniai segghuszárokat az összes major bajnokságban tolják...

foppa21 2009.08.30. 13:05:49

ha dela Rosa kezd kedden, akkor az egész rotáció egyel tolódik elöbbre vagy hogy van most?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 14:04:35

@foppa21: Igen, elvileg úgy lesz. Kedden DLR, aztán Jimenez, Marquis, Hammel, xy (aki jön addigra Cook helyére). Ha most jól igazodok ki ezen. :)

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 17:09:12

Ja asszem igy lesz a sorrend, de majd meglátjuk tutira:)
ma meg hammelltöl kb élete meccse kell, de nagyon nem lenne jó a söprés,igyis már 4es losing skid szal odakell basznunk végre! go fuckin roxxx!:D

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 21:32:16

CarGo kezdö lesz, rögtön az elsö ütő, jó lenne ha végre most nem sérülne meg:)

összeállítások mára:

Rockies
CF Carlos Gonzalez
LF Ryan Spilborghs
1B Todd Helton
SS Troy Tulowitzki
RF Brad Hawpe
3B Ian Stewart
2B Clint Barmes
C Yorvit Torrealba
RHP Jason Hammel

Giants
CF Eugeino Velez
SS Edgar Renteria
RF Nate Schierholtz
3B Pablo Sandoval
1B Travis Ishikawa
2B Juan Uribe
CF Aaron Rowand
C Eli Whiteside
RHP Matt Cain

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 22:04:13

Spilborghs második ütő? Te jó ég, Fowlert drótozzuk már össze, mert ez így baromi szellős lineup. :S

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 22:18:37

Tulo double, RBI. 1-0 az elsö után:)
CarGo nagyon jól mozgott a bázisokon: BB, SB, DP, aztán a double.
go Hammel!

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.30. 22:20:17

de link kéne nem csak a vezetés :D

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 22:22:25

@haromt: énis a gamedayre szurkolok csak:D

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.30. 22:24:11

@Tomi_Tanguay: gondolom a szokásos ustream helyen lesz, csak még nincs vége a LAD-CINnek. 2-2 a 11.ben. GO reds :)

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 22:40:28

jólvan,eddig nagyon jó a védekezés, és a 2.után tartjuk az 1-0t:)

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 22:52:47

nagyon komoly, hogy még pályán sem voltak, mindenkit egyböl kiejtünk, és csak egy volt ebböl strikeout
1-0 a 3.uán is:)

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.30. 23:19:52

back to back homár Helton és 2-Lo :D 3-1

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.30. 23:21:03

Bocs back to back to back :D Hawpe is vágott egyből egy solot :D 4-1

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.30. 23:22:17

faszom. csak az idióta zavarodott game center írta a 3.at... helyett K...

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 23:23:35

huh, Hammel ratyiskodott és kiegyenlítettek, de tulképpen ránk nézve volt hizelgö hogy maradt az 1-1:)
aztán most az 5ben Helton és Tulo is bevert egy HRt 2outnál:D
3-1 middle of 5th

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 23:28:32

Jó lesz ez, 3-1 az ötödik végén is. ;)

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.30. 23:29:25

@Tomi_Tanguay:
Kicsit lenézik szerintem Hammelt a friscosok
5 inning, 42 pitch... naggyon kevés. Mindenbe belekapálóznak. Nálunk meg szépen türelmesen megy. Cain már 100 körül van az 5. végén, szóval lassan elhúz a picsába :)

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.30. 23:34:12

Barmas sac fly és már 4-1 Stewi triple után. Megy ez ha akarjuk :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.30. 23:40:30

Stewart jól összeszedte magát erre a hétre végre, mondjuk ez a fantasymben igazából tökmindegy már. :D

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 23:47:39

Morales-Hammel csere. most ráadásul gondok is vannak:(

Tomi_Tanguay 2009.08.30. 23:58:36

ezaz,Morales megmentette az inninget, így csak 4-2 a 6. vége!:)

Tomi_Tanguay 2009.08.31. 00:10:38

Tulo 3.hit, 3.RBI! 5-2:)

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.31. 00:13:19

1 tripla kell Tulonak megint a cyclehez :)

Tomi_Tanguay 2009.08.31. 00:30:57

gecibe. GSel fordítottak 5-6

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.31. 00:36:28

Rohadt életbe, pedig győzelmet érdemelnénk. :S

Tomi_Tanguay 2009.08.31. 00:39:40

betonkort kurva nagy szar...multkor is ö baszta el a LAD game1t amit még vissza hoztunk, most megint kapott már 4 runt,és újra gyüjti az embereket a bázisra,fantasztikus:(

Tomi_Tanguay 2009.08.31. 00:41:11

na 5-6 kettövel a vége elött

Tomi_Tanguay 2009.08.31. 00:54:04

elveszitjük,ne már h 4 malac ponttal nyernek kurva anyjukat:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.31. 01:33:24

A jó kurva életbe. 5 L zsinórban. Ebből ezen a meccsen volt a legtöbb esélyünk, jól játszottunk támadásban, messze a legjobban a héten, erre 7 pontot nyel a bullpen az utolsó két inningben, no comment...
Holnap legalább pihenőnap hál' istennek...


süti beállítások módosítása