Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Mets 2:1 W

2009.09.04. 11:15 - Tomi_Tanguay

Kedd és csütörtök között a Colorado Rockies a rájátszás versenyből már kiesett New York Mets gárdáját látta vendégül a Coors Fielden három mérkőzésre. Két gyözelem után a harmadik meccset elvesztettük, de a 2-1es széria nyerés is elég volt a Wild Card előny megerösítéséhez.

Az első felvonás legelsö inningjében adtunk egyedül esélyt a NYMnek, akkor még vezettek is 2-1re, de a második után pl már 5-2 volt ide, és ez az állás a végéig megmaradt. Sokkal jobbak voltunk az ellenfélnél, és laza 8-3as diadalt arattunk.
Tizenegy ütést értünk el, a Mets mindössze hatot, ráadásul odaát két error is csökkentette az esélyeket, teljesen sima gyözelmet értünk el. Az első ütő Carlos Gonzalez solo homerunjával nyitottuk a meccset, a fiatal venezuelai immár szezonbeli 9. hazafutását jegyezte. Emellett volt még két RBIje (21. összesen) két futása meg egy bázis lopása is. Todd Helton egy három futásos HRel gyakorlatilag eldöntötte a találkozót, hiszen a negyedik menetben ezzel az ütésével már 7-2re mentünk. A veterán first baseman három RBIjával már 73nál jár az idényben, míg a 2/4es ütési hatékonyságával .327es az éves AVGja, mindkét kategóriában az egyik legjobb csapaton belül. Seth Smith starter LFként kapott lehetöséget, és ha már ott volt, nagyot alakitott, egy séta mellett négy lehetöségből háromszor ütött, és mind három után késöbb futást tudott elérni. Az idénybeli átlaga ezzel most .303as. 3Bben ezuttal Garrett Atkins kezdett, két ütést ért el és megszerezte idei kereken 40. RBIjét. Szerzett még hitet az öt bázison hagyást jegyzö shortstop Troy Tulowitzki, a négy LOBal záró Clint Barmes és a kétszer strikeouttal kiejtett elkapó Yorvit Torrealba. Ezen a mérkőzésen mutatkozott be a csapatban a nem rég igazolt veterán Jason Giambi, aki a hetedik inningben tömött bázisoknál elért walkjával könyvelt el egy RBIt, a szezonbeli 41.et, a Rockiesban az elsőt, debütálásnak nem volt rossz.
Jorge De La Rosa a kezdeti kisebb megingást követöen magabiztosan hozta le a mérközést, hat inning alatt csupán négy ütést és két futást értek el vele szemben, ő pedig fél tucat strikeoutot is kiosztott. A mexikói szezonbeli 13. győzelmét aratta, éves ERA statisztikája jelenleg 4.60as, június eleje óta 13 meccset nyert vele a csapat, ami az elmúlt 30 évben a legtöbb az MLB történetében egy olyan pitchertől aki 0-6al kezdte a szezont. A cserék közül Matt Daley ellen tudtak csinálni egy pontot amikor két ütést kapott a maga egy menete alatt, de ez alkalommal a bullpent sem tudták megsebezni.

Másnap bár ujra bajosan kezdtük a mérkőzést és volt hogy a Mets vezetett, no meg egészen a nyolcadik játékig 2-2es döntetlen volt az állás. A hajrában aztán végre kijött csapatunk fölénye és 5-2re gyöztünk.
Ismét 11-5 arányban értünk el több ütést az ellenfélnél, végig favoritok voltunk a meccsen, csak az volt a kérdés hogy mikor tudjuk fölényünket az eredményben is érvényesiteni. A végén szerencsére sikerült, igy elmaradt a hideg zuhany. Jason Giambi a sikeres bemutatkozás után ezen a meccsen is pinch hitterként jutott szóhoz, és a meccs hőse lett, amikor a 8. inningbeli ütése nyomán két embert futtatott be, ezzel lett 2-2röl 4-2, a szezonban 43. RBInál tart. Seth Smith az elöző napi parádés teljesitmény után bentmaradt az összeállításban, és most egy hazafutással villant meg, melyet az elsö inningben vágott és az idei 12. volt számára. Ez az egyetlen ütése volt, közben hat bázison hagyásig jutott, de két futása is volt két dobás utáni outja mellett. A csapat legjobb ütője Todd Helton ismét 2/4el zárta a meccset, így már .329es a szezonbeli átlaga, a rutinos játékos elképesztöen fontos szerepet tölt be a csapatban meccsről meccsre, annak ellenére hogy pl most közvetlenül pontot nem csinált. A már .292nél tartó Carlos Gonzalez és az idei 74. RBIjét szerzö Troy Tulowitzki egyaránt két-két ütést ért el ezen a napon. Ütött még a futást is jegyző és kétszer strikeoutolt Brad Hawpe aki fontos duplát szerzett a végjátékban, a 15. RBIt ütő és bázist rabló Yorvit Torrealba és a dobó Ubaldo Jimenez is még. Stewart pedig közben visszatért a csapathoz, a keddi meccsen azért hagyta ki, mert felesége életet adott a pár elsö gyermekének.
A dominikai Ubaldo Jimenez a meccs elsö felében kapott több ütést is, beleértve egy HRt, és a két futást is, de a 8 inninget végül lehozta emellett 5 ütéssel és egyetlen sétával, miközben 4 SOt osztott ki. Ez már az idei 13. sikere volt 10 vereség mellé, míg az ERAja ezzel 3.28as. Street sérült így az utolsó menetben Franklin Moralesnek kellett megtartania a vezetést, és az élete elsö save próbálkozását sikerrel abszolválta, de azért reméljük Street mielöbbi visszatérését.

A csütörtök délutáni meccset sajnos rettentő könnyedén vettük, a NY pedig kihasználta a pontatlanságainkat és az ötödik inningbeli 4-0 közbejárásával végig vezetve 8-3as gyözelmet szereztek Denverben a széria utolsó felvonásán.
A védekezésünk csapnivaló volt, 16 ütést elszenvedtünk, miközben mi hat darabra voltunk képesek, ebböl mondjuk 3 HR lett. Tehát három hit mezőnyben, miközben rengeteg lehetőségünk adódott, de képtelenek voltunk ma többet össze hozni. A hat ütésünkből a catcher Chris Ianetta vállalt kettőt, aki 15. hazafutását is megszerezte a szezonban, meg ezzel kereken 50. RBInél jár, augusztus 14 óta elöször volt újra pont szerzése. A három HRből kettő egymás után jött, back-to-back homerunok, hiszen közvetlenül Ianetta után a korábban kétszer strikeouttal kieső Ian Stewart is bevágott egyet a 7. inningben, akinek ez volt kereken a 20. hazafutása és a 60. futást érő megmozdulása az idényben. Clint Barmes nevéhez került a harmadik homerun, a 2B idei 22. alkalommal talált be ebben a formában 69 darab RBI mellett. Ezen kívül még a három lehetősége mellett sétát is jegyzö Carlos Gonzalez és a rutinos Todd Helton tudott bemutatni egy-egy ütést. A húzó emberek közül Tulowitzkinak kifejezetten gyenge napja volt, nem volt ütése és három emberünket hagyta bázison. Az outfieldereink is elég harmatosan teljesitettek, Hawpe most pihent, így CarGo mellett a két szélen Smith és Spilborghs kezdett, mindkettö felejthetö volt, itt az ideje hogy végre a padon legyenek, reméljük Fowler a jövö hétre már jöhet vissza, elférne bőven.
Jason Marquis magabiztos volt négy meneten át, az ötödikben viszont nagy részben rajta ment el a mérkőzés és lecseréltük. Az öt elszenvedett futásól négyet ekkor kapott, összesen pedig 9 ütést vittek be ellene. Gyözelem-vereség mutatója 14-10es, ERAja 3.75ös. Megint két nem várt zakó száradt a lelkén egymás után, hullámzó mostanában messze van az All-Star elötti formájától. Csereként a vége felé hat dobónk is beszállt, az 1/3 inningnél többet játszók közül Matt Herges három, Joel Peralta és Joe Beimel két-két ütést kapott és mind hárman egy-egy futást szenvedtek el. Nem a dobóink meccse volt, de az ütők is feltünően harmatos napot fogtak ki, igy váratlan fiaskót szenvedtünk el ami reméljük egy kijózanitó pofon lesz a további fontos párharcok elött.


















A Nemzeti Liga Nyugati Divíziójának állása:


1. Los Angeles Dodgers 80 győzelem - 55 vereség
2. Colorado Rockies 74 győzelem - 60 vereség
3. San Francisco Giants 73 győzelem - 61 vereség
4. Arizona Diamondbacks 61 győzelem - 74 vereség
5. San Diego Padres 59 győzelem - 76 vereség


A Nemzeti Liga Wild Card-csatározása (a 4. helyezett jut még be a playoffba):

1. Los Angeles Dodgers (West) 80-55
2. Philadelphia Phillies (East) 77-54
3. St. Louis Cardinals (Central) 79-56
4. Colorado Rockies (West) 74-60
5. San Francisco Giants (West) 73-61
6. Atlanta Braves (East) 70-64
7. Florida Marlins (East) 70-64
8. Chicago Cubs (Central) 67-65


A Giants a Phillies otthonában szerencsére csak egy gyözelmet tudott szerezni egy három meccses series alatt, így 1 GBvel most vezetünk előttük a playoff harcban, de hát ez még nagyon szoros lesz itt vannak a nyakunkon. A másik két üldöző a Braves és a Marlins egy lélegzetvételnyivel hátrébb helyezkedik el, most első sorban talán a SFre kell figyelnünk, de még a két keleti is beleszólhat a negyedik helyért zajló csatározásba, 4-4 meccsnyi az előnyünk ezzel a két csapattal szemben. A három divizió éllovas közben szép lassan kezdi bebiztositani a maga csoportját és a biztos playoff részvételt.

Egy újabb jocskán negativ statisztikával álló ellenféllel az Arizona Diamondbacks ellen folytatjuk szereplésünket, három meccset játszunk velük hazai környezetben: szombat, 03:10; vasárnap, 02:10; vasárnap, 21:10. Annak ellenére hogy a tabellán nagy a különbség a két csapat között nem mehetünk biztosra, mert a dobó párharcok egy cseppet sem nekünk kedveznek, igy előzetesen én már egy 2-1nek is tudnék örülni, de az 1-2 is simán benne van a dologban. A Giants most a Brewershez fog menni, talán annyira nem kell féltenünk a helyünket, ők most könnyen oda vissza verhetik egymást párszor. Azért nem ártana igyekeznünk, egy kicsit talán növelni is tudnánk a következő három játéknapban a Wild card leadinget. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr381359552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2009.09.04. 11:23:45

Rockies-D'Backs pitching matchups:

TODAY: Diamondbacks' Dan Haren (13-8, 2.78) vs. Rockies' Jason Hammel (8-7, 4.40), 7:10 p.m., FSN

Saturday: Diamondbacks' Doug Davis (7-11, 3.78) vs. Rockies' Jose Contreras (5-13, 5.42), 6:10 p.m., FSN

Sunday: Diamondbacks' Yusmeiro Petit (3-8, 5.47) vs. Rockies' Jorge De La Rosa (13-9, 4.60), 1:10 p.m., FSN

Hammel esélytelen, DLR esélyes. Contreras kérdőjel, ott dölhet el a series kb

Tomi_Tanguay 2009.09.04. 11:27:51

Street sérülése nem komoly, de a héten már nem játszhat.
Fowler megy a tripleAbe rehabilitálódni, hétvégén ott fog játszani, ha jól megy minden kedden jöhet a Roxba.
Embree csinál már dobó edzéseket.

foppa21 2009.09.04. 18:18:43

nem baj, az a lényeg hogy a Sanfranscisco maradt mögöttünk. jó lenne tartani tovább az előnyt!:-)

Tomi_Tanguay 2009.09.04. 19:53:39

elmegyek inni este, nemtudom magamnál leszek éjjel vagy nem. szóval nézzétek a meccset h letudjátok irni mi volt:D

foppa21 2009.09.04. 20:21:07

@Tomi_Tanguay: leszek szerintem, csak legyen stream :-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.05. 03:22:16

Ez az összeállításunk, Smith nem tudom mit keres a kezdőben már megint:

CF Carlos Gonzalez
LF Seth Smith
1B Todd Helton
SS Troy Tulowitkzi
RF Brad Hawpe
3B Ian Stewart
C Yorvit Torrealba
2B Clint Barmes
RHP Jason Hammel

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.05. 03:28:43

Csak szidni kellett... :D Smith double után CarGo scores, 1-0 az első után.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.05. 04:29:16

Na, már ők vezetnek egy Barmes error után, 2-3. Kicsit több kéne ettől, mert ma is kikapunk... :S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.05. 04:55:52

2-3 az ötödik után is. Heltonnak volt itt két LOB-ja.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.05. 05:15:01

2-4 a hatodik végén, necces, pedig több ütésünk van. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.05. 05:46:37

Smith 4/4-es ütési hatékonyság, ez kész! :D Közben most szerezte a 3. RBI, miután EY és CarGo ért be. 4-4. 7. vége. Többet is kihozhattunk volna belőle, mert három embert volt fent és csak 1 out, de Hawpe megkapta a 4. SO-ját, és Stewie is groundout...
De azért sztem jó esélyeink lehetnek a végén, jobbak vagyunk, a bullpenjük pedig elég szar. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.05. 05:47:56

Ja, MIL-SF 2-3. Megint bemákolták a köcsögök, 2-0 volt a sörösöknek sokáig, jellemző...

Tomi_Tanguay 2009.09.05. 09:43:29

Giambi a legnagyobb!!!:D
jó h megnyertük, ezt tartottam a series legnehezebb meccsének de megvan:)
jó hogy irtál ilyen közvetitést:D holnapit nézem,mert Contrerasra kiváncsi vagyok.

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.05. 12:07:57

Azért van Smith, mert Fowler sérült. EY egyelőre még csak PR. Ennyi. Giambi király. Ma kiváncsi vagyok Contrerasra. Szerencséje hogy az egész liga talán legszánalmasabb ütőcsapata az ellenfél.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.05. 13:56:14

@haromt: Az a bajom vele, hogy minden 3. meccsen jó csak kb, és most mindig kezdő, és van mindig két holt meccse... mondjuk Spilborghs-nál jobb, aki csak a 14. inningben kerül elő... :D

Nézd meg a Broncos-meccset, aztán rittyentsünk már vmit öf-t. :P

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.05. 14:20:54

@Filip89:
tuti nem nézem meg. nincs időm rá. szóval rádbízom :P

Tomi_Tanguay 2009.09.05. 15:33:56

ne offoljatok már:D te meg ne parázz, még én is tudnék írni róla, mert láttam naggyából:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.05. 15:51:15

Már nem emlékszem mi történt. :P Na de nemsokára kész lesz. :)

foppa21 2009.09.05. 18:57:38

Giambi a legjobb!:-) a maira jövök valamikor hajnalban, mrt 4kor kezd a rapids is. aztán kettös szurkolás:-)
ja plusz usa-elsalvador vb-sel is lesz ma éjszaka

Tomi_Tanguay 2009.09.05. 19:38:49

Giambi ugy néz ki kb mintha filip titkolt apja lenne:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.05. 21:07:14

@foppa21: Az hagyján, de 02:10-től argentín-brazil meccs is lesz, meg kéne baszni a szambabuzikat.

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 01:58:59

mai összeállitások:

Diamondbacks
SS Drew
2B Roberts
RF Upton
C Montero
LF Parra
1B Allen
3B Tracy
CF Young
LHP Davis

Rockies
CF Gonzalez
LF Smith
1B Helton
SS Tulowitzki
RF Spilborghs
3B Stewart
C Torrealba
2B Barmes
RHP Contreras

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.06. 02:06:55

SF ma is nyert, szóval nem hibázhatunk mi sem...

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 02:28:19

Gonzo HR, Helton RBI. 2-0 az 1. vége
azért ez igy jól indul:)

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 02:47:16

2-1re szépitettek egy homerunnal. aztán cargo hagyott fent két embert sajnos:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.06. 03:06:43

2-1 a harmadik után is, de lényegesen jobbak vagyunk, nem szabad, hogy ebből gond legyen. ;)

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 03:17:14

na contreras itt nagyon gyenge volt, de kivédekeztük:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.06. 03:25:20

2-1 a 4. végén. Roddick kiesett az USO-n, szóval itt meg az MLS-ben alakítsunk már nagyot ma.

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 03:32:20

contreras megint kapja a labdákat, de jól védekezünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.06. 03:40:10

Helton újabb RBI, Smith 2. hit és 2. run. Már 3-1! :)

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 03:42:07

na 3-1 az ötödik után,gyerünk!

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 04:15:58

Beimel már a dobó, contre jól lehozta végül is, 6 2/3 alatt 1 run, de kicsit parás volt kelett a jó def is mögé nagyon, de cook sérülésig megteszi, fogghoz képest klasszis:D
a 7 végén is 3-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.06. 04:25:41

Smith hatalmas! megint home run, és ma is már 3 H! 4-1 ide. :)

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 04:29:33

nagyon jó. Smith HR, 4-1:D jön Mora és lehozza a meccset remélem:)

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 04:39:38

4-1 maradt,mora lehozta:D

foppa21 2009.09.06. 04:42:20

nah, nagyon jó! megvan ez a series is!:-)

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 04:45:30

Smith 3/4, HR, 3 R. Helton 2 RBI.
Contreras 6.win, 6.2 IP: 8 H, 1 R az is HR véletlen, 5 SO. nem rossz de kellettek a többiek is neki:)
szép volt, holnap este DLR szinte kötelező lehet azt szopjuk be:D

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 20:46:15

na ez érdekes: giambi kezd helton helyett!

lineupok:

Diamondbacks
2B Ryan Roberts
LF Eric Byrnes
RF Justin Upton
3B Mark Reynolds
1B Rusty Ryal
CF Chris Young
C John Hester
SS Augie Ojeda
RHP Yusmeiro Petit

Rockies
CF Carlos Gonzalez
LF Seth Smith
1B Jason Giambi
SS Troy Tulowitzki
RF Brad Hawpe
3B Ian Stewart
C Yorvit Torrealba
2B Clint Barmes
LHP Jorge De La Rosa

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.06. 21:06:07

Már megint kibaszott fáradt vagyok a koraesti meccsre, remélem végig bírom valahogy ébren...

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 21:39:06

hát 4-0s elsö inning nem rossz:) Smith HR, Stewie HR! szinte ez megvan mert nem nézem ki a Dbacksböl hogy csinálnak négy pontot:P

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 21:41:44

na erre mi is kapunk egy HRt, 4-1. ne kényelmesedjünk el még

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 22:21:56

hopp Torrealba duplával két RBI, 6-1:D

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.06. 22:23:28

Nem gondoltam volna hogy védekezni is fog az öreg :) Elvileg Atkins Helton cseréje. Mindegy. 6-1. Most már ne basszuk el.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.06. 22:29:54

Most lőttem be a fantasy csapatot a jövő hétre - már ha bejutok a playoffba, jelen állás szerint igen, de ki tudja még - Torrealbát pont behúztam például. :)

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 22:34:07

a 4. inningre már lehozták a SPt:D

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 22:37:50

...ja és 13.50es ERAja van az uj dobónak:D kapott is egy homert Gonzotól, 7-1:)

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 22:38:24

sokat isztok bebasztok:D

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 22:44:21

Giambi azért érdekes:D kurvára nem tud futni ezért könnyen kap groundoutokat, de most egy walkra jó volt:) meg azért PHként hasznosabb ha bejön amikor pár ember már fent van és csak elüti a faszba:) na de jó hogy van persze, legaláb todd is pihen egyet ma.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.06. 23:02:42

MIL-SF meccsen extra inningek döntenek...

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 23:19:37

Rincon kapott HRt, 7-2 a 6.fele

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.06. 23:32:19

Haladhatnánk gyorsabban, mert elég lassú meccs... :S
A Brewers nem tudott értékesíteni egy bases loaded-ot a 10-ben, úgyhogy mennek tovább...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.06. 23:54:03

Aztán Barmes is csinált kettőt, és 10-2, szép lesz a végére az eredmény.

Tomi_Tanguay 2009.09.06. 23:59:17

helyes ko jöhet:D csak haladjunk már én is álmos vagyok faszom

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 00:02:47

aztakurva Smith már a 2. homár lőtte ma, brutális ebben a seriesben a srác

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 00:04:38

quintanilla is double, szegény Dbacks kurvaszar:D

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 00:05:15

no 13-2 a 7.végén. 6-0s inning volt!

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.07. 00:07:22

most már minek nézitek? ezt már nem basszuk el. viszont 1-től jön az igazi Coloradoi sportfieszta. Bölénnyel a pályán és hasonlók :) Mindenképpen érdemes belenézni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.07. 00:07:52

Nyert a Brewers 12-ben! Király, 2 GB lesz az előnyünk a SF-vel szemben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.07. 00:09:19

1-től? Akkor lehet még kivárom az elejét. :)

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 00:15:32

a végén lehet felengedjük öket 10 alá:P 13-4 most

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 00:43:33

13-5.jól kiosztottuk őket, remélem a cincy ellen is hagytunk még pontokat, mert söpörni kellene ott is! go roxxxxx:)


süti beállítások módosítása