Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Diamondbacks 3:0 W

2009.09.07. 10:16 - Tomi_Tanguay

A hét végén a Colorado Rockies a gyengécske Arizona Diamondbacks ellen folytatta menetelését az MLB playoff csatájában, és három magabiztos gyözelmet szereztünk, így még közelebb kerültünk a hőn áhított rájátszáshoz.

A pénteki első találkozón a vendégek a hatodik inning után még 4-2re is vezettek, de érezhetöen végig a mieink voltak a jobbak, és végül nem kellett csalódnunk sem: 5-4re behúztuk a series openert.
13-5 arányban bizonyultunk jobbnak az ütések terén, a hatékonyságunkon lett volna mit csiszolni de a lényeg hogy is össze jött a győzelem. Seth Smith óriási meccset játszott! Fowler sérülése miatt mostanában ő a kezdő a bal szélen, és ez alkalommal 5 ütési lehetőségből személyes karrier csúcsot érő 4 hitet jegyzett, közben három RBIt ért el amivel 42 darabot jegyez a szezonban már. Az ezt megelőző 11 meccsröl .357es átlaggal bir - félelmetes formában van. Jason Giambi újabb meccset döntött el, újra a csereként beszálló veterán klasszis szerezte a gyöztes pontot a nyolcadik inningben, amikor idei 44. RBIját szerezte meg. Ian Stewart hazafutást ütött, ami számára már a 21. HR és a 61. RBI volt ebben az évben és összesen két ütést csinált a napon. Két futással és két ütéssel zárta az összecsapást a fiatal Carlos Gonzalez, akinek még egy sétája is adódott, így 2/4es napi átlaga után már a .300as összetett átlagot surolja. Kettő lehetöségből két ütést jegyzett a dobó Jason Hammel, ami nem semmi offenziv statisztika egy SPtől. Szerzett még ütést az elkapó Yorvit Torrealba és a shortstop Troy Tulowitzki is, miközben például Todd Helton mérlege no hit és 6 bázison hagyás lett, mig Brad Hawpe kifejezetten pocsékul játszott mivel mind a négy ABjében strikeouttal esett ki. Az All-Star RF a gála utántól számitva mindössze .242es ütési hatékonyságot tudhat le, hanyatlása tovább folytatódik.
A kezdő dobó Jason Hammel felemásan teljesített, hat inninget lehetett fent, ez alatt bekapott négy futást és öt ütést de volt 6 Kja is, ami nem rossz teljesítmény. Éves ERAja a meccs után 4.41esre változott. A gyözelmet a cserék közül Rafael Betancourt postázta, aki így 2-3as nyerés-vesztés mutatót és 3.02es ERA statisztikát jegyez az idényben. A kilencedik menetben újra Franklin Morales jutott szóhoz Street kimaradása miatt, és a második savet is biztosan tudta le egy strikeout és egy walk kiséretében, míg szezonban ERAja 2.84es jelenleg.

Másnap bár a D'backs nagy erőket mozgosított, a Rox végig vezetve magabiztos 4-1es győzelmet tudott aratni az új kezdő dobó Contreras denveri bemutatkozó meccsén.
Fontos volt a csapatunk kiváló védekezése, hiszen az Arizona kilenc ütést ért el, ám ebből mindössze egy HR jóvoltából tudtak futást jegyezni, mig mi 8 hitig jutottunk el a találkozón. Seth Smith az egy nappal korábbi kiváló produkcióját megismételve 4 lehetőségből három ütést könyvelhetett el, megszerezte közben a szezonbeli 13. homerunját és összesen három futással zárt. Az idénybeli ütő átlaga már .315ös, amivel Heltont ostromolja. Carlos Gonzalez a 10. hazafutását és a 22. runs batted injét tudta le ezen a mérkőzésen miközben két SOja is akadt. Todd Helton egyetlen ütésböl ért el két befuttatást még a legelsö menetben, így az ujabb kettővel már összesen 75 RBInél jár az évben. Az utobbi időben mérsékeltebben teljesitö de most egy SBt is végre hajtó Troy Tulowitzki szintén jegyzett még egy ütést, csak úgy mint az elsö számú catcher pozicióját kivivó Yorvit Torrealba, valamint a 2nd baseman Clint Barmes. Hawpe ezt a meccset kihagyta, a két SOt kapó Spilborghs játszott most a posztján. Azért ide komoly erösítés lesz Fowler visszatérése a következő series második felére.
A kubai Jose Contreras első meccsét játszotta a Rockiesban, Cook helyére került be az ötös rotációba. A rutinos dobó nem játszott rosszul, de nagy szüksége volt a denveri védelem jó teljesitményére is hogy megussza egyetlen elszenvedett futással azt a 6 és 2/3 inninget amit a pályán töltött. Ugyanis ezalatt nyolc ütést csináltak a vendégek, öt strikeout ellenében. Contreras szezonbeli hatodik győzelme volt a szombati diadal, a Rockiesban az első, míg egész éves ERAja ezzel 5.19esre módosult. Beimel és Betancourt rövid játékát követően Franklin Morales egy hit ellenére ujra magabiztosan be tudta fejeztetni a meccset és már 2.76os az ő ERA aránya az évben.

A délutáni időpontban tartott vasárnapi meccset már az első inningben eldöntöttük két homerunnal 4-0ra elmentünk, a 7. menetben további 6 pontot vágtunk be és 10 pont fölötti is volt a különbség. A végeredmény 13-5 lett, de nagyon megvertük az Arizonát.
Az ütésekkel 11-6ra végeztünk, ami föleg a meccs második felében szaporodott így meg, amikor felszabadultan játszottak már embereink. A Rox összesen három HRt jegyzett, míg az elmúlt hat meccset tekintve félelmetesek vagyunk: 13 hazafutás és 38 pont a mérleg, és akkor még jön egy 4es homestand a Reds ellen, akiket szintén alaposan kioszthatunk. Seth Smith megint parádésan teljesített, és összesen 5 RBIt szorgoskodott össze (szezonbeli 48nál jár) egy két és egy három futásos homerun nyomán. Hazafutásból már a 15et szerezte meg az idényben. Smith az elmúlt hetet tekintve a legjobb formában lévő játékos a NLben, .542es (13/24) ütési átlaga mellett 5 dupla, 4 HR, 10 RBI és 10 run a teljesitménye a legutóbbi hat mérkőzésről. Egymást követö második meccsén lőtt homerunt Carlos Gonzalez is, aki az idei évben 11. alkalommal csinált hazafutást és ujabb két hitjével telibe .300as már az AVGja. Ian Stewart dupla ennyinél jár, ugyanis a 22. HRját jegyezte fel vasárnap. A kisebb hullám völgye után remek formát kapott el az elmúlt hetekben, különösen most hiszen ezt a meccset is 3 R, 2 H, 2 BB kiséretében tudta le. Yorvit Torrealba jó formája is töretlen, az elkapó most két ütéssel (mind kettö dupla) és három RBIvel zárt egy futás mellett. Clint Barmes két ütéssel két RBIt jegyzett, és átlépte a 70es határt is már a szezonban. Brad Hawpe két alkalommal is sétával jutott bázisra, mindkettö végén pontot tudott csinálni. Jason Giambi ezuttal kezdő volt, hogy Helton pihenhessen, így annyira nem villogott, de három kiesés mellett két séta kiharcolásával azért segiteni tudta a csapat boldogulását. A csereként beszálló Omar Quintanilla könyvelt még el egy ütést magának egy double formájában a többiek közül.
Jorge De La Rosa ismét egy nagyon jó nyugodt mérkőzést zárt, a maga öt inningje alatt csupán két ütést és egyetlen (haza)futást szenvedett el, a hat sétát pedig négy strikeouttal kompenzálta. A mexikói éves ERA átlaga 4.51es, míg gyözelem-vereség aránya ezzel 14-9es. A bullpenböl Juan Rincon és Matt Herges egyaránt kapott egy-egy HRt, mint ahogyan az összesen két ütést és két futást elszenvedö Joel Peralta is, de amint látható ezuttal a cserék közül is a szerényebbek jutottak szóhoz a lefutott mérkőzésen igy most az ö bakijaik sem számitottak semmit.


A Nemzeti Liga Nyugati Divíziójának állása:

1. Los Angeles Dodgers 81 győzelem - 57 vereség
2. Colorado Rockies 77 győzelem - 60 vereség
3. San Francisco Giants 75 győzelem - 62 vereség
4. Arizona Diamondbacks 61 győzelem - 77 vereség
5. San Diego Padres 61 győzelem - 77 vereség


A Nemzeti Liga Wild Card-csatározása (a 4. helyezett jut még be a playoffba):

1. Los Angeles Dodgers (West) 81-57
2. St. Louis Cardinals (Central) 81-57
3. Philadelphia Phillies (East) 77-57
4. Colorado Rockies (West) 77-60
5. San Francisco Giants (West) 75-62
6. Florida Marlins (East) 72-65
7. Atlanta Braves (East) 70-67
8. Chicago Cubs (Central) 68-67


Ezzel a söpréssel tovább erösitettük a Wild Card helyet, mivel a Giants egyszer hibázott Millwaukeeben. Söt, a Dodgers meglepő botlásai nyomán most a div elsö helyétől is csak 3.5 GB a lemaradás, de koncentráljunk jóval inkább a SFre és a 4. helyre egyelőre. A három csoport elsö viszont izgalmas csatákat vívhat még a hajrában a kiemelési helyekért. A Bravest söpörte következő ellenfelünk, így távolabb kerültek a playofftól, és a Marlinshoz képest is egész megnyugtató a vezetésünk jelenleg.

Ahogy említettem a Cincinnati Reds lesz a következő ellenfelünk, akikkel négy meccses szériát nyomhatunk a Coors Fielden beleértve két magyar idő szerint esti meccset: hétfő, 21:10; szerda, 02:40; csütörtök, 02:40; csütörtök, 21:10. A Reds elég ótvarul áll a tabellán, de jó lesz azért észnél lennünk, hiszen az Atlantának is okoztak gondot. Bár elnézve a mostani dobó párharcokat és a félelmetes formánkat nem lehet problémánk, a seriest minden áron hoznunk kell, nagyot nem hibázhatunk, kellenek a győzelmek a playoffhoz! GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr551365372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 10:24:57

ROX-REDS

Monday: Reds' Justin Lehr (4-1, 4.43 ERA) vs. Rockies' Ubaldo Jimenez (13-10, 3.28), 1:10 p.m., FSN
Tuesday: Reds' Homer Bailey (5-4, 5.90) vs. Rockies' Jason Marquis (14-10, 3.75), 6:40 p.m., FSN
Wednesday: Reds' Bronson Arroyo (12-12, 4.23) vs. Rockies' Jason Hammel (8-7, 4.41), 6:40 p.m., FSN
Thursday: Reds' Kip Wells (1-3, 4.85) vs. Rockies' Jose Con- treras (1-0, 1.35), 1:10 p.m., FSN

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.07. 11:03:01

Giambi ezen a képen határozottan olyan, mintha egy vodkás üveg lenne a kezében. :D

foppa21 2009.09.07. 15:02:30

király ma és csütörtökön is esti meccs!:-)
jimenezel mi lett azon a szavazáson?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.07. 16:32:42

Balhés lesz a holnap, hogy 6-kor kell kelnem, de azért megnézem. Csak még hozzá kell majd szoknom az ilyen napokhoz. Holnaptól kezdődik a sulim, de a meccsnézések és a cikkírások a szokásos ütemben lesznek részemről minden téren, csak max a kommentekbe kevesebbet jövök, mert bár a suliban nem sokat leszek, de annak hatására a kocsmában töltendő órák száma meg fog szaporodni. :P

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 20:29:40

Reds
CF Drew Stubbs
SS Paul Janish
1B Joey Votto
2B Brandon Phillips
3B Scott Rolen
LF Jonny Gomes
RF Darnell McDonald
C Corky Miller
RHP Homer Bailey

Rockies
CF Carlos Gonzalez
LF Seth Smith
1B Todd Helton
SS Troy Tulowitzki
RF Brad Hawpe
3B Ian Stewart
2B Clint Barmes
C Chris Iannetta
RHP Ubaldo Jimenez

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.07. 20:33:20

Homer Bailey kaphatna pár homert ma. :P
Street pedig már edzeget, azt olvastam.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.07. 21:03:33

Rockies are rolling at the right time of season :)

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 21:24:36

hát 0-0al kezdtünk, 2 SOt is kaptunk pont a két legjobb formában lévő ütö. nem egy jó kezdés:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.07. 21:34:09

Komoly, hogy múlt héten a Rockies és a Broncos is az Arizonával játszott, ezen a héten meg mindkettő a Cincinnativel tolja. Mondjuk hétvégén a Rox már a SD-vel... :)

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 21:45:06

0-0 a 2.vége, nincs ütésünk még:S

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 22:05:29

Helton RBI, Jimenez run:D,1-0. 3. vége.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.07. 22:09:50

Kicsit unalmas ez a meccs, és küzdeni kell majd érte, hogy meglegyen, de legalább most nem vagyok fáradt és élvezem. :)

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 22:15:58

1-3ra forditottak, felkéne már ébredni bazmeg

foppa21 2009.09.07. 22:30:28

no én viszont fáradt vagyok,ennyi elég volt mára. szurkoljátok ki, de Giambi majd ugyis megcsinálja:-)

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 22:46:38

hát az ötödik után is még 1-3:SS

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 23:10:46

bazmeg kurvaszarok vagyunk, vagy csak a végén akarjuk eldönteni?:D de már kezdek ideges lenni szoval igyekzünk:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.07. 23:15:19

Hát, benne volt sajnos, hogy a tegnapi nagy játék utána, a mait kicsit könnyedén vesszük... :S

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 23:31:43

ez az bazzeg! helton majd tulo RBI. a két gyerek cargo és eyjr pedig runok:)
3-3 a 7.végén. hoznunk kell!

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 23:35:24

na most beton hozza ezt le, aztán Giambi RBIvel leading és Mora save és gyözelem,ennyi kell:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.07. 23:39:04

Giants sajnos 6-1-re megy már az ötödikben a Padres ellen... Nyernünk kell nekünk is!

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 23:44:47

Stewie homerun yesssssssss:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.07. 23:45:12

Stewie HR 4-3! :) Jól jön fantasyben is a PO első körében. :P

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 23:54:33

4-3 a 8.után. jöhet Morales!

Tomi_Tanguay 2009.09.07. 23:58:09

hu hát ez kurvanehéz lesz:(

Tomi_Tanguay 2009.09.08. 00:06:14

ah egy caught stealing aztán strikeout és vége! 4-3ra behúztuk!:)

Tomi_Tanguay 2009.09.08. 00:08:58

nagyszerü csak kicsit nehézkes volt,de megvan ez a lényeg. 5 win streak!
holnap éjjeli meccs márkival,nemtom ki lesz a SP a Redsnél mert cseréltek valamit holnapra kellet volna bailey de most volt a fasz:)
ez az! go roxxxxxxxxx!!!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.08. 06:06:58

Tulo sztem nem olyan komoly, egyetlen meccset sem akar kihagyni most emiatt... Ubaldo térde is megsérült viszont. :S

Tomi_Tanguay 2009.09.08. 12:06:34

reméljük nem lesz komoly egyik sem:S

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 02:39:47

Tulo pihen ma, Stewart pedig DL nagyon nagy kár:(((((((((

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 02:40:47

jó kis kavar van a lineupban is:

Reds
CF Drew Stubbs
SS Paul Janish
1B Joey Votto
2B Brandon Phillips
3B Scott Rolen
LF Jonny Gomes
RF Wladimir Balentien
C Craig Tatum
LHP Matt Maloney

Rockies
2B Eric Young Jr.
CF Carlos Gonzalez
1B Todd Helton
3B Garrett Atkins
LF Seth Smith
RF Brad Hawpe
C Yorvit Torrealba
SS Clint Barmes
RHP Jason Marquis

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.09. 02:50:03

Oh, Stewie nagy veszteség fantasyben is, be van nevezve... :(
Sovány vigasz, hogy Smith NL player of the week lett!

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 02:58:04

na Helton RBI, EY run. 1-0:)

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 03:03:17

márki két az első két inningben brutál: 6 AB, 3 SO, no hit no walk, így kéne végig:D

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 03:17:22

fantasyban milyen roxos van még nálad most?

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 03:25:30

1-0 a 3. vége is. nem rossz. de majd kéne még pár pont!;)

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 03:29:19

am szerencsére rosszul hallottam, stewart nem DL csak kisebb hát fájás nála is... Tuloé sem túl komoly, de nincs konkrét idöpnt még h mikor játszhat.
Fowler szerdán elvileg jöhet már!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.09. 03:36:13

Ők vannak nálam: Torrealba, Stewart, Tulo, CarGo, Helton, DLR, Marquis, Street, DL-en Cook...

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 04:17:56

6. vége 2-0 EY homer után:)

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 04:32:33

EY ahogy 2Bt játszik egyböl 2 H 2 R :)

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 04:37:04

7. után is 2-0, tartsuk meg mostmár és akkor megint egy pici w:)

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 04:40:04

marquist a faszért hagyjuk fent a 8.ra is? két hitet kapott azonnal,amennyit 7 inning alatt össz. ezen megy el a meccs?:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.09. 04:44:28

Hát, ez így aztán gyönyörű lesz... :S
Na most jön Flores, amikor már a 3rd és a 2nd base-en is van emberünk 1-out.

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 04:46:05

pff Flores kurvaszar még mindig

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 04:56:01

2-1 a 8. közepén is szerencsére:D

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 05:00:01

spilbo scores, 3-1, double után beért apránként:)

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 05:05:16

már csak moralesnek kell hoznia a savet:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.09. 05:15:32

Megvan! Nyertünk! És milyen gyors meccs volt. :)

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 05:17:51

Mora lehozta két SO-val és egy BB-vel,maradt a 3-1,ez az!:)

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 05:19:36

jó lenne ha a sérülések nem lennének komolyak, és akkor igazán nagy esélyel mehhetnék a pora:)
holnap ugyan ekkor hammel jön. go roxxxxx:)

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 12:44:15

most látom h a SF kikapott,akkor 3 GB a wildcard elöny:)

ma hammel-arroyo. ez alapján a series legnehezebb meccse,de ha jol védekezünk meg lehet. csak már támadásban is több kéne azért ahhoz meg szar a lineup, de talán Fowler ma jöhet

foppa21 2009.09.09. 14:55:05

Giambi nem játszik ujabban?

Tomi_Tanguay 2009.09.09. 20:07:30

@foppa21: nincs rá szükség, lazán nyeregetünk igyis:D hiányzik a két legjobb HR ütő,nehéz azért, de jó lenne hozni ezt is hogy megmaradjon a streak és lemaradjon a buzi sf:)

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.10. 00:30:58

A Giants úgy néz ki kinyalt a másik köcsögtől :P

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 02:38:04

A look at the Rockies’ lineup:
2B Eric Young Jr.
CF Carlos Gonzalez
LF Seth Smith
1B Todd Helton
3B Garrett Atkins
RF Brad Hawpe (who has yet to snap out of his second-half slump)
C Yorvit Torrealba
SS Clint Barmes
RHP Jason Hammel

Fowler aktiválva,de még nem kezd,Tulo a SF veresége miatt kényelmesen pihen, és holnap játszani fog. ha nyerünk 4 game ieading wcben:) nyernünk kell!

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 03:28:39

Smith RBI, Atkins RBI. 2-0 a 3. végén:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 03:35:16

Fél szemmel figyelek, csak írogatok közben... :)

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 03:39:25

:D biztosan vezetünk eddig:)

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 03:41:56

4. után run: 2-0, hit: 4-1. ha nagyot nem hibázunk, és a bullpen sem lesz szar akkor megkell lennie

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 04:10:36

Na ez legalább megint egy zökkenőmentes, gyors meccs. :)

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 04:23:13

a 7.után is 2-0ra állunk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 04:28:49

Szépítettek 2-1-re, a vége megint izgalmas lesz... :S

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 04:32:11

megint késöbb cserélünk pitchert, most jön beton amikor már csináltak 1runt 1out és 3rd basen van egy ember:(

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 04:37:14

és egyenlö, ááá kurva élet elfogjuk baszni innen

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 04:41:48

bakker,kurvanehéz lesz a vége:S

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 04:46:26

beimel hova a faszba dobál szanaszét ugy mégis?
és loaded,nagyszerü

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 04:52:12

daley hozott egy SOt. 2-2 middle of the 8th

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 05:05:30

2-2 8.vége. hápi 2 LOB pedig Fowler is fentvolt pinch runnernek.
akkor innentöl addig tart amig valakinek nincs elönye egy menet végén. hát szép:S

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 05:12:54

picsába,2-3. Daley kurva jó pedig azt az egy potya ütést leszámitva:(

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 05:20:57

Na loaded 1out! Barmes dupla, aztán két walk. looking for the game winner shot:D Cargo gyün

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 05:23:21

CarGo out, 2out, Smith jöhet... kell a pont most vagy kikapunk:S

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 05:28:16

Smith single után két ember is beért, 4-3 bazmeg. nem hiszem el. faszért kell ránk hozni a frászt igy hajnalban:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 05:30:06

:D Még pont van egy kis időm pihenésre indulás előtt, de ezek után már eléggé be vagyok melegítve a mai naphoz... :D

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 05:34:15

Smith 3 RBI ma is:) 6 winning streak! ma este Contrerassal már a söprésért megyünk és 2lo is játszhat. és 4 GB elöny a wildcardért. sok pozitivum végülis:) go roxxxxxxxxx:)

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.10. 11:23:04

2,5 a Dodgers mögött. Most már az NL West a cél :)

foppa21 2009.09.10. 17:37:32

ah de nagy meccs lehetett, még az összefoglalóban is hátborzongató volt a vége:-)
jól hallottam h ez után a giants ellen játszunk???

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 18:06:24

@foppa21: Nem egészen, előtte még hétvégén @SD. :)

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 18:18:44

@haromt: sztem még figyeljünk a wcre, a következö sf series után lehetünk okosabbak. dodgers sucks persze:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 20:01:31

Tulo és Stewie ma sem játszik, csak hogy szivassanak fantasyben, egyébként egyre jobban van szerencsére mindkettő. :)
Street is edzeget, szintén szopom fantasyben...
Jimenez úgy néz ki rendben lesz szombatra, de ez csak holnap dől el biztosan.
Cook is tréningezik, az alapszakasz hajrájára beszállhat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 20:02:07

Ja, és lineup is van:

Rockies
2B Eric Young Jr.
CF Carlos Gonzalez
LF Seth Smith
1B Jason Giambi
3B Garrett Atkins
RF Brad Hawpe
C Yorvit Torrealba
SS Clint Barmes
RHP Jose Contreras

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 20:23:57

jah már csak téged szivatnak direkt:D
örülnék ha jönnének vissza tuloék, de a depth is egész jó. scak megint itt is ez a gecisok sérülés,kurvaélet

foppa21 2009.09.10. 20:55:30

nah mindjárt kezdünk akkor:-) majdnem jol emlékeztem :-D
jó lenne zsinórban a 7. gyözelem és a 2. söprés!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 21:03:57

Hát ja. De azért már így is Vince Neilesen mondhatjuk, hogy: úúúúreeedhááát. :)
www.youtube.com/watch?v=qZN5h8mQmoo

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 21:10:57

pont a dr.feelgoodot hallgattam nem rég:D
jövünk lassan, söpörjünk és ne balfaszkodjunk már kivételesen:D

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 21:23:50

vezetnek egyböl. Contreras megint ugy játszik mint aki beszivott

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 21:25:40

bases loaded 1out. jól kezdödik:S

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.10. 21:30:51

Azért loaded 1 outról szépen lehozta. Kellett a mound visit :) Legalább TV-n nézhetem :)
Mondjuk eléggé tarcsival álltunk ki :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 21:34:00

EY single, aztán SB. Megyünk azért mi is előrefelé. :P

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 21:52:02

második vége 0-1. valamit mutathatnánk lassan

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 21:56:07

Ez egy vicc baszd meg, hogy sorra ütögetnek, nekünk meg alig van ütésünk, még ha tartalékcsapatunk játszik, ez akkor is szar. :S

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 22:16:54

Smith RBI, EYJR run. 1-1:)

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 22:21:52

huhuh Giambi 2 RBIvel. 3-1 már!:D

foppa21 2009.09.10. 22:23:02

tessék, ahogy figyelem giambi egyböl megvillan:-)

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 22:23:49

Atkins tworun homer 5-1:D

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.10. 22:24:04

5-1 Contrarasnak nem lett meg élete első hitje viszont megsérült futás közben... Vsz jön Chacin.

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 22:25:27

Chacinnak kell jönnie:S talán most nem bassza el,hozni kéne a meccset

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 22:26:14

Az kurva jó lesz, ha újabb ember dől ki a rotációból... :(

foppa21 2009.09.10. 22:38:11

na ki ez a Mccoy? tegnap is benne volt az öszeállitásban, nem ismerem

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.10. 22:41:44

Negyedik végén 5-1... Amilyen gyorsan haladtunk tegnap meg tegnapelőtt, ez ma olyan lassú meccs lesz, pedig húznék már dögleni.

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 22:43:23

McCoy backup shortstop ugy tudom, Tulo kiesésével került lineupba

weh rincon jön:S inkább maradt volna még egy menetre csacsi

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.10. 22:46:08

nem a rotation a cink. sokkal nagyobb baj, hogy most nem hagytuk fenn Chacint, mert megint a bullpent nyomhat 5 inninget 3 pitcherrel... Soká van még az off-day...

Tomi_Tanguay 2009.09.10. 23:14:23

kasín az elvileg:D
szép lassan haladgatunk, tartjuk az eredményt ami most a legfontosabb

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.10. 23:44:27

áh a köcsög leszedte Giambi homárját...

Tomi_Tanguay 2009.09.11. 01:13:54

hát, 7. gyözelem sorozatban, alakul:)
délelött megpróbálom megcsinálni a recapot, de lehet inkább csak estefelé jövök vele.
honaptól pedig sd series, jó formában vannak nem lesz olyan könnyü


süti beállítások módosítása