Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Cutthroats: Bemutatkozás

2013.07.07. 15:59 - Tomi_Tanguay

A CHL-ben szereplő Denver Cutthroats együttese mindössze alapítása első évfordulóján van túl, a Colorado Avalanche (NHL) és a Lake Erie Monsters (AHL) farmcsapata ugyanis csak a 2012-13as szezon mérette meg magát először.

A klub otthonául az a 8200 férőhelyes Denver Coliseum szolgál, ahol az '50-es évek óta kisebb-nagyobb megszakításokkal rendszerint volt egy-egy helyi junior vagy farmcsapat, a közelmúltben jó két évtizedes kihagyást követően élesztették újra ezt a hagyományt.

A bemutatkozó szezonjában a 'Roats a Berry divízió nyolcadik helyén végzett 30-26-2-8-as mérleggel, ennek köszönhetően rögtön az első évben kvalifikálták magukat a playoff küzdelmeibe, ám vesztükre az első körben az alapszakasz-győztes Allen Americans-szal találták szemben magukat, akik 4-1-es összesítéssel jutottak tovább a helyiek ellen és később meg sem álltak a liga bajnoki címéig.

A gárda első vezetőedzőjének a 2000-es évek ismert NHL játékosát Derek Armstrongot nevezték ki, első évében ígéretesen irányította a csapat munkáját. Több olyan játékos is erősítette a csapat keretét, akik menet közben az AHLbe is meghívót kaptak, mint például Patterson, Millan, MacQueen, MacKenzie, Wilson vagy Goers.

A folytatásban reménykedhetünk a további fejlődésben, hogy néhány év múlva sikerül egy stabil bázist kialakítani és minél több ígéretes játékost tudnak majd a Monsters vagy akár az Avalanche rendelkezésére bocsátani.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr595394665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása