Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Gyengélkedés

2014.02.02. 10:05 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt időszakban is sikertelenül szerepelt a Lake Erie Monsters csapata az AHLben. Legutóbbi hat mérkőzésből csak kettőt tudtunk megnyerni.


















Zsinórban öt vereség után január 23án a Rochester Americanst fogadtuk, azonban a rossz sorozat nem szakadt meg, mivel 4-1es vereséget szenvedtünk tőlük.
A divízió riválisunk már az első harmad alatt háromszor mattolta Pickard kapust, aki 15 perc után három kapott góllal távozott. A második felvonás hajrájában Malone PP góllal szépített, de a végeredményt a hajrában a vendégek állították be ugyancsak egy emberelőnyös találattal.

Két nappal később egy újabb nagy ellenfelet, a Hamilton Bulldogst láttunk vendégül a Q Arénában, de sajnos újra a mieink húzták a rövidebbet, ezúttal 6-2 arányban vesztettünk.
Pickard megint rosszul kezdte az összecsapást és megint három gólt kapott az első etap alatt. Csak az volt a szerencsénk, hogy most elöl termékenyebbek voltunk, Carey és Clark góljaival kétszer is sikerült egyenlíteni, s csak 3-2 volt a hátrány az első 20 perc végeztével. A folytatásban sok helyzetet elpuskáztunk, ezek megbosszulták magunkat és a 28. percben történt rövid zárlatot két góllal használták ki a kanadaiak, amivel eldőlt a mérkőzés. A hajrában a Bulldogs egy SHGval is sokkolta a hazai publikumot.
Pickard ezúttal 30/36-os mutatóval végzett, mégsem cseréltük le, mert csak Patterson volt mögötte, Aittokalliot felvitték az NHLbe. Érdekesség még, hogy a két csapat 136 perc kiállítást hozott össze a mérkőzésen, közel egyenlő arányban.

A Toronto Marlies vendégeként legalább egy pontot el tudtunk csípni egy 3-2es SO vereség által.
Végre nekünk jött ki jobban a lépés a kezdésnél, Agozzino góljával PPből szereztünk vezetést, nem sokkal később pedig Reid növelte a különbséget, de a kanadaiak még a szünet előtt szépíteni tudtak. Sőt, a harmadik harmad elején kiegyenlítették és közelebb álltak a győzelemhez, de az egy pontot sikerült megmenteni. A büntetőpárbajban viszont mind a négy lövőnk hibázott.
Pickard végre megemberelte magát, a kapujára tartó 31 lövésből 29et hárított. Agozzino immár a tizedik, Reid pedig a második találatát szerezte.

28án nyolc nyeretlen találkozót követően az Utica Comets ellen szakítottuk meg a rossz sorozatot, 3-2re győztünk idegenben szétlövésekkel.
A találkozó első gólját a hazaiak szerezték a 11. percben, ám kereken egy minutum alatt Olver révén válaszoltunk rá, az első felvonás végén mégis a Comets vezetett 2-1 arányban. A folytatásban komoly nyomást helyeztünk az ellenfél kapujára, ennek eredményeként a 37. percben Desbiens kiegyenlített. Több gól nem született a rendes játékidőben és a hosszabbításban se. A SO alatt Smith és Hishon találataival döntöttük el a két pontot.
Olver kereken a tizedik találatát ütötte, Pickard pedig 28 hárítással járult hozzá a sikerhez.

Ezt követően hazai pályán is sikerült javítani, a nyugati sereghajtó Charlotte Checkerst 1-0ra vertük.
Az összecsapás egyetlen gólját Paul Carey szerezte még az első harmad hajrájában, amely a támadó hetedik találata volt az idényben.
A fontos győzelemből Calvin Pickard 33 védéses shutouttal vette ki a részét.

A másnapi visszavágón a Checkers viszont 5-3ra diadalmaskodott Clevelandben.
A vendégek indították jobban a találkozót, az első harmadban máris 2-0ra húztak el. A meccs derekánál a harmadik találatot is megkaptuk, ezt követően viszont elindultak a Monsters rohamok. A 33. percben Heard szépített, nem sokkal a harmad vége előtt pedig ugyancsak ő egy újabb találattal zárkóztatta közelebb a csapatot. A harmadik harmadban tovább nyomultunk és nyolc perccel a rendes játékidő vége előtt Olver jóvoltából sikerült az egyenlítés. Hiába bátorodtunk fel, a hajrában kitámadtunk és a vendégek két gyors góllal szertefoszlatták a sikerről aratott álmainkat.
Pickard 25 lövésből csak 20at hárított, Heard a második és a harmadik gólját ünnepelte, a csapat sajnos így is kikapott.

Bár végre vannak biztató jelek, sajnos ezt a nehéz időszakot nem tudtunk túlélni és alaposan lemaradtunk a rájátszásért folyó küzdelemtől.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr245804758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása