Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos vs Steelers: az első siker, néhány bíztató jellel

2010.09.02. 11:47 - StormST

A sorsolás úgy hozta, hogy az előszezonban két egymás utáni hazai meccset játszhatott a Denver Broncos, a második ilyen összecsapáson  a Pittsburgh Steelers volt az ellenfél. Az idei előszezon eddigi meccseihez hasonlóan, ezúttal is elég sok hiányzó volt, de legalább örömhír volt, hogy Ryan Clady a héten újra edzésbe állt, valamint Tim Tebow játékra készen állt az oldalvonal mellett egy hét kihagyás után. A hiányzók névsora: Champ Bailey, Chris Kuper, Brandon Stokley, Knowson Moreno, Corell Buckhalter, Tony Carter, Darcell McBath, Ryan Clady, Demaryius Thomas, Daniel Graham, Elvis Dumervil és Darrell Reid.























A pénzfeldobást mi nyertük, így először a Broncos kezdő támadósora vonult a pályára, egy erre a meccsre kicsit megvariált támadófallal, az alábbi felállásban:


QB: Kyle Orton
RB: LenDale White

WR: Jabar Gaffney, Eddie Royal, Brandon Lloyd

TE: Riar Greer

LT: Zane Beadles

LG: Stanley Daniels

C: J.D. Walton

RG: Russ Hochstein

RT: Ryan Harris


Sepuvelda, a vendég P kezdte a meccset, de a kickoff kiment az 1 yard-on, így a 40-ről indulhatott a támadás, egy rövid futás után egy hosszú passz jött, amit megfejeltek még egy 15 yard-os büntetéssel, hamar a Steelers 26-on voltak a Vadlovak. Két rövid futás, egy Orton passz, még egy büntetés, így 5 yard-ot kellett megtenni egy friss adag down-al. Ball futása után LenDale White jött kétszer, másodszorra be is ért, egy 2 yard-os TD lett belőle - > 7-0.

Jöhetett a kezdő védelem a pályára, méghozzá ebben az összeállításban:

DE: Ryan McBean, Justin Bannan
NT: Jamal Williams

OLB: Robert Ayers, Jarvis Moss

ILB: DJ Williams, Mario Haggan

CB: Andre Goodman, Perish Cox

S: Renaldo Hill, Nate Jones



A vendég támadás egyből egy hosszú, 47 yard-os passzal indult, majd jött pár sikeres futás, de végül összekapta magát a védelem, csak a 15-ig engedték a pittsburghi alakulatot, így csak egy FG lett a támadás vége -> 7-3.

Egy büntetés miatt a saját 11-ről indulhatott a Broncos, de csak a 46-ig jutottak, onnan viszont egy gyönyörű Colquitt punt miatt sikerült a saját 4 yard-jára visszatolni a Steelers-t Az ő támadásuk átnyúlt a második negyedbe, az első negyed végeredménye így: 7-3.

A vendégek kezdő QB-e, Ben Roethlisberger, csak ennyi lehetőséget kapott ezen a meccsen, a második negyedet már az egyik backup, Dennis Dixon, kezdte. Meg is akadt a támadás a QB csere után jöhetett egy punt. Orton-ék se tudtak csillogni, ráadásul egy rossz passz után, ami először még fumble-nek tűnt, a visszahordó Harrison-t Orton próbálta megállítani és lent maradt az ütközés után. A helyére beálló Brady Quinn nem nagyon tudta felveni a ritmust így hirtelen, egy 10 yard-os sack-et szedett be.

Jó helyről, a visszahordás után a hazai térfélről jöhettek a vendégek. Dixon egész mutatós támadást vezetett, egészen egy 2&5-ös passzig a 9 yard-os vonalról. Megpróbált az endzone-ba passzolni, de ott a kiváló újonc, Perish Cox, kileste a passzot, 7-10 helyett maradt a 7-3 és a 20-ról indulhatott a Broncos.

Jött egy egész formás hazai támadás, amit végül Lloyd offensive pass interference büntetése akasztott meg  a 12 yard-on, 19 yard-ot már nem tudtunk haladni 2 play-ből, maradt tehát a Prater FG, aki simán be is vágta -> 10-3.

Rövid Steelers drive után még rövidebb Broncos akció jött, mivel Orton 1&10-es passzát a CB William Gay kapta el, a félpálya közeléből jöhettek tehát a vendégek, miközben már beértünk az utolsó 2 percbe. Haladtak előre Dixon-ék, de a védelem ismét villantott egyet, méghozzá egy jó nagyot, Andre Goodman kapta el Dixon passzát 0:26-nál és 77 yard-ot szaladt vele a Pittsburgh endzone-áig -> 17-3, és ez lett így már a félidei eredmény is.

A második játékrészt a vendégek kezdték, még mindig Dixon vezérletével, egy holding miatt 3&14-ük volt a Broncos 30-on, amire csak 13 yard sikeredett, a 4&1-nek pedig nekimentek, de azt az OLB posztot egyre jobban érző Robert Ayers kileste és -6on földre vitte Dixon-t a második sack-éért ezen a meccsen.

Bejött Tebow, de sajnos az ő sikeres 14 yard-os passza is kevés volt, 3&out lett egy Beadles false start, egy -1 yard-os futás és egy rossz passz miatt. QB-t cserélt a Steelers is, Byron Leftwich jött de, de az ő első drive-ja se lett sikeresebb, mint Tebow-é, 3&out után jött a hazai támadás. A Pittsburgh 11-ig sikerült eljutni ezúttal, de sajnos meg kellett elégedni egy FG-al, 2 Tebow passz is sikertelen lett a támadás végén. Prater bevágta - > 20-3, ami a harmadik negyed végeredménye is lett, mivel a következő vendég drive átnyúlt az utolsó negyedbe.

Egy büntetés és egy 10 yard-os Hunter-Mays sack miatt megállt a pittsburghi támadás, jöhetett a Broncos. Sajnos ez se lett sikeres drive, Tebow 3&5-nél Bruce Davis-t célozta, de Crezdon Butler volt a szemfülesebb, az interception után egészen a denveri 5 yard-os vonalig előrejutott, mielőtt Tebow ki tudta lökni. Leftwich-ék gyorsan kihasználták a kiváló field position-t, a második play-re meglett a touchdown, Dwyer futott be a labdával az endzone-ba -> 20-10.

A denveri csapat gyorsan válaszolni tudott, köszönhetően egy 24 yard-os Tebow-Willis összjátéknak és egy 43 yard-os Ball futásnak. A drive vége egy 3 yard-os TD passz lett, amit Eric Decker kapott el -> 27-10.

Újabb QB csere jött a vendégeknél, Charlie Batch jött fel Leftwich helyére. A támadás elején futottak a vendégek, de a végén 2 passzal Batch fejezte be a drive-ot, méghozzá egy  7 yard-os TD passzal Antonio Brown-nak -> 27-17.

Tebow-nak ennyi jutott a Steelers ellen, bejött ismét Quinn, de ezúttal se lett túl sikers, egy jó és egy rossz passza volt, majd egy újabb sack-el lezárta a drive-ot. Batch egy  17 yard-os passzal nyitotta a drive-ot, de aztán volt egy kis félreértés közte és az egyik elkapója között, amiből az újonc Syd’Quan Thompson profitált igazán, megszerezte a labdát és egy 48 yard-os vágta után beért a Steelers endzone-ba -> 34-17

Innentől már csak egy említésre méltó esemény történt, Sepuvelda punt-ja után újra Tmopson villantott egyet, 62 yard-os return-t mutatott be és csak a vendégek 8 yard-os vonalán ért véget a visszahordás. A Broncos már nem akart komolyan pontot szerezni, három Ball futással lepörgették a maradék 1:44-et, így a végeredmény: 34-17.

Orton ezúttal kicsit bizonytalanabb volt, de azért komoly panasz nem lehet. Tebow viszont egy kicsit megmutatott a benne rejlő tehetségből. Aggasztó Quinn formája, bár most kevés lehetőséget kapott. White úgy tűnik jó lesz, amikor lejár az eltiltása, akkor stabil 3. lehet a depth chart-on. A fal nem volt igazán egységes, a futások még nem mennek igazán, mondjuk a futók se azok, akik lesznek az alapszakaszban, meg Kuper  és Clady is hiányzott. Az elkapók nagyon jók, mi lesz, ha megjön Bey-Bey? J

A védelem is jó volt, Ayers főleg, egyre jobban érzi az OLB posztot és a pass rush-t. DJ természetesen jó, benne mindig lehet bízni, talán még Moss nem tűnik nagyon erős pontnak. Ezúttal a DL sem csillogott, de azért jól lehozták a meccset, ahogy a secondary is, 1-2 megingástól eltekintve. A két újonc CB, Cox és Thompson jó volt, előbbinek már bérelt helye van az 53-ban és az utóbbi is sokat javított a helyzetén. Jelenleg nagy téma a sajtóban Alphonso Smith, belátja-e vajon JMD, hogy vele mellényúlt, vagy még beszorítja az 53-ba?!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr612266407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2010.09.02. 13:21:07

király ma éjjel rox és broncos meccs egyszerre!:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.02. 13:26:14

Köszi az írást! Este felé megformázom rendesen. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.02. 16:09:41

Igen, ma hajnali 2-től lesz a Vikings elleni idegenbeli, utolsó előidény-meccsünk. Közben a Rockies 1:15-kor kezdi az otthoni makeup game-et a Phils ellen.

foppa21 2010.09.02. 16:45:19

ma éjszaka biztos nézem a meccseket, főleg a rockies mert az nagyon fontos lesz!!

milo_hedgie#23 2010.09.02. 18:45:47

quinn nagyon gyenge sajnos,nem tudom hogy jó megoldás lenne-e második QBnak,én lehet szivesebben látnám tebowt a pályán,ha orton véletlen megsérül. benne sokkal több ambiciót éreztem mind a két meccsen amikor játszott. de az biztos hogy pár éven belül nagyon penge lesz a gyerek:))

milo_hedgie#23 2010.09.02. 19:55:36

ja és szerintem nem fogjuk kivágni phonsot,hanem a DLből megy valaki még.

foppa21 2010.09.03. 02:05:46

hol adják a broncos meccset?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.03. 02:35:13

White TD-vel fejeztünk be egy pofás drive-ot, igaz majdnem a félpályától indultunk. Orton-nak volt pár tetszetős passza, és Bucks-nak néhány ügyes futása.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.03. 02:47:50

7-7. Közben Tebow jött be, micsoda passzok egyből. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.03. 02:58:20

Tebow INT után közelről jöhettek, végül FG-vel fejezték be. 7-10 az első negyed.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.03. 03:24:28

Tebow-nak az egyetlen incomplete passz, még mindig az INT volt, amúgy elképesztően pontosan dob. Mondhatni, eddig minden passza emberhez ment. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.03. 03:34:22

Kihagytunk a félidő végén egy 4&1-et a red zone-ban. :S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.03. 04:28:03

Három negyed után 14-24. Tebow TD pass to Willis. A srác 12/16-tal zárt 167 yard, 1-1 TD és INT, nem rossz. Már Quinn játszik.

foppa21 2010.09.03. 04:49:51

tebow jó volt az interceptiont leszámitva. figyelgettem miatta amíg játszott.

milo_hedgie#23 2010.09.03. 05:27:53

csak a végébe néztem bele,quinnt nem akartam megismerni. pont este írtam hogy szerintem kevés a backup QB szinthez,hát már nem vagyok biztos benne. most végre mutatott valamit,hogy talán nem olyan szerencsétlen ő sem:)) még bízhatunk benne. orton ugy látom kevesebbet játszott,tebow 12/16 nagyon jó hatékonyság,és sokat futott is. decker és willis volt a legtöbbet használt elkapó.
a védelemről meséljen aki látta,őket nem tudom megitélni számok alapján:))

Tomi_Tanguay 2010.09.03. 11:30:28

szerintem tebow hamarosan a kedvenc játékosom lesz:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.03. 12:47:40

Nekem már a draftolása pillanatában az volt. Sőt, igazából már a draft előtt is szerettem volna, ha kihúzzuk. :)

milo_hedgie#23 2010.09.03. 19:50:22

@Filip89: különben is study hard tebow does:))

milo_hedgie#23 2010.09.04. 06:53:09

dumervilt IRre tettük,biztosan nem játszik a szezonban:(( white szintén kihagyja a szezont,pedig hasznos lett volna harmadik futónak:(

Black_Adder 2010.09.04. 08:38:34

@milo_hedgie#23: Rossz hírek, de Doomra lehetett számítani, White meg az 5. héttől nagyon jó lett volna ugyan a rövid yardos szituációkban, de tavaly is itt volt Hillis JMD meg mégse használta. A 3rd és 4th RB összesen nem fog 30 carrie-t kapni, szóval nem komoly veszteség. Azért remélem hozunk egy rb-t szezonkezdetig, mert Ballt vagy Hallt nagyon nem akarom látni...


süti beállítások módosítása