Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Brewers - Rockies 1:2 W

2013.04.04. 10:27 - Tomi_Tanguay

Eredményesen indult a Colorado Rockies 2013as szezonja, az évnyitó párharc alatt ugyanis háromból két meccset megnyertünk a Milwaukee Brewers ellen és az elvesztett találkozón is sokáig nekünk állt a zászló.



























1. meccs, hétfő: Brewers-Rockies 5-4 walk-off extra inningben

A hétfő délutáni season opener alkalmával az elképzelhető legerősebb összeállításunkban játszottunk, az infielden Helton, Rutledge, Tulo, Nelson kezdtek, kívül a CarGo-Fowler-Cuddy trió játszott, az elkapó Rosario lehetett, akinek a no1 starter Chacin dobált. Az első támadásban Fowler és Tulo ütéseivel a szélső bázisokig jutottunk, Chacin két felengedés közben három SOt szórt. Ezt követően Rosario és Chacin single találatai után 2in-2outnál Fowler kiesett, a hazaiak egyetlen pályára kerülő futóját pickoffal szedtük le. A harmadikban CarGo járt bázison, amikor Tulo küldött ki egy 2run HRt a right center fieldre, válaszként egy kieső után Aoki bombázott a lelátóra, 2-1es előnyben voltunk három menet után. A következő támadásban három ütést értünk el, de Fowler találata közben Nelson kiesett a kettesnél, így a pontszerzés elmaradt, közben egyetlen Brewers futó se jutott pályára. Aztán CarGo hazafutásával növeltük a vezetést, utána Chacin megint hibátlanul tartóztatta fel a három ellenfelet. A hatodik tetején a Brewers első relievere kiszórta a denveri triót, később se történt gond, mert Weeks single után a kettesre tartva CarGo dobásával megelőztük. Aztán Rutledge járt bázison, de az őt követő CarGo dupla játékot kapott, majd Chacin két out után engedett egy sétát, a harmadik kiejtést immár Belisle postázta. Újabb három Rockies kieső után Lopez két ütést követően Brauntól szedett be egy RBI singlet, majd Ramirez két pontos duplájával fordított a Brewers. A végig biztosan vezetett meccsen így 4-3ra a hazaiak vették át a vezetést és egyetlen esélyünk maradt az egyenlítésre a kilencedik tetején, Axford két ütőt kiejtett, aztán az első dobásból Fowler solo hazafutásával egyenlítettünk és ment tovább a meccs. Brothers csak egy ütést engedett és extra inningek következtek, a tizedik tetején búcsúzott a CarGo-Tulo-Cuddy hármas. Ezután Ottavino gondba került és engedett egy HBPt, Weeks rablás után a kettesre ért, Braunt direkt sétáltattuk, Ramirez magától sétált, loaded 1outról pedig Lucroy fejezte be a meccset egy sac flyal.
- Hihetetlen hajrábeli vereséggel indult a szezon, az ütések számában 12-8al így is jobbak voltunk. Tulowitzki 2/5ös hatékonyság közben megszerezte az év első hazafutását két pontért. Gonzalez ugyanilyen átlag mellett egy solo shotot és két runt vitt véghez, az idei első outfield assistot is letudta. A sor tetején szóhoz jutó Fowler három ütés közt vállalta az egyenlítő HRt. Ezen kívül még Rosario ért el 2/4es átlagot, a többiek jóval csendesebbek voltak. Chacin tökéletesen kezdte a szezont, 6.2 játék alatt mindössze három futást és három sétát kapott, az egyetlen pontot egy HRból szerezték és 6 SOt adott. Lopez regisztrálta a BSt, a két pontos vezetésből hátrány lett a nyolcadik inningben kapott három pontjának köszönhetően, négy ütést vittek be ellene. Brothers egy hibátlan játékot hozott, Ottavino pedig a vereséget regisztrálta, ütés nélkül töltötték fel a bázisokat és szerezték meg a győztes futást ellene.



2. meccs, kedd: Brewers-Rockies 4-8
Másnapra egyetlen helyen változott a kezdőcsapatunk, Torrealba volt az elkapója a soros dobó De La Rosanak. A legelső menetben Fowler leadoff single után három kiesés következett, a hazaiak támadását egy sétát követően a Tulo-Rutledge-Helton double play által védekeztük ki. Aztán komoly akcióba lendültünk, két ütéssel kieső nélkül foglaltuk el a szélső bázisokat, amikor Nelson RBI single találatával ragadtuk magunkhoz a vezetést, ami nem sokáig tartott, mert kisvártatva egy dupla után Gomez doublelal egalizáltak, a dobó Estrada találatával előnybe is kerültek. A harmadik felvonás alatt két outnál Tulo hatalmas hazafutásával válaszoltunk, de DLR továbbra is sebezhető volt és egy singlet követően Braun takarított 2run HRal, majd a negyedikben mindkét csapat csak egy-egy felkerülésre volt képes különösebb eredmény nélkül. Ezután Rutledge jegyzett egy singlet és CarGo két pontos hazafutásával egyenlítettünk 4-4nél, majd DLR egy séta után távozott és Escalona zárta le az ötödik dobórészt egy újabb walk ellenére. A hatodik menetben eredménytelenek voltunk, majd 2outnál Segura singlet jegyzett és Cuddy hibájából a hármasig jutott, szerencsére megúsztuk pont nélkül. A következő akcióban a sor első három embere kivétel nélkül bázisra került: Fowler sétált, Rutledge és CarGo singlet regisztráltak, Tulo pedig egy sac flyal tolta előnybe a csapatot, majd a következő beállásban Cuddy RBI singlelel jeleskedett, ugyanezt Helton single ütésével is megtettük, végül a Nelson elleni dupla játékkal fejeződött be az akció. Három pontos előnyben Belisle egy singlet kapott, melyet a Tulo-Helton DPvel semlegesítettünk, aztán Torrealba sétát harcolt ki, a csereként beálló Brignac singlet ért el, Rutledge biztonságijával növeltük tovább a különbséget. A hazaiak Lucroy révén jutottak a kettes bázisra Brignac throwing errorból, de Cuddy bemutatott egy nagyszerű elkapást a right fielden, majd a kettesre tüzelt Tulohoz a lineout DP végrehajtásáért. Az utolsó akció eredménytelen volt részünkről, majd Lopez érkezett javítani a hétfői kisiklást, de egy ütés és egy out után távozott, Brothers ugyanilyen mérleggel zárt, végezetül Betancourt két futóval a bázisokon fejezte be a mérkőzést.
- 14-9 arányban megint végig jobbak voltunk az ütésekben és most a győzelmet se szalasztottuk el. Tulowitzki az első két meccsén hazafutást szerzett, el se tudtunk volna képzelni jobb rajtot a kihagyása után, a solo shot mellett egy sac fly által két RBIval zárt, védekezésben is hibátlan volt, mindhárom double playben szerepet vállalt. Gonzalez ugyancsak back-to-back meccseken szerzett HRt, most először fordult elő, hogy egymás után két mérkőzésen mindketten hazafutást lőttek volna, két ütése és két futása volt, mai hazafutása két RBIt ért. Cuddyer öt lehetőség alatt három találatot jegyzett, az egyikből pontot szerzett, megint volt egy tökéletes elkapása. Helton és Nelson két-két ütéssel és egy-egy RBIval zártak, a veterán 1B idei első RBIját szórta. A hajrában Brignac 3Bként tűnt fel, a mezőnyben egy errort, támadásban egy ütést postázott. De La Rosa 4.1 inninget bírt ki, a Brewers legjobbjaira nem volt ellenszere, öt ütésből négy pontot kapott tőlük, de tartotta a döntetlent lecserélése pillanatában. Escalona karrierje első major ligás győzelmét aratta 1.2 scoreless inningnek köszönhetően. Belisle két teljes inninget dolgozott le kapott pont nélkül egyetlen ütéssel. A hajrában volt egy kis zűrzavar, de Betancourt az idei első ABt könnyen megoldotta és savet regisztrált.

3. meccs, szerda: Brewers-Rockies 3-7
A harmadik mérkőzésre több helyen változott az összeállításban, EYJR a right fielden, Pacheco az egyes bázison, Brignac a hármason idei első startját tudta le, az elkapó újra Rosario lehetett, a soros kezdő dobó pedig Nicasio volt. A nyitó játékrészben az első ember EYJR sétával járt bázison, de a rablás kísérletét lekapcsolták, közben két felengedés ellenére kivédekeztük a hazaiak első akcióját. A második tetején Tulo lépett bázisra egy sétával, őt követően Rosario 2run hazafutással volt eredményes, mialatt kiejtettük a három hazai ütőt. Ezt követően nálunk történt három kiesés, majd Nicasio első szerényebb inningje következett, két out után Weeks solo HRt tűzött, újabb két ütéssel a pontszerző helyekre jutottak a futók, Gonzalez single ütésével az első ember hazaért, a másodikat megelőztük a home platen, csak az egyenlítés sikerült, a vezetést nem tudta átvenni a Brewers. CarGo single találatát követően Tulo dupla játék áldozata lett, majd megint 2outál bizonytalandott el Nicasio, de csak két singlet engedélyeztünk. Az ötödik támadás alkalmával Pacheco helyezett el egy duplát, Brignac RBI doublelal újra eredményesek voltunk, őt pedig EYJR küldte haza egy singlelel és immár 4-2re vezettünk. A túloldalon egyedül Braun ért el egy sétát, majd Tulo és Pacheco járt bázison különösebb eredmény nélkül és közben kiszórtuk az ellenfél hármasát, őriztük az előnyt. A hetedik inningben nem sokat alkottunk, ehelyett Volstad két kiejtés után engedett két doublet, a másodiknál Braun ütésével zárkózott fel egy pontra a Milwaukee. A nyolcadikban CarGo és Rosario értek el egy-egy singlet, Rutledge ütése közben azonban a haza felé tartó CarGot kiejtették, ezalatt Brothers magabiztosan szórta ki a vetélytársakat. Az utolsó támadást Brignac ütésével kezdtük, őt követve a pinch hitter Cuddyer takarított egy 2run HRal, rövidesen Fowler is a kerítés fölé bombázott, végül két ütés és egy séta árán bases loadedot értünk el, de Rutledge ellen befejeződött a támadás. Több esemény már nem történt, Betancourt könnyedén lezárta a meccset, melyet 7-3ra nyertünk meg.
- 15-9 arányban megint masszívan jobbak voltunk az ütésekben, öt játékosunk is egynél több találattal végzett. Rosario megszerezte az évi első hazafutását két pontért, összesen három ütése volt. Brignac 2/4es hatékonysággal az első pontját szerezte, a PH Cuddyer első hazafutását szerezte a napi egyetlen beállásában. EYJR és Fowler ugyancsak pontszerzők voltak, napi egyetlen ütésükből hozták az RBIokat. Gonzalez és Tulowitzki csendesebbek voltak, mindketten pont nélkül zártak, előbbi két ütést és egy újabb outfield assistot, utóbbi két sétát jegyzett. Nicasio nagyszerűen teljesített és hét ütésből két pontot kapott hat játék teljesítése közben, egyetlen inning sikerült gyengébben, egyébként végig magabiztos volt, megérdemelten postázta a győzelmet. A cserék közül Volstad kapott egy pontot a hetedikben, Brothers és Betancourt hibátlanok voltak a saját játékukban.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Arizona Diamondbacks 2-1 (3 meccs)
2. Colorado Rockies 2-1 (3 meccs)
3. San Francisco Giants 2-1 (3 meccs)
4. Los Angeles Dodgers 1-2 (3 meccs)
5. San Diego Padres 0-2 (2 meccs)

Az egyetlen csoporton belüli seriest a SF nyerte a LAD ellen 2-1re, a D'backs a Cardst múlta felül ugyanilyen arányban, míg a Padres két meccs után nyeretlen a Mets otthonában, rájuk még vár egy összecsapás a csütörtöki játéknapon.

Az első hazai párharcban a San Diego Padres lesz az ellenfelünk, a rajt rendkívül biztató volt tőlünk, reméljük hazai környezetben is sikerül folytatni az eredményes játékot és a következő időpontokban újabb győzelmeknek örülhetünk: péntek 22:10, vasárnap 02:10, vasárnap 22:10. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr365190288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.04.04. 12:02:09

rockies-padres pitching matchupok:

Friday: Padres' Jason Marquis (8-11, 5.22 ERA in 2012) at Rockies' Jeff Francis (6-7, 5.58), 2:10 p.m., ROOT

Saturday: Padres' Tyson Ross (2-11, 6.50) at Rockies' Jon Garland (injured last year), 6:10 p.m., ROOT

Sunday: Padres' Edinson Volquez (0-1, 18.00 this season) at Rockies' Jhoulys Chacin (0-0, 1.35), 2:10 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2013.04.06. 09:02:42

este faszán nem mentek a kommentek, de a lényeg hogy győztünk megint 5-2re:)

Tomi_Tanguay 2013.04.06. 09:10:59

az elsőben francis ellen single, guzman RBI single
nálunk három groundout

a másodikban csak egy doublet kaptunk
cuddy single és WPvel a kettesre ért, de tovább nem

a harmadikban ott single és walk
nelson single, rutledge reached error közben run, cargo walk, tulo 2run double

a negyedikben francis háromból három out
egy kiesőnél rosario solo HR

az ötödikben kiszórtunk hármat
fowler solo HR, tulo single

a hatodikban francis ellen egy double
három outot kaptunk

a hetedikben ottavino három out
mi is kiestünk hárman

a nyolcadikban brignac error, passed ball, quentin RBI double
cuddy 2out triple

a kilencedikben betancourt három out és save
5-2 W

Tomi_Tanguay 2013.04.06. 18:03:32

Troy Tulowitzki has drawn the most attention in recent seasons, going with Miley Cyrus’ “Party in the USA” and Justin Bieber’s “Baby” a few years ago. Larry Walker has probably the most well-known Rockies’ walk-up tune, using Ozzy Osbourne’s “Crazy Train” for nearly a decade. The current players submitted their choices this year. They will probably change a few times. And no, Todd Helton and Michael Cuddyer’s won’t have their music played on 8-track.

Courtesy of the Rockies and some digging on my part, here’s the walk-up music:

Dexter Fowler – “Guap” by Big Sean
Josh Rutledge – “No Diggity” by Blackstreet
Carlos Gonzalez – “Flow Violento” by Arcangel
Troy Tulowitzki – “Public Service Announcement” by Jay-Z
Michael Cuddyer – “Killin It” by Krewella
Todd Helton – “Springsteen” by Eric Church; “Copperhead Road” by Steve Earle
Wilin Rosario – “Con To Lo Cacabele” by El Alfa
Chris Nelson – “R.I.P.” by Young Jeezy
Jordan Pacheco – “Goooo” by TNGHT
Reid Brignac – We are young by FUN
Eric Young Jr. – Headlines by Drake
Jonathan Herrera – Rescate by Alexis & Fido
Yorvit Torrealba – Papa dios me dijo by Secreto
Idilio by Willie Colon

Pitchers –
Rafael Betancourt – “Titanium” by David Guetta

Tomi_Tanguay 2013.04.06. 23:46:35

Rockies 4/6 vs. SD: Fowler 8, Rutledge 4, CarGo 7, Tulo 2, Cuddy 9, Helton 3, Rosario 2, Nelson 5, Garland 1.

Tomi_Tanguay 2013.04.07. 00:43:37

hernandezt a dogershez cseréltünk harangért, a lényeg a pénz takarítás volt. a vén szar semmire nem jó, a sky sox bullpen közelébe se engedném.

Tomi_Tanguay 2013.04.07. 03:32:54

az elsőben garland ellen egy double
fowler single, rutledge forceout és sb, cargo walk, cuddy RBI single

a másodikban egy singlet kaptunk
nelson walk és wp

a harmadikban kiejtettünk hármat
itt csak egy tulo 2out single
1-0

Tomi_Tanguay 2013.04.07. 04:04:56

a negyedikben garland ellen double, single, walk, loaded 0outnál amarista RBI forceout, rutledge-tulo-helton DP
rosario walk

az ötödikben egyetlen walk
fowler walk, rutledge reached error, cargo RBI single, tulo RBI single és out at 2nd, cuddy RBI single
4-1

Tomi_Tanguay 2013.04.07. 04:39:34

a hatodikban garland ellen double és gyorko RBI groundout
nálunk csak nelson walk

a hetedikben belisle ellen egy walk
tulo walk, cuddy 2run HR
6-2

Tomi_Tanguay 2013.04.07. 05:08:41

a nyolcadikban brothers ellen double, gyorko RBI double
fowler single és out at 2nd

a kilencedikben betancourt ellen single
6-3

milo_hedgie#23 2013.04.07. 12:10:59

garland kellemes meglepetés volt:)

Tomi_Tanguay 2013.04.07. 20:09:53

Rockies 4/7 vs. SD: Young 9, Fowler 8, Gonzalez 7, Rosario 2, Pacheco 3, Brignac 4, Nelson 5, Herrera 6, Chacin 1.

pihen helton, tulo, cuddy, rutledge

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.04.07. 22:40:03

Négy extra base hit az első inningben, 3-0. :)

Tomi_Tanguay 2013.04.07. 22:52:52

az elsőben chacin ellen egy single
eyjr double, fowler 2run, cargo double, brignac RBI double

a másodikban háromból három out
nálunk chacin single, fowler forceout és sb
3-0

Tomi_Tanguay 2013.04.07. 23:50:14

a harmadikban ott egy single
nálunk három kieső

a negyedikben single, brignac-herrera-pacheco DP, még egy single, denorfia RBI double
herrera single és cs

az ötödikben háromból három out
cargo single és errorból a kettesre jutott
3-1

Tomi_Tanguay 2013.04.08. 00:37:36

a hatodikban chacin kiszórt hármat
pacheco single, herrera RBI single

a hetedikben chacin ellen single két outig. escalona ellen single
fowler double, cargo walk, rosario 3run HR
7-1

Tomi_Tanguay 2013.04.08. 01:04:47

a nyolcadikban escalona három out
nelson single, herrera RBI tripe, torrealba RBI single, eyjr single, fowler GIDP

a kilencedikben lopez ellen single, double
9-1
SWEEP:)


süti beállítások módosítása