Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Reds 4:0 W

2009.09.11. 09:17 - Tomi_Tanguay

A hét elsö felében a Colorado Rockies a Cincinnati Redst látta vendégül négy meccsre a Coors Fielden, és végülis mind a négyet hoztuk, tovább erösitettük a playoff helyet és a mezőny legjobb formában lévő csapata vagyunk.

A párharc első meccsén hétfőn a Reds a negyedik menetbeli három pontjával sokáig 3-0ra vezetett, de a mieink a hajrában forditottak és a 7-8. inningbeli jó teljesitménnyel 4-3ra behuztuk a mérkőzést. Jobbak voltunk, de a különbség csak a végén jött ki igazán, az ilyen meccseken ez is böven elég nem most kell parádézni. Szomoru viszont hogy több kulcs játékosunk is sérülést szenvedett az összecsapáson.
Ian Stewart például beütötte szezonbeli 23. homerunját három strikeout és 4 LOB mellett, majd másnap a hátát fájlalta így néhány napos pihenöre kell számítania. Troy Tulowitzki a hetedik inningben egy ütést követöen kapott a derekához, le kellett cserélni és hát fájás miatt szintén átmenetileg pihenésre van szüksége. A kezdő shortstop egyébként évadbeli 75. RBIját jegyezte fel ezen a találkozón. Todd Helton egy ütésből két RBIt vágott amivel már 77nél jár idén, továbbra is a csapat legjobb ütője. A múlt héten parádézó Seth Smith elnyerte a hét játékosa cimet a NLben, mi után 6 meccs alatt .542es átlagot: 13/24 csinált és 10 RBIt 30 bázisra jutás mellett, közben pedig karrier csúcsot ért el egy meccs alatti 4 hittel, 3 runnal és 5 RBIval is. A Fowler sérülése miatt játszó outfielder a Reds elleni elsö meccset is ütéssel zárta. Carlos Gonzalez szintén ütött és még futást is szerzett egy-egy séta, SO és bázison hagyása mellett. A pinch hitter Eric Young Jr ugyan csak ütésig és futásig jutott ezuttal. Továbbá még a négy embert bázison hagyó Clint Barmes, a dobó Ubaldo Jimenez és az elkapóként ujra játszó Chris Ianetta csinált ütést. A Rockies végül 9 ütést ért el a Cincy 8ával szemben.
Ubaldo Jimenez hat inning alatt 6 ütést és 3 futást szenvedett el, mostanában jobb meccsei is voltak ennél de magabiztosan tette a dolgát és a jó védekezésünk is a hasznára volt. A dominikai egy ütése végén futást is kiharcolt, pech ekkor megsérült a térde, de a kisebb probléma nem zavarta a folytatásban, így feltehetöen a következő meccsén is már minden okés lesz. Jimenez egyébként 3.32es ERAval bír a mérkőzés után. A két dobás utáni kiejtést postázó Rafael Betancourtnak irták be a gyözelmet aki ezzel már 3-3as W-Lt jegyez a szezonban 2.89es ERAval együtt. Franklin Morales a két hit ellenére hozta az ujabb savet, ami már a negyedik volt számára a szezonban közben az ERAja 2.67es.

Másnap az elsö inningtől kezdve vezettünk a minimális elönyt pedig a végéig kitartottuk így 3-1es gyözelmet arattunk.
Kellett a jó védekezés, mert elég fel forgatott összeállitásban játszottunk a sok sérült miatt. Nem volt a SS Tulowitzki és a 3B Stewart sem, míg a LF Fowler sem térhetett vissza. Az újonc Eric Young Jr igy kezdőként kaphatott lehetőséget, méghozzá az eddig outfielder helyett a minorban megszokott infielder helyén 2nd basemanként játszhatott. Az ifju tehetség pályafutása első hazafutását szerezte a 6. inningben, ez volt az első pontszerzö ütése az MLBben. Három lehetőségböli két ütésével .308asra javitotta éves ütő átlagát, közben két futást is elkönyvelt a kiváló baserunner fiatal. Todd Helton ismét vágott egy RBIt, és most .325ös éves AVGvel bír. A csereként beugró Ryan Spilborghs egy szép duplát jegyzett majd társai segitségével kiharcolta a haza érést és a csapat harmadik pontját amivel bebiztosítottuk a gyözelmet. Ez az RBI Carlos Gonzalez nevéhez füzödött, aki konkrét ütést ezuttal nem jegyzett, de szezonbeli 24. futtatását szerezte már meg. Volt még ütése a Roxból egyedüliként sétát is szerzö Brad Hawpenak, a visszatérő elkapó Yorvit Torrealbanak és kényszerüségből a shortstopot játszó Clint Barmesnak.
Jason Marquis klasszis teljesitményt hozott, kár hogy a nyolcadik inningre is fent maradt amikor már sok dobása volt, mert akkor egymás után két ütést csináltak vele szemben, annyit amennyit elötte hét menet alatt összesen. De így is remek statisztikákkal zárt 7 és 1/3 inning alatt: 4 H, 1 R, 3 BB és 7 SO. A gyözelem is végül az övé lett, ez már a 15. sikere volt ami uj egyéni rekordnak számít nála, W-L: 15-10. A bullpenből Rafael Betancourt szezonbeli 17., Randy Flores 8. ütés nélküli meccsét hozta le, mikor mindketten 1/3 inninget játszottak. Franklin Morales egy séta mellett két strikeoutot hozott a 9. játékban, így magabiztosan tudta le az 5. savejét pályafutása során.



Szerdán egy hatalmas meccs alakult ki az álmos baseballozgatás után a hajrában amikor a CIN a semmiböl megforditotta 2-0s vezetésünket, de a meccs legutolsó ütési lehetőségéből 4-3as gyözelemre módosítottuk az eredményt. Őrületes volt a végjáték.
Az ütésekben végig sokkal jobbak voltunk, az öt vendég hit legtöbbjét a legvégén szerezték, mi 8al zártuk a meccset. Ismét Seth Smith lett az est hőse, aki a kilencedik inning alján telt bázisoknál 2out szituációban ütni tudott egy walk-off singlet, amivel két embert futtatott haza. Meg aztán az egész csapat elöl futhatott ő a győzelem ünneplése közben. :) Smith a Rockies legjobb formában lévő ütője négy lehetöségböl két ütést könyvelt el most, és ujabb három RBIval már elérte a szezonbeli 50.jét is. A veterán Todd Helton szintén két hittel járult hozzá a sikerhez, közben egy sétája is akadt, mig éves ütési átlaga már .327es ezután. Smith mellett Garrett Atkins szerzett még pontot egy RBI formájában évi 41.je volt neki. A két gyorslábú Carlos Gonzalez és Eric Young Jr valamint a shortstop Clint Barmes egyaránt egy ütéssel és egy futással zárta le ezt a mérközést. Tulowitzki már jól volt, de még jobbnak láttuk ha pihen egy kicsit. Fowler pinch runnernek szállt be az utolsó menetben, Stewart pedig a hát sérülése miatt nem játszott a szerdai meccsen.
A dobó játékunk hét inningen keresztül tökéletesen müködött Jason Hammel vezérletével. Hammel egyedül a 8. menetben remegett meg picit, akkor két ütést és két futást kapott, azelött egyetlen hitet. 7.1 IP után lecseréltük. A statisztikái igyis brutálisan néztek ki, hiszen három hit, kettő run és 8 strikeout, ezzel ERAja 4.31es lett. Betancourt és Beimel sem sokat tudott segiteni a helyzeten, de valahogy meguszták újabb run nélkül. Az utolsó 1 és 1/3 inningre Matt Daley következett, aki nagyon megbizhatóan célzott, bal szerencséjére ütöttek egy homerunt amivel majdnem elvesztettük a meccset hiába csinált közben három strikeoutot is ilyen rövid idö alatt. Végül lehozta a meccset az offense és Daley is gyözelemmel gazdagodott, amit teljesen megérdemelt, főleg hogy ez volt szezonbeli elsö sikere statisztikailag 3.80as ERA mellett.

A negyedik meccsen sem kegyelmeztünk, ugyan az elején gyengébbek voltunk, a harmadik inningben vágott öt ponttal sima 5-1es győzelem és söprés lett a párharc vége.
Az ütések aránya pedig 7-7 lett, de a Rockies ismét sokkal jobban védekezett ellenfelénél, a tartalékos támadó szekció pedig annyit hozott ki magából amennyi kellett a gyözelemhez. Sorozatban a hetedik sikere volt a csapatnak, ami ilyen hiányzók mellett igazán szép teljesitmény. A csapatból egyedül Eric Young Jr szerzett több ütést, aki 2/3as hatékonysággal zárt egy séta mellett. Az újonc rendszeresen kezdő ujabban és remekül teszi a dolgát, sok ütése van, évi AVGja is .333as. Na, meg futásból is mindig akad neki néhány nagyszerü baserunner révén, ma is szerzett egyet s közben két bázis rablást is végre hajtott. A Stewart sérülése miatt többet játszó Garrett Atkins szezonbeli 9. hazafutását jegyezte egy két futásos HRal ezen a meccsen, április vége óta az elsö homerunja volt a Coors Fielden, közben 43 RBInál jár az idényben. Jason Giambi egy ütést és egy walkot jegyzett, egyetlen hitje nyomán két ember is beért, ezzel már 46 RBIvel bír. Kezdö volt a nagy öreg, igy Helton pihenöt kapott erre a napra. Seth Smith folytatva a lenyügöző időszakát újra elért egy RBIt és egy hitet, és futása is akadt. Volt még ütése Brad Hawpenak és Clint Barmesnak is a Rockiesból, mind ketten egy-egy SOt is kaptak ez alatt. Carlos Gonzalez egy sétával való bázisra kerülés végén szerzett runt. Tulowitzki és Stewart mindig nem játszott, Fowler ismét csak csere volt, egyébként csereként több általában tartalék is pályára került amikor már eldölt a meccs, olyanok mint McCoy, Murton vagy Quintanilla.
A veterán kubai Jose Contreras kezdte a meccset, az első inningben szenvedett el egyetlen futást, és bár sok embert engedett akkoriban bázisra, a fontos helyzetekben megörizte a nyugalmát, és kiejtette öket. Végül a 3. végén lekellett cserélni lábsérülés miatt amit egy ütés utáni becsúszáskor szenvedett el. Contreras három sétát, négy ütést és öt strikeoutot jegyzett a meccsen, elvesztése nem jött túl jól az amúgyis tartalékos dobó tábornak. A cserék közül Juan Rincon játszott a legtöbbet, három menet alatt a gyözelmet is feljegyezte, miközben csupán kettő hit és 5 SO került a neve mellé, éves ERAja 5.61es, W-Lje 4-2. Az elsöszámú használatos bullpen tagok pihentek a biztos vezetés miatt, így mellette még Chacin és Belisle dobhatott pár menetben.



A Nemzeti Liga Nyugati Divíziójának állása:

1. Los Angeles Dodgers 83 győzelem - 58 vereség
2. Colorado Rockies 81 győzelem - 60 vereség

3. San Francisco Giants 76 győzelem - 64 vereség
4. San Diego Padres 63 győzelem - 78 vereség
5. Arizona Diamondbacks 62 győzelem - 79 vereség


A Nemzeti Liga Wild Card-csatározása (a 4. helyezett jut még be a playoffba):


1. St. Louis Cardinals (Central) 84-57
2. Los Angeles Dodgers (West) 83-58
3. Philadelphia Phillies (East) 79-59
4. Colorado Rockies (West) 81-60
5. San Francisco Giants (West) 76-64
6. Florida Marlins (East) 75-65
7. Atlanta Braves (East) 72-68
8. Chicago Cubs (Central) 71-67


A Giantshez képest már 4.5 GB a vezetés a Wild Card helyen, hiszen most buktak egy seriest a Padres ellen. A Rockies az egész MLB mezőny legjobb formában lévő csapata sorozatbeli 7 győzelemmel, és 9-1es last 10 matches mutatóval egyaránt. A Dodgers elvesztette a vezetést NLben, és lassan a divizió elsőségük is veszélyben forog, alig vagyunk lemaradva róluk. A Marlins-Braves-Cubs üldöző hármas ugyan tartja magát, de egyre reménytelenebb a helyzetük ahogy fogynak a hátralévő meccsek.

A hatalmas red hotban lévő Rox a szintén jó formát elkapó San Diego Padreshez látogat három mérkőzésre a hétvégén: szombat, 04:05; vasárnap, 04:05; vasárnap, 22:05. A SP rotation megint át fog alakulni nálunk egy kicsit a sérülések miatt, de jó védekezéssel és megbízható támadó játékkal gond nélkül hoznunk kellene ezt a párharcot is. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr761374578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.11. 10:49:58

Szombaton jön Rogers. Ma DLR lesz.
Esmil a top porspectjeink egyike (Chacin, Friedrich, Rogers, Matzek)
2,48as ERAja van AA-ben 18 start alatt Rogersnek, ami kifejezetten kurva jó.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.11. 17:36:11

Szerintem úgy értette, hogy Ubaldo helyén szombaton, ami mondjuk nem ma van... :D

Unom már ezt a fejetlenséget, legkésőbb a Giants elleni seriesre jó lenne, ha mindenki felépülne, hogy végleg eldöntsük a Wild Cardot. :P

foppa21 2009.09.11. 18:31:43

király lett a cikk!:-) jó időpontban vannak végre a meccsek, 4kor kellemesebben fel kelek mint 2kor, jah meg hétvége is:-D ezt a hármat tuti megnézem most:-)

Tomi_Tanguay 2009.09.11. 19:30:45

nem,én asszittem már ma van az amikor Ubaldo jön és helyette Rogers:D én se vok már képbe rendesen:P

foppa21 2009.09.11. 20:58:18

az eurosport2 baseball vbt ad a napokban:-)

haromt · http://90es.blog.hu 2009.09.11. 23:29:41

Ha nem tudtok aludni vagy nézitek a ROckiest élőben, akkor érdemes belepillantani a Colorado Buffaloes-Toledo Rockets collegefoci meccsbe 3kor :)

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 03:58:49

Tulo visszatér:)

Rockies
LF Gonzalez
CF Fowler
1B Helton
SS Tulowitzki
RF Hawpe
3B Atkins
2B Barmes
C Iannetta
LHP De La Rosa

Padres
SS Cabrera
2B Eckstein
1B Gonzalez
3B Headley
LF Salazar
CF Venable
RF Gonzalez
C Hundley
P Mujica

foppa21 2009.09.12. 04:20:43

tudom:-D de jó magyar nyelven is baseballt látni, kellemes meccs volt este az usa-németo:-) most meg hajrá rockies!!

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 04:28:34

nagyszerü hogy megint loaded 1outtal kezdjük a meccset:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.12. 04:31:18

Húha, DLR nagyon nem találja a strikezone-t, walkkal szereznek pontot. :S
Aztán viszont szépen kivédekeztük az akciót, és 0-1 az első után.

foppa21 2009.09.12. 05:10:46

hát eddig jobb az ellenfél, és elég szar meccs

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 05:20:36

eléggé. több ütésük van. de csak 0-1 a 4.végén

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 05:45:35

ha kikapunk, akkor kapjon ki a sf is. ha nyerünk, akkor inkább a dodgers kapjon ki:D
4-1re megy a dodgers a 6ban.
itt meg még mindig 0-1, nem megy az offensenek:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.12. 05:55:40

Kurva unalmas ez így, remélem a legvégén megfordítjuk valahogy. :P

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 06:03:56

nah ez most jó lehet: hawpe duplával két ember van fent: 2esen, 3ason és 1out... gyerünk,ebböl pontok kellenek!

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 06:10:07

atkins elbaszta,2out, Smith PH intent walk, loaded, és Spilbo PH AB

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 06:11:52

spilborghs strikeout, ennyit erröl:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.12. 06:19:09

A Dodgers közben már elég szépen megszórja a SF-t... Vagyis a vereséggel is csak annyi bajunk lenne, hogy a NL West-leadertől kerülünk messzebb, a Wild Card ugyanúgy 4.5 GB-vel lenne meg.

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 06:24:07

7. vége 0-1. gyerünk baszdmeg!

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 06:31:56

és a 8ban sem tudunk pontot szerezni:(
kurva gyenge mostanában a támadó játékunk,és az elsö normális csapat ellen ez máris vereséghez vezet... összekell szedni egy kicsit az offenset mostantól

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 07:02:34

bases loaded a 9.ben...!

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 07:04:54

szivás volt hogy már minden csere ütő beállt, és Q jött volna pont erre behoztuk Murtont, minden szarbe bele swingelt:@ és már 2out:(

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 07:09:23

Torrealba double, 3 runners at home. 3-1 ide. :D
és futó 3rdön, Phillips üt. még még:D

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 07:11:30

Phillips single, Torrealba scores, 4-1. a vége csak összejön:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.12. 07:12:07

Ezt a sírból hoztuk vissza, és nyerhetjük meg. 4-1 már. :)

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 07:17:02

na már csak egy Morales save kell:P

foppa21 2009.09.12. 07:17:59

ez a 9.menet nem volt gyenge, pedig már majdnem elaludtam volna:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.12. 07:19:12

4-1-re lehoztuk. Kurva élet, így kár hogy nyert a Dodgers... :D

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 07:19:56

megnyertük, hú milyen comeback volt megint. de nem igaz hogy mindig az utolsó pillanatban kell n yerni és mindig rám kell hozni a szivbajt:P

foppa21 2009.09.12. 07:21:31

Ez szép volt. :-) Holnap ugyanekkor, kiváncsi leszek arra az újonc dobóra:-)

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 07:26:01

Torrealba 3 RBI, Phillips 1 RBI. 6 basehit összesen, abból csak hápi kettö:D
hát nem volt jó meccs, de ezeket a végjátékokat nagyon érezzük. szerintm ez kurva sokat számít!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.12. 14:50:28

Egy SP matchupot tolhattál volna a seriesről, mert nem totál vágom most mi van... Vasárnap Marquis jön? Nagyon kéne fantasyben, hogy legyen még egy brutális meccse, ilyen 8-10 K-val, no runnal és no hittel... :D

8-9 egyébként most az állás, Tulo és Stewie jöjjön vissza és basszon oda ezen a két meccsen nagyon, meg az egész offense is, mert R, H, HR, RBI-ben vezetek, SB, BB és K pedig még meglehet, és akkor még talán az oltári szar pithing ellenére is lehet esélyem...

Tomi_Tanguay 2009.09.12. 16:04:10

úgyis ki fogsz szopni:P

szombat:
Esmil Rogers
#61 RHP
(0-0) -.-- ERA 0 SO
vs.
Tim Stauffer
#46 RHP
(4-6) 3.49 ERA 47 SO

vas:
Jason Marquis
#21 RHP
(15-10) 3.65 ERA 95 SO
vs.
Clayton Richard
#41 LHP
(8-5) 4.88 ERA 97 SO

gyengébbek kedvért: a mai 4kor kezdödik, a 3. vas este 10kor:P

foppa21 2009.09.12. 17:37:35

8 győzelem sorozatban! tovább kell vinni a streaket a SD meccsig!:-)

foppa21 2009.09.12. 17:38:04

*vagyis a SF-re gondoltam perszee:-DDD

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 03:57:15

The lineups
Rockies
CF Gonzalez
LF Smith
1B Helton
SS Tulowitzki
RF Hawpe
3B Stewart
C Torrealba
2B Barmes
RHP Rogers

Padres
SS Cabrera
2B Eckstein
1B Gonzalez
3B Headley
RF Venable
LF Salazar
C Blanco
CF Gwynn
RHP Stauffer

Stewie és Smith is a cspatban,talán a lehetö legerösebb ütö lineup

foppa21 2009.09.13. 04:11:36

remélem itt több sikerünk lesz, a rapids most kapottki 3-2re torontoban:-(

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 04:19:28

hát szegény rogers elég gyenge eddig:S

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 04:22:35

ez igy nagyon szar lesz, lekéne vinni de gáz hogy egy inninget nem bír ki:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 04:24:40

Na, ezt gyorsan lerendezi Rogers. 0-2 kapásból. :D

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 04:28:23

0-2 lett az elsö. nemtom honnan gondolta a csapat hogy rogers kész van egy mlb startra amikor elsöre chacin is milyen szar volt

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 04:40:42

na mindegy LAD ma is kiosztja a SFt, a wildcard elöny ugyanugy meglesz:P

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 04:51:08

ütésünk sincs meg semmi, megint ugyanolyan szar az offense mint mostanában mindig

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 05:09:31

basehit még mindig nincs,de legalább már walkokkal feljutottunk a pályára:P
de 0-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 05:16:40

Olyan lesz, mint a tegnapi, hogy esetleg egy villanással fordítunk...

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 05:33:37

0-2 az 5.vége. ütés már van, run nincs. Belisle dob,télleg tartalékolunk már mostanában a pora:)

foppa21 2009.09.13. 05:41:53

nah lett is esélyünk gyorsan:-D nem vészes, majd a 9ben fordítottunk ugyis:-P

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 06:00:47

a 7.után 1-2. Daley már a dobónk. talán meglesz mais:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 06:17:55

1-2, end of the 8th. Most kellenek a pontok, különben kikapunk...

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 06:22:41

na 9.inning: hápi egyböl singlelel kezd:) fowler jön pinchrunnernek a helyére

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 06:25:09

stew so, fowler sb. gyerünk!:D

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 06:26:37

torre single és fowler beért. nagyon nagy volt!:D

foppa21 2009.09.13. 06:28:43

hu mi van itt megint. elég lenne csak a 9.menetet lejátszani minden meccsen:-D

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 06:32:28

2-2 a 9.közepe. akkor innentöl addig mgy amig nem csinál vki futást. az a baj hogy mindig ök állnak jobban mert hazaiak:S de valahogy csak megcsináljuk majd:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 06:35:41

Nehéz lesz így, kelleni fog nagyon a jó dobó teljesítmény. Most Betancourt jön be, hát remélem a magabiztosabbik arcát mutatja...

foppa21 2009.09.13. 06:43:46

most mivan? nincs döntetlen? addig megy amig nem lesz valakinek elönye egy ining végén? vagy hogy van?

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 06:46:54

utóbbi:) ezért szar hogy mi kezdünk

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 06:51:18

hamar 2out lett,de ztán tulo és helton is bázisra jutott. pinch runner márki a 2ndön:D

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 06:53:23

nem csináltunk pontot:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 06:54:59

Megint kezd olyan lenni az összeállításunk, hogy a defense-re alig tudunk már találni dobót meg catchert. :D
Marad fent elvileg Betancourt, aztán ha megy tovább a meccs, akkor idővel remélem Moralest hozzuk, nem az ilyen Rincont vagy Florest...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 06:58:25

Na, ezt szép lesz kivédekezni bassza meg... :S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 07:02:27

Faszomba, ebből a 4 "ballból" 3 strike volt... köszönjük, hogy elcsalták a meccset.

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 07:03:00

loaded, 1out, ezt befogják fejezni a köcsög buzik

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 07:04:50

moralest lekllett volna már hozni ha lenne kire:D

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 07:05:34

a 3. walk egymás után bazmeg, és ezzel nyernek, hülye nyomorékok

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 07:06:04

Ez gyönyörű volt, jöhetne vissza Street végre... :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 07:07:29

8 győzelem után elfér 1 vereség azért. :P

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 07:12:45

nincs baj csak a dodgers ment messzebb a csoport elsö helyén, de a sf maradt ugyanugy messze. ez most a lényeg, a wc nem nl west sztem. és este ugyis nyerünk! márki megbaassza ezeket a losereket csukott szemmel is akár mikor. 10kor kezdünk! go roxxxxxxxx:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 11:24:47

...Egyébként most Torrealba sérült meg... de nem lesz komoly.

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 11:48:26

ezek sorban azért sérülnek meg,mert megszerezted fantasyben, kurvagyorsan engedd el az összes rockiesost:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 18:27:06

Ma vége lesz a játékomnak, nagyon úgy néz ki, hatalmas offenzív- és Marquis-bravúr kéne, hogy bejussak a második körbe... :S

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 22:08:47

Rockies (82-61)
CF Dexter Fowler
LF Seth Smith
1B Todd Helton
SS Troy Tulowitzki
3B Garrett Atkins
RF Ryan Spilborghs
C Yorvit Torrealba
2B Clint Barmes
RHP Jason Marquis

Padres (64-79)
SS Everth Cabrera
2B David Eckstein
1B Adrian Gonzalez
3B Chase Headley
RF Will Venable
LF Drew Macias
C Nick Hundley
CF Tony Gwynn Jr.
LHP Clayton Richard

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 22:29:05

na eddig nincs pont,de szeirntem ma jók leszünk:)

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 22:33:42

erre 0-1 egy homerral...ennyit a megérzéseimröl:D

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 22:55:59

Atkins 2, spilbo 1 RBI. 3-1 máris ide:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.13. 23:03:42

Kicsit fáradt vagyok már most ehhez egy ilyen Broncos-meccs után, de azért szurkolok, a scoreboardot követem, meg közben cikket írok... :)

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 23:48:35

hm loaded 1outjuk van a 6.ban:S

Tomi_Tanguay 2009.09.13. 23:51:25

3-3 és továbbra is loaded 1out:(

Tomi_Tanguay 2009.09.14. 00:00:32

már 3-5. még mindi loaded és 2out. faszba,itt veszitjük el:(

Tomi_Tanguay 2009.09.14. 00:02:36

márki helyett rincon...ennyi,buktuk a meccset,a seriest.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.14. 00:05:59

3-5 a 6. végén. Be le kell hoznia most már az offense-nek!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.14. 00:19:57

Beimel is borzasztó, ezt nagyon elszúrjuk, pedig biztos voltam benne, hogy hozzuk... :(
Nem jó előjel egy @SF series előtt, ráadásul a Giants ma legyőzi a Dodgers-t... Kemény lesz azért még a PO-harc, mert a holnap kezdődő series abszolút nekik áll szvsz... :S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.14. 00:43:20

Ohh, teli pályánk volt a 8-ban, és csak 1-out, aztán a double playben kiejtették még két emberünket, fene vigye el az egészet...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.09.14. 01:07:27

És 3-7 a vége is. Holnap meg Lincecum-Hammel, érik a losing streak... :(

Tomi_Tanguay 2009.09.14. 09:31:16

kurva élet...jön az öf hamarosan:)


süti beállítások módosítása