Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

NBA All Star: Szavazz a denveriekre!

2012.01.05. 17:20 - Tomi_Tanguay

Alig hogy elkezdődött a 2010/11es csonka NBA szezon, máris megnyílt az All Star szavazás. Idén a sűrített idényben nagyon felpörögnek az események, kevesebb mint fél év alatt kell lebonyolítani mindent, amit máskor 9 hónapon át szoktak.




















A szavazás tegnap óta él és már nincs is sok hátra belőle, január 31-én rögtön zárul a voksolás, február 2-án élő showban jelentik be a gálán résztvevők listáját. Összesen 120 játékost jelöltek a szakértők szavazatai alapján (konferenciánként 60-60 kosarast), beleértve 24 védőt, 24 támadót, 12 centert mindkét csoportból. A szurkolók értelemszerűen öt-öt keleti és nyugati játékost választhatnak ki két-két guard és forward, egy center formációban. Innen, Európából leginkább az Internetes szavazás ajánlott, amelyet egy gyors regisztráció után tehetünk meg, ahányszor csak engedélyezik.

Nyugatról célszerű minél több denverit választani, keletről pedig bárkit csak ne Melot, de leginkább senkit, mert túl sok a divat játékos, akik nem érdemlik meg, hogy rájuk pazaroljuk a voksokat. :P

Lássuk, a Nuggets jelölteit!

Ty Lawson 2.50es meccsenkénti steal átlagával a legjobb az egész NBAben, elképesztő sebességgel kezdte az új szezont, élvezet nézni a játékát, noha a hajnali órákban nem egyszerű szemmel követni a cikázását. A csapat legjobb pontszerzője a 18.2es pont átlagával, mellette még 5.5 asszisztot átlagol. Tavaly 31 mérkőzésen volt kezdő, Billups távozása óta kettőzött erővel igyekszik, mindent megtesz, hogy a nagy előd örökébe léphessen. Az év denveri sportolója szavazáson megmutatta, hogy mennyire szeretjük őt, most is muszáj támogatnunk a voksokkal!

Arron Afflalo tavaly szinte minden statisztikai mutatóban egyéni csúcsot döntött, 42.3 %os tripla hatékonysággal a liga legjobbjai közé tartozott. Az új szezont kicsit lassabban kezdte, nem szerepel a rivaldafényben, de háttérbe húzódva is 10.5 pontot átlagolt az első hat mérkőzésen, agresszív védekező játékával nagyon fontos tagja a csapatnak. A fáradhatatlan munkamorálja miatt lehet őt kedvelni, a harcos is megérdemli a szavatokat!

Andre Miller az egyetlen cserejátékos, aki eddig 11.5 pontos és 6.7 asszisztos átlagra volt képes, dacára hogy mindig csak a padról jutott szóhoz. A veterán játékos 13 éves NBA karrierjében a lehetséges 990 meccséből 984en pályára lépett, elképesztő vasember, nem tudom van-e még ilyen állat rajta kívül az NBAben. Pár éves kitérő után visszatért Denverbe és még mindig új színt tud vinni a játékba, hatalmas szíve van, most a szavazatunkkal hálálkodhatunk neki!

Danilo Gallinari játéka szemmel láthatóan sokat fejlődött a hosszú szünet alatt, egyre jobb összetett kosaras válik belőle lassan. A rövid szezon eddigi részében 15 pontot és 5.2 lepattanót hozott meccsenként, nagyon hasonlók a tavalyi mérlegéhez, a Bucks ellen karrierje nyoladik dupladupláját könyvelte el. A tervek szerint a csapat első számú embere lehet belőle pár éven belül, ha meg tud bírkózni a teherrel. Eddig jól vizsgázott az olasz, talán mi is egyre jobban kezdjük megkedvelni - hát, szavazzunk rá!

Nené zsíros szerződést aláírva kötötte le magát a Nuggetshez - most már talán - karrierje hátralévő részére. A brazil center tavaly a liga FG% vezetője volt, idén a 13.8 pontos átlaga mellett a csapat legjobb pattanózója (7.2 meccsenként), december 28-án a Jazz ellen őrült meccset játszott, 24 perc alatt 25 pontot vágott a mormonok gyűrűjébe. Visszakerült PFnek, mégis a centerek között indul, ahol talán lehet is esélye oda érni az All Starra. Rajtunk nem múlhat semmi, nyomnunk kell rá ezerrel a szavazatokat!

A 2012es NBA All Star gálát február 26-án rendezik meg Orlandoban, az Amway Centerben. A jutalom meccset a TNT és az ESPN fogja közvetíteni és világszerte több mint 200 országban nézhető lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr903522308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.01.05. 18:16:16

a fenébe harringtonra akartam szavazni:-D

foppa21 2012.01.05. 21:51:50

az a baj hogy nem lehet szavazni mind az öt nuggetsesre. mert 3 guard, 1 forward, 1 c. és ilyet nem enged. kénytelen voltam kihagyni millert gallo mellett a másik Fnek meg olyanra szavaztam aki nem kompetens a szavazásban

melo15 2012.01.06. 14:10:31

szavaztam a játékosainkra!


süti beállítások módosítása