Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Outlaws: Továbbra is az élmezőnyben

2012.06.30. 18:18 - Filip89

Az elmúlt két játékhéten további két találkozót bonyolított le az MLL-ben a Denver Outlaws együttese, egy kötelező hazai győzelem mellett sajnos kissé váratlan vereségbe szaladtunk bele egy újdonsült rivális ellen, így jelenleg az élmezőny velünk együtt négy csapatot tartalmaz.




















A június 16-i játéknapon a Rochester Rattlers gárdáját jókora esélyesként láttuk vendégül a Sports Authority Field at Mile High Stadium-ben. A denveri legények szokás szerint eredményesen kezdtek, Mundorf vezérletével az első két percben magunkhoz ragadtuk a vezetést, ám a nyitó játékrész végeztével csak egyetlen találattal álltunk jobban. A folytatásban egy ideig jól tartották magukat a vendégek, többször is egyenlíteni tudtak, azonban a félidő előtti utolsó minutumon belül Mundorf és Snider találataival 9-6 arányban el tudtunk szakadni. Ezzel nagyjából el is dőlt a mérkőzés, a harmadik negyedben csak tovább nyílt az olló a két csapat közt, a fenomenális formában játszó Brendan Mundorf számolatlanul lőtte a gólokat, meg sem állt két mesterhármasig, hat gólja mellett két asszisztot jegyzett, remeklése révén az egész játékhét legjobb játékosának is megválasztották. Az utolsó negyedben engedtünk még néhány találatot a Rochester-nek, azonban 16-12 arányban így is magabiztosan diadalmaskodtunk. Az újonc Jordan McBride 3+1-es egyéni teljesítménnyel végzett, a középpályás Peet Poillon éppen fordított elosztásban jutott el négy pontig, továbbá még Sims, Cittadino, Bocklet, Pennington, Sieverts és Snider iratkozott fel az eredményjelzőre.

Egy héttel később a gyengébb rajt után egyre inkább magára találó Long Island Lizards csapatánál vendégszerepeltünk, akik az egymás elleni ütközetet megelőzően sorban négyszer diadalmaskodtak. Rendkívül kiegyenlítetten indult a mérkőzés, eleinte a házigazdák jártak előttünk egy-egy góllal, de az első negyed utolsó másodperceiben már nekik kellett egalizálniuk, hogy 4-4-es állással fordulhassunk a nyitó játékrészt követően. A második felvonásban tovább fokozódott a küzdelem, mindkét oldalt mindössze egyetlen találat esett, Catalino góljára McBride válaszolt, így féltávnál is döntetlenre állt a csata. A harmadik negyedben rendszerint a mieink kerültek lépéselőnybe, de a házigazdák nem hagyták leszakítani magukat, egyáltalán nem mehettünk biztosra, és az egygólos vezetésünk semmit nem jelentett a záró felvonás előtt. Onnantól egy percig sem tartott az előny, máris fordított a Lizards, s a továbbiakban csak erőlködtünk, a kimaradt helyzeteket többször gólokkal büntették meg, a végére a LI könnyedén diadalmaskodott. A befejező játékrészben egyetlen gólt sem tudtunk összekaparni, ezzel szemben hetet rámoltak Schwartzman ketrecébe, így 14-8-as vereséget szenvedtünk. Jordan McBride három góllal állt a csapat élére, közben Jeremy Sieverts és Peet Poillon két-két alkalommal találtak be, Holmes szerzett még egy gólt, azonban például Mundorf csak egyetlen asszisztra volt képes, a többi húzóemberünk, mint Sims, Matthews és Kimener pedig pontot sem szereztek.

Az MLL jelenlegi állása (W-L):

1. Chesapeake Bayhawks 7-1
2. Long Island Lizards 5-2
3. Boston Cannons 5-3
4. Denver Outlaws 5-3
5. Rochester Rattlers 3-4
6. Hamilton Nationals 2-5
7. Charlotte Hounds 2-6
8. Ohio Machine 1-6

A közeljövő programja:

Július 5., csütörtök, 03:00 Denver Outlaws - Chicago Machine
Július 15., vasárnap, 01:00 Denver Outlaws - Charlotte Hounds

A négy rájátszáshelyet birtokló csapat egyértelműen kiemelkedni látszik a mezőnyből, és az alapszakasz felénél egyelőre megjósolhatatlan, hogy köztük mi lesz a végső sorrend. A következő két fordulóban verhető csapatokkal találkozunk, akiket mindenképpen le kéne győzni, hogy tényleg a közvetlen riválisok elleni összecsapásokra fókuszálhassunk.

Június 30-án, magyar idő szerint a vasárnap hajnali órákban, a floridai Palm Beach County-ban rendezik meg a 2012-es MLL All-Star gálát, amelyen az Outlaws színeit a támadó Brendan Mundorf és Jeremy Sieverts, a középpályás Peet Poillon, a hátvéd Lee Zink és a kapus Jesse Schwartzman képviselheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr734621127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2012.07.04. 21:12:14

az all starról még nem is volt szó:
www.majorleaguelacrosse.com/press-release/5757/old-school-edges-young-guns-in-shootout-1817/

ma pedig 4th july meccs! kötelező a győzelem

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.04. 21:29:26

A Fullerton-aktát érdemes elolvasni, valószínűleg ma újra játszani fog, ez lesz az első meccse a katonai szolgálata után.

www.denverpost.com/lacrosse/ci_21002961/salute-fourth

milo_hedgie#23 2012.07.04. 21:35:21

@Filip89: azt vágom hogy te szereted az ilyen történeteket:) szolgáljuk a hazát

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.05. 03:43:44

Számolatlanul lőjjük a gólokat, nem szabad, hogy ezen a meccsen bármi gondunk legyen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.05. 04:08:27

Az első félidő után 10-5-re vezetünk. Ha jól számoltam, egyedül Poillon két gólos, a többit mind különböző emberek szerezték.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.05. 05:05:25

The Outlaws have set an MLL attendance record with a crowd of 30,128 at tonight's game.

Azt a rohadt...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.05. 05:33:04

17-13-ra győztünk! Bocklet 4 góllal fejezte, Poillon háromig jutott.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.05. 05:58:07

Bővebben a történelmi győztes meccsről és a coloradói sportnap többi eseményéről:

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=892787


süti beállítások módosítása