Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

NFL 2013 7. hét: Broncos @ Colts beharangozó

2013.10.20. 22:33 - Black_Adder

6 győzelemmel a hát mögött talán most találkozik a legnagyobb kihívással a Denver Broncos csapata. A megállíthatatlan támadók eddig minden meccsen elégnek bizonyultak, akkor is amikor a védelem nem tudta elviselni a sok hiányzó súlyát. Most alighanem mindkét csapatrésztől szükséges lesz a jó játék.



A találkozó pikantériáját természetesen Peyton Manning hazatérése adja. A jövendőbeli hall of famer irányítót még 1998-ban draftolta a nagy múltú csapat, ahol azóta majdnem minden rekordot megdöntött, miközben 2× Super Bowlba vezette csapatát és egyszer meg is nyerte azt (még a Bears ellen 2006-ban). PM 14 évig játszott a Coltsban, igazi vezére volt csapatának, mindenki felnézett rá, sok szurkolója máig imádja, annak ellenére h lovat váltott. Érzelmileg ez egy nagyon nehéz meccs lesz számára. Hogy a motivációval ne legyen gond, arról a Colts tulaja tett azzal, hogy nyilvánosan "ócsárolta" őt "szakmailag". Míg a fél világ Manning védelmébe száll Irsay kéretlen és hálátlan megnyilvánulása ellen, Manning csöndben tűrt, ha akar valami válaszolni azt majd a pályán látjuk.

Hasonlóan érzelemdús meccsnek néz Von Miller is elébe. Kiváló LB-nk 6 meccses eltiltását követően tér vissza a csapatba. A védelem nélküle futás ellen a legjobb volt, passz ellen viszont hiába kezdtek jól, az utóbbi időkben kicsit szétesni látszottak. Ezen nagyon sokat segíthet a konzisztens nyomás az ellenfél irányítóján, amit Vontól várunk. Miller eltiltása alatt egy lehetőséget sem mulasztott el, h csapattársaival lehessen az öltözőben, az apja mint egy babysitter mellé állt, hogy rendezze magánéleti problémáit, és ne csináljon magának újakat. Most ha hinni lehet neki, felnőtt és jobb formában van mint valaha. Azért hozzá kell tenni, hogy 6 hétig nem edzhetett a csapattal, ami senkinek nem tesz jót, de kíváncsian várom visszatértét.

Von Miller eltiltása alatt reményeimnek megfelelően felfedeztük Trevathant, aki korábban nickel felállásban már bizonyított, most láthattuk, hogy base downoknál is számíthatunk rá, így elvileg van 3 every down LB-nk, További előnye lehet a kényszerpihenőnek, hogy ha kényszer is volt, amellett pihenő is volt. Von Miller, ha esetleg rozsdás is lesz az elején, miután azt lerázza magáról frissebb lesz, mint a legtöbb játékos, ami a rájátszásban adott esetben sokat segíthet. És ha naivan állunk a dolgokhoz, ez elég volt neki, hogy felnőljön...

Ami magát a meccset illeti, a recept triviális, az elején előnyhöz jutni aztán a végéig növelni. A Colts ezt próbálja megakadályozni. Több módszerük van ellene. Egyrészt a red zone D#ük említésre méltó. Míg a yardokat ugyan lehet termelni ellenük földön levegőben, a célterülethez közeledve gyakran becsapják az ajtót. Emellett Trent Richardson megszerzésével életképes futójátékuk van, amivel lent tarthatják a pályáról Peytont. Illetve Andrew Luck egy zseni, aki miatt megtehette a Colts hogy elengedje legendás irányítóját. Ezekre természetesen nekünk is van válaszunk, a liga egyik leghatékonyabb red zone offense, a liga legjobb futás elleni védelme, és egy irányító, aki egyelőre azért majd' mindenben jobb, mint utódja. 02:30-tól Hajrá Broncos!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr295589790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása