Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Szuper szeptember 2010

2010.09.01. 11:32 - Filip89

A mai nappal kezdetét veszi az év egyik legizgamasabb hónapja, a szeptember. Több bajnokság is ekkor rajtol, vagy legalábbis a felkészülések megkezdődnek, valamint néhány liga éppen ebben a hónapban közeledik a végéhez - így több különlegességről is be fogunk tudni számolni a Denver Sports Blog szeptember havi cikkjeiben. Szeptember mindig is a reménykedés, az édes bizakodás havaként funkcionált az elmúlt években, bizonyára ez idén sem lesz másként, de mielőtt végleg elszakadnánk a Földtől, némi étvágygerjesztés céljából fussunk végig rajta egy-egy gondolatban, hogy mi minden várhat olvasóinkra, szurkolótársainkra a soron következő hónapban.




















- A legnagyobb prioritással természetesen a blogunk színpadát már hónapok óta főműsoridőben birtokló Rockies baseballlosai rendelkezhetnek szeptember hónap során is. Elsejétől kezdődik meg a keretbővítés időszaka az MLB-ben, amikor az eddigi 25 fős listák helyett a major csapatok immár 40-es kerettel dolgozhatnak, ami legfőképpen a variációs lehetőségek jókora bővülését vonja maga után. Egyúttal az alapszakasz utolsó hónapja veszi kezdetét a mai nappal, a denveriek pedig az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ádáz harcot vívnak a playoff-ba kerülésért, éppen nem akármekkora üldözőverseny kellős közepén vagyunk. Szurkolj te is a Rox-nak, hogy 2010-ben is bejuthassanak a rájátszásba, s kövessétek velünk a mérkőzéseket állandó meccsösszefoglalóink, és folyamatos helyzetjelentő írásaink segítségével.

- Kedvenc amerikaifocistáink, a Broncos fiai, akiknek edzőtáborbeli eseményeiről, valamint az előidénybeli meccsek történéseiről már augusztusban is folyamatosan tájékozódhattatok, a jövő hétvégén kezdik meg szereplésüket az NFL 2010-es kiírásában. Az átlagosnál több sérülés ellenére reményekkel telve várjuk McDaniels mester munkásságának második denveri esztendejét, hogy vajon a tavalyi csodálatos rajt után idén is elkapjuk-e olyan formában a startpisztoly eldördülését, s netán sikerülhet-e tovább is kitartani a jó játék mellett?! Minden ki fog derülni az előttünk álló hónapok során, szeptember egyelőre még a felkészülési időszak befejezéséről, és az első néhány meccsről fog szólni, s természetesen több írást is tervezünk még közvetlenül a rajt előttre esélylatolgatás, kedvcsinálás céljából.

- Az NBA-rajt a hagyományoknak megfelelően 2010-ben is csak október végén lesz esedékes, de Carmelo Anthony távozási hírének felröppenése miatt már hetek óta a Nuggets áll az egész liga érdeklődésének középpontjában. Noha ezidáig blogunk szerkesztősége igencsak diplomatikusan kezelte a kevés konkrétumot tartalmazó ügy rejtelmeit, rövidesen leleplezzük őszinte gondolatainkat Melo-val kapcsolatban, és talán ebben a hónapban arra is fény derülhet, hogy - egykori - nagykedvencünk mely csapatban folytathatja pályafutását. Majd természetesen az ősztől - Melo-val vagy nélküle - idén is végig fogjuk követni a kosarasaink szezonját, történjék bármi a csapattal.

- Addig is, a sportágon belül maradva, javában zajlik Törökországban a kosárlabda világbajnokság, melynek eseményeiről, és különösen a denveri szereplők teljesítményéről rövidesen be fogunk számolni, főként a most hétvégén elkezdődő egyenes kieséses rendszer mérkőzései kapcsán, mely cikkjeinket nem csak kimondottan a Denver-szurkolók, hanem valamennyi kosárlabdaszerető olvasó figyelmébe fogunk tudni ajánlani.



















- Hamarosan felébrednek a nyári álmot alvó Jetik, s az Avalanche hokisai kijönnek a barlangból, s az utóbbi hónapok unalmát magukról leporolva szeptember második felében megkezdik valódi felkészülésüket a 2010/11-es bajnokságra. Ekkor nyílnak meg az edzőtáborok kapui, valamint az előidény-mérkőzések sora, mi pedig folyamatos írásainkban fogunk értekezni az eseményekről, s nyilvánvalóan a szezon alatt is végig fogjuk követni a tavalyinál is magasabbra törő tervekkel bíró fiatal csapatunk vadregényes szereplését. Természetesen tehát a hokiőrülteknek sem érdemes lemondaniuk a DSB-látogatásáról, sőt, a hónap második felében érdemes lesz megtöbbszörözni oldalunk behívásának számát, mert jónéhány írást tervezünk a csapattal kapcsolatban.
















- Denver talán legalulértékeltebb csapata, a média közvetlen vonzáskörzetéből a külvárosban leginkább kieső Rapids labdarúgói számára lassan a célegyenesbe fordul az MLS idei évada. Már csupán kilenc mérkőzés szerepel a 2010-es alapszakasz menetrendjében, s ezidáig mind a 21 forduló után playoff-helyen vitézkedtek fiaink, a hátralévő program sem tűnik mérhetetlenül erősnek, joggal reménykedhetünk benne tehát, hogy az elmúlt évek kudarcai után ebben az esztendőben újra összejöhet a mieinknek egy kis sikerélmény, és beverekedhetjük magunkat a rájátszásba. Persze, a Rapids továbbra is csak egy sokadik csapat lesz mindannyiunk számára, de legalább x és y nagycsapat mellett igenis tegye meg azt mindenki, hogy drukkol a szorgalmasan küzdő labdarúgóinkért, és legalább a heti egy összefoglalóírásunkat elolvassa. El lehet hinni, hogy ezt a csapatot is lehet szeretni, s ezért a csapatért is érdemes szurkolni, főleg hogy már a rájátszás lebeghet a szemünk előtt.

- Bár a lacrosse-szezonok jókora holtidényüket töltik, mivel már a sportág szabadtéri gladiátorai is befejezték 2010-es jelenésüket, a box lacrosse-osok pedig csak decemberben kezdik meg az edzőtáborozást, azért időről időre egy-egy helyzetjelentő kiadással továbbra is jelentkezni fogunk az offszezonban járó Mammoth-osokról, akik a játékosállomány folyamatos, tudatos erősítése révén a tavayi ligautolsó helyről előretörve egyre komolyabb reményekkel várhatják a 2010-es esztendőt. Egyébiránt a liga draftját is szeptemberben fogják megtartani, de a csapatépítés politikája miatt gyakorlatilag már alig maradt választási lehetőségünk a börzére, korántsem várható a tavalyihoz hasonló hangoskodás a Mammoth-tól az idei NLL drafton.

Azt hiszem, szeptemberben ismét fokozódhatnak az események a denveri csapatok háza táján, bár nyáron sem lankadtunk, így tehát érdemes lesz ezentúl is olvasgatni írásainkat, és beszállni egyre több élő szurkolásba, mert amint látjuk, több fronton is nagy eséllyel szállhatunk harcba, megéri tehát szurkolni kedvenc városunk büszke sportolóiért.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr1002263964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2010.09.01. 11:53:25

óriási írás!
hajrá denver!!!

milo_hedgie#23 2010.09.01. 13:24:53

tényleg igazi kedvcsináló lett,élvezet volt olvasni:))

Tomi_Tanguay 2010.09.01. 14:34:35

wow ez kira:D már várom a meccseket és a cikkeinket:)

melo15 2010.09.01. 14:54:18

"Noha ezidáig blogunk szerkesztősége igencsak diplomatikusan kezelte a kevés konkrétumot tartalmazó ügy rejtelmeit, rövidesen leleplezzük őszinte gondolatainkat Melo-val kapcsolatban, és talán ebben a hónapban arra is fény derülhet, hogy - egykori - nagykedvencünk mely csapatban folytathatja pályafutását."

erre külön kiváncsi leszek ;)

milo_hedgie#23 2010.09.01. 17:05:18

lesz majd benne anyázás?:))

Tomi_Tanguay 2010.09.01. 17:59:08

az izgalmas lenne. olyat én is akarok:D

Coach Sacco 2010.09.01. 18:25:34

Ez az igazi Filipes írás! Végre lehet látni ilyet is, kezdtem már azt hinni, hogy kihalt belőled minden életkedv... :P

Coach Sacco 2010.09.01. 18:27:23

Várom a szezonokat, a meccseket, az írásaitokat. Rám biztosan számíthattok!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.01. 18:35:42

Nyilván azért nem káromkodni fogunk Melo-ügyben, még nem tudom pontosan hogy mi lesz, majd kitalálok valami jót, most kosárlabdában a VB-re koncentrálunk. :)

Coach Sacco 2010.09.01. 18:45:01

"kedvenc városunk büszke sportolói"
Egy kis politikai töltet megint nem maradhatott el... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.01. 19:14:09

Ennyi belefért a buzdító beszédbe. :D

milo_hedgie#23 2010.09.01. 19:29:57

@Coach Sacco: "Várom a szezonokat, a meccseket, az írásaitokat. Rám biztosan számíthattok! "

én is tuti így fogok tenni,a tavalyi szezon közben is nagyon szerettem olvasgatni az avs-broncos-nuggets cikkeket,meg persze a lacrosset és a basebalt is:))

foppa21 2010.09.01. 20:09:03

nekem az tetszik hogy a rapids reklámozod:-) én bírom a csapatot, nagyon jól beszéltél róluk! tényleg szurkoljatok nekik!

foppa21 2010.09.01. 20:35:18

jah és a cargo kép is faszás:-D


süti beállítások módosítása