Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Cardinals - Rockies 4:0 L

2010.10.04. 08:44 - Tomi_Tanguay

A 2010es szezonbeli utolsó párharcát a Colorado Rockies csapata a hétvégén bonyolította le a St. Louis Cardinals ellen és a rájátszástól már korábban elbúcsúzó denveriek mind a négy meccset elvesztették a seriesben.

1. meccs, csütörtök: Cardinals-Rockies 6-1
Az első mérkőzésen CarGo pihent így kicsit érdekes összeállításban kezdtünk. Az infielden kezdő volt ismét Nelson a sor második helyén, így a Helton-Nelson-Tulo-Stewart volt a belső összetétel. Közben a külső hármast a leadoff Fowler mellett Spilbo és S. Smith alkották a két szélen. A soros elkapónk Iannetta lehetett, akinek a dobója Hammel volt, miközben a Cardsból a félelmetes Carpenternek volt jelenése ellenünk. A nyitó játékban Nelson harcolt ki egy sétát, de a Spilbo elleni duplajátékkal sikerrel védekezett a Cards, majd egy single után Pujols RBI double jelentette a meccs első pontját, egy HBPt követően pedig Helton védekezett egy unassisted double play révén az egyes bázisnál. A második menetben mindössze Stewart jegyzett egy ütést két kieső után, míg a hazaiak tovább növelték előnyüket, két single után ugyanis Ryan volt eredményes egy RBI singleből, majd Shumaker sac fly játékából már 3-0ra vezettek. A következő játékban megint eredménytelenek voltunk, a St. Louis újabb ütései után pedig Rasmus szállította a harmadik pontjukat, majd kiejtettük Holliday a hármas bázisról a home plate felé tartva, Pagnozzi RBI groundout közben pedig beért egy futó így már 0-5re álltunk. A negyedik támadásunk sem volt sikeres, mialatt Hammelt immár Escalona váltotta és megvolt az első futás nélküli játékunk, ugyanis csak egy singlet engedtünk a házigazdáknak. Ezt követően Iannetta révén vállaltunk egy 2out singlet, míg Escalona egy séta ellenére újabb játékot hozott le gond nélkül. A hatodik menetben a második ütő Fowler bevágott egy triplát, majd Spilbo beállása alatt Carpenter wild pitchből befutott, az ütőnk pedig végül sétált, Tulo singlet jegyzett, de végül Helton ellen befejeződött a játék anélkül, hogy jelentősen közelebb zárkóztunk volna. Közben az inning alsó részét Delcarmen háromból három kiejtéssel postázta, de a hetedikben Dotel ellen egy single és egy error után Pagnozzi módosította 6-1re az állást. A következő játékban sem kerültünk pályára, míg Deduno csak egy singlet engedett az ellenfélnek. A befejező menetben a legelső három ütőnk kiesett, így nem tudtunk már szépíteni sem, 6-1 lett a végeredmény nem a mi javunkra.
- Már az elején eldőlt a meccs és a harmadik inningben kialakult 0-5 után nem sok esélyünk maradt, főleg hogy 11-4el ütött többet a Cards. Az egyetlen extra base hitet Fowler regisztrálta, amikor az idénybeli 14. triplet süllyesztette el és végül egy wild pitchből az egyetlen futásunkat hozta a hatodik inningben, a további három alkalommal kiesett. Hozzá hasonlóan Tulowitzki szintúgy 1/4es hatékonysággal zárt, egyetlen singlet volt képes felmutatni, de így is tartja .320as éves átlagát és volt egy remek fej felöli elkapása a mezőnyben. Stewart háromból egy ütést tudott felmutatni, közben egy strikeoutot is elszenvedett, érthető hogy a hosszú hetek kihagyása után nincs formában így az év végére. Ugyancsak 1/3at jegyzett az év végén egyre többször starting catcher Iannetta, aki pocsék szezonja befejezésével legalább tartani tudja .200 felett magát. A második-harmadik helyen némi meglepetésre nevezett Nelson és Spilborghs három-három kiesés mellett csupán egy-egy alkalommal ért el sétát. Helton mind a négy játékában a kiesés sorsára jutott, két embert bázison hagyott, ugyanakkor elkönyvelte az idénybeli hetedik mezőnyhibáját is a látványos egy személyes duplajátéka ellenére. S. Smith szintén vétett egy errort, mégpedig harmadszor 2010ben és ugyancsak 0/3as napot tartott. Mindössze két csereütőnk állt be, amikor a sorban az aktuális dobó következett, a hatodik játékban McKenry, a nyolcadikban Payton egyaránt sima kieséssel végezte. Hammel a hullámvasút szezont 10-9es győzelem-vereség mérleggel zárta, miután az utolsó meccsén ismét pocsék volt, mindössze három játékot bírt ki, azidő alatt nyolc ütésből öt pontot vittek be ellene. Sajnos az év végére nagyon elfáradt pedig voltak biztató periódusok a szezonban, végső ERAja 4.81es lett. A fiatal Escalona kapott futás nélkül abszolvált két menetet, csupán két séta és egy ütés csúszott be tőle. Delcarmen a hatodik inningben érintetlen volt, még egy strikeoutot is kiosztott. A hetedikben Dotel ellen álították be a végeredményt, miután egy ütésből és egy sétából elszenvedte a hatodik St. Louisi futást. A befejező játékban hosszú idő után Deduno újra bizonyíthatott és bár kapott egy singlet, két SOt is vágott a három out közül.

2. meccs, péntek: Cardinals-Rockies 3-0
Másnap este a második összecsapásra több változás is történt a kezdőnkben, így például Herrera játszott a kettes bázison, Mora a hármason, CarGo visszatért a jobb szélre, az elkapó pedig Olivo volt. A soros kezdő dobó a balos DLR lehetett a szezonbeli utolsó meccsén, akivel szemben a hazaiaktól Westbrook szerepelt. Az első menetben három strikeoutot szenvedtünk el, közben CarGo egy error miatt járt az egyes bázison, ezzel szemben a Cards egy szándékos séta után loaded 1outhoz jutott, melyből Craig fielder's choice play közben megszerezték a vezetést. Szintén az első inningben történt, hogy Olivo megsérült amikor Pujols a lendítése végén fejbe találta az elkapónkat, akit azonnal kórházba szállítottak és Iannetta vette át a helyét. A második támadásunkban mindhárom ütőnk kiesett, majd a Cards egy séta után Westbrook RBI singleből növelte az előnyét 2-0ra. Aztán az egész harmadik játékban csak a hazaiak jegyeztek egy single ütést, majd a negyedikben mi is elkönyvelhettük az első találatunkat, amikor Herrera hozott egy singlet, de a kettes bázisnál tovább nem jutott el, mialatt DLR egyetlen walkot engedélyezett. Az ötödik menetben ismét nem mentünk pályára, majd Holliday singlet kivédekeztük egy rablás lekapcsolással. Ezután csupán Fowler jegyzett egy singlet, majd a hatodik alsó részében elszenvedtünk egy doublet, egy groundout közben a hármasra került a futó, akit Pagnozzi biztonsági játékával küldtek haza, ezzel már 3-0ra vezettek a házigazdák. A hetedikre is maradtak a kezdő dobók és pályára engedés nélkül lehozták a játékukat mind a ketten. Ezt követően jött el a legveszélyesebb támadásunk, amikor két kieső után a pinch hitter S. Smith egy singlet, a leadoffer Fowler pedig egy doublet regisztrált, mindkét játékos a pontszerző bázisokat foglalta el, aztán Herrera sétált, így CarGo előtt telipálya volt, de a St. Louis cseredobója egy groundouttal hárított ellene. A nyolcadik dobójátékunkra a startert már a váltótárs Betancourt helyettesítette és három mezőnykiejtés mellett csupán egy singlet szenvedett el két kieső után. A befejező játékban már képtelenek voltunk pályára kerülni, Tulo, Helton, Mora egyaránt kiesett, ezzel a második meccset is elvesztettük a záró párharcban.
- Ezúttal 6-4 arányban maradtunk alul az ütésekben, megint a gyenge támadójátékunk okozta a vereséget és ahogy csütörtökön ezúttal is korán eldőlt a meccs sorsa. Megint Fowler jegyezte az egyetlen több bázisos ütést, aki szintúgy egyetlen denveriként több találatot jegyzett, hiszen 2/4el zárt a sor tetején két strikeout mellett. Megütötte a szezonbeli huszadik doublet, de ez is kevés volt ahhoz, hogy legalább egy futást is szerezni tudjunk. A második ember Herrera egy-egy ütést és sétát tett bele a közösbe 1/3as napja végén, .283as hatékonysága van jelenleg, megfelelő bemutatkozó év volt tőle. Több kezdőnek nem volt ütése, a kilenc bázison hagyásunk közül ötöt Gonzalez jegyzett, miután a 0/4es napja közben kihagyott egy bases loaded helyzetet, bár csak centiken múlott, hogy nem lőtt GSt. Az év végére a sérülése nagyon zavarja, és valószínűleg többet már nem is fog játszani, egyébként megvolt az évi 26. bázisrablása, miután egy error közben került fel. Vele együtt négyből semmivel zárt a két LOBt jegyző Tulowitzki, a négy kiesése közül hármat SO formájában elszenvedő Helton, és a 3B Mora is, utóbbi legalább védekezésben bemutatott egy nagyon erős és pontos dobást. Ezen kívül a backup catcher Iannetta és a bal szélső Spilborghs egyaránt három-három játékban esett ki a mezőnyjátékosok által. A kezdő elkapó Olivo szerencsére csak enyhe agyrázkódást szenvedett, viszonylag olcsón megúszta az elsőre súlyosabbnak tűnő jelenetet. Az egyetlen pinch hitter S. Smith volt és egy single találatot hozott a nyolcadik inningben, de végül a bases loaded harmadik bázisánál tovább nem tudott eljutni. A kezdő dobó De La Rosa könnyen lehet, hogy utolsó alkalommal viselte a Rockies mezét, mivel lejár a szerződése az idény végén és ez volt az utolsó startja 2010ben. Ismét csak három futást engedett, abból kettőnél vétlen volt, hiszen nem ütés után kapta, és összesen is csak öt találatot és négy sétát hibázott. Magabiztosan lehozott hét játékot de az ütők gyengélkedése miatt ez a vereséghez vezetett, így 8-7es W-L stattal zárta a szezont 4.22es ERA mellett. A nyolcadik játékot Betancourt 12 dobást követően abszolválta, egyetlen singlet engedett három flyout mellett.

3. meccs, szombat: Cardinals-Rockies 1-0 walk-off extra inningekben

A szombat délutáni összecsapásra ismét kavartunk egy kicsit az összeállításon, az infield bal szárnyára Stewart jelentkezett játékra új erőként, míg az outfielden Fowler oldalán két másik szélső volt S. Smith és Payton személyében. Valamint kényszerű okokból Iannetta lehetett az elkapónk, neki pedig Ubaldo dobott idei utolsó startján, vele szemben a Cards Lohset nevezte a 161. meccsre. Az első próbálkozásunk során Herrera ugyan elért egy singlet, de Stewart ellen duplajátékkal védekeztek, közben a hazaiak első akciója két single ütést hozott. A második inningben Tulo és Helton is bázisra jutott, azonban egy kiesést követően Payton ellen mentettek egy játék befejező double playel, míg Ubaldo egyedül egy hit-by-pitchet vétett. A harmadik menetben mindössze Iannetta járt az egyes bázison egy HBP miatt, miközben két futót engedtünk pályára ütés nélkül, de a szélső kanyaroknál tovább nem értek el. Ezt követően Stewart hiába sétált, utána sorban három ütő búcsúzott el, míg az ellenfél egy singlet tudott felmutatni, de továbbra sem született pont. Az ötödik menetet is jól indítottuk, de Payton doublet és Iannetta walkot követően hárman kiestek, viszont Ubaldo ebben a részben is hibátlanul védekezett két strikeout főszereplésével. A hatodik játékban tőlünk csupán Helton szállított egy sétát, de az ellenfél is mindössze egy walkra volt képes, majd a következőben mindkét csapatból hamar összejött a három-három kieső. Aztán az első hazai cseredobó ellen Fowler vágott be egy singlet és egy hiba miatt rögtön a kettes bázisra került, majd Herrera biztonsági játékával jutott még tovább a hármasra, 2outnál Tulot szándékosan sétálni hagyták, Helton ellen viszont kivédekezték az akciót. Ubaldo a nyolcadik alján is tartotta magát és elérte a tizedik strikeoutot a mérkőzésen így továbbra is 0-0 volt az állás. A kilencedik inningben nem tudtunk bázisra kerülni, közben a mieinknél már Reynolds jött a dombra és elszenvedett egy walkot valamint kiejtett egy embert, majd gyorsan tovább adta a terepet Belislenak, közben leszedtük a rabolni készülő futót és dobott egy strikeoutot is. Az alap játékok után nem volt döntés, tovább kellett folytatni. Az első extra inningben Fowler vállalt egy singlet, aztán Herrera és Stewart egyaránt sétálhatott, így egyetlen kieső mellett feltöltöttük a bázisokat, azonban Tulo 3in-1outnál beleszaladt egy duplajátékba. Eközben a tizedik dobó játékot Betancourt hozta hibamentesen, aztán Payton egy sétával felkerülve egészen a hármasig elért, de 2out után Iannetta strikeouttal búcsúzott. A tizenegyedik alsó felében Morales fastballjai nem találták a zónát, rögtön két sétát hibázott, majd Holliday jegyzett egy single ütést, melynél Spilbo hibázott és az errornak köszönhetően befutott az előbbi futó, ezzel befejezte a mérkőzést a Cards és 1-0ra diadalmaskodtak.
- Minden esélyünk megvolt a győzelemre, a Cards is tartalékos összeállítással játszott, és 5-4el túl is ütöttük őket, Ubaldo nagyon magabiztosan tartotta magát kapott pont nélkül, de a hajrábeli lehetőségeinket képtelenek voltunk kihasználni, végül erre fizettünk rá. Az idegenben hagyományosan gyenge Fowler volt megint a legjobb ütőnk a 2/5ös napjával, bár ezúttal csak két singlet hozott, közben három társát hagyta fent a pályán. A bal szélső Payton jegyezte az egyetlen double találatot, továbbá egyszer sétált, három alkalommal pedig kiesett, és megvolt a veterán játékos első sikeres bázisrablása. Herrera egy-egy ütést és sétát regisztrált három LOB mellett a sor második helyén játszva, vele együtt az ötödik helyről Helton szintén egy singlet és egy sétát tett hozzá és már nyolcadszor hibázott a szezonban. A másik middle infielder Tulowitzki erejéből nem futotta ütésre, viszont három out play mellett két sétát kiharcolt, ugyanakkor kihagyott egy bases loaded helyzetet, amikor ráadásul duplajátékot szenvedett el. A jobb szélen kezdő S. Smith mindhárom próbálkozásakor strikeouttal búcsúzott négy játékost a pályán hagyva, de bemutatott egy nagyszerű becsúszásos elkapást. A kilencedik játéktól Spilborghs helyettesítette őt, aki ugyancsak mindkétszer kiesett, a meccs befejezésekor pedig egy fontos errort jegyzett, immár az ötödiket a szezonban. Stewart a 0/3as lőlap mellé két sétát tudott felmutatni, becsúszott neki a tizedik error egy dobó hiba által, viszont egy ügyes dobást is megcsinált az egyes bázisra. Az elkapó Iannetta ismét találat nélkül zárt, a három kiesése mellett csupán egy walkot jegyzett, de dobott egy szép caught stealinget. Mora a tizedik inningben érkezett csereütőként, de dobás utáni kiejtéssel búcsúzott. Jimenez 10 strikeouttal megdöntötte az egy szezon alatti klubrekordot, amikor megdobta 211. Kt (végül 214 lett az új csúcs), de képtelen volt elérni a 20 győzelmet, mert a csapat nem szerzett pontot. Nyolc inninget kapott pont nélkül vitt le, mindössze három singlet és két sétát csináltak ellene, egy nagyszerű mérkőzéssel fejezte be a szezont, jövőre talán még kiegyensúlyozottabb tud lenni. Az újonc M. Reynolds a kilencedik menetben egy embert ejtett ki, egyet sétáltatott, majd Belisle a másik 2/3 részt abszolválva zárta le a menetet. A tizedik játékban Betancourt mindössze hét dobásból szórt ki három embert, az egyiknek strikeoutot dobott. Morales a végén feljegyezhette idei negyedik fiaskóját, miután két sétát követően elszenvedte a walk-off RBI singlet.

4. meccs, vasárnap: Cardinals-Rockies 6-1
Az idény befejező meccsére szinte már a farm csapatunk állt ki, nem lépett pályára az évet korábban befejező sérültek mellett CarGo, Tulo, Helton sem. Az infieldre az egyes bázisra Iannetta került, a kettesen az újonc Nelson játszott, a SS Barmes lehetett aki előző nap érkezett meg a csapathoz gyermeke születése után, a 3B posztot pedig ismét Stewart töltötte be. A külső hármas Payton-Fowler-Smith volt, míg az elkapó McKenry lehetett. Az utolsó meccsen a nyitó dobónk Rogers volt, az ellenfélből pedig Suppan kezdett. Kezdésként Fowler rögtön elsüllyesztett egy singlet, de később pickoff áldozata lett, közben a Cards akcióját egy singlet követően egy sikeres double playel hatástalanítottuk. A második játékban nem kerültünk pályára, de Rogers is csupán egy singlet szedett be. A következő felvonás is eseménytelenül telt részünkről, miközben a Cards két futóval került fel, majd Pujols játéka alatt egy Barmes és Nelson errorok révén két pontot szereztek és előnybe kerültek. A negyedikben menetben Fowler és Barmes foglalták el a két pontszerző lehetőséget jelentő bázist egy kiesőnél, majd Stewart popout áldozata lett, a home platere futó Fowlert pedig szintén kiejtették, nem tudtuk kihasználni ezt a komoly helyzetet sem. Az inning alsó részében Rogers sajnos több ütést is beszedett, két találatot követően pedig Pagnozzi RBI single jelentette az újabb pontot, Ryan szintén bevágott egy RBI singlet, majd sorban három outtal hárítottunk, így 4-0nál tovább nem engedtük el őket. Az ötödikben hiába kerültünk pályára Payton és Nelson ütései után, mert a csere ember Spilbo outtal megvolt a harmadik kieső, közben Dotel vette át Rogers helyét és két pályára kerülő ellenére lehozta a menetet. A hatodik játékban Barmes double után ketten is elbúcsúztak, így nem tudtunk szépíteni, majd Francis ellenében egy doublet követően Mather single találatából növelték a vezetésüket a házigazdák. A következő menet során egy kiesőnél S. Smith talált be egy triplával, de két ütőnk is képtelen volt kihasználni a helyzetet, majd újabb doublet és újabb pontot hoztak Francis ellen, amikor ismét Pagnozzi szállította a futást. Aztán a nyolcadik inningben végre Fowler hazafutásával összejött a pontszerzés, ezt követően pedig Escolna hibátlan maradt. A záró játékban esélyünk sem volt már, könnyedén elbúcsúzott az első három próbálkozó, ezzel befejeződött a mérkőzés. 6-1re elvesztettük a 2010es szezon utolsó meccsét, az év zárása borzalmasan sikerült számunkra, az utolsó 14 meccsből 13at elvesztettünk.
- A záró meccsen is sima vereséget szenvedtünk, 7 ütésünk volt a STL 11 találatával szemben. A sor tetején Fowler ismét nagyot játszott, hiszen 2/3as átlaggal és egy sétával végzett, közben megütötte a 36. pontot eredményező szezonbeli hatodik hazafutását és .260as átlaggal zárta az évet. Az őt követő Barmes a zaklatott idénye utolsó meccsén szintén két ütést mutatott fel, beleértve a 21. doublet, viszont a tizedik hiba is becsúszott tőle. A RF S. Smith szállított egy triplát, önmaga ötödik darabja volt a szezonban, de nem tudott hazaérni utána és mindössze .246al zárta az évet a jó kezdés után, közben ezen a meccsen is volt egy ígéretes elkapása. Vele együtt Nelson szintén 1/3as mérleget tudott elérni, viszont közben a mezőnyben két hibát is vétett, méghozzá a szezonbeli első két errort érte el. Volt még egy találata az ugyancsak háromból egyes napot tartó veterán Paytonnek, de nem mentünk sokra a single ütésével. Iannetta végül lecsúszott .200as átlag alá a 0/4es befejezést követően, miután négy mezőny általi kiejtést szenvedett el. Az alkalmi elkapó McKenry és a 3B Stewart is 0/4el zárt, előbbi mind a négy beállásában strikeoutot kapott, utóbbi is két alkalommal. A két csere ütőnk közül Spilborghs az ötödik, Phillips a nyolcadik játékban esett ki könnyedén. A tehetséges Rogers számára nem sikerült a legjobban a 2010es szezon, az utolsó meccsén csak négy inninget töltött a pályán, ezalatt hét ütésből négy futást szedett össze, így az évi harmadik vereségét regisztrálta két strikeout közben. Az újonc dobó végül 6.13as ERAval fejezte be az idényt. Dotel az ötödik inningben mindössze egy sétát engedélyezett az ellenfélnek, így megőrizte 4.08as ERAját. Francis két inninget is kapott, a hatodik-hetedik játékrészt, de négy ütésből két pontot hoztak rajta, így kereken 5.00s futás elszenvedési átlaggal zárta a visszatérő évét. Escalona az utolsó játékban 8 dobásból elért három mezőny általi kiejtést, egész ígéretes volt a bajnokság végén.

A NL West végeredménye:

1. San Francisco Giants 92-70
2. San Diego Padres 90-72 (2.0 GB)
3. Colorado Rockies 83-79 (9.0 GB)
4. Los Angeles Dodgers 80-82 (12.0 GB)
5. Arizona Diamondbacks 65-97 (27.0 GB)


A harmadik helyünk már korábban biztos volt, így a pocsék befejezés ellenére sem csúsztunk hátrébb a divízióban, közben a konferenciában a hetedik helyen végeztünk. A riválisok közül egyedül a NL West bajnok Giants jutott be a playoffba, mivel drámai körülmények között a Padres lemaradt a Wild Cardról és a Braves ment be helyettük.

A rájátszás első körében a National Leagueben Philadelphia-Cincinnati és San Francisco-Atlanta párharcokat rendeznek három győzelemig, míg az ALDSben Tampa Bay-Texas és Minnesota-NY Yankees összecsapások lesznek.

Mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy Carlos Gonzalez .336as átlagával a legjobb ütő hatékonysággal rendelkező játékos lett a NLben, ezzel hetedik alkalommal győzött denveri ütő a batting title versenyben.

A Rockies számára a 2010es szezon sajnos befejeződött, de a következő időszakban több év értekelő írást fogunk készíteni, emellett figyelni fogunk az MLB playoff eseményeire, a közelgő díjátadókra, és majd a csapatunkat érintő offszezon tranzakciókról is be fogunk számolni a tél folyamán. Szóval továbbra sem fogtok baseball nélkül maradni a blogon.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr142341855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.04. 10:59:53

CarGo nem a hetedik denveri győztes, hanem hetedik alkalommal lett denveri győztes, mert Walker egyedül hármat nyert, szóval az ötödik különböző játékosunk lett batting title winner.

Bár szerintem úgysem érted. :P

www.denverpost.com/portlet/article/html/imageDisplay.jsp?contentItemRelationshipId=3325688

Tomi_Tanguay 2010.10.04. 11:07:47

szerintem meg köcsög alkesz vagy:P

foppa21 2010.10.04. 12:39:24

mikor kezdődik a rájátszás?

foppa21 2010.10.04. 16:04:00

@Tomi_Tanguay: köszi lehet nézegetni fogom. kinek kell szurkolni? azt tudom hogy filip szerint mindegyik köcsög csapat:-D

Tomi_Tanguay 2010.10.04. 22:24:12

a yankees és a phillies ellen szurkolj alapból:D persze a giants se nyerhet.

StormST 2010.10.05. 07:58:29

Kár, hogy így lett vége, de azért szégyenkezni nem kell...

Tulo lett a NL Player of the Month szeptemberre, megérdemelte, remélhetőleg jövőre nem lesz sérülése és akkor simán MVP esélyes lehet...

A díjakat (SS, GG) mikor osztják?

Tomi_Tanguay 2010.10.05. 09:05:36

novemberben fogják miután vége a WSnek. nem egyszerre adják ki mindet hanem fokozatosan mert elég sok lesz:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.05. 10:51:25

Carlos Gonzalez won the batting title, led the league in hits (197) and total bases (351), and finished second in RBIs (117) and fourth in home runs (34). He'll win a Silver Slugger award, but it's not enough, says Tracy: "It would be an absolute crime if he doesn't win a Gold Glove."

Coach Sacco 2010.10.05. 18:28:08

Gonzaleznek mindkettőt nyernie kell. ;)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.05. 18:59:49

Nem fogja megkapni egyiket se ilyen csaló mezőnyben, kíváncsi leszek melyik három szerencsétlen buzit futtatják helyette. A SS ilyen számokkal egyértelmű, védekezésben meg az egész liga legjobbja, nem csak a posztján, annak is egyértelműnek kellenie. Tracy jól beszélt, hogy bűncselekmény lesz, ha nem kap Gold Glove-ot.

Tomi_Tanguay 2010.10.05. 19:14:20

nem hiszem hogy kemp, ethier, victorino fog nyerni helyette. mekkora böszmeség lenne:P braun és holliday még ott lesz de más esélytelen még egy jó POval se eshet ki cargo, mindkettőben nyernie kell. tulonak is érik a SS, idén nem nyerhet hanley vagy rollins.

StormST 2010.10.05. 21:29:47

Az amerikai média és a sportközvélemény mindig is Denver-ellenes volt, szóval érdemes barátkozni a gondolattal, hogy egyik srác se nyer semmit, akkor csak pozitív meglepetés érhet...

Tomi_Tanguay 2010.10.06. 09:47:20

persze filip mindig ir róla, hogy milyen meghurcoltatások érik az elnyomott denveri csapatokat:D

foppa21 2010.10.06. 12:15:11

tippek a rájátszás első körére?:-)

Tomi_Tanguay 2010.10.06. 14:19:59

az én tippjeim:)

NLDS:
phi-cin 3-1
sf-atl 3-2

ALDS:
min-nyy 0-3
tb-tex 3-1

foppa21 2010.10.06. 16:58:09

@Tomi_Tanguay: valami ilyesmire gondoltam csak az a baj hogy az ALeseket nem ismerem

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.06. 18:23:48

PHI-CIN 3-0
SF-ATL 2-3

MIN-NYY 1-3
TB-TEX 3-0

Ma melyik meccset lenne érdemes megnézni? A Phils-Reds nem érdekel. :P

Tomi_Tanguay 2010.10.06. 18:36:55

neked 19:30tól a rays-rangerst ajánlom: price vs lee. aztán 11től lesz a phils-reds és hajnal 2:30tól a twins-yanks.

foppa21 2010.10.06. 19:07:23

PHI-CIN 3-1
SF-ATL 3-1

MIN-NYY 1-3
TB-TEX 3-2

Coach Sacco 2010.10.06. 19:13:47

Szerintem a továbbjutók:
Phillies 3-2vel
Giants 3-1el
Yankees 3-0val
Rays 3-1el

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.06. 19:27:01

@Tomi_Tanguay: Ezt tényleg nézni akarom. :) Dobjál linket, ha van hozzá.

Tomi_Tanguay 2010.10.06. 20:13:22

vezet a rangers! pedig nagyon leirták őket kurva régóta nem nyertek postseason seriest. mondjuk sztem most se fognak de érdekes meccs lehet:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.06. 20:18:08

Kemény, hogy két ilyen ősloser, mint Francoeur és Bengie pontjaival vezet a Texas. :D

Tomi_Tanguay 2010.10.06. 20:44:58

na már 3-0ra mennek. szar ez a rays, lee ha ledob 7-8 inninget esélyük nincs:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.06. 21:13:14

Hát, már 5-0, szerintem nem nézem, ez elég unalmas. A másik két mai meccs meg elég ocsmány párosítást hordoz magában, szóval max ha nem fogtok tudni aludni akkor nézek Reds-t, vagy Yanks-t.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.06. 21:39:14

Ki a denveri sport arca? Lehet szavazni: Tulo, Orton, JMD vagy Melo. :D

www.denverpost.com/avalanche/ci_16268802

Tomi_Tanguay 2010.10.06. 22:46:08

5-1re nyert a rangers. nem gondoltam volna, így elég sima párharc lesz ha a tropicanaban alázzák a majom rayst:P
most kezdődik a phils-reds, de alszok egy kicsit azért remélem megbasszák a köcsögöket, most mutassa meg votto h mit tud:P

Tomi_Tanguay 2010.10.07. 03:37:12

a phillies 4-0ra hozta az első meccset

Tomi_Tanguay 2010.10.07. 03:40:17

halladay no-hitter:D
a twins vezet az elején

Coach Sacco 2010.10.07. 08:34:20

A Yankees pedig 0-3ról nyert 6-4re.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.07. 08:59:58

Hülye csicska Reds, kapnak még két ilyet, és elfelejtik a PO-t újabb másfél évtizedre. :P
FaszszíVOTTo most nem tudta senkinek eltörni a sípcsontját, vagy mi volt a baj? :P

Tomi_Tanguay 2010.10.07. 10:38:07

@Filip89: hülye idegbeteg vagy:D
nagy lehetőséget szalasztott el a twins sabathia ellen, szerintem innentől a yankees befejezi max négy meccsen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.07. 12:03:29

Inkább írjad az éves összefoglalót. :P

Tomi_Tanguay 2010.10.07. 12:13:10

a rájátszás mai meccsei:

20:30 tb-tex: shields vs wilson
00:00 min-nyy: pavano vs pettite
3:30 sf-atl: lincecum vs lowe

Coach Sacco 2010.10.07. 15:54:10

@Tomi_Tanguay: Képzelem mekkora ellenszurkolást rendeztek ma a Giants meccsén.... :P

Tomi_Tanguay 2010.10.07. 19:22:18

annyira nem is de vesszen a giants és lincecum:D

Tomi_Tanguay 2010.10.07. 21:19:29

ez a két ALDS nem hoz lázba, a rays-rangers két szar csapat, a másik meg két fúúúj csapat párharca:D
szóval ma csak hajnalban a giants szopóága lesz izgalmas de az a baj h a braves is elég ratyi.

Tomi_Tanguay 2010.10.08. 02:06:46

a texas 6-0al elvitte a második meccset is, pedig kurva nagy esélytelennek voltak beállítva. buzi tampa költözhet:P
a yankes vezet a vége felé ott is érik a 2-0.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.08. 03:13:15

5-2-re nyert a Yankees a Twins ellen. Én ezt úgy veszem, hogy Jeter bosszút áll Tulo-ért a köcsögökön. :P

Tomi_Tanguay 2010.10.08. 06:03:40

1-0ra nyert a giants. lincecum CG. szar a braves, de szerintem lesz esélyük a seriesben.

StormST 2010.10.08. 09:12:29

twitpic.com/2vk96r

A bíró szerint ez a steal sikeres volt, később ugyanez az ember szerezte az a meccs egyetlen futását...

Tipikus Giants győzelem...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.08. 09:25:07

Kemény... én csak a gameday-t néztem közben, érdekesen mozgott a strike zone Lincecum dobásainál, így nagymuter is dobott volna 14 K-t...

Tomi_Tanguay 2010.10.08. 14:21:59

jézus fasza erről élőben lemaradtam. mekkora máker geci ládák. hogy nyekergett a kis buzi az interjúban, csaló patkány!! mocskos giants. first career sb nem véletlen, ocsmány csalás.


süti beállítások módosítása