Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Teljes káosz

2011.01.13. 16:33 - -Zephyr-

Az utóbbi napokban leginkább az Anthony elcserélése körüli huzavona tartja lázban a közvéleményt, ha a Denver Nuggetsról van szó. A rendkívül fontos csere eseményei mellett, közben a pályán is tovább zajlik az élet. A legutóbbi összefoglaló óta öt mérkőzése volt a csapatnak, most vegyük sorra, hogyan szerepelt a gárda ezeken a találkozókon!




















Három mérkőzéses győzelmi szériában voltunk, amikor hazai pályán a Houston Rockets csapatát fogadtuk. Jó esélyekkel várhattuk a mérkőzést, hiszen a fontosabb játékosok közül csak Harringtonra nem számíthatott Karl, a negatív mérleggel álló Rockets, pedig jócskán a verhető kategóriába tartozik. A meccs azért nem volt sétagalopp a csapat számára, az ellenfél ugyanis több, mint három negyeden keresztül nagyon jól tartotta magát és csak egy összeszedett hajrával sikerült felülkerekedni Adelman legénységén. A mérkőzés folyamán mind a két csapat szerzett 7-8 pontos előnyt, de ennél jobban nem sikerült meglépni egyik gárdának sem. A végjáték részünkről nagyon jól sikerült, végre úgy zártuk le a meccset, ahogyan azt kell. A Rockets szinte végig meccsben volt, de a záró negyed második felétől egy fokozattal feljebb kapcsolt a Nuggets, és onnantól érezni lehetett, hogy ez a találkozó csak hazai győzelemmel érhet véget, és 113:106-ra diadalmaskodtunk. A pontszerzést tekintve, 33 pontjával Anthony kiemelkedett a csapatból, e mellé még 11 lepattanót is elkönyvelhetett. Melo-én kívül sok jó teljesítmény kellett ehhez a sikerhez, a kezdőből mindenki átlépte a tíz pontos határt, Nené a lepattanók számában is, így 16 ponttal és 11 lepattanóval Ő is dupla-duplát ért el. A cseresorból, 12 ponttal Lawson volt a legeredményesebb játékos. A jó hajrábeli teljesítményen kívül említést érdemel még, hogy viszonylag kevés pontot engedtünk a festékből az ellenfélnek, ez akkor is örömteli, ha Yao hiányában a Rockets nem túl acélos a palánk alatt. A védekezéssel kapcsolatban Afflalo-t kell még megemlíteni, aki nagyszerűen fogta meg az ellenfél egyik legjobb pontszerzőjét, Kevin Martint, aki több mint 23 pontos idényátlagához képest, ezen a meccsen mindössze 8 pontig jutott.

A csapat következő fellépésére idegenben, a „kisebbik” los angelesi csapat vendégeként került sor. A Clippers ellen eddig, mind a két mérkőzésünket megnyertük, igaz hazai pályán és a vártnál talán szorosabb eredményekkel. Ez alapján rázós összecsapásnak néztünk elébe, de egyáltalán nem tűnt lehetetlennek a feladat. A hazaiak erősen kezdték a találkozót, rögtön egy 6:0-s futással nyitottak, itt még gyorsan eszméltek Billupsék, de az első negyed végére így is hét pontos hátrányba kerültek. A következő negyed elején sikerült közelebb zárkózni, de a félidőre visszaállt a különbség a csapatok közt. A második félidőben sem változott sokat a játék képe, a Nuggets rendre próbálkozott közelebb kerülni, de túlságosan erőtlenek voltak ezek a kísérletek, főleg a védekezés gyengélkedése miatt nem sikerült az egyenlítés. A hazai csapat végig magabiztosan tartotta a 6-8 pontos különbséget, a végjátékban pedig nem adott esélyt a felzárkózásra, ekkor már 10 pontnál nagyobb különbség is kialakult a csapatok közt. Ahogyan a Rockets ellen, úgy itt is érezhető volt melyik csapat a jobb ezen az estén, és gyakorlatilag esélyt sem adva győzött a Griffin vezette Clippers 106:93-ra. A csapatunkból 31 ponttal megint Anthony volt a legeredményesebb, mögötte Billups és Nené következtek 25, illetve 12 egységgel. A cserepad ezúttal nagyon elmaradt önmagától, Smith volt a legjobb 9 ponttal. A vereség legfőbb okait a gyenge védekezésben és a lepattanózásban látom. Utóbbi kategóriában nagyon csúnyán alul maradtunk, 14 lepattanóval szereztek többet a hazaiak.

A Clippers elleni vereség után nem maradt sok idő a sebek nyalogatására, másnap már Sacramentoban szerepelt a csapat. Első ránézésre örülhettünk neki, hogy a nyugati utolsó ellen játszik majd a Nuggets, legalább kiköszörüljük az előző esti csorbát és újra jó formába lendül a csapat. Ennek megfelelően kezdte a meccset Karl csapata, az első negyed végére csak két pont volt az előnye a Kingsnek. A második negyedre jelentősen megváltozott a játék, nagyon feljavultak a hazaiak, 40 pontot szereztek ebben a játékrészben, így a szünetre megnyugtató 14 pontos előnnyel mehettek. A két negyed alatt bekapott 69 pont nem sok jóval kecsegtetett a folytatásra nézve, de a harmadik negyed elején jó játékkal közelebb kerültünk az ellenfélhez, még egyenlíteni is sikerült, ám ekkor valamilyen érthetetlen oknál fogva ahelyett, hogy még jobban felpörögött volna a csapat, szétesett a játékunk és a negyedből hátralévő néhány percben a Kings újra elhúzott tíz ponttal. A negyedik negyed elején sem találtunk fogást az ellenfélen, így a különbség már húsz pont fölé is nőtt. Ekkora hátrányban a játékosok feladták a mérkőzést, így nagyon sima, 20 pontos, 122:102-es vereséget szenvedtünk a Kings otthonában. A csapatból Martin kihagyta a meccset, de ez nem lehet mentség erre a produkcióra. A legeredményesebb pontszerzőnk természetesen Anthony volt, 26 ponttal, őt Nené és Billups követte 17 és 16 ponttal. Egy ilyen eredmény után azt gondolom ennél mélyebben fölösleges az egyéni teljesítményekkel foglalkozni, hiszen a mutatott játék és a végeredmény minősít valamennyi játékost. Nagyon kiábrándítóan játszott a csapat, elkeserítő egy mérkőzés volt.























Két súlyos, idegenben elszenvedett vereség után, már-már győzelmi kényszer alatt játszva fogadtuk a New Orleans Hornets-cet. Martin és Andersen sérülések miatt kihagyták a találkozót, ennek következtében jelentősen meggyengültünk a tábla alatt, főleg védekezésben. A nehézségek ellenére egészen jól álltuk a sarat, úgy másfél negyeden keresztül. A második játékrész végén aztán elhúzott a Hornets és innentől már csak komoly hátrányból követtük őket. Az utolsó negyed vége felé volt egy erőtlen próbálkozás a részünkről az egyenlítés érdekében, de három pontnál közelebb nem kerültünk, végül 96:87-re vereséget szenvedtünk. A kezdő ötös minden tagja kivétel nélkül pocsék teljesítményt nyújtott. Anthonynak egyáltalán nem volt kedve játszani, ha a szerződése nem kötelezné rá, szerintem el sem ment volna a meccsre. A másik húzóembernek, Billupsnak is nagyon gyengén ment a játék, 2/12-es mezőnymutatóval zárta a meccset. Az egyetlen pozitívum Harrington játéka volt. Egyedül neki volt kedve játszani, szépen oda is tette magát, 20 pontot szerzett, a padról beszállva, megmentve ezzel a csapatot egy hatalmas veréstől.

A következő hazai meccsre a körülmények miatt szinte már az esélytelenek nyugalmával készültünk. A feljhatás Anthony körül ezekben a napokban érte el a csúcspontját, szinte senki sem lehetett biztos a csapatból abban, hogy elcserélik-e vagy esetleg marad Denverben. Ilyen körülmények közt fogadtuk a Phoenix Suns-t, jó hír volt viszont, hogy Martin és Birdman visszatértek. Borzasztó gyengén kezdett a csapat, egy negyed után 12 pontos hátrányba kerültünk. A második negyedre aztán varázsütésre fantasztikusan kezdtünk el játszani, 44 pontot szereztünk ebben a játékrészben és a szünetre már kilenc pontos előny birtokába mehettünk. A harmadik negyedben továbbra is nagyszerűen játszott a Nuggets, a záró negyed előtt 30 pontosra növeltük az előnyünket. Az utolsó negyed ilyen előny birtokában már csak formalitás volt, végig a cserék voltak pályán. A meccset meglepetésre kiütéssel nyertük, 132:98-as arányban. Az első negyedet leszámítva mindenki nagyszerűen játszott. A sok jó teljesítmény közül is kimagaslott Afflaloé, a fiatal kettes pályafutása eddigi legjobb meccsét játszotta, 31 ponttal új karriercsúcsot állított fel, ezt elképesztő, 11/14-es mezőnymutatóval hozta össze és mindössze egyetlen lepattanó hiányzott neki a dupla-duplához, nálam eddig ez volt a szezon legjobb teljesítménye, a csapat teljes játékosállományát figyelembe véve. Egy ilyen meccsen természetesen Anthony sem maradt adós a pontokkal, 28-at szerzett belőlük és neki sikerült az, ami Afflalonak nem, elérte a dupla-duplát 10 lepattanóval. A cseresorunk is nagyon jól játszott, közülük Lawson volt a legeredményesebb 16 ponttal és 5 assziszttal, szorosan követte Őt Smith 15 egységgel. Az idény talán legnagyobb győzelme volt ez, reméljük csapat ezzel visszatalált a helyes útra!

Nehéz időszakon megy át a csapat, valószínű, hogy Anthony elcserélése miatt nem a legjobb légkörben készülnek a játékosok a mérkőzésekre és talán ennek volt betudható ezen az öt mérkőzésen a hullámzó teljesítmény. Rövid időn belül elszenvedtük a szezon egyik legcsúfosabb vereségét a Kings ellen, majd pár nap múlva besöpörtük az egyik legnagyobb győzelmünket a Suns ellen. A csapat érdekében a vezetőségnek minél előbb le kellene zárnia az Anthony-ügyet, hogy újra nyugodt légkörben dolgozhassanak a többiek. Remélem, időben végére járnak a dolognak és kihozzuk ebből a szezonból a maximumot!

A közeljövő mérkőzései:

Péntek, 04:30 Miami Heat @ Denver Nuggets
Vasárnap, 03:00 Cleveland Caveliers @ Denver Nuggets
Jövő hétfő, 03:00 Denver Nuggets @ San Antonio Spurs
Jövő csütörtök, 03:00 Okalhoma City Thunder @ Denver Nuggets
Jövő szombat, 04:30 Los Angeles Lakers @ Denver Nuggets


Az Eszak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 26-13 (39 meccs)
2. Utah Jazz 26-13 (39 meccs)
3. Denver Nuggets 21-16 (37 meccs)
4. Portland Trail Blazers 20-19 (39 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 9-30 (39 meccs)



A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr972581453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Foresz 2011.01.14. 06:22:02

Azért az régi igazság,hogy a kosárlabda csapatjáték,és egy csapat 5 ember,nem 3...
Figyeltem a Heat tegnapi statisztikáit a Clippers ellen,a nagy hármas hiába dobott 20 felett,a többiek egy kalap sz..rt sem értek.
Nézve ezt a meccset,hát ez nagyon gyenge amit eddig produkál az ellenfél.Tuti nem lesznek bajnokok,ha csak valami cserét nem csinálnak,és legalább egy jó centert nem szereznek.De a padjuk is gyenge,szóval...
Innen már sétagaloppban kell őket alázni.

Tomi_Tanguay 2011.01.14. 06:23:53

szerintem mayot hármasnak akarjuk, vagy afflalo menne feljebb.

Foresz 2011.01.14. 06:25:06

Mayo nem lenne rossz,JR mehetne fel hármasba,és én úgy emlékszem hogy Mayo is a nagyobb termetű kettesek közé tartozik,szal lehet vele is hármast játszatni.Nem lenne az elveszett ötlet...

-Zephyr- 2011.01.14. 06:27:06

@Foresz: Szerintem, ez a heat egy gyenge csapat. A három köcsögön kívül nincs egy normális játékosuk sem, talán csak Miller meg Chalmers, a többieket, ha áthoznák mondjuk hozzánk, bizony nagyon limitált játékidővel férnének be a padra.

Tomi_Tanguay 2011.01.14. 06:29:49

na vajon megcélozzuk a 30-40 pontos különbséget? vagy elég lesz a 20+ is?:D szaros csicska híít:P

foppa21 2011.01.14. 06:32:04

nagyon leiskolázzuk őket! ezt azért nem gondoltam volna még filip esti írása után sem:-D

-Zephyr- 2011.01.14. 06:33:09

@Foresz: Mayo 193 centi és 95 kiló, az nagyon vékony hármas posztra, JR nem tudna ott jól játszani, főleg kezdőként. Afflalo védekezése is kevésbé tudna érvényesülni egy poszttal feljebb. Inkább egy normális négyes kell nekünk, meg egy hármas, ha Melo elmegy!

Foresz 2011.01.14. 06:37:03

30 közte,de több még ettől is a különbség a két csapat közt.Legyen ez a meccs egyfajta fricska Anthony orra alá,hogy így tud szerepelni a Nuggets,egy teljes kerettel,ennyire képes alázni a keleti másodikat.És ő innen akar elmenni...Mehet!

Foresz 2011.01.14. 06:39:06

@-Zephyr-: Viszont akkor meg Mayo legalább olyan cserealap mint Harris lenne,szóval meg lenne az értéke annyira,hogy hármas vagy négyes posztra tudjuk tovább cserélni.A Nets pl. ugyanúgy kitakarítana érte,mint Melo-ért.Illetve hasonlóképpen.

foppa21 2011.01.14. 06:46:08

vissza engedjük őket, lehet nem lesz annyira fölényes. de nem baj, mindenki tudja hogy alázás volt!

Foresz 2011.01.14. 06:54:47

@foppa21: Ely a pályán,a kezdők már nem is akarnak visszajönni,itt már csak a különbség kérdéses.Az NBA-ben egyébként van egy íratlan szabály a szarrá verésre,hogy azrt megalázni nem szabad az ellenfelet.Mint pl. tegnap előt a Lakers a Cavs-t.
Erről jut eszembe,buzgón firkálhat KingJames a twitter-re ezután a vereség után is,mert nagy hangja volt a Cavs veresége után.

-Zephyr- 2011.01.14. 07:00:59

Annyira sajnálom, hogy nem játszott James, így lesz mire fogniuk ezt a hatalmas zakót.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.14. 07:07:17

130-102, és szerintem ez az eredmény még rájuk nézve hízelgő, mert itt ma kurvára le lettek játszva. Jobb kezesbárányok voltak, mint a mákersz szokott lenni. :P

Tomi_Tanguay 2011.01.14. 14:01:58

colorado basketball county:D az ötből három csapatunk vezeti a konferenciáját az egyetemi ligában. a nuggs meg ilyen helyzetben is porrá aláz bármilyen nagy csapatot. mi vagyunk a legjobbak!

melo15 2011.01.14. 16:14:20

ekkora verésre nem számítottam volna!!!:D még james nélkül is nagy dolog ennyire lerakni a heatet. örülök hogy azért ilyenekre is képes a csapat, nem csak a szerencsétlen vereségeink vannak.

Tomi_Tanguay 2011.01.15. 13:22:40

ma jöhet a cavs! szerintem kapjunk ki tőlük, megnézném james képét hogy 28 ponttal aláztuk őket, a cavs meg legyőz minket:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.15. 18:32:43

A maratoni szombat-vasárnapi sportprogram:
- Szombat, 19:30 Colorado University - Oklahoma State University (NCAA)
- Vasárnap, 01:00 Hershey Bears - Lake Erie Monsters (AHL)
- Vasárnap, 02:00 Air Force Academy - University of Nevada Las Vegas (NCAA)
- Vasárnap, 02:30 Denver University - Florida International University (NCAA)
- Vasárnap, 03:00 Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers (NBA)
- Vasárnap, 03:00 Colorado State University - Texas Christian University (NCAA)
- Vasárnap, 03:30 Calgary Roughnecks - Colorado Mammoth (NLL)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.15. 19:16:34

Mindjárt kezdődik a Buffs-meccs, de úgy néz ki, csak fizetős stream lesz hozzá. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.15. 20:44:25

34-38 a szünetben. Higgins 14 ponttal a legjobb eddig. Szoros volt végig, bármi lehet ebből még.

Dawyd728 2011.01.15. 21:14:52

@Filip89:
Ideje lenne már, h Altitude betörjön hazánkba is.:)))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.15. 21:56:41

73-71-re győztünk! Higgins 23 pont, Burks 18 pont és 11 lepattanó. 3-0-val listavezetők vagyunk a Big12-ben! :)

Dawyd728 2011.01.15. 22:32:47

@Filip89:
free throws 39 to 14
fouls 17 to 27
Ugyan nem láttam a meccset ezért nem kéne osztanom itt az észt, de soha nem szerettem, ha a csapatom ilyen körülmények között nyer. Legalább most az egyszer egy Coloradoi csapatot nem hátráltattak a bírók.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.16. 02:13:53

Ezek csak számok, az NBA-ben is hányszor van hasonló vagy nagyobb különbség, már csak a két csapat játékstílusából adódóan is. Itt is az utolsó percekben folyamatosan faultoltak, ahogy próbáltak közelebb zárkózni.

Tomi_Tanguay 2011.01.16. 02:55:58

megint azt mondják hogy a mai lehet melo utolsó meccse:D

Tomi_Tanguay 2011.01.16. 03:13:40

kenyon ma nem lesz, de holnap a spurs ellen játszani fog

Tomi_Tanguay 2011.01.16. 04:36:37

80-49 a félidőben! ez megint milyen meccs:D:D:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.16. 04:50:40

Valami gátlás nagyon felszakadt a csapatban, sorra jönnek a 20-30-40 pontos győzelmek. Jó látni végre, hogy oda tesszük magunkat egy kis csapat ellen, és agyonverjük őket. :)

foppa21 2011.01.16. 05:06:19

hát ez tényleg nem semmi! nem is értem hogy a melo pletykák miért ezt a hatást hozták ki a csapatból, de állatok vagyunk:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.16. 05:13:53

Micsoda zombik játszanak a negyedik negyedben végig, Balkman, AC, Ely. :D

Tomi_Tanguay 2011.01.16. 05:21:42

season high 58.3%os FG!:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.16. 05:25:44

127-99 win! Nené 22 pont, Billups és Afflalo 21-21. Elképesztő teljesítmény volt a csapattól megint.

Foresz 2011.01.16. 08:41:49

Ha a Cleveland-től kikaptunk volna,az a legnagyobb szégyen lett volna.A liga legkarcsúbb csapata ugyanis...
Az ő elsőkörös draftcetlijük lesz idén a legértékesebb.

Tomi_Tanguay 2011.01.16. 17:14:01

ma már megint a spurs ellen játszunk. most annyira nem félek a back-to-backtől mert tegnap a második félidőben már nyugodtan pihenhetett az egész csapat:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.16. 19:36:30

Martin is ezért hagyta ki a tegnapi meccset, két nap egymás után nem tudna játszani, így inkább a könnyebben pihent, és ma lesz. :)

Tomi_Tanguay 2011.01.17. 03:12:11

a lakers már kikapott a clipperstől:D mehet utánuk a másik nagy csapat is, remélem leverjük őket

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.17. 03:35:36

24-20 ide az első negyed után. Jól megyünk, ma is jó szellemben játszik a csapat, ezzel a rámenősséggel lehet keresnivalónk bőven. Nené megint vadállat módjára kezdte a meccset. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.17. 04:38:33

44-57 a félidőben. A második negyed második felében jobbak voltak és elmentek. :(

Tomi_Tanguay 2011.01.17. 04:50:22

melo látványosan szenved. 4/14 eddig a FG de ma keményen lekettőzik. remélem az utolsó meccse nálunk.

-Zephyr- 2011.01.17. 04:59:06

Nagyon nem találjuk magunkat a második negyedtől kezdve. Bíztam benne, hogy végre lerakjuk ezt a rohadék szpörszt, de innen már csoda számba menne ha győznénk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.17. 05:37:50

110-97-re kaptunk ki. A végén nagyon igyekeztünk, de összességében kevés volt ez a játék, főleg hogy Melo ekkora szar volt, nem sok esélyünk lehetett. Nené, Harrington és JR dícsérhető még, a többiek kevésbé.

melo15 2011.01.17. 18:12:38

sima meccs volt sajna. ezekkel nem tudunk mit kezdeni :(

Tomi_Tanguay 2011.01.19. 22:33:51

most teszek én egy ilyet:)
A ma éjszakai menetrend:
- 03:00 Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder (NBA)
- 04:00 San Diego State University - Air Force Academy (NCAA)
- 04:30 University of Nevada Las Vegas - Colorado State University (NCAA)

Tomi_Tanguay 2011.01.20. 03:29:17

a nets lemondott meloról

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.20. 03:38:30

27-24 az első negyed után. Jól kezdtünk, tíz körül is volt a különbség, kár hogy visszaengedtük őket.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.20. 04:34:12

55-55-ös félidő. Melo a legjobb eddig 14 ponttal, de megint borzalom, amit művel.

foppa21 2011.01.20. 04:40:00

a másodikban viszont már ők vezetnek folyamatosan...nehéz lesz ebből a helyzetből:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.20. 04:52:25

85-86 a harmadik végén. Többel is vezettek, de visszaküzdöttük magunkat. Melo is megérkezett a mérkőzésbe, 32 pontos, és csak ebben a negyedben 7/9-cel célzott.

Tomi_Tanguay 2011.01.20. 04:56:10

tud küzdeni a csapat!:D

Tomi_Tanguay 2011.01.20. 05:02:51

@foppa21: szerintem innen nekünk áll a meccs.de nem akarom elkiabálni!

Tomi_Tanguay 2011.01.20. 05:15:32

nem semmi végjáték lesz még

foppa21 2011.01.20. 05:26:19

@Tomi_Tanguay: a negyedik negyedre nagyon szépen megembereltük magunkat!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.20. 05:31:01

112-107 W. Nagyszerű második félidő, és főleg befejező negyed volt. Sokkal értékesebb a szememben egy OKC-t verni, akik tényleg jók, mint egy utolsó kirakatcsapatot. Melo 35 pontig jutott, de több remek egyéni teljesítmény volt, a második félidőben Lawson-ék is mit műveltek a padról. Nagyon jó csapatunk van, ill. lenne.

Foresz 2011.01.20. 08:41:35

Igen Filip,csak lenne...Az a szomorú,hogy a Knicks sem lenne előre lépés Anthony-nak,egy centivel sem lenne közelebb a bajnoki gyűrűhöz.

melo15 2011.01.20. 19:07:20

szép volt! melo jól játszott a második félidőben és a thundert megverni idén már nagy dolog :)

Foresz 2011.01.21. 18:47:45

Filip!Hajnalban az általad "legkedveltebb" csapattal játszunk.Várod már,ugye?
Kinek fogsz szurkolni?

foppa21 2011.01.21. 19:05:05

állat lesz a hétvége a pepsiben! ma nuggets-lakers. holnap délben avs meccs, este még mammoth. vasárnap pedig megint a nuggets játszik. hajrá denveri csapatok!:-)

Tomi_Tanguay 2011.01.21. 19:43:15

verni kell a buzi mákerszt, még akkor is ha melo megint kurvulni fog:D

melo15 2011.01.21. 20:27:45

remélem hogy lenyomjuk őket! biztos nagy meccs lesz én jövök hajnalban :)

Tomi_Tanguay 2011.01.22. 04:42:08

basszuk meg a köcsögöket:)

melo15 2011.01.22. 04:48:05

nagyon pontatlanul kezdett mindkét csapat, de mi vagyunk a jobbak addig nem érdekel :)

Foresz 2011.01.22. 04:53:26

Jó reggelt!
Van kedve a csapatnak Lakers-t verni,ez pozitív.Sok az eladott labda mindkét oldalon.

Foresz 2011.01.22. 05:07:27

Írni akartam,hogy kíváncsi leszek Blake miként akarja fogni Lawson-t,mert nincs hozzá lába.Erre ahogy beállt Lawson,máris csinált egy követhetetlen betörést.Fisher is lassú lesz hozzá,esetleg ha Shannon Brown-al próbálkoznak...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.22. 05:07:28

25-22 az első negyed után. Végig nálunk van az előny, akár nagyobb különbséggel is vezethetnénk.

Tomi_Tanguay 2011.01.22. 05:12:45

a második elején először vezetnek:S

Foresz 2011.01.22. 05:16:54

Ez a Harrington-Ely frontcourt teljesen halálos.Ránk nézve.
Ely támadásban nulla,Harrington meg védekezésben.De olyan szinten,hogy pattanózni sem akar.Harrington-nak nem való a négyes poszton való darálás,mert nem is tud.Inkább hármas.Úgy is ott álldogál kint a triplavonalnál feszt,nem hogy nyitn az ellenfél védelmét.

Tomi_Tanguay 2011.01.22. 05:18:18

érdekes hogy a két pad közül az övék lenyomja a miénket eddig

Foresz 2011.01.22. 05:23:32

Buta hibákat csinálunk,Afflalo tart minket meccsben.Bynum-al nem tudunk mit kezdeni,de összességében a festékben óriási nulla az eddigi alkotásunk.Jól védekezik a Lakers.

foppa21 2011.01.22. 05:27:24

eddig kevesek vagyunk, de remélem tartjuk magunkat velük és a második félidőben lemossuk őket:-)

Tomi_Tanguay 2011.01.22. 05:35:32

tessék visszavettük az előnyt:P most volt végre pár jó védekezésünk

Foresz 2011.01.22. 05:35:46

Nem mondanám hogy rossz a helyzet,jól védekezik az ellenfél,támadásban hullámzunk,van hogy csinálunk könnyű pontokat,van hogy estig támadhatnánk sem dobnánk pontot.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.22. 05:39:42

52-49-re megyünk a félidőben. Ahhoz képest, hogy volt egy nagy menetük, szépen visszajöttünk a negyed második felében. Afflalo 16 ponttal kiemelkedik, 4 triplát dobott már. :)

Foresz 2011.01.22. 05:39:47

Csak megtartottuk a vezetést,a negyed végére visszajöttünk.Egyenlőre jók vagyunk,viszont az kiderült idáig,hogy Harrington-t meg Ely-t egyszerre szerepeltetni öngyilkosság.Teljesen fogalmatlanok!Kenyon sokat pihen,már fault-gondjai vannak?
Lawson meg Afflalo játéka ma is élmény.De Billups is jól játszik.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.22. 05:44:29

Csak egy fault-ja van Kenyon-nak, egyszerűen ennyit tud játszani, még a második elején lesz egy kicsit, aztán ennyi szerintem.

Foresz 2011.01.22. 05:47:18

Sajnálom,mert Kenyon nagyon jól mozgott,meg hasznosan játszott.Ő kifejezetten kemény,masszív a festékben,azóta átjáróház amióta a padon ül.

foppa21 2011.01.22. 05:52:49

ha így folytatjuk akkor van esélyünk. ha még jön a szokásos második félidei roham akkor nagy győzelem lehet:-)

Tomi_Tanguay 2011.01.22. 06:06:55

úgy látszik a negyed elején megint elengedjük őket

Foresz 2011.01.22. 06:07:29

Bynum csüccs,4 fault!Nagyon helyes!Anthony fejben megint New York-ba kalandozik.Védekezésben egymás után kétszer sem talált magának embert.

Foresz 2011.01.22. 06:08:47

Hogy én mennyire utálom Artest-et...Olyan koordinálatlan a mozgása,mintha nem is kosárlabdázó lenne.

Tomi_Tanguay 2011.01.22. 06:16:05

kezd egyre jobban elmenni a meccs. lehet most tényleg hagyjuk nekik ezt az egyet.

Foresz 2011.01.22. 06:16:13

Adjuk el Harrington-t,könyörgöm...Vigyék akár két tevéért,vagy inkább ingyen,csak vigyék.Szar ez az ember...

Foresz 2011.01.22. 06:20:35

Nené most is egyedül steppel a festékben,Harrington meg kint nézelődik a triplavonalon.Akkora tragédia ennek a fasznak a játéka,hogy egy ilyen erősségű csapat ellen mint a Lakers,elviselhetetlen.Az háborít fel a legjobban,hogy nem is mozog!Lehorgonyoz valahová - védekezésben és támadásban is - és el nem mozdulna onnan.Ez a játékos egy rakás hulladék.Ráadásul évi 5-6 millióért,még vagy 2 évig...Tragédia.

Foresz 2011.01.22. 06:24:41

Kiről dobta a negyed végén a buzzert Gasol???
Persze hogy Harrington-ról...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.22. 06:25:11

72-82 az utolsó negyed előtt. Szerintem eldöntötték ebben a negyedben, hacsak nem lesz valami nagy hajránk, de ma nem igazán nézem ki magunkból. :(

foppa21 2011.01.22. 06:26:44

szarul védekezünk...és a támadó játék is gyakran akadozik. melo ma is egy rakás fos:-(

Tomi_Tanguay 2011.01.22. 06:32:20

nyomjunk egy hajrát, még hátha vissza jövünk. beat la!

Tomi_Tanguay 2011.01.22. 06:38:09

nem lesz itt már semmi...lepattanózásban iszonyat szarok vagyunk nem tudom a számok mit mutatnak de elképesztő mennyi reboundout bukunk saját palánk alatt igy nem lehet meccset nyerni egy lakers ellen

Tomi_Tanguay 2011.01.22. 06:41:32

csicska bynum mit izmozik nenével, a brazil ketté hugyozza őt bármikor

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.22. 06:43:30

Kb dupla annyi lepattanójuk van folyamatosan...

Foresz 2011.01.22. 06:43:33

Véleményem szerint ennek a meccsnek vége van.Jöhet fel a tartalék,nehogy megfázzanak a padon.

Tomi_Tanguay 2011.01.22. 06:51:26

azért 20 alatt ússzuk meg

Foresz 2011.01.22. 06:53:50

Olyan alacsony szerkezettel vagyunk most meg parketten,hogy nem tudunk pattanózni.Anthony-nál meg elszakadt a cérna,többet szövegel mint játszik.A technikai előtt sem volt fault,hiába reklamált.
Egyébként kurva bután játszunk,mert Artest 5 faultnál van,a betöréseket rajta kellene erőltetni,de a meccs korábbi szakaszaiban ugyanez elmondható lett volna Bynum esetében,aki végül is megvert minket festékben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.22. 06:58:54

107-97 L lett a vége. Legalább sima nem lett. Kellett ez a zakó, legközelebb újra alázásra éhesen láthatjuk el a bajukat. :P

Foresz 2011.01.22. 07:16:46

Lakerstől nem szégyen kikapni,ráadásul ma nagyon jól játszottak.A padunk Lawson-t leszámítva konvergált a nullához,és ennyi bőven elég volt a vereséghez.
Ez csak egy meccs volt a 82-ből,majd a PO-ban visszavágunk.(Az utolsó mondatot félve,és halkan mondtam/írtam.)


süti beállítások módosítása