Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Győzelmek hazai pályán

2011.04.01. 23:42 - -Zephyr-

Célegyenesbe fordult az NBA alapszakasza. A nyugati mezőny idén is rendkívül szoros, ebben a kiélezett helyzetben pedig minden mérkőzésnek megduplázódik a jelentősége.  Három hazai meccset játszott a Denver Nuggets március utolsó hetében, a Spurs, a Wizards és Kings ellen léptünk pályára. Lássuk, hogyan muzsikáltunk ezeken a fontos találkozókon!

























Denveri szempontból az utóbbi hetek talán legjobban várt mérkőzésével kell kezdenem ezt az összefoglalót, ugyanis múlt szerdán a San Antonio Spurs vendégeskedett a Pepsi Centerben. Ez a mérkőzés egy kicsit több volt, mint egy szimpla alapszakasz meccs, kérdés volt, hogy vajon sikerül-e ebben a szezonban legalább egyszer legyőzni a konferencia éllovasát. Afflalo továbbra sem volt bevethető állapotban, így kezdőbe került Chandler és Gallinari is. A túloldalon egy még nagyobb hiányzóval kellett számolni, ugyanis Tim Duncan sérülés miatt az oldalvonalon túlra kényszerült. A meccset a vendégek kezdték sokkal jobban, Ginobili vezérletével gyorsan elléptek és nyolc-tíz pontos előnyre tettek szert. A második negyedben már javult játékunk, főleg támadásban lettünk hatékonyabbak, köszönhetően elsősorban a cseresorunknak. A Spurs triplagyárosaival viszont nem tudtunk mit kezdeni, Neal és Ginobili nagyon megszedték magukat hármasokból, így csak öt pontot tudtunk lefaragni a szünetig. A harmadik negyedben szép lassan lopakodtunk egyre közelebb a Spurshöz és a játékrész végére már csak három pont volt a hátrányunk, a negyedik felvonásra így még teljesen nyílt maradt a mérkőzés. A záró negyed elején sikerült fordítani, innentől kezdve a Spursnek már csak egyenlítésekre maradt ereje. A mérkőzés az utolsó másodpercekig izgalmas volt, Ginobili elpuskázta a lehetőségeit a legvégén, nálunk Chandler és Martin vitte a prímet az utolsó percekben, így végül nagy csatában 115:112-re legyőztük a texasiakat. A siker kulcsa ezúttal is a nagyszerű csapatmunkában rejlett. A pályára lépő játékosaink Birdman kivételével mindannyian szereztek pontot, öten tíz pont felett, még egy valaki húsz pont feletti teljesítményt ért el. A meccs legjobbja Harrington volt, csereként 27 pontig jutott, nagyon mentek neki a triplák, 6-ból 5-ször volt eredményes. Az ő jó teljesítménye biztosan meglepte Popovichékat, hiszen az utóbbi időben nem ment neki a játék, most viszont megdolgozott a pénzéért. Az övén kívül is sok jó produkció volt a csapatban, szinte mindenkinek voltak jó periódusai a mérkőzésen belül. A cserék közül Smith és Felton is nagyot játszott, mindketten 18 ponttal vették ki a részüket a sikerből.






















A Spurs legyőzését követően két nappal egy könnyebbnek ígérkező találkozó következett a Washington Wizards ellen. A varázslók nagyon gyengén teljesítenek idegenben, ebben a szezonban, így egyértelmű esélyesként léphettünk pályára. Ennek megfelelően számunkra kedvezően indult a mérkőzés, már az első negyedben domináltunk, harminc pontot szereztünk ebben a játékrészben és tizennégy ponttal megléptünk. A második felvonásban már egy kicsit kiegyenlítettebb játék zajlott, de még így is hozzá tudtunk tenni az előnyünkhöz néhány pontot. A nagyszünetben csaknem húsz ponttal vezettünk, természetesen magabiztosan vonulhatott pihenőre a csapat. A harmadik negyed döntő fontosságú volt, hiszen ha jelentős hátrányt sikerült volna ledolgoznia a Wizards-nak, akkor a záró játékrészben még lett volna számukra halvány remény. Ez azonban nem sikerült a vendégeknek, igaz közelebb zárkóztak, ez azonban kevés volt az üdvösséghez. A negyedik negyedben már csak meg kellett őrizni az előnyünket, hogy egy újabb magabiztos sikert könyvelhessünk el. Ez nem is okozott különösebb gondot a csapatnak, így végül simán, 114:94-re győztünk. Nagyon kimagasló egyéni teljesítmények ezen a mérkőzésen sem voltak, a húsz pontot senki sem érte el, viszont megint sok jó 10+ pontos játékosunk volt. A cseresorunk újfent nagyot alkotott, ezúttal Birdmannel az élen, aki 17 pontot és 11 lepattanót szerzett, valamint 5 blokkot is szétosztott a fővárosiak között. Harrington pontszámban kereken annyit tett hozzá, mint Andersen és JR Smith is csak három egységgel maradt el mögöttük. A kezdőcsapatból Lawson és Gallinari is a 17-es klub tagjai voltak ezen az estén. Érdekesség volt, hogy Chandler és Afflalo hiányában Forbes kezdett a dobóhátvéd posztján.

Szokatlanul hosszú, öt napos pihenőt követően, most szerdán a Sacramento Kings csapata vizitált nálunk. Ezzel a mérkőzéssel zártuk a négy mérkőzéses hazai sorozatunkat. Elég gyengén kezdtük a meccset, elképzelhető, hogy a hosszabb pihenő elkényelmesítette egy kicsit játékosainkat. Az első negyedet a Kings uralta, ezért korán hátrányba kerültünk. A gödörből a második negyedben sem sikerült kimásznunk, bár ekkor már jobban tudtunk menni a vendégekkel, a hátrányunk még így is tovább nőtt. A félidőben már tíz ponttal voltunk lemaradva. A pihenő alatt Karl komoly fejmosásban részesíthette a csapatot, ugyanis a harmadik negyed elején villámgyorsan egyenlítettünk. Innentől fokozatosan kezdtük átvenni az irányítást, a negyedik negyedben pedig, már egyértelműen mi diktáltuk a tempót. A hajrában nagyon jó játékot nyújtott a csapat. A kezdeti nehézségek ellenére, végül 104:90-re, simán behúztuk ezt a találkozót is. A csapat legeredményesebb játékosa, a változatosság kedvéért ezúttal Lawson volt, 20 pontot szerzett. A kezdőből még Gallinarit és Nenét kell kiemelni. Az olasz kiscsatár csak egy lepattanó híján elérte a dupla-duplát. Nenének sikerült két mutatóban is legalább tíz egységet produkálnia, 12 pont mellett még 15 lepattanót halászott le és a 3 blokk is szép volt tőle. A cseresorunk ezúttal is bomba formában volt, Smith, Harrington és Felton is jól játszottak.

Mivel már nagyon kevés van hátra az alapszakaszból, megindult a számolgatás, hogy ki lehet a rájátszás első körében az ellenfelünk. Két nagy esélyes a Dallas és az Oklahoma. Én úgy gondolom, részünkről nem lesz taktikázás annak érdekében, hogy befolyásoljuk, kivel játszunk az első körben. Az én személyes véleményem az, hogy szinte mindegy, ki lesz az ellenfelünk, bárki ellen eséllyel vesszük fel a kesztyűt. A csapat nagyon jó formában van, a mérkőzések alapján kirobbanó fizikai állapotban van a keret és a motivációval sincsenek gondok. A hátralévő meccseink között lesz még néhány rangadó, játszunk többek között a Dallasszal, az Oklahomával és a Lakersszel is. Ezek a mérkőzések, olyan erőfelmérők lehetnek, amelyek után tisztábban láthatjuk majd, hogy hová is kell helyeznünk a Nuggetsot a nyugati konferencia ranglétráján.

A közeljövő programja:

Szombat, 04:00 Denver Nuggets @ Sacramento Kings
Vasárnap, 21:30 Denver Nuggets @ L.A. Lakers
Jövő szerda, 03:00 Oklahoma City Thunder @ Denver Nuggets
Jövő csütörtök, 02:30 Denver Nuggets @ Dallas Mavericks 


Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 50-24 (74 meccs)
2. Denver Nuggets 45-29 (74 meccs)
3. Portlad Trail Blazers 43-32 (75 meccs)
4. Utah Jazz 36-39 (75 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 17-58 (75 meccs)


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr872792482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.02. 00:11:21

A ma éjjeli coloradói menetrend:
- Szombat, 01:30 Lake Erie Monsters - Hamilton Bulldogs (AHL)
- Szombat, 03:00 Edmonton Rush - Colorado Mammoth (NLL)
- Szombat, 04:00 Sacramento Kings - Denver Nuggets (NBA)
- Szombat, 04:00 Phoenix Coyotes - Colorado Avalanche (NHL)

Ha lesz valaki hajnalban, akkor gyertek a chatre szurkolni! :)
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=28931264

melo15 2011.04.02. 11:21:05

99-90re legyőztük a kingst. megint ugyanolyan meccs volt mint a múltkor. nem néztétek? mindenki a baseballal volt elfoglalva? :)

Tomi_Tanguay 2011.04.02. 12:07:15

egyszere volt az avalanche meg a mammoth meccsel:D
de néztem félig meddig a kosarat is. megint a második félidőben tértünk észhez és a negyedik negyedre sima lett a meccs. nené újabb DD, afflalo visszatért. chandlert pihentettük és csak keveset játszott.

Foresz 2011.04.02. 12:35:59

Lassan indult be a szekér,de aztán elsöpörtük őket.A negyedik negyedben már kiengedtünk,azért jöttek közelebb.
A Melo-trade óta 10(!!!)ponttal kapunk kevesebbet meccsenként.Lehet hogy védekezünk?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.02. 13:33:37

Hát, ezt a meccset csak az eredményjelzőn keresztül tudtam követni a két fontosabb denveri érdekeltségű esemény miatt, de szerencsére nem égettük meg magunkat, és gyakorlatilag ugyanolyan forgatókönyv szerint győztük le őket, mint két nappal ezelőtt hazai környezetben.

Vasárnap este viszont óriási meccs lesz a Lakers ellen, kihagyhatatlan mindenkinek! ;)

Foresz 2011.04.02. 18:24:13

Mikor kezdődik -magyar idő szerint- vasárnap a lékörsz verés?Mert akkor mintha korábban játszanának,nem hajnalban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.02. 18:47:47

21:30 magyar idő szerint, de benne van a cikkben is. :P

Foresz 2011.04.02. 19:41:33

@Filip89: Ja,valóban.Nem néztem,mert szentül hittem hogy hétköznapra esik,így pedig hajnalban lesz.Azt meg úgy sem tudtam volna élőben nézni.De ez így tökéletes időpont.

Tomi_Tanguay 2011.04.03. 03:53:27

na pont egy időben lesz a lakers meccs a vasárnapi rockies meccsel

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.03. 11:08:26

Este egyszerre Rockies- és Nuggets-meccs, utána pedig éjjel Rapids és Avs. :)

Tomi_Tanguay 2011.04.03. 13:37:53

for sun vs #lakers, birdman "the chris" andersen is unlikely to play (ankle), afflalo and harrington are gametime decisions

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.03. 18:43:01

A vasárnap esti-hétfő hajnali coloradói sportprogram:
- Vasárnap, 21:10 Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks (MLB)
- Vasárnap, 21:30 Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (NBA)
- Hétfő, 01:00 Colorado Rapids - D.C. United (MLS)
- Hétfő, 02:00 Colorado Avalanche - Calgary Flames (NHL)

Bővebb beharangozó:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=612478

melo15 2011.04.03. 20:13:53

@Filip89: komoly program! remélem sok meccset nyerünk meg :)

Foresz 2011.04.03. 20:20:45

@melo15: Én már el is kezdtem lélekben a felkészülést,belepippantottam egy másfél literes narancslébe,úgyhogy iszom a sárgák vérét!!!Filip,lehet neked is ezt kéne nyomnod,hátha nem fájna annyiszor a búrád.Én másfél éve tettem le a piát,teljesen antialkoholista lettem.Pedig előtte sokat és sokszor...Mondjuk az időváltozásokat azért megérzi enélkül is a központi idegrendszerem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.03. 21:05:20

@Foresz: Nem szoktam sokat inni, szinte csak az állandó másnaposságot kezelem alkohollal, mondjuk gyümölcslevet csak vodkával iszok. :D Szerintem az éjszakázások és a kevés alvás miatt szokott ennyit fájni a fejem, vagy nem tudom, nem olyan rég volt agyrázkódásom, lehet még annak az utózöngéje.

Tomi_Tanguay 2011.04.03. 21:11:39

még szerencse hogy ezt a meccset le lehet játszani az időjárától függetlenül:D

Foresz 2011.04.03. 21:37:21

Megint álmosan kezdünk.Úgy néz ki ez már rendszerinti lesz.

Tomi_Tanguay 2011.04.03. 21:39:41

sajnos afflalo ma sem játszhat. a playoffra épüljön fel rendesen

Tomi_Tanguay 2011.04.03. 21:43:12

nem baj ez csak menjünk velük, aztán a második félidőben megszopatjuk őket:D

Foresz 2011.04.03. 21:44:37

Azért látni hogy védekezünk rendesen,nem is tudom mikor tudtuk utoljára 10-en belül tartani egy negyed feléig a Lakers-t.Hát még mi lenne ha ülnének a dobásaink is?Mert volt olyan akció amiből vagy 5x rádobhattuk,még sem lett kosár.

Dawyd728 2011.04.03. 21:47:29

@Tomi_Tanguay:
Gond az, h a 'hamstring'-el nem szabad játszadozni, inkább hagyjon ki jó pár meccset, mintsem rásérüljön, és elveszítsük erre az évre. Így is már játszott vagy 2-3 meccset feleslegesen kockáztatva a késöbbi játékát.

Foresz 2011.04.03. 21:51:22

Mi lett Gallo-val?Wc-re kellett mennie,vagy mi?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.03. 22:01:16

Az első negyed végén 21-20-ra vezetünk. Jó küzdelmes, védekező meccs, azt hittem, hogy vízilabda eredmény lesz az első negyed végén, de ez már emlékeztet egy kosár eredményre. Gallinari nagyon jól tolja eddig.

Foresz 2011.04.03. 22:02:00

Az orosz tank mekkora támadót vitt be a végén!Egyel,de vezetünk!

Foresz 2011.04.03. 22:10:11

Az első negyed végére elkezdtünk jól dobni,most megint elég "hidegek" vagyunk.Pedig ma este kinyírhatjuk őket,simán.

foppa21 2011.04.03. 22:20:39

verhetőnek tűnik a lakers, gyerünk srácok!!

Foresz 2011.04.03. 22:41:58

Kenyon 4-5 pontos hátrányba dobálja a táblás faszságait,ettől kiakadok.Jövőre ki kell rúgni őt is Harrington-al együtt,és két hajtós,fiatal négyest szerezni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.03. 22:43:22

40-47 a félidőben. Sajnos, ezt az utolsó 2-3 percet elszúrtuk, pedig addig simán egálban voltunk velük. De még nincs veszve a meccs.

Foresz 2011.04.03. 22:48:09

Elő kéne húzni a jobbik dobóformánkat mert egyedül Gallinari tart minket meccsbe.Bryant játssza a színpadi szerepét,ordít mint a sakál,pedig még hozzá sem értek.Védekezésben jók vagyunk nagyon,támadásban kéne valami új dologgal előrukkolni,és megvernénk ezt a szánalom-sereget.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.03. 22:59:12

Remélem egy kicsit megrázzuk magunkat, ahogy szoktuk a második félidőkre, és leverjük ezeket a túlsztárolt korcsokat. :P

Tomi_Tanguay 2011.04.03. 23:11:47

jól van vissza zárkóztunk a második félidő elején. kéne menni tovább aztán lenyomjuk őket:)

Foresz 2011.04.03. 23:28:56

Iksz az uccsó negyed előtt.Az meg szokott nekünk menni!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.03. 23:29:25

69-69 az utolsó negyed előtt. Szépen visszahoztuk a meccset, és ebben a negyedben már fej-fej mellett haladtunk, bármi lehet.

Tomi_Tanguay 2011.04.03. 23:36:11

mozgov két goaltending egymás után:S

Foresz 2011.04.03. 23:39:32

@Tomi_Tanguay: Igyekszik,az nem baj.Majd rutinnal ráérez később hogy mit kell elengedni,és mibe érdemes belenyúlni esetleg,illetve hogy milyen ütemben.A második biztosan nem lett volna kosár szerintem.

Foresz 2011.04.03. 23:46:40

Remélem mára befejezi a játékot ez az áruló Blake.Játszott ugyanis nálunk vagy 3-4 éve.

foppa21 2011.04.03. 23:56:00

végig vezetünk pár ponttal a negyedikben, meg kell lennie, de nehéz lesz a vége

Foresz 2011.04.03. 23:58:06

Most szorítjuk a torkukat,csak ne engedjünk a szorításon!Fuldokolnak,ne kegyelmezzünk!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.04. 00:00:04

Blake-re emlékszem, hihetetlenül utáltam, amikor nálunk volt, mindig is egy szarzsák volt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.04. 00:00:59

Végre kijön a különbség, amit az egész meccsen éreztem a két csapat közt. Na, de még semmi sem biztos, hiszen a MÁKerz ellen játszunk.

Tomi_Tanguay 2011.04.04. 00:06:45

ezt már nem hozza vissza az anyaszomorító kobe sem:P

Tomi_Tanguay 2011.04.04. 00:11:53

woo kenyon ez de kellett:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.04. 00:18:50

95-90 W. Gallinari a 22 pontjával kiemelkedett. A negyedik negyed nagyszerű volt, egy jó periódussal elintéztük a meccset. Ennyit a korcsok nagy-nagy W9 sorozatáról, szerintem egy nagy nulla volt, amit műveltek.

Foresz 2011.04.04. 00:19:25

Ennyi!
Van a kosár fórumon egy Lakers-es mondás ami így hangzik:"Mindenkit megbaszunk!"
Most sem sikerült srácok,majd legközelebb esetleg...
GO NUGGETS!DE BASZOTT NAGY GYŐZELEM VOLT!!!

melo15 2011.04.04. 10:12:35

háhá! nagy volt az arc, betömtük nekik rendesen! :)
ezzel a győzelemmel biztosítottuk be statisztikilag is a playoffot!

Tomi_Tanguay 2011.04.04. 13:22:36

az első félidőben 30% alatt, a másodikban 60% felett dobtunk a mezőnyből

drew litton:* The Nuggets are the scariest team in the NBA right now. No one wants to face them in the playoffs with the way they are playing right now. Who would have thought?

Coach Sacco 2011.04.04. 15:29:38

Szárnyakat kapott a csapat a csere óta. Szerintetek a rájátszásban mire lehetünk képesek? Elég erős, stabilnak tűnik a csapat, és az alapszakaszban bárki ellen van esélyünk győzni. A playofftól kicsit tartok, de szerintem ott is sokra viheti ez a banda.

Foresz 2011.04.04. 15:55:53

@Coach Sacco: Az OKC-től tartok,márpedig ellenük fogunk nagy valószínűséggel kezdeni.A Chandler-Gallinari kettős hármas poszton elég magas ahhoz,hogy Durant kinti dobásait semlegesíteni tudja.Chandler-nél még a fürgeség is meg van,ha betörésekre vetemedne KD.Ha őt kiiktatjuk,akkor van esélyünk.Kemény meccs lesz nagyon!Bárki tovább mehet,nehéz jósolni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.04. 17:01:26

Továbbra sem tartanám bajnokesélyesnek magunkat, de az OKC-től nem félek. Szerintem ők kezdenek leereszteni, mi meg felszálló ágban vagyunk (még hogy felszálló ág, konkrétan egy kilőtt rakéta sebességével száguld a csapat :D), és ők sem bírnak nagyobb PO-rutinnal. Lehet kövezni ezért, nem akarok pofára esni, és nem is veszek rá mérget, de hetek óta van bennem egy olyan érzés, hogy ha összejön a párharc, akkor 4-1 körüli továbbjutásunk lesz, többségében szoros meccseken. Most azok után, hogy a mákerszt idegenben szopattuk tartalékos összeállításban, még nagyobb önbizalmam van. De hasonló alázattal, együttműködéssel, egymásért küzdve kell haladnunk továbbra is lépésről-lépésre! :)

Foresz 2011.04.04. 17:52:36

Én sem vetem el a második kört a rájátszásban,azaz hogy megüthetjük az OKC-t,de az hogy kisebb hullámvölgybe értek az nem általános.Egész évben egyenletesen jó formát mutattak,kockáról kockára rakták össze a csapatot,szóval jó úton haladnak.
A PO-ban valóban nálunk vannak rutinosabb játékosok,remélem ez a különbség elő is jön majd.Nagyon várom már a PO-t...
Meg kíváncsi leszek arra hogy a héten milyen két meccset nyomunk a Thunder ellen.

melo15 2011.04.04. 18:42:31

@Filip89: ez a beszéd! martin milyet káromkodott tegnap az utolsó pont után :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.05. 17:13:51

Ma a Thunder ellen Afflalo esélyes, hogy játszani fog, Birdman viszont nem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.05. 19:06:34

A szerda hajnali denveri sportprogram:
- Szerda, 02:00 St. Louis Blues - Colorado Avalanche (NHL)
- Szerda, 02:40 Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers (MLB)
- Szerda, 03:00 Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder (NBA)

Napi előzetes:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=613650

Hajnalban gyertek minél többen a chat-re, hogy egyszerre szurkoljuk végig a három meccset! :)
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=28931264

melo15 2011.04.05. 20:07:19

@Filip89: megpróbálok felkelni az okc ellenire, de tudjátok hogy ez nálam nem sokat jelent :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.06. 04:55:46

Az utolsó negyed előtt 67-69-re állunk. Sajnos, nem sokat láttam a meccsből, csak a harmadik negyed második felétől kezdve. Tíz pont körüli hátrányt dolgoztunk le az elején, azóta egál körül haladunk velük. Lawson már 16 pontos.

Tomi_Tanguay 2011.04.06. 05:08:40

elmegy sajnos az OKC a negyedikben:(
de legalább látod hogy nem olyan rosszak ezek, és kurva nehéz lesz ám ellenük

Tomi_Tanguay 2011.04.06. 05:10:59

durant megint megszór minket, és a belső védekezésünk sem sziporkázik amennyit láttam a meccsből. ezt alighanem elveszítjük de azzal sincs semmi baj

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.06. 05:45:43

94-101 lett. Lawson nagyon jól játszott, de kevesen zárkóztak fel mellé. Még abban bízok, hogy holnap leverjük a Mavs-t, és talán még lehet egy DAL-OKC helycsere a 3-4. helyen.

melo15 2011.04.06. 14:26:33

@Filip89: feltont kihagytad, szerintem ő is jó volt. sajnos durant ellen ki kell találni valamit a playoffra, mert bajok lesznek. tán ha afflalo viszajön akkor jobb lesz a helyzet

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.06. 15:33:49

Afflalo a mait is kihagyja a parasztok ellen, remélem az alapszakaszban már egyáltalán nem is fog játszani, ne kockáztassunk. Ma 2:30-tól ütni kéne a Mavs-t, tényleg még hátha lecsúszhatnak, a mai után kicsit jobban tartok a Thunder-től. :$

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.06. 18:55:41

A szerda esti-csütörtök hajnali denveri vonatkozású sportprogram:
- Szerda, 21:10 Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers (MLB)
- Csütörtök, 01:00 Lake Erie Monsters - Toronto Marlies (AHL)
- Csütörtök, 02:30 Dallas Mavericks - Denver Nuggets (NBA)

Bővebben:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=614268

melo15 2011.04.06. 20:11:49

@Filip89: hát nem lesz pite a mavs ellen, szerintem nem mi vagyunk az esélyesek

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.07. 03:09:23

23-17-es előnyben vagyunk az első negyed után. Magabiztosan kezdtük a meccset, szinte véig a kezünkben van a vezetés, eddig sokkal jobban tudunk dominálni, mint tegnap.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.07. 03:38:49

A nagyszünetben már 53-43. Nem egyszer 10+ ponttal is vezettünk, végig nálunk van az előny, nagyon magabiztosan őrizzük a megnyugtató különbséget. Kiegyensúlyozottak vagyunk: nyolc játékost tudunk bevetni, mindegyik több, mint 10 percet kapott már, és mindegyik szerzett már pontot. :)

foppa21 2011.04.07. 04:00:15

nagyon megy a csapat! simán leverjük a mavst, végig 10-15 ponttal megyünk! nem hiszem el!:-)

foppa21 2011.04.07. 04:03:14

ennyire éles a különbség a thunder és a mavs között? most a tegnapi és a mai meccs közt nagyon éles kontraszt van:-D

foppa21 2011.04.07. 04:10:08

ajaj lehet elkiabáltam mert közelebb jöttek:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.07. 04:18:38

72-69 az utolsó negyed előtt. Még mindig vezetünk, de itt a negyed vége szoros lett. Volt néhány kihagyás, lehet hogy kezdünk kicsit elfáradni nyolc emberrel, kérdéses lesz a vége.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.07. 04:38:10

Az OKC győzött, szóval már csak ezért is jó lenne, ha kikapna most a Mavs.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.07. 04:51:54

104-96-ra nyertünk. Volt, hogy egyszer kiegyenlítettek, de aztán tudtunk válaszolni, és amikor kicsit jobban rákapcsoltunk, szerintem esélyük sem volt. Az biztos, hogy sokkal jobban tudjuk kezelni őket, mint az OKC-t és Durant-et, nyolc emberrel is relatíve simán győztünk.

melo15 2011.04.07. 17:02:47

nagy siker volt a mavs ellen. JR rég játszott már ennyire jól. ezek után én is azt szeretném ha a dallas ellen játszanánk az első körben

Tomi_Tanguay 2011.04.07. 19:12:02

jöjjön a mavs ha mer!:P nagyon rövid volt tegnap a pad és így is bírtuk velük. afflalo, andersen, mozgov viszont kelleni fog a rájátszásra, remélem addig meggyógyulnak

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.09. 02:36:47

17-17 az első negyed, nagyon úgy néz ki, hogy mi harcolni akarunk ma. Nené és Kenyon különösen nagy elszántsággal kezdték a meccset.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.09. 03:33:38

42-48-ra elmentek a félidőre, megint erősebbnek tűnnek. :S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.09. 03:59:19

64-75 a harmadik negyed után. Egyre magabiztosabb az előnyük. A Dallas vesztésre áll a Clippers ellen, szóval jól alakulnak a dolgok. :)

melo15 2011.04.09. 18:31:40

van még rá esély hogy a dallas megelőzze az oklahomat? nem szeretném ha mégis velük kéne játzanunk, olyan simán kaptunk ki tőlük 2x

melo15 2011.04.09. 18:32:26

vagyis az oklahoma előzze meg a dallast...értitek biztos :D

Tomi_Tanguay 2011.04.09. 19:36:09

egy győzelem a különbség a két csapat közt, három-három meccsük van még hátra. simán lehet helycsere. de majd lesz po helyzet írásunk valamikor valakitől, abban jobban benne lesz gondolom:D

Tomi_Tanguay 2011.04.10. 03:20:51

forbes kezdett kettesben, lehet hogy ma chandlert is pihentetjük

Tomi_Tanguay 2011.04.10. 04:20:59

65-51re elléptünk a félidőben. sima lesz szerencsére

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.10. 04:40:34

Ebből a meccsből nem lesz gond, négy fontos ember nélkül is simán 20 körül mozog a különbség.

Tomi_Tanguay 2011.04.10. 04:58:12

lawson eszméletlen nagyot játszik:D ma mindent bedob:O 10 tripla és 37 pont eddig:D

Foresz 2011.04.10. 10:45:34

Lawson 10/10-es tripla-sorozata NBA record!!!

Tomi_Tanguay 2011.04.10. 11:03:12

franchise rekord 19 triplát dobtunk:)

melo15 2011.04.10. 16:22:07

nagyon komoly számok voltak, 35 asziszt például. szerintem az is csapat rekord lehet. :)
mikor lesz új összefoglalótok? milyen meccsek van még hátra? most nem látom a programot :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.10. 16:51:23

A hátralévő meccsek:

Április 12., kedd 03:00 Denver Nuggets - Golden State Warriors
Április 14., csütörtök, 02:00 Utah Jazz - Denver Nuggets

Tomi_Tanguay 2011.04.10. 17:49:40

tényleg mikor lesz már új írás? beszálljak megint?:P

Foresz 2011.04.10. 17:58:18

Most írt dawyd,nem?Abban benne vannak a hátralévő meccsek is.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.10. 18:20:50

A meccsenkénti összefoglalókra gondoltak mindketten. Nem tudom hova tűnt Zephyr, de ha más nem, akkor majd az utolsó 8 meccsről még összedobunk valamit, Tomi. ;)
Foresz, rád pedig majd a PO-ban mindentől függetlenül számítok! :)

Dawyd728 2011.04.11. 23:03:12

Idei is, mától alapszakasz végéig ingyenes a League Pass.


süti beállítások módosítása