Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Nyeretlen túra

2014.01.19. 09:03 - Tomi_Tanguay

Az utolsó öt mérkőzését idegenben vívta meg a Lake Erie Monsters csapata és sajnos a korábbi jó forma elillant, mind az öt találkozót elveszítve hátrányba kerültünk a rájátszásért folytatott küzdelemben.



Január 10én a Rockford IceHogs otthonában léptünk pályára és első alkalommal 4-3as vereséget szenvedtünk.
A hazaiak mindvégig többet veszélyeztettek és három alkalommal ki tudtuk egyenlíteni az egy gólos vezetésüket Clark, Hunwick, Desbiens találatai révén, azonban az 58. percben negynedszer is mattolták Aittokalliot, melyre már nem érkezett clevelandi válasz.
A finn portás a kapujára tartó 32 lövésből 28at hárított, mialatt a mieink 24 kísérlettel operáltak.

A másnapi visszavágó sajnos rettentő simán alakult, 6-1 arányban vesztettünk.
Az első harmad után még csak 1-0ra vezetett a Rockford, később azonban hiába támadtunk többet, a gólokat a vendégek szerezték. 0-3nál Agozzino évi kilencedik találatával szereztük meg a becsület gólt. A kiütést viszont nem kerülhettük el, az utolsó harmadban a hazaiak két PPGvel növelték fölényessé sikerüket.
Aittokallio mindössze 20/26os mérleggel zárt.

Harmadnap a Milwaukee Admirals vendégeként kíséreltük meg a javítást, ami azonban nem sikerült, 6-5 arányban húztuk a rövidebbet ellenük.
Rendkívül fásultan kezdtük az összecsapást, a vendéglátók viszont remekül pörögtek és 3-0s előnyre tettek szert 20 perc alatt. A meccs derekánál kezdtünk el ébredezni, ám Hishon létszámfölényből hiába szerezte meg a szépítést, kisvártatva az Admirals újabb két találattal növelte a különbséget. A harmad hajrájában Desbiens emberhátrányos góljával is csak 5-2re tudtunk feljönni. Nem sokkal a záró harmad megkezdése után a hatodik gólt is megszerezték, majd Joey Hishon újabb két találattal elérte a mesterhármast, az utolsó pillanatokban pedig Matt Hunwick három assziszt után egy gólt is szerzett. De csak egy gólra tudtuk megközelíteni az ellenfelet, egyenlíteni nem sikerült.
Pickard 26 hárítással zárta az összecsapást, Hishon három gólt lőtt, Hunwick pedig 1+3mal végzett.

Pénteken az Iowa Wild otthonában ismét nagy pofonba szaladtunk bele, 6-1es vereség lett a vége.
A Wild az első két harmad alatt 28 lövésből négyszer vette be Aittokallio ketrecét, a befejező etap során Pickard is csak 7/9es statisztikára volt képes. Az egyetlen gólunkat Cam Reid szerezte még az első harmadban, aki első ízben volt eredményes a Monsters színeiben.

A szombati napon a visszavágással próbálkoztunk, azonban 1-0ra ismét kikaptunk.
A Monsters végig támadta a mérkőzést, a szezonbeli legmagasabb, 45 kapura lövéssel próbálkoztunk, mégsem sikerült bevennünk egyszer sem az Iowa kapuját. A házigazdák a győztes találatot a 43. percben szerezték PPből.
Calvin Pickard 27 védéssel zárt egyetlen kapott gól mellett, míg Agozzino egymaga kilenc alkalommal próbálkozott gólszerzéssel.

Ezekkel a vereségekkel visszacsúsztunk a nyugati táblázat 12. helyére, 5 pont a lemaradásunk az utolsó PO helytől.

Jövő héten három divízió ellenféllel szemben igyekezhetünk javítani, a Rochesterrel és a Hamiltonnal itthon, a Torontoval idegenben találkozunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr1005770012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása