Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Giants - Rockies 2:1 L

2011.06.06. 10:26 - Tomi_Tanguay

A múlt hétvégén a Colorado Rockies csapata három rendkívül kiélezett mérkőzést játszott le a tavalyi World Series nyertes San Francisco Giants alakulata ellen, de sajnos ezek közül kettőt is elveszítettünk, így újabb seriest zártunk vesztesként.






















1. meccs, péntek: Giants-Rockies 3-1

A párharc nyitómeccsén a mostanában megszokott összeállításunkkal vettük fel a harcot a SF ellen, vagyis S. Smith lehetett a leadoff hitter, mellette még CarGo és Fowler játszottak az outfielden, illetve Helton, Herrera, Tulo, Wiggy az infielden, az elkapó pedig Iannetta volt. A soron következő kezdő dobó a legutóbb nagyszerűen bemutatkozó Nicasio lehetett, a Giantsben pedig Cain kezdett. Az első menetben a sorunk felső hármasa képtelen volt pályára jutni, majd Nicasio ellen egy singlet értek el, de a futót a hármas bázison sikerült megfékeznünk. Aztán második nekifutásra már Helton elért egy sétát, de a másik három ember kiesett, közben a hazaiak nem tudtak bázisra kerülni. A harmadik inning alatt meglepetésre a dobó Nicasio állt bele egy double ütésbe, de ennél többet nem tudtunk elérni, mivel utána S. Smith és Herrera is kiesett futóval a kettes bázison, példáját megirigyelve a Giants dobója is bevágott egy singlet, de egy Tulo-Helton double playel védekeztünk ellenük. Ezután CarGo harcolt ki egy walkot, Tulo doublelal pedig mindketten a pontszerző helyekre kerültek, melynél Helton tudott eredményes lenni egy groundoutos kiesés közben, Iannetta még sétált, de Fowler strikeouttal hagyott fent két embert a szélső bázisokon, így csak 1-0s előnybe kerültünk. A negyedik dobórészben az ellenfél hozott egy singlet, de a rablás elkapásával védekeztünk, majd újabb két singlet kaptunk, Ross pedig mindkét társát haza tudta küldeni egy doubleból, majd Crawford RBI doublelal újabb pontot hoztak, így máris 3-1re fordítottak. Az ötödikben Nicasio lőtt egy újabb két bázisos találatot, míg CarGo singlet talált, Tulo walkot hozott, de Helton könnyedén kiesett a bases loaded helyzetnél, majd a SF részéről egyetlen single esett a következő akció alkalmával. A hatodik játszmában esélytelenek voltunk, míg Nicasio egy 2out doublet szenvedett el, Crawfordot szándékosan felengedte egy sétával, Whiteside ellen pedig sikerült lezárni az inninget. Aztán a három ütőnk megint a sima kiejtés sorsára jutott, majd a hetedik dobórészt immár az első csere ember Belisle hozta makulátlanul. A következő támadásban a CarGo, Tulo, Helton hármas kísérletei kudarcba fulladtak, így egyre kevesebb lehetőségünk maradt a felzárkózásra, de M. Reynolds is kiegyensúlyozottan tevékenykedett, mind a három ellenfelét egyenesen dobás utáni kiejtéssel szórta ki. Az utolsó játék előtt 1-3as hátrányban voltunk, Iannetta walk és a PH Giambi single révén két futót helyeztünk el a pályán egyetlen kiesővel, de az újabb helyzetet is kihagytuk és a S. Smith elleni strikeouttal fejeződött be az összecsapás, ezzel 3-1re vesztettünk.
- Ismét a gyenge helyzet kihasználásunkon ment el a meccs, mivel csupán 1/13 arányban ütöttünk, amikor pontszerző területen voltak a futóink, az egyetlen pontunkat pedig egy groundout közben értük el. Tulowitzki folytatta a magára találást, egy doublet és egy walkot ért el, két alkalommal esett ki, hazaérni képtelen volt, de végre újra .250 fölé küzdötte az átlagát. Gonzalez hozzá hasonlóan 1/3as mutatóval zárta a meccset, a single és a walk mellé az idei nyolcadik alkalommal elért bázisrablását jegyezhette fel és a csapat egyetlen futása is a nevéhez fűződött. A veterán Helton groundoutos kiesése jelentette az egyetlen pontunkat, az idei 24. RBI volt számára, ütést nem ért el, csupán egy sétával járt bázison, eltékozolt egy bases loaded lehetőséget és összesen négy társát hagyta fent a pályán. Wigginton az elmúlt series remek meccsei után nagyon visszaesett és csak 0/4et hozott. Az összeállításba visszakerülő Herrera ugyanúgy négyből semmivel maradt csendben, de volt egy szép fogása a kettes bázisnál. Az elkapó Iannetta két kiesés mellett két sétát tudott hozzátenni a támadásainkhoz, de egyikkel se jutottunk túl sokra. A sor utolsó helyére visszacsúszó Fowler hatalmas erdőben volt, mind a három beállásában strikeoutot elszenvedve szórták ki, legalább védekezésben bemutatott egy nagyszerű elkapást. Az első ember S. Smith számára sem ment pénteken az ütés, 0/5ös mérlege alatt két SOt kapott és négy LOBt jegyzett, így lekerült .300 alá az éves hatékonysága. A klasszikus csere ütőink közül Spilborghs két emberrel a pályán kapott flyoutot, Young Jr groundoutba ment bele, Giambi pedig singlet ütött az utolsó menetben, futóként Nelson helyettesítette, de képtelen volt ennél tovább eljutni. Nicasio a második meccsét játszhatta le a nagyok között, de sajnos a gyenge támadójáték miatt az egyetlen megingása a meccs elvesztésébe került. Öt játékot hibátlan teljesítménnyel hozott le, viszont közben a negyedikben megremegett és három pontot engedélyezett az ellenfélnek, végül a hat inning alatt összesen 9 ütést hoztak rajta, második meccsén az első vereséget jegyezte. Hozzátartozik még a játékához, hogy nagyszerű ütőformában segítette a támadásainkat, két beállás alatt két doublet süllyesztett el, a csapat egyetlen több ütést elérő játékosa lett, ami kicsit ciki az ütőkre nézve. Belisle a hetedik inninget hibátanul abszolválta, még két SOt is elért. M. Reynolds pedig az utolsó dobórészben háromból három strikeoutot osztott ki és mindössze 12 dobásból kiszórta az ellenfeleit.




















2. meccs, szombat: Giants-Rockies 1-2

Másnap egy délutáni mérkőzést rendeztek a párharcban, melyre több változás is történt a Rox összeállításában. Először is EYJR került be CFnek a leadoff spotba, a jobb szélen S. Smith helyét Spilbo vette át, Helton szabadnapja miatt Wiggy lett az 1B a hármasra pedig Nelson állt be, illetve az elkapóként Morales tűnt fel. A csapatunk dobója Chacin volt, a hazaiaknál pedig a balos Bumgarner kezdett a dombon. Az első támadásunkkal nem mentünk semmire, míg Chacin ellen két kieső után egy doublet és egy walkot értek el, de a mumus Ross ellen sikerült hárítani. A második próbálkozás alkalmával se tudtuk elkerülni a három kiesést, a hazaiak ezzel szemben újra két embert küldtek pályára, de ezúttal Torres ellen védekeztünk jól fontos helyzetben. A harmadikban Nelson egy single révén jegyezte az első ütésünket a meccsen, ám utána Morales ellen double playt mutattak be és a dobót is kiszórták, közben a SF egyetlen sétára volt képes. Ezt követően megint csak egy 2out singlet hoztunk CarGo jóvoltából, akit viszont a kettes bázisra tartva lekapcsoltak rablás közben, míg Chacin magabiztosan kiejtette az első három szembejövő riválist, így továbbra is maradt a 0-0. Aztán az ötödik inning alatt Tulo és Spilbo került pályára egy-egy single után, majd Nelson játéka alatt a double play közben a 2B hibázott és ebből Tulo hazaért, így megszereztük a vezetést, végül egy szándékos séta után Chacin ellen hozták a harmadik outot. Ezúttal elkerültük a gyors választ, mivel Torres double után caught stealinget hajtottunk végre és közben még két embert kiszórtunk, tartottuk az 1-0s vezetést. A hatodik játszmát EYJR nyitotta egy singlelel, majd Tulo RBI singleből ért haza a kettes bázisról, de shortstopot megelőzték a kettesen és véget ért a támadásunk 2-0nál, majd két kieső után Ross solo HRnal kapaszkodott feljebb a SF. Az ezt követő akciónkban Wiggy single után sorban három ember búcsúzott, de a hetedik dobó játékot a reliever Lindstrom hiba nélkül tudta le. A nyolcadik felvonás során a pinch hitter S. Smith ért el egy singlet, de hiába jutott el egészen a harmadik kanyarig, képtelenek voltunk haza küldeni őt, aztán viszont Betancourt nem osztott lapot az ellenfélnek. A befejező támadójátékunkban Tulo jegyzett egy kósza singlet és elrabolta a kettes bázist, Nelson még sétált, de Morales ellen menteni tudtak. Aztán Street nagyon masszív teljesítménnyel búcsúztatta el a három ütőt, így megtartottuk a 2-1es előnyt.
- A határozottabb ütő teljesítmény révén az ötödik meccsünkön idén először tudtunk győzni a SF otthonában, miután 9-4el túllőttük őket szombaton. Az ütéseink közül Tulowizki egyedül hármat vállalt be, mindháromszor singlet talált, az egyik után az idei 32. pontját szerezte, illetve egy hazaérése is volt, elérte a 4. SBt az évben, talán valami igazán elindult nála és kezd jobb formába lendülni. A sor első helyén Young Jr három próbálkozás alatt csak egy singlet tett hozzá a meccs első felében játszva, később Fowler vette át a helyét, aki támadásban nem jutott szóhoz egy sac bunt playt leszámítva. Gonzalez minössze 1/4es mutatóra volt képes két bázison hagyással, az egyetlen singlet követően ráadásul meghiusították a rablási kísérletét. Ugyanilyen mutatóval zárt az 1B Wigginton, aki tartja .250 körüli éves átlagát és az utolsó inningre Helton állt a helyére védekezésben, illetve Spilborghs is négyből egyel zárt két LOB mellett, majd az utolsó outnál szép elkapást hajtott végre. Az ifjú Nelson a hármas bázison végig játszhatta a teljes mérkőzést és ha már ott volt, akkor bemutatott egy nagyszerű mentést védekezésben, mialatt három támadásban egy singlet és egy walkot regisztrált, de egyik pályára lépése után se tudott körbe érni. Az elkapó Morales a három kieséses akciója alkalmával négy társát engedte fent maradni, mindössze egy szándékos sétát ért el, míg a 2B Herrera újra találat nélkül zárt, három sima out és egy sac bunt jóvoltából. Az egyetlen csere játékosunk S. Smith egy leadoff singlet tudott hozni a nyolcadik inningben, de a hármas bázison fent ragadt. Chacin az elmúlt meccsek kisebb bizonytalanságai után visszatért a sebezhetetlen formához és hat inninget hozott le egyetlen solo homerunnal, miközben négy ütésen és három sétán tartotta az ellenfelet. A pitching countot nem menedzselte a legjobban, így relatíve korán távoznia kellett, de végig nagyon magabiztos volt és később se szúrtuk el a meccset, így meglett a hatodik győzelme az évben. Lindstrom a hetedik játékot három mezőny általi kiejtéssel simán letudta és továbbra is őrzi 1.16os ERA mutatóját. Őt követően Betancourt is masszívan dolgozta le a szembe jövő három embert és pályára kerülő ellenfél nélkül regisztrálta az idei 13. holdot. Street két hét után hozhatott újra savet azóta lehetősége se volt rá, most viszont stabilan megőrizte az egy pontos előnyt a végjátékban és a 15. sikeres befejezését abszolválta 2011ben.




















3. meccs, vasárnap: Rockies-Giants 1-2

A series mindent eldöntő harmadik meccsét vasárnap délután rendezték az AT&T Parkban. Az összeállításunk megint kissé furcsán nézett ki, sok változás történt szombathoz képest, visszatért Helton, Iannetta, S. Smith a megszokott helyére, közben Wiggy a harmadik bázisra ment át, a kettesen pedig Nelson kezdett. Az aktuális dobónk Hammel volt, az ellenfélnél az újonc Vogelsong állt ki ellenünk. Az első denveri akció simán kudarcba fulladt, mind a három ütő kiesett, kettő strikeouttal végezte, de a Giants se járt jobban, mivel Hammel és két SOt osztott pályára engedés nélkül. Aztán a második inningben már Helton sétával és Wigginton singlelel kerültünk fel, de 2in-1out után Nelson és Iannetta is kiestek, majd Hammel biztosan feltartóztatta a soros három ütőt. A harmadikban megint sikertelenek voltunk, közben a SF is csupán egyetlen sétára volt képes, melyet követően zsinórban három out play érkezett. Ezt követően a CarGo, Tulo, Helton trió is simán el lett búcsúztatva, de Hammel is magabiztosan kiszórta az ellenfeleit, így négy játék után is pont nélkül álltunk. Következő nekifutásra Wiggy újra bemutatott egy single ütést, azonban Nelson ellen egy double playel védekeztek, ezután viszont Iannetta kivágott egy solo homerunt a left center fieldre, mellyel 1-0s vezetéshez jutottunk. Ezután Hammel az ötödik alján sem kegyelmezett, majd a hatodik játékrészben mindössze S. Smith jóvoltából tudtunk felmutatni egy singlet, a Giants pedig két kieső után két futót küldött pályára és a napi első ütésüket is elérték, aztán Sanchez RBI singleből az egyenlítést is postázták. A hetedik inning alatt mindkét csapatban kiesett a soros három-három ütő, aztán a mieink a nyolcadikban se voltak képesek bázisra férkőzni. Ezt követően dobót cseréltünk és Hammel helyére Lindstrom érkezett, aki rögtön egy sétát engedélyezett, a futót pedig tovább küldték egy bunttal a kettesre, Iannetta passed ballal a hármasra ért, ahonnan Torres egy RBI singleből juttatta haza, majd egy pickoff után újabb ütés született mire sikerült befejezni a játékot. 2-1es előnyben voltak a házigazdák, a kilencedik tetején az életben maradásért támadtunk, de S. Smith, CarGo, Tulo mindannyian kiestek a closer Wilson ellen, így esélyünk sem lehetett az egyenlítésre, 2-1re elvesztettük az utolsó meccset, ahogyan sajnos a párharcot is.
- Megint egy nagyon szoros meccsen kaptunk ki, egyik csapat sem sziporkázott támadásban, csak 4-4 ütésre voltak képesek a felek. Ezekből Wigginton a sor hatodik helyéről kettőt vállalt a három beállása alatt, de egyik singleből se voltak képes hazaérni. Az egyetlen pontunk a catcher Iannetta nevéhez fűződött, aki az ötödik inningben két kiesőnél vágott be egy solo HRt, amely már a nyolcadik volt tőle a szezonban és a 23. RBIt regisztrálta. Mellettük még S. Smith ért el egy ütést, három strikeout mellett tudott felmutatni egy singlet, amivel visszajött .300as átlagra, de egyébként csapnivaló napja volt. Gonzalez még nála is pocsékabban ütött, mivel mind a négy beállásában dobás utáni kiejtéssel búcsúztatták el és hozzájuk hasonlóan Tulowitzki is 0/4et termelt, de legalább egyetlen SOt sem kapott. A csapatból egyedül Helton jegyzett sétát, a másik két játékában a kiesés sorsára jutott, így ő viszont lecsúszott a .300as összetett hatékonyság alá, ugyanakkor egy bravúros megoldást láthattunk tőle védekezésben. Az első ember Young Jr is találat nélkül zárt, négyből négyszer kiesett, majd a hajrában Spilborghs vette át a CF helyét, aki egyetlen beállásban SOt kapott. Nelson először tűnt fel a második bázison, de szépen védekezett, viszont ütésben háromból háromszor kiesett és három bázison hagyásig jutott. A kezdő dobó Hammel meglepően jó meccset tudott le, mivel az első ütését csupán a hatodik játékban szenvedte el és összesen két találatot kapott hét inning alatt. Sajnos ez is kevés volt a győzelemhez, pedig csak egy pontot hoztak ellene, tőle soha nem látott módon kitett magáért. Az eddig mindig nagyon magabiztos Lindstrom ellen viszont elment a mérkőzés, mivel a nehézkes nyolcadik inningben elszenvedte a zakót jelentő futást, így a szezonban először regisztrált vereséget.

A NL West állása:

1. San Franciso Giants 33-26 (59 meccs, 0.5 GB)
2. Arizona Diamondbacks 33-27 (60 meccs, 0.5 GB)
3. Los Angeles Dodgers 28-32 (60 meccs, 5.5 GB)
4. Colorado Rockies 27-31 (58 meccs, 5.5 GB)
5. San Diego Padres 27-33 (60 meccs, 6.5 GB)

Újra visszaestünk a negyedik helyre a csoportban, mivel minden riválisunk eredményesebb hétvégét zárt nálunk. A SF a legyőzésünkkel az élre tört, mivel a D'backs egálra végzett a Nats ellen, közben a Dodgers háromból két meccset elvitt Cincyből, a Padres pedig 3-1re diadalmaskodott az Astros ellen, ezzel már ők is a nyakunkon vannak. A hét első felében a SF a Washingtont fogadja, a LAD Phillybe látogat, az Arizona pedig a Pirates ellen fog játszani.

Eközben a mieink a San Diego Padres ellen zárhatják le a három meccses kaliforniai túrát, de a leggyengébb rivális ellen se mehetünk biztosra, nagyon kéne viszont már néhány győzelem. Ellenük a következő időpontokban próbálkozhatunk: kedd 04:05, szerda 04:05, csütörtök 00:35. Jó lenne végre megállítani a visszaesést és nyerni egy párharcot! Még egy fontos esemény: hétfőtől szerdáig rendezik meg az idei MLB draftot, melynek eseményeiről természetesen majd utólag be fogunk számolni. GO ROCKIES!!!



A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr232959628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.06.06. 11:06:48

kár h lindstrom elbaszta a végét:(

Tomi_Tanguay 2011.06.06. 11:08:25

délutánra keresek matchupokat a sd ellen mert még nem találtam:D

Tomi_Tanguay 2011.06.06. 14:02:35

padres-rockies pitching matchupok:

Monday: Rockies' Clayton Mortensen (1-3, 3.69) at Padres' Clayton Richard (2-6, 4.52), 8:05 p.m., Root
Tuesday: Rockies' Ubaldo Jimenez (1-5, 4.98) at Padres' Tim Stauffer (1-4, 3.99), 8:05 p.m., Root
Wednesday: Rockies' Aaron Cook (season debut) at Padres' Dustin Moseley (2-6, 3.00), 4:35 p.m., Root

sztem szerda este már otthon leszek úgyhogy azt végre látni fogom:)

foppa21 2011.06.06. 16:20:06

@Tomi_Tanguay: nem lehet most túl jó időd a balatonon:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.06. 17:26:48

A drafton ma este 11-től rendezik az első kört és a kompenzációs kört (20. és 45. pickünk lesz).
Kedden 18 órától 2-30. kör.
Szerdán 18 órától 31-50. kör.

foppa21 2011.06.06. 18:01:26

@Filip89: 50 körös a draft? jiháá:-D

Coach Sacco 2011.06.06. 19:14:22

Nagyon gáz, hogy ebben a párharcban Nicasio és Hammel is átlag felett játszottak, és mégis vereség lett a vége mindkettejük meccsének a gyenge ütő játék miatt...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.06. 20:17:57

Bocs, magyar idő szerint 1-kor kezdődik a draft első köre, akkor szerintem megnézem már az elejétől. Vizsga előtt pont jól fog jönni, hogy akkor kelek. :D

foppa21 2011.06.06. 20:39:06

nehéz meccs lesz mortensennel, de nem szabadna botlani:-S

Coach Sacco 2011.06.06. 21:33:40

Megpróbálok reggel belenézni a meccsbe. Csak már tiszta hulla vagyok a sok élő meccstől... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.07. 03:04:33

Tyler Anderson (LHP) lett az 1/20-as Rockie top pick.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.07. 03:20:21

Blackmon nem játszik a Sky Sox meccsén, úgy néz ki, hogy a meccs után, vagy holnap felhozzuk és Fowler megy 15 napos DL-re.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.07. 04:02:06

The Rockies’ lineup Monday vs. the Padres in San Diego:

1. CF Gonzalez
2. 2B Nelson
3. 1B Helton
4. SS Tulowitzki
5. 3B Wigginton
6. LF Spilborghs
7. RF Smith
8. C Iannetta
9. P Mortensen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.07. 04:40:19

A kompenzációs körben Trevor Story-t, shortstop-ot választottuk.

foppa21 2011.06.07. 05:13:03

mortensen nem túl meggyőző, így sztem nagyon kevés ez az 1-0s vezetés

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.07. 05:21:42

CarGo egy személyes dupla játéka rendben volt, most tért vissza CF-nek, erre egy ilyen. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.07. 05:43:53

Hat inning után is őrizzük az 1-0-t...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.07. 06:11:05

Brothers és Belisle együtt hozták a hetedik alját, továbbra is 1-0-ra vezetünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.07. 06:54:44

Betancourt és M. Reynolds nagy nehezen, loaded-ról hozták a nyolcadikat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.07. 07:07:42

3-0! Smith RBI triple, Iannetta RBI single.

StormST 2011.06.07. 12:17:56

:) Hát ez most nagyon jól jött... :)

Most főhet Tracy feje, hogy Mortensen maradjon vagy Nicasio, mindegyik jó volt eddig, de mindkettő nem maradhat, hiszen Cook-ot is ki akarják próbálni, egy esélyt azért megér az öreg... :)

Tomi_Tanguay 2011.06.07. 18:40:36

hátja érdekes, sztem nicasio meggyőzőbb volt mint mortensen, ill. claytont jobban eltudnám képzelni longmanként. aztán könnyen lehet hogy cook fog kiszorulni:S
remélem legalább 2-1re betudjuk húzni ezt a párharcot, kurvára ránk férne!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.07. 20:15:19

A draft második napjának első három körében csak ütőt választottunk, két outfieldert és egy catchert. Ma a 31. körig megy a móka, holnap este 6-tól befejezés.

Coach Sacco 2011.06.07. 22:02:54

Jól jött ez a győzelem, megerősítettük a helyünket előttük, de a mait is nagyon meg kéne nyerni Ubaldoval.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.07. 22:26:31

Az ötödik körben a Yankees (!) a helyi Grandview HS elkapóját, Greg Bird-öt választotta, ő volt az első coloradói pick. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.08. 02:38:46

Végbement a Fowler DL, és a Blackmon call-up tranzakció, nagyon kíváncsi leszek a srácra.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.08. 03:36:54

A lineup a mai meccsre

1. Carlos Gonzalez, CF
2. Chris Nelson, 2B
3. Todd Helton, 1B
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Seth Smith, RF
6. Ty Wigginton, 3B
7. Charlie Blackmon, LF
8. Jose Morales, C
9. Ubaldo Jimenez, RHP

foppa21 2011.06.08. 04:47:03

úgy látom később is kelhettem volna mert nem történik semmi:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.08. 05:14:38

Ubaldo eddig tökéletes volt, erre az ötödik alján két kieső után három elszenvedett ütés és két pont, 0-2. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.08. 05:19:25

Mondjuk inkább ránk nézve rohadt ciki, hogy ilyen ágról szakadt Stauffer ellen nem tudunk pontot szerezni. Kurva mérges leszek, ha megint csak egy meccs volt a fellángolás, és képtelenek vagyunk többet nyerni egymás után, addig itt semmi nem lesz.

Coach Sacco 2011.06.08. 06:00:16

@Filip89: Márpedig úgy néz ki sajnos, hogy vereség lesz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.08. 06:01:14

A nyolcadikban Nelson kiesett két futóval, hozzuk Brothers-t.

Coach Sacco 2011.06.08. 06:29:50

Kikaptunk, sajnos nagyon halovány ütő teljesítményünk volt, Ubaldo egyetlen megingásával vesztettünk.

StormST 2011.06.08. 10:54:03

Igazából nem is Ubaldo megingása volt, hanem Nelson-é és Morales-é. Ha a kettőből csak az egyik ügyesebb, akkor vége az inning-nek. Nem nagyon értettem, hogy miért nem error-t írtak be. Gondolom a Padres pontozónak jobban tetszett, hogy Ubaldo ERA-ja megy felfelé... :(

Az ütőjátékunk meg megint nevetséges volt... :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.08. 11:19:46

Tracy will reveal his plans for Clayton Mortensen and Juan Nicasio today. One will stay in the rotation, and if the choice is Nicasio, Greg Reynolds could return to Triple-A. Mortensen made a compelling case to stay with six shutout innings in Monday's 3-0 victory. However, he has shown versatility as a reliever. . . . Chris Nelson's hot stretch has turned Jonathan Herrera and Eric Young Jr. back into bench players. Nelson will continue to get a run of at-bats, Tracy said.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.08. 12:28:13

Nem tudom a GITR-ben olvastátok-e, de írom ide is, hogy a Sky Sox 7 HR-t tűzött a tegnapi meccsén, Stewie is vágott egyet megint - lassan ideje lesz megpróbálni újra felhozni.
Ha már olyan jól megjósoltam előre EYJR, Nelson és Blackmon felrendelését, akkor elmondanám, hogy a következő titkos favoritom a Garner gyerek lesz. De azt is el tudom képzelni, hogy valamelyik rutinosabb ember kerüljön fel, Jacobs és Fields is túl jó AAA-ben, de szerintem csak sérülés esetén férnének be.

StormST 2011.06.08. 12:54:07

Stewie csak gyakoroljon még, nem kéne újra elsietni, annyira Wiggy nem szar mostanában...

Tomi_Tanguay 2011.06.08. 19:23:29

na itthon vagyok! ma este végre nézhetek meccset és külön várom cookot:D

Tomi_Tanguay 2011.06.08. 19:28:14

az első körös pick andersont francishez hasonlítgatják, meglátjuk majd h mi lesz belőle

Tomi_Tanguay 2011.06.08. 20:02:34

feltettem a padres series vázlatát, sztem reggelre a harmadikkal együtt meglesz.
filip, a draftról fogsz akkor írni?

StormST 2011.06.08. 20:11:30

Nem 18:35-kor lesz keleti idő szerint a meccs?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.08. 20:31:04

Ja de, akkor vagy az MST-t néztem keletinek, vagy megváltoztatták a szezon előtt kiírt programot. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.08. 20:32:50

Ez lesz a free game of the day az MLB.com-on, élőben lehet majd nézni tökéletes minőségben - ne szalasszátok el! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.08. 20:41:30

A drafról megvannak a vázlataim, írom folyamatosan a pickeket, ahogy húzzuk őket. :D
Holnap-holnaputánra lesz belőle cikk szerintem.

Coach Sacco 2011.06.08. 22:12:23

Kötelező lenne mára a győzelem!

StormST 2011.06.08. 22:27:36

Nah, megvolt a roster keverés:

Cook jött (alap)
Mortensen -> bullpen
Nicasio <-> rotation
Greg Reynolds -> AAA

StormST 2011.06.08. 22:29:17

Draft vége. Posztonkénti eloszlás:

17 RHP
7 LHP
11 OF
11 INF
5 C

Ebből az 51-ből 3 coloradoi...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.09. 02:41:01

Kiegyenlítettek a hatodik végén, így 3-3-ra állunk...

Coach Sacco 2011.06.09. 03:48:04

5-3ra győztünk! Nagy meccs lett a végére, Tulo fontos pillanatban eldöntötte. :)

StormST 2011.06.09. 08:50:57

Végre egy series win, már ideje volt nagyon! :P

Azért ezt a Padres HC-nak is megköszönhetjük, egy normális edző a WP után felengedte volna Tulo-t az elsőre, mert hiába nem volt eddig ütése Bell ellen, ő akkor is a liga egyik legveszélyesebb játékosa...

Todd beütötte az 540. és az 541. double-jét, így most már (ha jól számolom) feljött az örökranglista 26. helyére (az 540.-el érte be a 27. helyen lévőket). Szerintem a másodiknál, ha nem lett volna egál az állás, akkor továbbküldik a triple-ért és meg lehetett volna a cycle, de így is eszméletlen nagyot játszott az öreg... :)

Blackmon megszerezte karrierje első base hit-jét, gratula neki, reméljük még sok követi majd a Rockies mezében... :)

Közben változott a rotiation:
csütörtök - Nicasio
péntek - Csacsi
szombat - Hammel
vasárnap - Ubaldo

StormST 2011.06.09. 09:22:11

@StormST: Természetesen Blackmon esetében az első MLB base hit-re gondoltam... :)

Helton-nál meg lehet, hogy rosszul következtettem, lehet, hogy maradt a 27. helyen, csak most már egyedül, ezeket sose tudtam... :)


süti beállítások módosítása