Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Padres 2:1 W

2011.06.16. 08:16 - Tomi_Tanguay

A hét elején a Colorado Rockies csapata javítani tudott a helyzetén a San Diego Padres elleni hazai párharc megnyerésével, a két fontos sikerrel megerősítettük a jelenlegi harmadik helyünket az NL West csoportban az interleague series előtt és már csak két győzelemmel vagyunk a .500as határ alatt.



1. meccs, hétfő: Rockies-Padres 1-3
A nyitó meccset az utóbbi időben szokásosnak tekinthető összeállításunkban kezdtük meg, vagyis az infielden Helton-Nelson-Tulo-Wiggy, kívül Blackmon, CarGo, S. Smith kezdtek, az elkapó pedig Iannetta lehetett. A mieink kezdő dobója a veterán Cook volt, míg az ellenféltől Bass volt a porondon. A denveri dobó elég balhésan kezdte a meccset, mivel az első három ellenfelétől singlet kapva feltöltötte a bázisokat, loaded 0ounál Ludwick jegyzett egy sac fly RBIt, majd Rizzo ellen egy Helton-Tulo-Helton double playel hárítottunk. Az első hazai próbálkozásban Nelson double és Helton walk révén léptünk bázisra, de Tulo és S. Smith mindketten elbúcsúztak így oda lett a lehetőség. Másodszorra már csak egyetlen singlet engedtünk a vendégeknek, de a mieink is csupán Blackmon révén értek el egy single megmozdulást. A harmadikban egyik csapat se volt képes pályára kerülést kiharcolni, majd Cook a negyedikben is magabiztosan tartotta vissza az ellenfeleit, míg a részünkről két kieső után Wiggy harcolt ki egy sétát, elrabolta a kettes bázist, ahonnan Blackmon küldte haza egy RBI singlelel, majd ő is bemutatott egy sikeres stealt, Iannettat szándékosan sétáltatták és a dobó ellen egy forceouttal hárítani tudtak, de 1-1re egyenlítettünk. A Padres a soron következő próbálkozásában se tudott bázisra jutni, ezzel szemben az első két emberünket előre küldeni, egy errorból mindketten a pontszerző területekre kerültek, ám Tulo játéka közben a dobó labdája megelőzte CarGot a home platen, így kiesett, majd S. Smith még egy sétával teli pályát alakított ki, de Wiggy képtelen volt élni a helyzettel. A hatodik inningben Cook ellen egy sétát értek el, majd egy ground-rule doublet is beütöttek, mellyel a kettes-hármas bázist foglalták el, Ludwick groundout alatt pedig beért az egyik futó, engedtünk még egy walkot, így 2in-2out helyzet volt, amikor az esőzés miatt félbeszakadt a játék. Több mint 1 órát szüneteltek mire folytatódhatott a mérkőzés, és az első csere dobó Belisle egy SOval lezárta a Padres akciót, míg a mieinknél Iannetta sétált, de egyből utána Herrera ellen double playt mutattak be. A hetedik játékrészt Belisle hibátlanul tolta le, de sajnos a sorunk első triója nem tudta elkerülni a három outot. Ezt követően Belisle elszenvedett egy leadoff doublet, egy sac bunttal a hármasra ért a futó, Headleyt direkt sétáltattuk, ami jó döntés volt, mert Ludwick ellen egy Tulo-Nelson-Helton dupla játékot hajtottunk végre ezzel megmentettük az inninget, de támadásban megint semmit nem tudtunk felmutatni. A kilencedik tetején Betancourt kiosztott két strikeoutot, aztán viszont belenézett egy triplába, A. Gonzalez single ütése pedig futást eredményezett, így 1-3ról jöhettünk utoljára, azonban Blackmon, Iannetta is kihullott, Giambi még sétált, de CarGo ellen strikeouttal vége lett, nem történt változás, elvesztettük az első meccset.
- Elég halványak voltunk a múlt hétvégi hangzatos meccseink után és hétfőn csak öt ütést értünk el, amiből ráadásul négy single volt. Blackmon két ütést is bevállalt négy próbálkozásból, az egyik single után futást postázott, amivel a második RBIt regisztrálta, közben pedig már harmadszor jegyzett SBt. A 2B Nelson ugyanilyen hatékonysággal zárt a sor második helyen, ezzel megerősítette az átlagát .325ösre, de sem a double, sem a single találata után nem ért haza, közben volt egy remek mentése védekezésben. Az ötödik ütésünk Gonzalez nevéhez fűződött, aki öt kísérlet alatt egyetlen találatot vállalt és a meccs utolsó kiejtését is elszenvedte egy strikeouttal emberrel a pályán. Tulowitzki négyből négyszer kiesett négy futót fent hagyva, viszont egyik alkalommal forceoutot kapott, ami után elkönyvelt egy újabb rablást, már az ötödiket az évben. Wigginton egyetlen sétát hajtott végre, ami után bázisrablást és a csapat egy darab futását is elérte, de a hatodik inningben lehoztuk és a hajrában Herrera játszott 3Bt, aki támadásban eredménytelen volt és DPt kapott. Helton és S. Smith hasonló teljesítményre voltak képesek, mindketten három outot és egy walkot termeltek két-két LOB mellett. Iannetta szintén ütés nélkül zárt, de a két out play mellé két sétát tudott hozzátenni. A cserék közül Spilborghs a nyolcadik játékban groundoutba ment bele, Giambi a kilencedikben 2outnál sétált, futóként Young Jr helyettesítette, de a kettes bázisnál tovább nem jutott el. A rutinos Cook bizonytalanul kezdte a meccset, de az első inning alatti megingása után javítani tudott és az esőszünetig csak két futást kapott. 5.2 inninget töltött el a dombon, ezalatt egész stabil volt, mindkét pontját csak kieséses játékkal szenvedte el, összesen öt ütést hoztak ellene, viszont a gyenge támadó szereplés miatt övé lett a vereség. Belisle a szünet utáni folytatásban 2.1 játékrészt hozott le kapott ütés nélkül, a tökéletes mérlegét mindössze egy séta rontotta és még két SOt is jegyzett. A kilencedik játékot Betancourt abszolválta, sajnos közben két ütésből született ellene is egy pont hiába kezdett két dobás utáni kiejtéssel, így már 3.38ra emelkedett az éves ERA mutatója.





















2. meccs, kedd: Rockies-Padres 6-3

A második meccsen mindenképpen javítani szerettünk volna, a kezdőcsapatban egyedül a jobb szélen váltottunk a balos SP LeBlanc miatt, így S. Smith helyett Spilbo kezdett, közben a mieink dobója Nicasio volt. Sajnos pocsékul kezdődött számunkra a mérkőzés, mert az első ütő Denorfia rögtön bevágott egy solo HRt, majd Bartlett ellen HBP történt, aki elrabolt két bázist és a hármason tartott, de közben kiosztottunk három strikeoutot, így sikerült hárítani. Ezzel szemben a coloradói sor felső hármasa sima kieséssel végezte az első akcióban, másodszorra viszont már a Padres se járt bázison, majd részünkről Blackmon vállalt be egy 2out doublet, de képtelenek voltunk tovább küldeni őt. A harmadik inningben két kieső után két singlet szenvedtünk el, de a szélső bázison tartó futókat Nicasio egy strikeouttal fékezte meg a tovább haladástól, viszont a támadásunk újra eredménytelen volt. Ezt követően a SD elhelyezett egy doublet, majd két kiesőt követően A. Gonzalez RBI doubleból újabb pontot vittek be, mire a dobó ellen befejeztük már 2-0ra vezettek. A következő próbálkozásunkban végre áttörtük a gátakat és először Nelson sétált és elrabolta a kettes bázist, amikor Helton szépített egy RBI singleből, Tulo ground-rule doubleból mindketten pontszerző területre értek, majd Wigginton RBI single szállította az egyenlítést még mindig kieső nélkül, utána Blackmon is pontot szerzett egy singlelel, amellyel megfordítottuk az állást 3-2re, de ezután a sor utolsó hármasa egymás után kiesett. Az ötödikben a vendégek csak két kiesés után értek el egy singlet, míg az oldalunkon CarGo single után Nelson DP áldozata lett, Helton single után pedig Tulo kapta meg a harmadik outot. A hatodik inning alatt a SD első embere kiharcolt egy véleményes sétát, de a következő három ellenfelünket magabiztosan búcsúztattuk el, közben Wiggy bepakolt egy doublet, de a következő beállás alatt a hármas bázisnál megelőzték, Blackmon maradt még az egyesen, Spilbo sétált, majd Iannetta tűzött ki a left fielden egy 3run homerunt, amivel már 6-2re nőtt a különbség. Még ugyanebben az akcióban két embert tettünk pályára, de a Helton elleni groundouttal véget ért a menet, majd Lindstrom ellen megtöltötték a bázisokat két kiesőig, végül az utolsó outot Brothers gyalulta be egy strikeouttal Rizzo ellen. A hetedik alján a Rox is teli pályát ért el, Tulo egy single után egy sikeres és egy sikertelen rablást hajtott végre, de felkerült még három ember ütés nékül, azonban a loaded 2out lehetőséget a dobó Brothers ellen elhárították. A rövid bullpen miatt maradt továbbra is ő a dombon és kapott egy doublet, de a futó a harmadik kanyarnál tovább nem ért, közben viszont nem tudtuk elkerülni a három kiejtést. A záró menetben Street két kieső után elszenvedett egy singlet, Ludwick RBI singleből pedig szépíteni is tudtak, de szerencsére egy strikeouttal lezártuk a meccset és 6-3ra győztünk.
- Lényegesen aktívabbak voltunk, mint a hétfői meccsen és a korai hátrányba kerülésünk ellenére fordítottunk és biztosan diadalmaskodtunk. A sor közepén egymást követő négy emberünk is két-két ütésre volt képes, közülük Helton öt beállása alatt jegyzett két singlet, amelyekből a szezonbeli 30. pontszerzését tudta le a felzárkózást megkezdő hadművelet első futásaként. Tulowitzki 2/4es hatékonysággal dolgozott, pontot ugyan nem szerzett, de már a 15. doublet süllyesztette el az évben, hatodik alkalommal ért el bázisrablást, viszont harmadszor kapcsolták le portyázás közben. Blackmon ugyanilyen átlagot ért el a meccsen, az első nagy ligás extra base hitet érte el egy doublelal és még egy pontszerzést és egy újabb SBt is jegyzett, ám két kiesése alatt három társát hagyta fent. Wigginton 2/3ra volt képes, neki is jutott egy RBI a single és a double ütése közben, szám szerint a 21.et szerezte az évben és egyszer még sétált is. A sor legvégén Iannetta napi egyetlen találata egy fontos 3run HR volt a hatodik inningben, amivel stabilizáltuk a vezetésünket és ez az egyetlen villanás gyakorlatilag eldöntötte a meccset. A sor felső szakaszában Gonzalez és Nelson mindketten 1/4et és fejenként egy sétát hoztak, a 2B bemutatta szezonbeli második rablását. Spilborghs volt az egyetlen kezdő aki nem jutott ütéshez a keddi találkozón, mindössze egy walkot és egy hit-by-pitchet tudott kiharcolni. Az egyetlen klasszikus csere ütő Young Jr popouttal esett ki a hatodik menetben üres pályánál. Nicasio a negyedik MLB startja alatt talán most volt a legmagabiztosabb, az első hat inninget játszhatta le, amely alatt bár kapott két futást, mindössze hat ütésen tartotta az ellenfelet, illetve 9 strikeoutot szórt egyetlen séta ellenében. A fiatal dobó néha beleállt egy-egy kósza ütésbe, de végig masszívan tartotta magát és megérdemelte karrierje második győzelmét. Lindstrom újra bizonytalankodott, két ütést és egy sétát szenvedett el két out közben, de a teli pálya ellenére nem kapott futást a hetedik inningben. Kellett ehhez Brothers mentése, aki a hetedik-nyolcadik játszma során összesen négy kiesőt hozott le, mindössze egyetlen singlet kapott és két SOt osztott. Street négy pont előnyből hármat tartott meg a végén, ugyanis két bekapott ütés után engedélyezett egy szépítő futást az ellenfélnek, de ebből nem lett probléma.


3. meccs, szerda: Rockies-Padres 6-3
A szerda délutánin series finale meccsen a párharc győzelem volt a tét, és a kezdőnkben megint történt néhány változás az előzőhöz képest: a jobb szélre visszatért S. Smith, a kettes bázison Herrera kezdett, a catcher posztot pedig Morales vette birtokba, míg a dobónk Chacin volt, a Padresnál Latos következett. Az első menetben Chacin két embert is pályára engedett, de kapott pont nélkül abszolválta a játékot, közben a sorunk első három embere simán kiesett. A következő próbálkozásban nem engedtünk futót a bázisokhoz, míg a mieink részéről Tulo helyezett el egy doublet, de a Wiggy elleni forceout közben kiesett a hármas bázisnál, így képtelenek voltunk helyzetbe kerülni. A harmadik menetben a vendégek megint nem tudtak pályára kerülést kiharcolni, ezzel szemben Morales tört előre egy single árán, Chacin sac bunttal jutott el a második kanyarhoz, de a következő két ember képtelen volt tovább küldeni őt. Ezt követően Chacin sétáltatta az első ellenfélt, aki egészen a hármasig elért, amikor sikerült összehozni a harmadik kiesőt, majd Heltont kiszórták, Tulo sétált, de közvetlenül utána S. Smith kapott egy lineout double playt, mivel éppen az egyes bázis közelében kapták el a labdáját így a futót is kiejtették és maradt továbbra is a 0-0. Az ötödik inningben sajnálatunkra megtört a jég, ugyanis a catcher R. Johnson bepakolt egy solo HRt, ezzel megszerezte a vezetést az ellenfél, de a többiek kiestek. Aztán viszont a következő támadásunkban Blackmon és Chacin értek el egy-egy singlet, majd CarGo egyenlített ki egy RBI single jóvoltából, de 2in-2outnál Herrera beállása alatt CarGo rablás lekapcsolásával véget ért az akció. A hatodikban a vendégek egy singlet hoztak, de sikerült megfékeznünk a stealt, utána még két játékos pályára került mire hárítottunk. Eztán újabb komoly hazai támadás következett, Herrera és Helton ütései után a szélső bázisokat foglaltuk el, amikor S. Smith jobb szélre lőtt RBI singleből jutottunk vezetéshez, őt követően pedig Wiggy is bevágott egy RBI singlet, Blackmon sem adta alább egy single utáni pontszerzésnél, majd Morales singlelel teli pályát alakítottunk ki, a pinch hitter Spilbo pedig két futót is beküldött egy 2run RBI singleből, CarGo és Herrera ellen tudták befejezni a játékot, öt futást értünk el ebben a menetben és már 6-1re vezettünk. A következő dobó részt Lindstrom kapta, de a reliever ismét sebezhető volt, két embert felengedett, Denorfia pedig egy RBI singleből szépítette ellene két kiesőig, majd az utolsó outot M. Reynolds mentette meg, ezzel szemben nálunk kiesett a Helton, Tulo, S. Smith hármas minden tagja. A nyolcadik mentet M. Reynolds hibátlanul teljesítette, ám támadásban mindössze Blackmon járt bázison egy single és egy SB jóvoltából. Maradt a négy pontos különbség és az utolsó inningre Betancourt érkezett, aki két kieső után beszedett egy doublet, majd Denorfia vágott be egy újabb RBI singlet, de ennél több már nem történt, 6-3al befejeztük a meccset.
- A szerényebb kezdés után az ötödik-hatodik játékban fordítani tudtunk és utóbbi menetben eldöntöttük a mérkőzést öt futással, közben az ütésekben 13-7 arányban voltunk jobbak. A legtöbb találat meglepetésre Blackmon nevéhez fűződött, aki 3/4es hatékonyságot regisztrált három single után, az egyikből futást kényszerített ki és az ötödik sikeres rablását is letudta, kifejezetten hatékony offenzív produkciót mutatott be. A másik multi hit játékosunk Morales volt, de még így is vegyes meccset zárt, hiába ért el két ütést négy lehetőségből, két mezőnyhibát is vétett egy throwing error és egy catcher interference révén és még egy passed ball is volt, ezzel már öt errornál jár az évben. Tulowitzki az idei 16. doublet jegyezte fel, viszont mindkét kieséses játékában strikeouttal végezte és még egy sétája volt, két embert hagyott bázison, valamivel határozottabb is lehetett volna. S. Smith és Wigginton mindketten a hatodik inninges rohamban hozták az egy-egy pontjukat és mindketten 1/4es mutatót termeltek és haza is értek az akció végeztével. Helton 1/4es átlagot hozott, közvetlenül pontot nem ért el, de hazaérése volt, továbbra is tartja a .315ös évi átlagteljesítményét. Gonzalez három kiesés mellett írt fel magának egy singlet, amiből a szezonban 38. alkalommal küldött be futót, viszont a többi out play alatt összesen három futót hagyott fent, volt egy újabb sikertelen rablása, ugyanakkor bemutatott egy pazar elkapást a center fielden. Herrera szintúgy 1/4el és egy futással zárt, de neki is becsúszott három left on bases, amire nem igazán lehetett büszke. A pinch hitterek közül Spilborghs a hatodik menetben bases loadednál két embert küldött be egy singleből, mellyel elérte a 15 RBIt az évben, míg Giambi flyout áldozata lett a nyolcadik felvonásban. Chacin nagyszerű meccset zárt és az első hat inninget mindössze három ütéssel abszolválta, az egyetlen futását egy solo HRból szenvedte el az ötödik játékban. Megint kiszórt hét SOt két séta mellé, elnyűhetetlen formában van, már a nyolcadik győzelmét söpörte be és tartja a 2.81es ERAt. Lindstrom folytatta az utóbbi időben látott bizonytalankodását, a hetedik inningben két embert tudott kiejteni, miközben két ütés és egy séta után újra elszenvedett egy futást, ezzel az átlaga már 3.00 közelében jár. M. Reynolds négyből négy ellenfelet búcsúztatott el magabiztosan, immár kilencedszer jegyzett holdot az évben. Betancourt az utolsó játékban két out után bizonytalankodott és két találatból beszedett egy runt, de még olcsón megúszta.

A NL West állása:

1. San Franciso Giants 39-29 (68 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 37-32 (69 meccs, 2.5 GB)
3. Colorado Rockies 33-35 (68 meccs, 6.0 GB)
4. Los Angeles Dodgers 31-39 (70 meccs, 9.0 GB)
5. San Diego Padres 30-40 (70 meccs, 10.0 GB)

A mieink győzelme mellett a Dodgers Reds ellen elszenvedett sweepje is kellett ahhoz, hogy megerősítsük a harmadik helyünket. EKözben a D'backs és a Giants egymás ellen játszik a napokban és az első két meccset a bajnok nyerte, csütörtökön még vár egy találkozó a felekre. A hétvégén több csapat számára interleague series következik valamely ALes ellenfél ellen, például az Arizona a White Soxot fogadja, a SD a Twinshez, a SF az A'shez látogat, viszont a LAD marad NLben és az Astros ellen próbálhat javítani.

A Rockies idén először fog játszani AL csapat ellen és a Detroit Tigerst fogadhatjuk a Coors Fielden három meccsre, akik ellen biztosan nagyon nehéz dolgunk lesz, mert eddig lényegesen jobban állnak nálunk. A következő időpontokban lesznek a mérkőzések: szombat 02:40, vasárnap 02:10, vasárnap, 21:10. Jó lenne kiharcolni valahogy egy újabb győztes seriest, de ehhez nagyon fog kelleni a buzdítás, szurkoljunk együtt a denveri legényekért, hiszen egy detroiti riválissal fogunk megütközni! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr12986639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.06.16. 08:20:59

tényleg nézzétek a tigers elleni seriest, mert izgalmas lesz és még giambi is kezdő lehet minden meccsen DHként:D

StormST 2011.06.16. 08:43:23

@Tomi_Tanguay: A Tigers ellen is lesz DH? Nem csak utána az Indians meg a Yankees ellen idegenben?

StormST 2011.06.16. 08:51:07

Kellett ez a győzelem nagyon, mégse szophatunk ezektől a senkiktől hazai pályán... :)

Morales most nem volt rossz, de én egyre inkább úgy gondolom, hogy inkább valamelyik prospect-et kéne felhozni, főleg ha ilyen sokat játszatjuk a backup C-t, így szerezhetne elég tapasztalatot...

Blackmon nagyon jó, Fowler-el már közölte is Tracy, hogy addig AAA-ben marad, amíg balról nem javít az ütésein, most nem jön fel automatikusan a gyógyulás után. Hamar fel kell nyomni Blackmon-t a leadoff-ba, neki az tökéletes hely lesz, CarGo meg nagy pazarlás oda...

Csacsit egyre erősebben emlegetik esélyesként az All-Star részvételre, remélem tényleg oda jut, nagyon jó formában van, egy hibája volt csak ezen a meccsen, de az se zavarta meg és most szerencsére a többiek is mögé álltak... :)

Jeter nem játszik ellenünk, pedig nem lett volna semmi, három meccsen a jelenlegi két legnagyobb sztár SS-t is a pályán látni (egyszerre), Tulo is azt mondta, hogy sajnálja, hogy ez most elmarad...

Tomi_Tanguay 2011.06.16. 10:14:53

hopsz tényleg, annyira elszoktam egy év alatt az interliga meccsektől:D

Tomi_Tanguay 2011.06.16. 20:30:21

rockies-tigers pitching matchupok:

Friday: Tigers' Rick Porcello (6-4, 3.61 ERA) at Rockies' Jason Hammel (3-6, 3.65), 6:40 p.m., Root
Saturday: Tigers' Phil Coke (1-6, 4.11) at Rockies' Ubaldo Jimenez (1-7, 4.63), 6:10 p.m., Root
Sunday: Tigers' Justin Verlander (8-3, 2.66) at Rockies' Aaron Cook (0-1, 3.97), 1:10 p.m., Root

Coach Sacco 2011.06.16. 21:07:30

Jó lett az összefoglaló, külön tetszenek a videók! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.17. 02:58:35

Kíváncsi vagyok mi lesz az ARZ-SF series utolsó meccsén, talán nekünk jobb lenne, ha a Giants győzne, és közelebb kerülnénk a D'backs-hez. Bocs, ha szabadnapon ilyeneket nézek. :D

foppa21 2011.06.17. 08:07:14

@Filip89: az arizona nyert 10 inningben

Tomi_Tanguay 2011.06.17. 11:05:46

The Rockies are 48-30 over the last five years in interleague play, including 28-8 at home.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.17. 20:38:45

Ma visszatér Mauer, aktiváltam fantasy-ben, úgyhogy hirtelen négy catcher-em lett, Iannetta-tól kellett megválnom. Múlt héten behúztam Yadi Molina-t, mert Martin sérült volt, és olyan jó számai vannak, hogy most a négyből ő volt a legjobb, mégse dobhattam ki, meg nyilván Mauert se.

Tomi_Tanguay 2011.06.17. 20:43:45

és a köcsög martin miért nem?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.17. 20:50:19

Mert ő meg többet játszik, mint Iannetta.

Tomi_Tanguay 2011.06.17. 21:02:36

martin viszont egy köcsög

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.18. 01:41:28

Morales-nek eltört a hüvelykujja a múltkori esetnél, 60 napos DL, felhívtuk Pagnozzi-t.
Szerintem nem jártunk rosszul, remélem Pagnozzi jobb lesz védekezésben, az se baj, ha támadásban semmit nem tud hozzátenni azon a pár meccsén az 8th spot-ból. Azt meg én is mondtam korábban, hogy ha backup catchert váltunk, akkor egyelőre őt kell hoznunk, nem Pacheco-t.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.18. 01:46:29

A mai kezdőcsapat:

1. Carlos Gonzalez, CF
2. Chris Nelson, 2B
3. Todd Helton, 3B
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Seth Smith, RF
6. Ty Wigginton, 3B
7. Charlie Blackmon, LF
8. Chris Iannetta, C
9. Jason Hammel, P

Tomi_Tanguay 2011.06.18. 02:36:33

na mindjárt kezdünk, szurkoljatok:)

Tomi_Tanguay 2011.06.18. 02:38:26

a cubs megverte a yankeest, micsoda nap lesz:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.18. 03:16:41

Charlie Blackmon's comin through again. :)
Loaded 1 out a második alján...

foppa21 2011.06.18. 03:20:29

morales törött ujjal elkapóskodta végig a múltkori meccset?hát le a kalappal...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.18. 03:21:16

Hammel az adott RBI walk után most kikényszerített egyet a másik oldalon. :)

Tomi_Tanguay 2011.06.18. 03:27:11

az elsőben hammel kapott egy singlet, walkot, kettes-hármasra értek, martinez intent walk, loaded 1outnál ordonez popout, 2outnál viszont avila RBI walk, peralta ellen vége lett.
nálunk semmi

a másodikban nem voltak pályán
s.smith single, wiggy walk, blackmon single, iannetta RBI single, hammel RBI walk, cargo sac fly RBI, nelson 3run HR!
6-1 yeah baby:)

foppa21 2011.06.18. 03:50:04

9-1 bazzeg nem szarozunk velük:-D

Tomi_Tanguay 2011.06.18. 04:04:14

a harmadikban egy singlet hoztak
nálunk s.smith triple, wiggy reached error és közben run, blackmon single, 2outnál cargo 2run RBI double

a negyedikben is háromból három out
tőlünk helton single, tulo RBI double, blackmon RBI single
11-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.18. 04:34:20

Peralta GS, a fene bánja, így jöttek fel 12-5-re.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.18. 04:37:05

Blackmon 4/4, már a második RBI single, elképesztőőőő! :)

Tomi_Tanguay 2011.06.18. 04:37:14

az ötödikben is kiesett a három detroiti
cargo solo HR más semmi

a hatodikban kaptunk két singlet és egy walkot, loaded 1outnál peralta grand slam
nálunk wiggy 2out double, blackmon RBI single
13-5

Tomi_Tanguay 2011.06.18. 04:56:07

a hetedikben hammel ellen single és double 1outig, belisle ellen martinez RBI groundout, SOval lezárta.
nálunk háromból három out
13-6

Tomi_Tanguay 2011.06.18. 05:12:36

a nyolcadikban belisle ellen két single volt
nálunk megint semmi
13-6

Tomi_Tanguay 2011.06.18. 05:22:49

a kilencedikben mortensen kapott két singlet, mortensen-tulo-helton DPvel vége
13-6os győzelem:)

Coach Sacco 2011.06.18. 09:55:35

Nagyon nagy győzelem volt! Cargo és Blackmon állatkodtak, Nelson HR is szép volt. Így tovább srácok! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.18. 10:23:55

Egyébként nem tudom miért mondták a közvetítésben, hogy Nelson második hazafutása volt, bárhol néztem statisztikákat, mindenhol ez az első.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.18. 17:37:24

Az újabb coloradói szuperszombat programja:
- 01:00 Hamilton Nationals - Denver Outlaws (MLL)
- 02:10 Colorado Rockies - Detroit Tigers (MLB)
- 03:00 Colorado Rapids - Los Angeles Galaxy (MLS)
- 03:05 Colorado Springs Sky Sox - Tucson Padres (Triple-A)

Nagyszabású előzetes:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=662351

Tomi_Tanguay 2011.06.18. 19:02:41

Nelson's shot was the Rockies' 12th three-run homer, by 10 different players. Nelson, Blackmon and Eric Young Jr., the three call-ups who started the season at Colorado Springs, had gone a combined 122 at-bats without a home run until Nelson connected.

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 02:02:10

#Rockies vs. #Tigers, 6/18: Gonzalez8, Nelson4, Helton3, Tulowitzki6, Wigginton5, Spilborghs9, Blackmon7, Iannetta2, Jimenez1.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.19. 02:40:43

Ubaldo nyomott egy 2-run single-t bases loaded-nál. :)

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 02:44:15

az elsőben három-három out mindkét oldalon.

a másodikban hoztak egy singlet, utána zsinórban három out
nálunk wiggy single, spilbo forceout, blackmon walk, iannetta walk, loaded 2outnál ubaldo 2run RBI single, cargo RBI single, nelson ellen vége.
3-0

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 03:31:15

a harmadikban 2out után engedtünk két singlet
helton walk, utána három kieső

a negyedikben ubaldo ellen walk, single, helton-tulo-iannetta DP out at home a végén, peralta RBI double, intent walk, a dobó ellen SOval vége.
2out után ubaldo walk, cargo walk, nelson kiesett.
3-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.19. 03:44:18

Wigginton RBI double-ból már 4-1 az ötödik alján, őrizzük a különbséget, Ubaldo is jó eddig.

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 03:50:24

az ötödikben egyetlen 2out doublet hoztak
tulo single, wiggy double, spilbo walk, iannetta walk, loaded 2outnál ubaldo strikeout
4-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.19. 04:00:28

Ubaldo megsérült, két emberrel a pályán Lindstrom-ot hozzuk be, nem lepődnék meg, ha fordítanának gyorsan.

foppa21 2011.06.19. 04:02:10

faszba..mi történt ubaldoval? így lehet ma se lesz meg a győzelme:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.19. 04:05:43

Tessék, az újabb Lindstrom betli, annyira várható volt, nem tudom Tracy hogy lehet ennyire begyepesedett fasz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.19. 04:10:10

Két strikeout-tal befejeztük, maradt egy pont az előnyből, az se Lindstrom érdeme, hanem Spilly-é a throwout miatt. :P

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 04:21:35

a hatodikban ubaldo ellen két single és megsérült, lindstrom ellen single, loaded 0outnál raburn 2run RBI double, a harmadik runnert spilbo kidobta a platen, két SO.
tőlünk nelson solo HR, helton walk és CS.
5-3

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 04:41:58

a hetedikben m.reynolds ellen single, helton-tulo DP, még egy walk
nálunk nem történt semmi
5-3

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 05:05:48

a nyolcadikban beton háromból három out
ph eyjr walk és SB
5-3

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 05:20:13

a kilencedikben street 2out után egy walkot engedett, boesch RBI single, de cabrera ellen befejezte.
5-4 WIN!!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.19. 05:45:18

Right calf strain on Ubaldo
Base running közben húzódott meg, tipikus. Viszont valószínűleg akkor nem lesz komolyabb.

milo_hedgie#23 2011.06.19. 16:20:42

@Filip89: remélem nem súlyos,mert nagy szopás lenne most elveszteni,amikor kezd magához térni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.19. 17:55:12

@milo_hedgie#23: Megerősítette még az este, hogy jól van, és nem fog meccset kihagyni. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.19. 19:02:21

A vasárnap esti coloradói baseball-dupla:
- 21:05 Colorado Springs Sky Sox - Tucson Padres (Triple-A)
- 21:10 Colorado Rockies - Tucson Padres (MLB)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=663138

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 20:36:08

a lineup a series finalera:
cf gonzalez, 2b nelson, 1b helton, ss tulowitzki, rf smith, 3b wigginton, lf blackmon, c pagnozzi, p cook

StormST 2011.06.19. 20:45:12

Nah, most meglátjuk, hogy mit tud Pagnozzi... :)

Hallgattam mind a két meccset élőben, csak írni nem volt erőm, a mostanit is igyekszem majd követni, remélem az ütőink most is hangosan fognak szólni majd... :)

StormST 2011.06.19. 21:40:13

Hát, eddig Cook nem valami acélos, remélem most már ki tud jönni 0-1-el az inning-ből...

StormST 2011.06.19. 21:40:48

@StormST: és kijött, szerencsére, így még nincs nagy baj...

Coach Sacco 2011.06.19. 21:46:19

Most már az ütőink is felébredhetnének...

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 21:52:47

az elsőben két groundout után kaptunk egy singlet
nálunk kiesett az első három ember

a másodikban rögtön két single, raburn RBI single, még egy walk, loaded 2out után lett vége.
tulo single és pickoff error, fent hagytuk őt a hármason
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.19. 21:59:19

Cook elég bizonytalan, nem lesz jó vége. :S

StormST 2011.06.19. 22:15:23

Jó szarok vagyunk támadásban és Cook se nagyon brillírozik. Ideje lenne felébredni, vagy megyünk vissza .500 alá... :(

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 22:29:54

a harmadikban cook ellen HBP, double, avila sac fly RBI, dirks RBI single
tőlünk megint semmi nem esett

a negyedikben kaptunk egy singlet, kelly RBI triple, több nem
aztán újabb három out
0-4

foppa21 2011.06.19. 22:43:18

csak sikerült már szépíteni wiggintonnak:-)

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 22:54:50

az ötödikben kiesett háromból három emberük
wiggy solo HR, blackmon single és CS

a hatodikban cook ellen walk, wiggy-nelson-helton DP
megint három kieső
1-4

Coach Sacco 2011.06.19. 23:04:46

Esélyünk sincsen ma, sajnos támadásban irtózatosan gyengék vagyunk

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 23:24:17

a hetedikben brothers ellen single, boesch single és közben s.smith fielding errorból run, walk, pagnozzi passed ballból run, avila RBI single, tulo-helton DPvel lett vége.
csak egy tulo single
1-7

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 23:38:26

a nyolcadikban mortensen nem engedett fel senkit
csak egy pagnozzi hbp
1-7

Tomi_Tanguay 2011.06.19. 23:53:08

a kilencedikben mortensen ellen boesch solo HR, cabrera solo HR
nálunk még kiestek hárman
itt a vége, 1-9:(


süti beállítások módosítása