Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Indians - Rockies 1:2 W

2011.06.23. 10:01 - Tomi_Tanguay

Újabb interleague series győzelemmel folytatta a felzárkózást a Colorado Rockies csapata, miután a hét első napjaiban háromból két alkalommal múltuk felül a Cleveland Indianst idegenben, ezzel újra elértük a .500as határt.




















1. meccs, hétfő: Indians-Rockies 7-8

A Cleveland elleni párharcot a hétfői napon kezdtük, amikor az összeállításban nem sok újdonság történt, az infielden Helton-Nelson-Tulo-Wiggy sor kezdett, kívül CarGo, S. Smith, Blackmon, az elkapó Iannetta volt, a designated hitter Giambi pedig a sor ötödik helyére került. Eközben a mieink dobója Nicasio volt, az ellenfélnél Carmona jött a sorban. Az első menetben CarGo és Helton egy-egy single után a szélső bázisokat vehette birtokba, ekkor pedig Tulo egy RBI single jóvoltából ragadta magunkhoz a vezetést, de a következő két ütő már kiesett, míg az Indians két embert küldött pályára, ami után a DH Hafner pakolt be egy 3run HRt, így mire Nicasio kiosztotta az utolsó két SOt, addigra már 3-1re vezettek a házigazdák. A második inningben nem jártunk bázison, a hazai csapat részéről egyetlen walk történt, mely után egy Nelson-Tulo-Helton dupla játékkal védekeztünk. A következő próbálkozásunkban CarGo single után Nelsonnal együtt lett double play áldozata, de magabiztosan visszatartottuk a három clevelandi ütőt. Ezután negyedszerre megint nem tudtunk pályára kerülni, ezzel szemben két kieső után Santana beküldött egy solo HRt, így már 4-1 volt az állás. Az ötödikben két kieső után hirtelen nagy akciót kezdtünk, Iannetta walkot, CarGo és Nelson singlet jegyeztek, 3in-2out lehetőséget harcoltunk ki, Helton pedig egy RBI walk által szépített, majd Tulo 2run RBI double találata már az egyenlítést jelentette, aztán Giambi 3run homerunnal újra megszereztük a vezetést. Még S. Smith is elhelyezett egy singlet, végül a frissen érkező csere dobó Wiggy ellen tudta össze hozni a harmadik kiejtést. Nicasio ellen a következő dobó játékban az Indians teli pályát ért el két kiesővel, a reliever Brothers ellen pedig Choo talált be egy RBI singlelel, de egy újabb single után Cabrera ellen befejeztük a támadást, és egy pontot még tartottunk a vezetésből. A következő menetben képtelenek voltunk elkerülni a háromból három kiesést, de részünkről Lindstrom is magabiztos volt, egy single után sikeres Nelson-Tulo-Helton DPvel védekeztünk. A hetedik inning alatt ismét bases loadedot értünk el két ütés és egy séta után, de Wiggy kárára strikeoutot mutattak be, ám M. Reynolds hibátlanul abszolválta a dobó játékrészt. A következő felvonásban Blackmon és Iannetta férkőztek fel a bázisokhoz, előbbi pedig egy pickoff error alatt jutott haza a hármasról, két pontosra növeltük az előnyt. A nyolcadik alján M. Reynolds kapott egy singlet egy out mellett, majd Betancourt ellen Phelps talált be egy RBI singleből, de közben a kettes bázisra tartva kiesett, így 8-7nél véget ért a játék. Az utolsó támadásunkban könnyen kiszórták a három ütőnket, viszont Street sem tett másképpen és nagyon magabiztosan hozta a savet, ezzel nyertünk egy ponttal.
- Egy jó inning elég volt a győzelemhez, az ötödikben 2out után hat pontot vittünk be, amivel fordítottunk és az előnyt végig megtartottuk. Tulowitzki 2/5ös hatékonyságot ért el a mérkőzésen, mindkét ütéséből pontokat szerzett, egy 2run doublet és egy 1run singlet jegyzett, így már 49 RBInál tart az idényben. Giambi négy beállás alatt egy walk mellett egyetlen ütést könyvelhetett el, ami viszont a pontgazdag inningünkben egy 3run HR volt, mely már a hetedik rakéta volt tőle az évben a 18. pontszerzésével együtt. Gonzalez a sor élén öt lehetőség alatt három singlet jegyzett, kettő után haza is tudott érni, a két kieséséből egyet SOval szedett össze és két csapattársat hagyott fent, közben már 11. alkalommal jegyzett sikeres bázis lopást. Helton két ütést könyvelhetett el, még fontosabb volt azonban az a sétája, amelyet bases loadednál harcolt ki és az idei 31. RBIt jelentette tőle, illetve nagy fogást csinált a meccs utolsó kiejtéséért. S. Smith 2/5ös lőlappal zárt, már a 18. doublet ütötte az évben, de egyik jelenése után se volt képes körbe érni. A sor második helyén Nelson öt, a sor végén Iannetta három lehetőség alatt könyvelt el egy-egy singlet, mindketten egy-egy futásra is képesek voltak, viszont a 2B két strikeoutot szenvedett el és három embert hagyott bázison. Blackmon három beállásban kiesett, az utolsóban viszont egy sétát harcolt ki, ami után később egy errorból futással zárt és az első nagy ligás outfield assistját is elérte. Mellette még Wigginton maradt ütés nélkül, ugyanis a 3B mind a négy alkalommal kiesett, kétszer ráadásul dobás utáni kiejtéssel búcsúztatták el. A kezdő dobó Nicasio 4.2 inning alatt hat futást is elszenvedett, akadtak hiányosságai, mivel két hazafutásból összesen négy pontot szenvedett el és az utolsó játékában is bizonytalankodott. Nem ez volt a legjobb meccse, ilyen rövid idő alatt hét ütést hoztak rajta, de féltucat SOt megint kiosztott. Brothers hozta az utolsó kiejtést az ötödik játszmában, de két ütést így is bekapott, a starter két emberét képtelen volt feltartóztatni. Lindstrom a hatodik játékot sikerrel vette és övé lett a győzelem, idén már másodszor írtak be számára W betűt egy L mellé. M. Reynolds magabiztosan teljesítette a hetedik inninget, viszont a nyolcadik elején kapott egy ütést, a futója pedig később haza is Betancourt ellen, aki már a 16. holdot regisztrálta a szezonban. Street egy pontos előnyben érkezett a saveért, háromból három kiejtéssel megoldotta a feladatot, mindössze öt dobásra volt szüksége, hogy idén 21szer is sikerrel fejezzen be egy mérkőzést a hajrában.























2. meccs, kedd: Indians-Rockies 3-4

A hétfői kezdő egyetlen helyen változott másnapra, a második meccsen 2B poszton Nelson helyett Herrera kezdett, közben a mieinknél Chacin, az ellenfélnél Talbot volt az aktuális dobó. Az első akciónkban CarGo ért el egy singlet, de a következő három társa kiesése közben csak egyetlen bázist tudott előre haladni, ezzel szemben Chacin visszafogta a három ellenfelét. Második próbálkozásra Giambi doublet, S. Smith singlet jegyzett kieső nélkül, melyekkel a szélső bázisokat foglalták el, azonban ennél tovább képtelenek voltunk jutni, mert Blackmon ellen egy double playel hárítottak, viszont az Indians csak két kieső után tudott bemutatni egy sétát. A következő játékban Herrera révén harcoltunk ki egyetlen walkot, azonban két kieső után zsinórban három sétát engedtünk az ellenfél javára, végül egy SOval sikerült menteni Hafner ellen. Aztán a negyedik felvonás alatt egyedül Giambi single ütése révén jártunk pályán, Chacin javította az előző felvonás bizonytalankodásait és háromból három embert elbúcsúztatott. Az első négy játékban egyetlen futás sem született, majd két kieső után CarGo süllyesztett el egy doublet, Herrera RBI singlelel pedig megszereztük a vezetést, később azonban a rablás lekapcsolásával véget ért az akció Helton beállása alatt. Az ötödik dobórészt ismét magabiztosan, pályára kerülő clevelandi futó nélkül dolgoztuk le, aztán a hatodik akció alkalmával két kieső után Giambi helyezett el egy doublet, S. Smith pedig a jobb szélre bevágott egy 2run HRt, mellyel már 3-0ra léptünk meg. Ezt követően megint két sétát harcoltak ki a házigazdák, mely után Choo RBI singleből szépíteni tudtak és megszerezték a napi első ütésüket, de a további próbálkozásokat jól tartottuk vissza. A hetedik inningben egyetlen sétát értünk el Iannetta révén, mialatt a házigazdák dobót cseréltek, aztán Chacin két out után belenézett egy triple ütésbe, de az első csere dobó M. Reynolds magabiztosan tudott hárítani a mezőnyjátékosok segítségével. Ezután Helton hiába ért el egy singlet, mert Tuloval együtt kiesett egy double play miatt, utána viszont Betancourt zsinórban három embertől ütést kapott, utoljára Hafnertől egy RBI singlet, kiejtés nélkül lecseréltük, ám Belisle hiába szórt ki két ellenfelet, mert Buck RBI single egyenlítést ért, így az utolsó alap játékrész előtt 3-3ra álltunk. Nem sokáig maradt a döntetlen, mert a kilencedik inning első játékosa, S. Smith kibombázott egy újabb solo homerunt, amivel 4-3nál visszavettük a vezetést, később még Wiggy jegyzett egy singlet, de Iannetta double playt kapott. Street a végén két kiesés után beszedett egy triplet és egy walkot, de Kerns ellen egy SOval befejezte a mérkőzést, így megőriztük az egy pontos különbséget.
- Másodszor is nagyon szoros küzdelemben arattunk győzelmet idegenben, nagy csatában tartottuk meg a lépéselőnyünket. A csapat négy pontjából S. Smith hármat regisztrált a két hazafutása révén, bevert egy 2run HRt és egy solo HRt, négy beállás alatt három ütéssel zárt és .316al a legjobb átlaga van a csapaton belül, közben a 32. RBIt is elérte. A veterán Giambi ismét lesújtott Clevelandben, ugyancsak 3/4es hatékonyságot ért el, ráadásul az idei első két double találatát rajzolta be, míg az egyetlen kiesésést strikeout formájában kapta. Ezen kívül még Herrera nevéhez fűződött egy pont, aki a napi egyetlen ütéséből, egy singleből szerezte meg a vezetést a csapat javára az ötödik játszmában, amely a tizedik pontszerzése volt a szezonban, viszont elkönyvelte a harmadik hibás rablását. A leadoff hitter Gonzalez négyből kettes mérleggel zárt, egy singlet és egy doublet hozott, az egyik futásunkkal ő ért haza, illetve bemutatott egy újabb outfield assistot. A fentieken kívül még a két rutinos infielder, Helton és Wigginton tudott felmutatni egy-egy single ütést, emellett viszont több lehetőséget is elpuskáztak, mindketten 2-3 LOBt termeltek a végére. A starting 3Bt az utolsó pályára kerülése után futóként Young Jr helyettesítette, majd a kilencedik védekező részére Nelson foglalta el a hármas bázist. Tulowitzki gyenge ütőnapot zárt, mind a négy próbálkozásában mezőny általi kiejtést szenvedett el, csakúgy mint az újonc Blackmon, aki négyből négy out play közben három társát hagyta fent. A sor végén Iannetta is csak egyetlen sétára volt képes a 0/3as lőlapja mellett. Chacin újabb fantasztikus mérkőzést zárt, a hatodik inning közben szenvedte el az első ütést a meccsen, addig no hit-no run teljesítménye volt, ez egyszerre megszakadt, de így is csak két ütést és egy futást engedélyezett. A hetedik inning alatt hoztuk le 115 dobás után, addig hét strikeoutot osztott ki, mellyel kompenzálta a hat walkot, továbbra is őrzi az All-Star esélyeit. M. Reynolds egy kiejtéssel befejezte a hetedik játékot és a 12. holdot regisztrálta. Betancourt a nyolcadik menetben nagyot betlizett és háromból három ütőtől találatot kapott, melyből ketten haza is értek. Belisle postázta mindhárom outot ebben a játékban, de ő sem tudta feltartóztatni elődje embereit, így kiegyenlítettek ellene, az évi negyedik BSt, egyúttal viszont az ötödik győzelmét érte el. Street parázs körülmények között hozta a 22. savet, miután két kieső után a pontszerző helyekre engedett két futót, de egy dobás utáni kiejtéssel véget vetett az összecsapásnak.























3. meccs, szerda: Indians-Rockies 4-3

Az utolsó mérkőzésre több helyen is változott a denveri kezdő, például Helton szabadnapos volt, helyette Wiggy ment át az egyes bázisra, a hármason Nelson kezdett, közben Herrera maradt a kettesen. A bal külső szélen Blackmon pihent és Spilbo játszott, az elkapó Pagnozzi lehetett, akinek Hammel dobott, a hazaiak részéről pedig Tomlin volt a kezdő dobó. Az első akcióban nem jutottunk bázisra, közben az ellenfél is csak egy singlet ért el, de a futót a kettes bázison elrablása után feltartóztattuk. Aztán a második trió se tudta elkerülni a három outot, de az Indians ugyanúgy képtelen volt pályára kerülést kiharcolni, majd a harmadikban meghoztuk az első ütésünket, amikor Pagnozzi tudott felmutatni egy 2out singlet, de CarGo fent hagyta őt, utána viszont az Indians két embert is pályára küldött, Sizemore RBI singleből az előnyt is megszerezték, a futók a kettes-hármas bázisra kerültek, amikor egy balk ítélet révén újabb run született, mire Hafner ellen sikerült hárítani. 2-0ra vezettek a hazaiak, s a következő támadásunk is kudarcot vallott, de ezúttal az Indians is csak egyetlen sétára volt képes, ráadásul a rabló kísérletet meghiúsítottuk. Az ötödik felvonás során Wigginton püfölt ki a nézőtérre egy solo HRt, ezzel végre sikerült a szépítés és a következő hazai ütő részt is magabiztosan fogtuk vissza. A hatodik inningben mindössze egyetlen singlet értünk el Herrera révén, míg a házigazdák oldalán született egy double, majd Hafner vágott be egy 2run homerunt kieső nélkül, így tovább nőtt a különbség a két csapat közt, végül Hammel két újabb walk után tudta abszolválta a nehéz játékot. Ezt követően Tulo ért el egy singlet, egy ütővel később pedig Wigginton újra bevágott egy hazafutást, amely két pontot hozott, tovább viszont nem tudtunk zárkózni, mivel az első csere dobó strikeouttal tartóztatta fel Nelsont és Spilbot. A következő dobó részt Brothers hozta le háromból három ütő kiejtésével, majd a nyolcadik támadásban megint nem tudtunk pályára kerülni, ezután Brothers két embert engedett fel egy kiesővel, de Belisle magabiztosan tudott hárítani, így megtartottuk a 4-3as hátrányt. Az utolsó támadásunkban két strikeout után még S. Smith elért egy doublet, azonban Wigginton ellen befejeződött a mérkőzés, 4-3ra vesztettünk.
- A szerdai utolsó meccset talán már nem vettük annyira komolyan, szerényebb teljesítménnyel alul maradtunk egy ponttal. Hat ütésünk volt a meccsen, melyből Wigginton kettőt ért el, az alkalmi 1B hozta mind a három pontunkat miután bevert két HRt, ezzel 9 hazafutásnál és 27 RBInál jár az idényben. Rajta kívül csak S. Smith tudott extra base hitet szerezni, aki a kilencedik inningben süllyesztett el egy doublet, ami önmaga 19. két bázisos találata volt az évben, de csak 1/4el zárt. Ugyanúgy mint Tulowitzki és Herrera, a két belső infielder szerény napot tartott, a 2B legalább egy nagyszerű fogással vétette észre magát a mezőnyben. Illetve még a backup catcher Pagnozzi regisztrált egy ütést, akinek a single találata az első hitje volt a Rockies színeiben, de a másik két beállása alatt simán kiesett, közben bemutatott egy szép throwoutot a kettesre egy caught stealingért. Giambi az elmúlt két meccs varázslata után képtelen volt ütést felmutatni a négy próbálkozása alatt, egyszer ráadásul strikeouttal búcsúztatták el. A sor tetején Gonzalez és a hetedik pozícióba leküldött Nelson egyaránt 0/4el és két-két elszenvedett dobás utáni kiejtéssel végzett, míg a bal szélső Spilborghs háromból három jelenetben esett ki. Hammel elég zaklatottan játszott és az első hat inningben összesen négy pontot szenvedett el, különösen fájó lehet az ellene szóló balk ítéletből kapott Indians run. A korai hátrányt később sem tudtuk ledolgozni, így nem sikerült elkerülni a starter idei hetedik vereségét, mialatt öt ütést és öt futást kapott. A balos ifjú Brothers a hetedik-nyolcadik inning alatt négy kiejtésből három strikeoutot osztott ki egy ütés és séta mellett, majd a nyolcadik menet utolsó két kiejtését Belisle produkálta.

A NL West állása:

1. Arizona Diamondbacks 41-34 (75 meccs)
2. San Francisco Giants 40-34 (74 meccs, 0.5 GB)
3. Colorado Rockies 37-37 (74 meccs, 3.5 GB)
4. Los Angeles Dodgers 34-42 (76 meccs, 7.5 GB)
5. San Diego Padres 32-44 (76 meccs, 9.5 GB)

A két éllovas még nem fejezte be a mostani a párharcát, a D'backs eddig kétszer nyert Kansas Cityben, a Giants pedig 1-1re áll a Minnesota ellen. A két sereghajtó eredményes seriest bonyolított le a napokban, mivel a Dodgers otthon a Tigerst, a Padres pedig idegenben a Red Soxt múlta felül 2-1es összetett arányban. A hétvégén a két LAi csapat egymás ellen fog megmérkőzni, a SF az Indianst fogadja, a SD a Bravest, az Arizona pedig Detroitba megy.

A mieink a következő hétvégén egy kifejezetten nagy presztízs párharcot vívhatnak a New York Yankees ellen, a liga első számú sztárcsapatát mindenki szeretné legyőzni. Óriási meccsekre van kilátás Bronxban, a Yanks félelmetes otthonában, ahol három meccset játszhatunk a következő menetrend szerint: szombat 01:05, szombat 19:05, vasárnap 20:20. Az év egyik legemlékezetesebb párharca következik, élvezzük ki ezeket a meccseket és szurkoljatok mindannyian a csapatért! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr463006292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.06.23. 10:11:08

yankees-rockies pitching matchupok előre is:

Friday: Rockies' Ubaldo Jimenez (2-7, 4.68 ERA) at Yankees' A.J. Burnett (7-5, 4.05), 5:05 p.m., Root
Saturday: Rockies' Aaron Cook (0-2, 4.67) at Yankees' CC Sabathia (9-4, 3.39), 11:05 a.m., Root
Sunday: Rockies' Juan Nicasio (2-1, 4.71) at Yankees' Ivan Nova (7-4, 4.13), 12:20 p.m., Root

StormST 2011.06.23. 11:39:41

Cook <-> Sabathia? :P

Egyébként mennyire lenne nehéz a rotation-t úgy megváltoztatni, hogy Ubaldo után Csacsi jöjjön?

Tomi_Tanguay 2011.06.23. 17:00:15

nem szokás az alapszakasz kellős közepén kényelmi okokból borítani a rotation sorrendjét. pláne nem egy tét nélküli AL csapat elleni series miatt:) de tényleg jobb lenne ha chacin mutathatná meg magát a nagy közönség előtt mert cook csak beégni fog, de ez most így jött ki

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.23. 17:28:39

Nem tudom elképzelni, a Padres hogy vihette el a seriest Bostonból azok után, hogy az első meccsen összeverték őket, meg úgy eleve mekkora különbség van a két csapat közt.

Tomi_Tanguay 2011.06.23. 20:00:35

na azt én se vágtam hogy mákolta össze azt a két győzelmet a padres, de nem lényegesek nekünk

Coach Sacco 2011.06.23. 20:25:43

Ez a jó öreg Giambi párharca volt! :)

Tomi_Tanguay 2011.06.24. 05:02:45

a giants és a dbacks is megnyerte az utolsó meccsét ma az előző interleague seriesben

Tomi_Tanguay 2011.06.24. 20:11:38

ne felejtsétek el a draft közben, hogy ma 1től kezdődik a yankees elleni series:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.24. 23:58:04

Rockies starting lineup:

CF Gonzalez
2B Nelson
1B Helton
SS Tulowitzki
DH Giambi
RF Smith
3B Wigginton
LF Blackmon
C Iannetta
P Jimenez

Dany 2011.06.25. 01:33:43

Rockiest ti hol nézitek? Vagy elő vagytok fizetve? Azt hittem a Yankees ellen lesz stream végre. Giambi homer? :D

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 01:44:36

az elsőben háromból három out
ubaldo ellen két walk, rodriguez RBI double, lineout DP nelson-tulo

a másodikban giambi solo HRt
náluk két single volt
1-1

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 01:46:38

én elő vagyok fizetve, filip meg sztem a gamedayt nézi:D

Dany 2011.06.25. 01:49:46

gamedayt én is XD

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.25. 02:06:54

2-2, eddig Giambi, Helton 1-1 RBI, ott meg Rodriguez 2, mint valami nyugdíjas találkozón. :P

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 02:30:39

a harmadikban iannetta walk, cargo ground-rule double, nelson walk, loaded 1outnál helton RBI single, tulo ellen DP.
náluk walk, hármasról rodriguez sac fly RBI

a negyedikben giambi walk, s.smith double, wiggy RBI groundout, iannetta walk, cargo walk, nelson kiesett loadednál.
ott három kieső
3-2

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 02:55:16

az ötödikben tulo HR, giambi single, wiggy single
náluk single és CS, walk után befejeztük
4-2

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 03:16:33

a hatodikban nelson SO közben wp és SB
ott semmi
4-2

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 03:31:12

a hetedikben nem voltunk fent
nelson reached error, sorban három kiesés
4-2
ubaldo 119 pitch sztem befejezi

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 03:52:19

a nyolcadikban iannetta walk, cargo double, nelson ellen vége.
m.reynolds háromból három out
4-2

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 04:10:15

a kilencedikben giambi 2out single
street kapott egy singlet, de befejezte!!
4-2 win

Coach Sacco 2011.06.25. 15:46:16

Giambi megint mekkora hazafutást lőtt, bomba formában van. Azt mondta 45 éves koráig tudna játszani csereként. :)
Ubaldotól is szép siker volt ellenük.

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 17:10:08

nézelődünk SP után, ők jöhetnek szóba:

Everyone is looking for pitching and there are few teams out of contention. Houston is expected to listen to offers for Wandy Rodriguez and Brett Myers . The Cubs have shopped Carlos Zambrano at different points over the last few seasons. Florida is a wild card. If the Marlins don't execute a U-turn, strong right-hander Anibal Sanchez could become available.

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 18:03:26

#Rockies vs. #Yankees, 6/25 11:05am: Gonzalez8, Young9, Helton3, Tulowitzki6, GiambiDH, Wigginton5, Spilborghs7, Nelson4, Pagnozzi2. Cook1.

smith meghúzódott tegnap ezért nem lesz

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 19:48:49

az elsőben három kieső
cook ellen single és SB, granderson RBI single és közben eyjr error, rodriguez RBI single, nelson-tulo-helton DPvel vége.

a másodikban tulo single, három out utána
náluk két single
0-2

foppa21 2011.06.25. 20:05:09

cook botrányos, ez az ember nem megoldás...

foppa21 2011.06.25. 20:13:43

sima lesz sajnos, jól jósolta filip... 0-5 a harmadik után:-(

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 20:31:25

a harmadikban cargo walk
cook ellen még single, double, rodriguez 2run RBI double, swisher sac fly RBI

a negyedikben csak egy tulo single
két single után cook-tulo-helton DP és so
0-5

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 21:13:46

az ötödikben spilbo double, fent hagytuk a hármason
ott egy walk, utána nelson-tulo DP

a hatodikban eyjr single, helton single, tulo GIDP, giambi SO
cook ellen double, posada RBI double 2outig,az utolsót brothers egy walk után szórta ki
0-6

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.25. 21:31:06

Cook 5.2 IP, 12 H, 6 ER - ezt így tényleg nem kéne erőltetni.

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 21:35:36

a hetedikben kiesett a három ember
mortensen ellen egy walk és két single, loaded 2outot hoztunk nunez ellen
0-6

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 22:00:12

a nyolcadikban pagnozzi single, ph s.smith RBI single
beton ellen walk, teixeira 2run HR
1-8

Tomi_Tanguay 2011.06.25. 22:09:16

a kilencedikben giambi walk, wiggy 2run HR, spilbo walk, ennyi.
3-8ra kikaptunk

Tomi_Tanguay 2011.06.26. 16:19:18

ma úgy készüljetek hogy este 8tól lesz a series döntő!

Tomi_Tanguay 2011.06.26. 18:45:04

Cf cargo 2b herrera 1b helton ss Tulo dh giambi rf smith 3b wiggy lf blackmon c iannetta

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.26. 19:55:35

A vasárnap esti-hétfő hajnali coloradói program:
- Vasárnap, 20:05 New York Yankees - Colorado Rockies (MLB)
- Vasárnap, 22:05 Salt Lake City Bees - Colorado Springs Sky Sox (Triple-A)
- Hétfő, 02:00 Columbus Crew - Colorado Rapids (MLS)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=669295

StormST 2011.06.26. 20:32:48

0-3 RISP az első inning után, ha ez így folytatódik, akkor baj lesz...

A fő gond az, hogy a 3 kimaradt RISP Helton, Tulo és Giambi volt...

StormST 2011.06.26. 20:42:14

Wiggy homáááááááááááár!!!!!!!!!! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.26. 20:42:47

Wigginton mára is hozott magával egy HR-t! :P

Coach Sacco 2011.06.26. 20:45:18

Remélem a jó kezdés eredményes folytatással fog járni. :)

StormST 2011.06.26. 20:46:29

Jani GIDP, kár érte, Blackmon megint hozta a base hit-et...

Azért nem semmi Blackmon, 31 AB-ből csak 2 SO és .300 közelében van...

StormST 2011.06.26. 20:50:57

Érdekes...

Apodaca és Tracy a jelek szerint úgy döntött, hogy A-Rod csak FB-t kap Nicasio-tól, most bejött, az utolsóval (6. pitch), egy 97 MPH-ssal kiesett... :)

Tomi_Tanguay 2011.06.26. 20:54:08

az elsőben cargo walk, herrera reached error, aztán három out
ott háromból hárman kiestek

a másodikban wiggy solo HR, blackmon single, iannetta GIDP
nicasio megint kiosztott hármat
1-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.26. 20:56:28

Elég egyoldalú Nicasio dobás repertoárja, ahogy nézem az első két inningben két-három changeup-ot dobott, a többi mint fastball volt. :D

StormST 2011.06.26. 21:04:07

Én azt nem értem, hogy miért nem tudjuk a totál középre jövő sima FB-t elütni a fenébe, Jani és most Tulo is ilyennel esett ki...

StormST 2011.06.26. 21:31:22

Nicasio 4 inning-es no hitter eddig, nem fosott be a srác a nagyoktól, az már tuti... :)

Tomi_Tanguay 2011.06.26. 21:31:25

a harmadikban egyetlen helton walk
náluk semmi

a negyedikben s.smith single, wiggy single, blackmon GIDP
ebben se voltak pályán
1-0

StormST 2011.06.26. 21:34:11

Jani homáááááááááááááááááár! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.26. 21:34:17

@StormST: Konkrétan négy inninges perfect, de ezeket ilyenkor nem szabad leírni. :P

StormST 2011.06.26. 21:43:06

Todd sack fly, CarGo scores, 3-0... :)

StormST 2011.06.26. 21:50:58

Eddig tartott, single, majd homár, 3-2... :(

Asszem most fogok a kardomba dőlni, én marha, én állat......... :(

foppa21 2011.06.26. 21:54:23

ouch, nicasio összeomlott kicsit...:-(

Tomi_Tanguay 2011.06.26. 21:56:39

az ötödikben iannetta solo HR, cargo walk és sb, helton sac fly RBI
nicasio kapott egy singlet, swisher 2run HR, posada HR.
3-3

foppa21 2011.06.26. 22:04:38

wiginton nem szarozik...:-D

Tomi_Tanguay 2011.06.26. 22:23:58

a hatodikban 2outnál wiggy solo HR
nicasio ellen single és SB, walk kieső nélkül, belisle ellen rodriguez RBI single,aztán tulo-helton dP
4-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.26. 22:48:15

Nagyon szoros meccs, és ezek után idegesítene, ha nem tudnánk megnyerni.

Tomi_Tanguay 2011.06.26. 23:00:10

a hetedikben iannetta single, sb és throwing error után fent maradt a hármason.
belisle ellen walk, tulo error, nunez RBI single, m.reynolds hozta a két outot.
4-5

Tomi_Tanguay 2011.06.26. 23:24:09

a nyolcadikban nem jutottunk pályára
m.reynolds ellen teixeira solo HR, lindstrom hozta a három kiesőt
4-6

Tomi_Tanguay 2011.06.26. 23:33:54

a kilencedikben kiesett a három ember:(
4-6 lett
reggelre lesz összefoglaló

StormST 2011.06.27. 07:38:01

2-8-al állunk, amikor Wiggy lő legalább egy HR-t. Azt mondta (persze poénból), hogy inkább átáll a drag bunt-ra... :P

Kár ezért a meccsért. Nicasio nagyon jó SP lehet, ha valamelyik pitch-ből tud még fejlődni, mert most csak a FB megy, így elég hamar kiismerhető...


süti beállítások módosítása