Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Cardinals - Rockies 2:1 L

2011.08.15. 10:24 - Tomi_Tanguay

A Colorado Rockies a múlt hétvégén se tudta megszakítani a hanyatlását és a St. Louis Cardinals elleni idegenbeli párharcban be kellett érnünk egyetlen győzelemmel. Mindez azt jelenti, hogy egyre messzebb kerülünk a rájátszástól és már csak a negyedik helyet foglaljuk el a csoportban alig másfél hónappal az alapszakasz vége előtt.



















1. meccs, péntek: Cardinals-Rockies 6-1

A párharc nyitó meccsén a megszokott összeállításban kezdtünk, az infielden Helton, Ellis, Tulo, Nelson startolt, a külső hármast S. Smith, Fowler, CarGo alkotta, míg az elkapó Iannetta volt. A hazai dobó Lohse lehetett, a mieinknél Cook kezdett és az első játékban mindketten magabiztosak voltak csak a Cards SP engedett egy sétát. Aztán a Rockies a második játékban se tudta elkerülni a három outot, ezzel szemben a hazaiak egy doublet követően Freese RBI single ütéséből jutottak előnyhöz, majd Molina ellen egy Ellis-Tulo-Helton dupla játékkal hárítottunk. A következő felvonás alkalmával egyedül a mieink jártak bázison Fowler single révén, Cook hibátlanul dolgozott, míg a negyedik tetején rögtön az első ütő CarGo bombázott ki egy solo HRt az egyenlítésért. Őt követően Helton süllyesztett el egy doublet, majd két sétával loaded 2out lehetőséget harcoltunk ki, azonban a dobó ellen egy flyouttal hárítani tudtak. Cook ezután egy singlet kapott, amelyet egy Tulo-Ellis-Helton DPvel tettünk semmissé, majd az ötödik tetején nem tudtuk elkerülni a három kiejtést. Ezt követően egy vétlen és egy direkt sétát engedélyeztünk, hogy a dobó ellen lezárjuk a játékrészt, aztán újfent nem jártunk bázison, ezzel szemben viszont a Cards két singlet könyvelt el, majd Pujols singleből, Holliday doubleból küldött haza futót, Berkmant direkt sétáltattuk az üres egyes bázisra, ekkor pedig kieső nélkül alakult ki bases loaded helyzet. Továbbra sem tudtunk hárítani, Freese 2run RBI singlet ütött, utána Lohse is eredményes volt egy RBI singleből, végül az utolsó kiesőt már a váltótárs Escalona hozta le, de addigra 6-1es hátrányban voltunk. A hetedikben sem tudtunk közelebb zárkózni, mivel egyedül Iannetta ért el egy ütést, legalább Escalona hibátlanul teljesítette a dobó részt. Aztán újra egy singlet értünk el, Escalona pedig stabilan dolgozta le a nyolcadik menetet is, közelebb viszont a végén sem tudtunk jönni, a kilencedikben még két futóval ütés nélkül pályára kerültünk, azonban a Wigginton elleni dupla játékkal véget ért a mérkőzés.
- A kiélezett összecsapáson a két csapat közti egyedüli különbséget a hatodik inning jelentette, amikor komoly gondjaink voltak és a Cards öt futást szerzett, ezzel biztosan eldöntötték a meccset. A denveriek öt darab ütésre voltak képesek a teljes meccs alatt, az egyetlen pontot Gonzalez szállította az idei 17. hazafutásával. A fiatal outfielder 1/3as hatékonysága mellett még egy walkot regisztrált, a HRal pedig elérte a 61. pontszerzését az évben. Mellette csak Helton volt képes extra base hitre, aki három kiesés közt bevitte az évi 23. double találatát, ezzel tartja .300 feletti hatékonyságát. Tulowitzki és Fowler pontosan ugyanilyen napi átlagot hoztak, mindketten egy-egy single által zártak 1/4es lőlappal, a három outból pedig egy-egy strikeout jutott nekik, a shortstop védekezésben is masszív volt és két double playből vállalt szerepet. Rajtuk kívül még a sor végén Iannetta ért el egy ütést, aki három beállás alatt hozta a singlet és egy sétával is rendelkezett két bázison hagyás mellett. Ellis visszakerült a második pozícióba, de abszolút eredménytelen volt, hiszen a csapatból egyedüliként négyből négyszer kiesett, de ő is részt vett a jól sikerült double playekben. Nelson háromból semminél tartott, amikor az utolsó menetben egy hit-by-pitchet szenvedett el, emellett a mezőnyben sikeresen megoldott egy nehéz helyzetet. S. Smith kétszer kiesett és egyszer sétált, amikor a dobó cserénél őt is lehoztuk és Wigginton folytatta a helyén a bal külső mezőnyben, aki kettőből semmit és három LOBt ért el. Az egyetlen csere ütő Young Jr egy leadoff walkot tett hozzá a kilencedik inningben. Cook az első öt inninget magabiztosan teljesítette egyetlen futással, a hatodikban viszont képtelen volt megfékezni a Cards rohamait és öt pontot szedett be csak abban a játékban. Ráadásul be sem tudta fejezni a framet, két out után lehoztuk, addigra teljesen reménytelenné vált a helyzet, lehet hogy előbb kellett volna cserélni. A veterán dobó immár a hetedik vereséget szenvedte el a csonka idényben, az összesített ERA mutatója pedig 5.43asra rúgott. A longman Escalona ismét szép munkát végzett és az utolsó 2.1 játékban csak egyetlen séta csúszott be neki.




















2. meccs, szombat: Cardinals-Rockies 1-6

A másnapi találkozóra csak két helyen változott a kezdő és a bal szélen S. Smith helyett EYJR kezdett, a catcher ezúttal Alfonzo volt és Iannetta pihent, a mieink kezdő dobója Hammel lehetett a Cardsos Garcival szemben. Az első játszmában egyedül Fowler járt bázison egy sétával, de meghiúsították a rabló kísérletét, míg védekezésben két embert engedtünk fel, de Holliday ellen Ellis és Helton mutatott be egy lineout double playt. Ezt követően két kieső után Alfonzo és Ellis is singlet hozott, de Nelson fent hagyta őket az első két területen, majd Hammel biztos kézzel búcsúztatta el a három ellenfelét. A harmadik inning alatt két sétát harcoltak ki a sor első ütői, majd CarGo vágott ki egy 3run homerunt a jobb szélre, mellyel 3-0s előnyre tettünk szert. A soros dobó részt egyetlen single ellenére lehoztuk, aztán megint csak Ellis termelt egy singlet, míg Hammel újabb triót vonultatott vissza három mezőnyös kiejtéssel, így továbbra is őriztük a stabil vezetést. Az ötödik támadást EYJR nyitotta egy singlel és egészen a hármasig eljutott, amikor Tulot szándékosan sétáltatták, ám Helton egy duplával mindkét futót haza terelte, utána ismét csak egy ütést engedélyeztünk a házigazdáknak. 5-0s előny birtokában a sor végéről egyedül a dobó hozott egy singlet, majd a Cards akciójában egy walk után Ellis-Tulo-Helton double playt hajtottunk végre. A hetedik tetején nem jártunk pályán, aztán viszont Hammelnek először akadtak gondjai a meccsen, rögtön felengedett két futót, Freese forceout közben az egyikük hazaért, egy újabb single után pedig dobót cseréltünk. A reliever Roenicke mögött 2in-1outnál egy Nelson-Ellis lineout DPt mutattunk be, így csak egyetlen ponttal engedtük közelebb az ellenfelet. Aztán Helton sétáját Alfonzo könnyű kiesése és Ellis double play követte, majd a nyolcadik dobó játékban M. Reynolds egy doublet nyelt egy strikeout mellett, de Belisle a következő két ütő kiosztásával lezárta az inninget. Az utolsó játékrészben újra két futót tudtunk elhelyezni az első két kanyarban, amikor két out után CarGo küldött be egy ground-rule doublet a hatodik denveri futásért, majd Tulo két emberrel a pontszerző helyeken esett ki. A befejező dobójátékot Betancourt hiba nélkül három kiejtéssel tudta le, így a második meccset mi nyertük 6-1re.
- Javítani tudtuk az első vereséget és másodszor ugyanolyan arányban mi diadalmaskodtunk, annak ellenére, hogy nem volt nagy különbség a csapatok között. Gonzalez visszatért a gyilkos formájához ezen a hétvégén, újra homerunt lőtt, egy szerencsés ground-rule doubleból újabb pontot szerzett, így összesen négy futást kényszerített ki és már 65 RBInál jár az évben. A fennmaradó két pontot Helton szállította egy 2run RBI doublelal, a rutinos 1B így már 24 két bázisos találatnál és 62 szerzett pontnál tart a szezonban. A sor elejére visszatérő Young Jr és a hetedik helyre leküldött Ellis 2/4es hatékonysággal zártak, előbbi mindkét jelenetében hazaért, utóbbi egyikben sem, míg a fiatal leadoff hittert a hajrában a sétát és futást jegyző S. Smith váltotta. Az alkalmi elkapó Alfonzo újra hozott egy ütést, négy lehetőség alatt egyszer talált, így őrzi a stabil átlagát a csonka idényében. Meglepetésre a nagy formában lévő Tulowitzki ütés nélkül maradt, ugyanis 0/4es statisztikája mellé csak egy sétát tudott hozzácsapni, mely után futást is postázott. Hozzá hasonlóan Fowler sem ért el értékelhető találatot, viszont a három kieséses játékával együtt két alkalommal sétát harcolt ki, az egyik után runt regisztrált, a másik jelenete caught stealing formájában fejeződött be. Akinek kimondottan gyenge napja volt, az a 3B Nelson a maga 0/4ével és három bázison hagyásával. Hammel megrázta magát az utóbbi hetek mélyrepülése után, az első hat inninget pont nélkül hozta le, a hetedikben bizonytalanodott el 100 dobás felett és akkor kapta meg az egyetlen futását. Öt ütést és három sétát engedélyezett az ellenfeleinek, de nem forgott veszélyben az idei hetedik győzelme. A hetedik játszmában Roenickenek szerencséje volt, mert az egyetlen ütőjét double playel búcsúztattuk el, így nem sokat kellett tennie, hogy kijöjjön a bajból. M. Reynolds a maga fellépésén két ütővel találkozott, az egyiktől beszedett egy doublet, a másikat strikeouttal kiosztotta. A bizonyos inninget Belisle fejezte be két groundoutnak köszönhetően, így ő sem adott felzárkózási lehetőséget a Cardsnak. Az utolsó felvonást Betancourt oldotta meg, ezúttal nem save helyzetben, hanem öt pontos előnyben érkezett, de a tőle megszokott magabiztossággal dominált, a 1-2-3 inning közben két riválist dobás utáni kiejtéssel búcsúztatott el.

3. meccs, vasárnap: Cardinals-Rockies 6-2

A mindent eldöntő összecsapásról Fowler kisebb sérülés miatt kimaradt, így az outfielden Young Jr, CarGo, S. Smith kezdtek, közben Wiggy visszatért 3Bnek és újra Iannetta volt a kezdő catcher, a hazai dobó Jackson volt, nálunk Rogers kezdett. Először a második beállásban Ellis szerezte meg a vezetést egy solo HRból, majd CarGo is elsüllyesztett egy ground-rule doublet, Tulo RBI single újabb pontot hozott a konyhára, Helton és Wiggy további sétáival két kiesővel teli pályát értünk el, de Iannetta SOval kiesett. Rogers az első játszmában hamar megingott és egy single után Pujols vert be ellene egy két pontos hazafutást, majd egy újabb walkot követően Freese doubleból voltak eredményesek és még Molina is bevágott egy RBI doublet, végül a dobó ellen tudtuk csak befejezni, amikor 4-2re vezettek. A második támadásban pont Rogers jegyzett egy singlet, Ellis sétált, de CarGo dupla játék áldozata lett, majd a következő dobó játékot egy walk ellenére lehoztuk. A harmadik menetben egyedül Tulo ért el egy singlet, de utána Helton kiesett, S. Smith ellen pedig DPt hajtottak végre, míg a Cards loaded 2out lehetőséget puskázott el Furcal révén, Rogers három sétát engedélyezett. Ezt követően Wiggy single ütése után újra double playt kaptunk, de legalább volt végre egy nyugodt védekező játékunk. Az ötödikben semmire nem jutottunk, közben a hazaiak két singlet ütöttek, melyet követően egy Ellis-Tulo-Helton dupla játékkal tudtunk hárítani. Aztán Helton és S. Smith mutatott be egy-egy singlet, de 2in-1out után a sorban következő Wigginton és Iannetta is búcsúztak, utána az első csere dobó Brothers biztosan osztotta ki a három ellenfelét. Továbbra is 2-4re álltunk, amikor a hetedik tetején két single és egy walk révén bases loadedot alakítottunk ki egyetlen kiesővel, ennél viszont Tulo és Helton is dobás utáni kiejtést szedett össze, így igazi meccslabdát szalasztottunk el. Ezután E. Gonzalez játéka alatt két ütés közben egy double playel védekeztünk, egy séta után pedig Molina és Schumaker küldött be egy-egy RBI singlet, így már 6-2re mentek el. A nyolcadik játékban megint nem kerültük el a három kiejtést, de mi is csak egy 2out singlet engedtünk be, végül az utolsó próbálkozásban már nem történt változás, így 6-2re kaptunk ki a harmadik meccsen.
- Az utolsó meccsen mi húztuk a rövidebbet, zsinórban a 17. vasárnapi vereségünkkel pedig új negatív MLB csúcsot döntöttünk. Ellis nyitotta a pontosztást, amikor az első inningben bevágott egy solo HRt, az idei negyedik bombája volt, azon kívül még egy singlet ütött és 2/4es hatékonysággal zárt, végre életjelet adott magáról. Ugyanilyen mérlege volt a másik pont birtokosának Tulowitzkinek, aki két singlet vitt be, az egyikből megszerezte a 82. RBIt a szezonban, közben újra .300 fölé emelte az éves átlagát. Gonzalez erre a meccsre bekerült a center fieldre, közben az előző két találkozóval ellentétben most már nem ütött HRt, de bevágta a 20. doublet az évben, mely után pontot is tudott szerezni az első játékban. Viszont később már csak egy sétára volt képes, illetve egy bravúros elkapást is bemutatott a fal közelében. Helton vasárnapi meccs ellenére kezdő volt, de egy singlet és egy walkot leszámítva nem sokat tudott hozni, ráadásul kihagyott egy fontos bases loaded helyzetet. A jobb szélső S. Smith a négy beállása alatt egyetlen ütésre volt képes három LOB mellett, míg Wigginton 1/3al és egy sétával abszolválta a mérkőzést, neki is voltak kihagyott lehetőségei. Iannetta gyengélkedett a nyolcadik pozícióban és négyből négy kiesése közt két SOt kapott és hat csapattársát hagyta a bázisokon, ráadásul védekezésben se volt hibátlan, mert becsúszott az idei hatodik passed ball neki. A sor tetején Young Jr se alkotott nagyot, csak 0/5ös mérleggel és két LOBzel élte túl a vasárnap estét. A két csere ütő közül Herrera egy singlet hozott a hetedik játszmában, Fowler strikeouttal kiesett a kilencedikben. A dobó Rogers szerencséje elfogyott erre a meccsre, az első inningben rögtön négy pontot szedett be, a következő négyet újabb futás nélkül lehozta, de a négy korai earned run a vereséghez vezetett. Másodszor kapott ki a szezonban, hat ütést és hét sétát nyelt a találkozón, immár kereken 6.00s ERAval rendelkezik. Brothers ezúttal magabiztos tudott lenni és kilenc dobásból mind a három ellenfelét elbúcsúztatta a hatodik játszmában. Az utolsó két menetet E. Gonzalez dolgozta le, aki közben öt ütésből két futást is elszenvedett a csapatbeli bemutatkozó meccsén.

A NL West állása:


1. Arizona Diamondbacks 68-53 (121 meccs)
2. San Francisco Giants 66-55 (121 meccs, 2.0 GB)
3. Los Angeles Dodgers 55-64 (119 meccs, 12.0 GB)
4. Colorado Rockies 56-66 (122 meccs, 12.5 GB)
5. San Diego Padres 54-68 (122 meccs, 14.5 GB)


Tovább mélyélt alattunk a szakadék, mivel minden riválisunk sikeres hétvégét zárt, aki számít. A D'backs a Mets elleni söpréssel erősítette meg vezető helyét a csoportban, a Giants háromból kétszer diadalmaskodott Floridában, a Dodgers az Astros elleni sweepnek köszönhetően előzött meg bennünket, legalább a Padres még mögöttünk van a hétvégén Reds elleni series vesztés után. A következő napokban komoly erőpróba vár a riválisokra és az Arizona a Philshez látogat, a SF a Bravesnél folytatja, a LAD következő ellenfele a Brewers lesz, a Padres pedig a Metst látja vendégül.

Ezután a mieink egy kilenc meccses hazai sorozatot kezdenek, három olyan csapat ellen fogunk játszani három meccset, akik már lemondtak a rájátszásról és ketten nálunk is rosszabbul állnak, mégse lehetünk igazán bizakodóak. Sajnos a mi szezonunk is már megpecsételődött, de talán a Florida Marlins ellen hétfől szerdáig lesz egy kis sikerélményben részünk. A következő párharc meccseit ezekben az időpontokban játsszák a Coors Fielden: kedd 02:40, szerda 02:40, csütörtök 02:40. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr943152899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.08.15. 10:33:03

marlins-rockies pitching matchupok:

Monday: Marlins' Clay Hensley (1-4, 4.50) at Rockies' Kevin Millwood (0-1, 3.86), 6:40 p.m., Root
Tuesday: Marlins' Anibal Sanchez (6-6, 4.00) at Rockies' Jhoulys Chacin (9-9, 3.39), 6:40 p.m., Root
Wednesday: Marlins' Ricky Nolasco (9-8, 3.72) at Rockies' Aaron Cook (2-7, 5.43), 6:40 p.m., Root

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.15. 12:50:53

Borzalmasak ezek a vasárnapok, szerencsére már csak hat van hátra.

Tomi_Tanguay 2011.08.15. 14:02:05

a héten debütál pomeranz a tulsaban

milo_hedgie#23 2011.08.15. 14:43:47

itt már tényleg csak a broncos fog nyerni vasárnap,legalábbis reméljük hogy ők fognak..

foppa21 2011.08.15. 16:20:07

három esti meccs ebben a párharcban is! sztem lesz pár győzelem, reméljük sikerül szépíteni még egy kicsit hogy ne végezzünk annyira hátul ha lehetséges

foppa21 2011.08.15. 16:25:11

hogy áll a goldenblog kampány?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.15. 17:49:04

@foppa21: Haladgat, reklámozom és gyűjtögetem a szavazatokat szépen, még a héten lehet szavazni, hajrá! :)

Tomi_Tanguay 2011.08.15. 19:38:13

dauer ma már ott lesz a csapattal, minden rendben vele. tegnap nem "játszott", mert nelson pofán lőtte a BPn és eltört az orra

Tomi_Tanguay 2011.08.15. 20:15:26

millwood kezd és ha romero is játszana akkor kész a nyugdijas találkozó:D

Tomi_Tanguay 2011.08.15. 20:19:14

valószínű hogy gond nélkül aláirjuk a 1st pick tyler andersont a deadlineig

foppa21 2011.08.15. 21:18:08

nicasio volt ma a csapatnál?

Tomi_Tanguay 2011.08.16. 02:33:00

Rockies lineup 8/15 vs. FLA: Young7, Fowler8, Gonzalez9, Tulowitzki6, Giambi3, Alfonzo2, Nelson5, Herrera4, Millwood1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.16. 02:51:56

Gyorsan előnybe kerültek Millwood ellen. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.16. 02:59:48

@foppa21: Igen, reméljük feldobta a csapatot, hogy találkozhattak vele.

“I can’t begin to tell you how warm it is in that clubhouse seeing Juan Nicasio walking around here,’’ said Rockies manager Jim Tracy. “This guy is some kind of tough, I’ve got to tell you.’’

Tomi_Tanguay 2011.08.16. 03:17:38

az elsőben millwood ellen triple, stanton 2run HR
nálunk három kiesés

a másodikban single és CS
tőlünk tulo single, giambi single, nelson single, herrera forceout RBI
1-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.16. 03:46:10

Tulo 2-run HR-nal átvettük a vezetést!

Tomi_Tanguay 2011.08.16. 04:13:17

a harmadikban két singlet kaptunk
eyjr single és sb, tulo 2run HR

a negyedikben millwood ellen double, buck 2run HR
nálunk csak nelson double
3-4

Tomi_Tanguay 2011.08.16. 04:23:45

az ötödikben millwood egy walkot adott
nálunk fowler triple, de cargo és tulo is kiesett
3-4

Tomi_Tanguay 2011.08.16. 04:45:09

a hatodikban millwood három out
alfonzo hbp, nelson single, a kettes-hármason maradtak fent
3-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.16. 04:56:41

Legalább a Sky Sox kiegyenlített a kilencedik tetején Beerer kétpontos hazafutásával.

Tomi_Tanguay 2011.08.16. 04:59:56

a hetedikben brothers három out
nálunk is három kieső
3-4

Tomi_Tanguay 2011.08.16. 05:34:22

a nyolcadikban brothers egy SO, belisle még két out
tulo walk és SB, nelson walk
3-4

foppa21 2011.08.16. 05:48:18

remélem visszahozzuk még a végén...

Tomi_Tanguay 2011.08.16. 06:07:37

a kilencedikben belisle ellen két single
két out után fowler double, cargo RBI double, tulo intent walk, giambi 3run HR.
7-4 WIN!!!!

foppa21 2011.08.16. 06:15:05

ez milyen finis volt bassza meg:-D már majdnem elaludtam amikor elkezdtünk durrogtatni

StormST 2011.08.16. 06:22:45

Na ez már valami végre, egy igazi 9th inning magic!!! :D

Azt hitték az öreg alkesz ellen legalább átmentik a 10-be, de jól rábasztak!!!! :D

Jó szarok voltunk megint (a CarGo double előtt 2/14 RISP), de most a szív behúzta a csapatot a győzelembe! Szerintem ebben nagy része volt tudat alatt Juan látogatásának. :)

Közben a Giants 4-2-ről szopott ki a 9-ben Atlantában, hatalmas Wilson betlivel... :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.16. 10:27:23

The Rockies' season hasn't been one big disappointment so much as several little ones.

Jorge De La Rosa's season-ending elbow injury. Juan Nicasio's frightening ordeal on the mound. The eternal search for a key hit in the clutch. They're all on the list.

At the top of it, though, may be the Rockies' inability to win at Coors Field, a house of horrors for opponents in 2009 and 2010.

"One thing we haven't done this year is have a fantastic homestand like we've been known to have here over the course of the past couple of years," Rockies manager Jim Tracy said. "If I had one wish . . . it would be for one of our real, real good homestands."

Coach Sacco 2011.08.16. 17:39:37

Nem semmi győzelem volt, az öreg Giambi elképesztő még mindig, én nem szívesen cseréltetném el őt még a következő szezon elejéig sem. Maradjon csak itt, és hozzon minél több ilyen emlékezetes walk-off HR-t! :)

Tomi_Tanguay 2011.08.16. 19:11:00

tyler anderson top pick aláírt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.16. 20:29:39

Tulo has gone 41 consecutive games since his last error on June 26 at Yankee Stadium. His career longest errorless streak is 45 — May 18-July 8, 2007.

Tomi_Tanguay 2011.08.16. 21:05:20

friedrich öt inninges no hittert csinált, a hatodikban kapott egy singlet a drillersben

Tomi_Tanguay 2011.08.17. 02:39:58

mai lineup: cf fowler, 2b ellis, rf gonzalez, ss tulowitzki, 1b helton, lf smith, 3b nelson, c iannetta, p chacin

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.17. 02:59:48

Chacin pocsékul kezdett, hamar 0-3 lett, és még nincs vége az első játéknak sem.

Tomi_Tanguay 2011.08.17. 03:24:35

az elsőben chacin ellen triple, walk, dobbs RBI single, cameron 2run RBI single, még két walk, a dobó ellen fejeztük be loadednál
nálunk három out

a másodikban csak egy singlet hoztak, nelson homethrow, és még egy CS
tulo solo HR, s.smith solo HR
2-3

foppa21 2011.08.17. 03:49:25

sajnos ez nem chacin meccse...

foppa21 2011.08.17. 04:02:21

cargo hr, mi van itt ma. és még így is folyamatos lemaradásban vagyunk...

Tomi_Tanguay 2011.08.17. 04:03:42

a harmadikban chacin ellen single és három out
nálunk semmi

a negyedikben double, bonifacio RBI single, petersen RBI triple
cargo solo HR, tulo double
3-5

Tomi_Tanguay 2011.08.17. 04:38:38

az ötödikben escalona három out
nálunk is háromból három kieső

a hatodikban escalona egy walk
cargo walk, helton walk
3-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.17. 04:50:21

Volt eddig négy ütésünk, abból három HR.

Tomi_Tanguay 2011.08.17. 04:56:43

a hetedikben stanton solo HR, de escalona hozta a három outot
nálunk kiestek hárman
3-6

Tomi_Tanguay 2011.08.17. 05:09:01

a nyolcadikban romero singlet kapott, tulo-helton DP
itt csak cargo 2out single
3-6

foppa21 2011.08.17. 05:18:25

mára is kéne egy nagy forditás, de most még nehezebb lenne...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.17. 05:31:08

Giambi ma is lőtt egyet a kilencedikben, 5-6.

Tomi_Tanguay 2011.08.17. 05:33:45

a kilencedikben romero egy out egy single, roenicke két out
helton single, giambi 2run HR, wiggy single, fowler first pitch popouttal vége:(
5-6

Tomi_Tanguay 2011.08.17. 08:48:00

pomeranz hivatalosan a miénk

StormST 2011.08.17. 11:32:13

Basszus, lövünk négy homárt és kikapunk, hihetetlen...

Sajnos Csacsi most megint rossz napot fogott ki, ebben kéne neki nagyon javulni...

Dex-et meg fejben kéne egy kicsit helyretenni, tegnap is majdnem elbaszta a végét, most meg első pitch-re popout. Első pitch-et csak akkor kéne megütni, ha tuti biztos az ember, ahogy pl. tegnap csinálta CarGo... :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.17. 17:21:23

A csütörtök hajnali coloradói sportmenetrend:
- 02:00 New Orleans Zephyrs - Colorado Springs Sky Sox (Triple-A)
- 02:40 Colorado Rockies - Florida Marlins (MLB)
- 04:00 Colorado Rapids - Isidro Metapan (CCL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=714204

Tomi_Tanguay 2011.08.17. 19:00:14

renck a héten tulsaban lesz hogy megnézze pomeranz és white meccseit:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.17. 21:08:38

Ma éjjel akkor a Rockies meccse mellett érdemes lesz figyelni a Drillers-re is, mert ez lesz Pomeranz első startja az egyesületnél.

Tomi_Tanguay 2011.08.18. 02:33:17

Rockies vs. #Marlins 8/17 6:40p: Fowler8, Ellis4, Gonzalez9, Tulowitzki6, Helton3, Smith7, Nelson5, Iannetta2, Cook1.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.18. 03:13:59

Iannetta bases clearing double, 5-0 már az elsőben! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.18. 03:18:01

nolasco had allowed 4 runs in 22 ip in 3 career starts in denver. he's allowed 5 tonight

Tomi_Tanguay 2011.08.18. 03:25:42

az elsőben cook ellen single és CS, double
nálunk fowler single, cargo RBI single, tulo single, s.smith walk, loaded 2outnál nelson

a másodikban egy singlet hoztak, cook-tulo-helton DP
cargo reached error
5-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.18. 03:50:53

A harmadik inningben is jól megküldtük őket, CarGo 3-run HR után már 11-0-ra megyünk!

foppa21 2011.08.18. 03:57:00

végre nem vártuk a meccs végét hogy felébredjünk:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.18. 04:04:44

Pomeranz hét inninges shutout bemutatkozásként, csak két ütést kapott, 78 dobásból 55 strike. Szinte végig 90 mph feletti fastballokat dobott, és iszonyat kiegyensúlyozott volt.

Tomi_Tanguay 2011.08.18. 04:10:28

a harmadikban cook egy singlet kapott
nálunk helton single, s.smith single, iannetta RBI single, cook RBI single, ellis RBI single, cargo 3run HR

a negyedikben három out
helton single, s.smith single, iannetta GIDP
11-0

Tomi_Tanguay 2011.08.18. 04:38:13

az ötödikben cook ellen egy single
nálunk háromból három kieső

a hatodikban se voltak pályán
nálunk herrera reached error
11-0

Tomi_Tanguay 2011.08.18. 05:13:26

a hetedikben egy doublet találtak
nálunk három out

a nyolcadikban cook ellen lopez solo HR, double, stanton 2run HR 2outig. m.reynolds harmadik out
fowler double, eyjr RBI single
12-3

Tomi_Tanguay 2011.08.18. 05:22:57

a kilencedikben m.reynolds ellen double, wise RBI single, lopez sac fly RBI
12-5 lett


süti beállítások módosítása