Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Padres - Rockies 1:2 W

2011.09.05. 08:34 - Tomi_Tanguay

Az idegenbeli sorozat utolsó állomásán sikerült egy kicsit javítanunk és a Colorado Rockies a hétvégén háromból kétszer legyőzte a csoport utolsó San Diego Padrest, így 20 mérkőzéssel a vége előtt legalább a negyedik helyet megerősítettük.


1. meccs, péntek: Padres-Rockies 0-3
A series első mérkőzésén a belső négyest Helton, Herrera, Tulo, Kouz alkotta, kívül S. Smith, Fowler, CarGo kezdtek, az elkapó Iannetta volt, a veterán Millwood dobott neki, míg a hazai oldalon Harang volt a soros kezdő dobó. A nyitó játszma során Fowler szenvedett el egy hit-by-pitchet, amely után egy forceouttal CarGo maradt fent, de a rablása lekapcsolása közben véget ért a támadás, majd a házigazdák csak egy singlet tudtak hozni. A második jelenetben mind a három denveri ütő kiesett, a SD két ütéssel talált be, azonban a kettes-hármas bázisnál tovább egyik futójuk sem jutott el. Aztán a sor utolsó triójának valamennyi tagja strikeouttal végezte, közben viszont Millwood sem engedett senkit a bázisok közelébe, majd a negyedikben megindítottuk az első komoly akciót, melyben Fowler triplája után Herrera szerezte meg az előnyt egy RBI singlelel, hamar még tovább került, majd Tulo groundoutos kiesésével regisztráltunk újabb pontot. A 2-0s vezetés birtokában ismét kiejtettük a három ellenfelet, aztán az ötödik inningben egyedül Iannetta ért el egy 2out singlet, amely után Millwood ismét hiba nélkül elbúcsúztatta a SDi hármast. A hatodik menetben Herrera mutatott fel egy singlet, egy wild pitchből a kettes bázisra került, ahonnan Tulo RBI single ütésével jutott haza, végül Helton ellen fejeződött be a játék, amikor már 3-0ra vezettünk. Ezt követően a Padres csupán két kieső után járt bázison egy single ütéssel, de a hetedik támadásban nem tudtuk elkerülni a három out. A következő dobó részben Millwood csupán egyetlen singlet engedett, majd a pinch hitter EYJR sétát harcolt ki és rabolt is, Herrera single után mindketten a pontszerző helyeket foglalták el egyetlen kiesővel, CarGot SOval kiszórták, Tulo szándékos sétát kapott az üres egyesre, Helton ellen pedig egy újabb dobás utáni kiejtéssel hárítottak. A nyolcadik játékban Brothers egy singlet kapott, melyet követően a Herrera-Tulo-Helton double playel védekeztünk sikeresen. Az utolsó támadó részben két séta közt Iannetta duplájával nyomultunk előre és töltöttük fel a bázisokat, azonban Herrera képtelen volt élni a lehetőséggel, nem növeltük az előnyt. A végén a három pontos különbséget Betancourt simán megtartotta, az utolsó outot egy dobás utáni kiejtéssel hozta Hermida ellen, amivel a csapat 3-0ra győzött péntek este.
- Ahogy megszereztük a vezetést, végig megtartottuk és magabiztos győzelmet arattunk a series első felvonásán. A csapat legeredményesebb ütője meglepetésre a kezdőbe visszatérő Herrera volt, a 2B öt beállás alatt három singlet vágott, kétszer SOval esett ki és még egy pontot is szerzett az egyik megmozdulása révén, mely a 14. RBI volt tőle. A másik két denveri pont Tulowitzki nevéhez fűződött, csak 1/3as átlaggal célzott, de az egy ütése mellett még egy groundout közben is eredményes volt, az újabb két pontszerzésével már 96nál jár az évben. A sor végén Iannetta hozott még több ütést, négyből kettes hatékonysággal lengetett, közte elérte az idei 17. doublet, de egyszer sem ért haza. A sor első embere Fowler már a 14. triplet vágta és az egyetlen ütése után be is tudott érni, azon kívül viszont csak két outot és egy sétát jegyzett. Gonzalez és Helton hasonlóan visszafogott teljesítménnyel zártak, mindketten 0/4es mutatóval és két SOval fejezték be a játékot, előbbi öt, utóbbi négy futót hagyott bázison. S. Smith három out play mellett csupán egy sétára volt képes, míg Kouzmanoff ugyancsak képtelen volt elkerülni a négyből négy kiesést. A csere ütők közül Young Jr a nyolcadik játékban sétálhatott és 17szer rabolt az évben, míg Wigginton srikeouttal búcsúzott két futóval a pályán a kilencedikben. A kezdő dobó Millwood nagyszerű meccset produkált, az első hét játékban 100 dobás felett és futás nélkül teljesített, ez volt az első kapott pont nélküli mérkőzése a csapat színeiben. Elszenvedett hét ütést, de jól kezelte a nehéz helyzeteket és nyolc strikeout ellenében egy sétát sem vétett, magabiztosan hozta a második győzelmét. Brothers egy ütés dacára biztosan hozta a nyolcadik játékrészt, kellett hozzá egy double play támogatása, így a 11. holdot jegyezte. Az aktuális closer Betancourt tíz labdából végzett három ellenfelével, kettőt SOval osztott ki és már az ötödik savet regisztrálta a hatodik kísérletéből.


2. meccs, szombat: Padres-Rockies 4-5
A másnapi kora esti meccsre csak egyetlen változás történt a kezdőben, ugyanis a bal külső szélen S. Smith helyett Spilbo startolt, közben a mieinknél A. White, az ellenfél részéről Luebke volt a dobó. Fowler egy duplával nyitotta a mérkőzést, majd Herrera foulra menő bunt kísérlete után CarGo RBI single ütésével ragadtuk magunkhoz az előnyt, két kieső után még Helton vállalt egy singlet, de Kouz ellen be tudták fejezni. Az első dobó részben Venable azonnal kiegyenlített egy solo HRal, majd két további felengedés után Hundley RBI single által találtak be, végül egy SOval mentettünk, de addigra hátrányba kerültünk. A második inningben mind a három ütőnk strikeoutot szenvedett el, viszont a SD sem járt bázison, míg a harmadikban szintúgy kiesett a denveri hármas, a hazaiaknál pedig csak egyetlen séta történt, melyet követően három outtal védekeztünk. A negyedik játszmát Tulo double találata vezette fel, Helton RBI singleből egyenlítettünk, Kouz ugyancsak ütést hajtott végre, Spilbo beküldte az egyik társát egy RBI doublelal, míg az utána érkező Iannetta egy sac flyból volt eredményes, aztán A. White popout double playt kapott, mivel az elkapott labdája után kidobták a haza felé igyekvő Spilbot, de 4-2es előnyhöz jutottunk. A folytatásban magabiztosan elbúcsúztattuk a Padres soron következő hármasát, utána Fowler és CarGo is pályára tudott kerülni, az ellenfél pedig dobó cserére szánta el magát, de a reliever sem volt képes megakadályozni, hogy Tulo beüssön egy pontot érő singlet, így 5-2re léptünk el. Ezt követően viszont A. White ellen kieső nélkül két futó a pontszerző bázisokra került, ahonnan Guzman 2run RBI double találata szállította haza őket, két SOval mentettük a menthetőt és egy pontot megőriztünk a vezetésből. A következő akcióban a sor vége nem tudott bázisra férkőzni, majd az első csere dobó Roenicke egy single után zsinórban három ellenfelet búcsúztatott el. A hetedik támadásban Fowler jegyzett egy leadoff doublet, azonban egy pickoff révén leszedték őt és a többiek kiestek, majd Street egy HBPvel kezdett, de egy Kouzmanoff-Helton lineout double playel és a harmadik kiejtéssel befejeztük a játékot. Továbbra is tartottuk a vezetést és a nyolcadik tetején csak Kouz járt bázison egy 2out utáni errornak köszönhetően, míg Brothers elszenvedett egy singlet, két SO után engedélyezett egy sétát, de egy harmadik dobás utáni kiejtéssel sikeresen abszolválta a játékrészt. Már az utolsó menet következett, melyben egyedül a PH S. Smith ért el egy találatot, majd Betancourt ismét háromból három kiejtéssel regisztrálta a savet, így a második mérkőzésen 5-4 arányban győzedelmeskedtünk.
- Az elején átmenetileg hátrányban voltunk, de a meccs nagy részében nagyszerűen őriztük az egy pontos előnyt, ami végül győzelmet ért. Az öt pont öt különböző játékos révén született, közülük Tulowitzki 2/4es hatékonysággal zárt, az egyik single által az idei 97. pontját szállította, a másik két beállást strikeouttal végezte. Helton hozzá hasonló átlaggal tevékenykedett, neki is egy pontot érő single jutott, így ugyancsak biztosan őrzi .300 feletti mérlegét. Gonzalez egy séta mellett egyetlen ütést regisztrált, amiből futást kényszerített ki a nyitó játszmában, ezzel jelenleg 87. RBInál tart az évben és ezúttal is bemutatott egy nagyszerű elkapást a jobb oldalon. Spilborghs hosszú hetek után először lehetett újra kezdő a csapatban és három kieséses játék közt elsüllyesztett egy RBI doublet az idei 22. pontjáért. A sor élén Fowler nem szerzett pontot, de nagyszerűen segítette az akciókat, 3/5ös hatékonysága alatt két doublet termelt, elérte a 10. sikeres rablást és két pályára lépését futással fejezte be. A nyolcadik ember Iannetta 0/3as mérleg közben egy sac fly jóvoltából termelt pontot, egyébként kétszer SOval búcsúzott el. Herreranak sem ment szombaton olyan jól, mind az öt alkalommal simán kiesett, két SO mellett három embert hagyott bázison. A csere ütők közül Wigginton kiesett a hatodikban, S. Smith viszont egy singlet és egy bázis lopást hajtott végre a kilencedikben. A. White a harmadik meccsén végre megszerezte az első győzelmét a csapatnál, de ezúttal se volt annyira magabiztos, az első öt inning alatt négy futást kapott, az első és az ötödik játszmabeli két-két ponttal. Kiosztott hat strikeoutot és öt ütést kapott három sétával együtt, még mindig lenne hová javulnia. Roenicke egy ütés ellenére biztosan kiejtett három embert a hatodik játszmában. Street egyetlen hit-by-pitchet vétett három ütő elbúcsúztatását megelőzően, ismét szép munkát végzett a korai inningben. Brothers a nyolcadikban 23 dobást eresztett meg, egy singlet és egy walkot kapott, de közben három SOt szórt. Betancourt háromból három kiejtéssel újfent magabiztosan hozott egy savet, az idényben már a hatodikat.






















3. meccs, vasárnap: Padres-Rockies 7-2

A vasárnap délutáni záró meccsen újdonság volt Ellis feltűnése 2Bként, S. Smith vissza foglalta a left fieldet, Helton pihenője alatt Giambi kezdett, Iannettat pedig Alfonzo helyettesítette. A denveri dobó Cook volt, a házigazdák oldalán Latos kezdett és az első inningben a mieink nem jártak bázison. Ezzel szemben Cook két kieső után két embert engedett pályára, majd Hermida RBI singleből az első pontot is elszenvedtük, de a további két embert a pontszerző bázisokon feltartóztattuk. Aztán a második próbálkozásban ugyancsak kiesett a három soros ütő, majd egy séta után a sikertelen bunt play közben egy Alfonzo-Tulo-Ellis double playt mutattunk be. A folytatásban Latos továbbra sem engedett ütőt a bázisokhoz, míg Cook ismét két outot követően bizonytalanodott el és a két pályára kerülő futót újra Hermida küldte haza egy 2run RBI singlel, amivel már 3-0 volt az állás. A negyedik támadásban törtük meg a csendet és Fowler bepakolt egy triplet, majd Ellis groundout közben volt eredményes, Tulo és Giambi is pályára tudtak még lépni, S. Smith RBI single jóvoltából újabb pontot vittünk be, közben Cook csak egyetlen hit-by-pitchet adott. Ezt követően egyedül Fowler jutott bázisra egy 2out single jóvoltából, míg a Padres hiába ért el két walkot, mert magabiztosan összehoztuk a három kiejtést. A hatodik játékrészben képtelenek voltunk elkerülni a három kiesőt, azonban az ellenfélnek se jutott több, mivel Cook biztos kézzel búcsúztatta el a sor végi triót. Továbbra is 3-2es hátrányban voltunk, amikor a hetedik tetején két kiejtést követve Alfonzo mutatott be egy singlet, azonban a csere ütő Spilbo strikeoutot szedett össze. A következő dobó részre az első csere ember Belilse érkezett és könnyen tartóztatta fel a három riválist, utána Fowler kezdett egy singlelel, két kieséses játékkal egészen a harmadik kanyarig elért, ám Tulo képtelen volt haza juttatni őt, ezzel elmaradt az egyenlítés. Ezután Belisle kapott egy singlet, M. Reynolds egy strikeouttal próbált javítani, de az utolsó labdája wild pitch lett és még raboltak is, így Maybin rögtön a hármason kötött ki, ekkor Lindstrom egy dobás után kiejtést vállalt, a következő embert szándékosan sétáltatta és adott egy hit-by-pithcet, míg a teli pályás helyzetnél A. Gonzalez játéka közben Ellis hibája jelentett futást az ellenfélnek, majd az újabb loaded helyzetnél Venable egy 3run RBI triplelel repítette előre a csapatát. Ezzel eldőlt a mérkőzés és az utolsó ütőjátékban már mind a három emberünk kiesett, így a Padres 7-2re hozta a harmadik összecsapást.
- Az első inningtől kezdve hátrányban voltunk és hiába volt sokáig csak egyetlen pont a különbség, nem tudtunk egyenlíteni, ehelyett a végén eldöntötték a meccset. Fowler újra három ütést hozott, köztük az egy szezon alatti klubrekordot jelentő 15. triple találatot, de csak egyetlen alkalommal regisztrált futást. Furcsa módon a road trip alatt a csapat legbiztosabb pontja volt, remek meccseket csinált a sor elején, de gyakran nem tudtuk kihasználni. S. Smith az 1/4es hatékonysága közben ütött egy pontot jelentő singlet, amely már az 56. RBIt hozta a mostanában sokat mellőzött játékosnak. A másik pontot az ütés nélkül maradó Ellis jegyezte, aki egy groundoutos kiesés közben volt eredményes, viszont egy sokba kerülő mezőnyhibát vétett, ugyanis az idei harmadik hibáját egy bases loaded szituációban hajtotta végre, ami futást hozott az ellenfélnek. Tulowitzki három kiesés mellett egyetlen sétát tudott elérni, viszont azt a pályára lépését futással zárta, így sem sikerült jól számára a hétvége. A veterán Giambi 1/4es hatékonysággal tudta le a ritka startját az egyes bázson, hozzá hasonlóan a másik beugró Alfonzo is egy ütést tudott felmutatni. Gonzalez nagyot betlizett vasárnap délután, négyből négy kiesése alatt három strikeoutot szenvedett el. Kouzmanoff a sor utolsó előtti helyén mindössze 0/4es átlagot hozott és mindenkinél több volt a két bázison hagyása. Az egyetlen pinch hitter Spilborghs strikeoutot kapott a hetedik inning alatt. Cook az első hat játékot három futás elszenvedése mellett teljesítette, ismét akadtak megingásai, ezzel már a kilencedik vereséget kapta az évben és az összesített ERA statisztikája továbbra is csak 5.74es. Belisle hibátlanul teljesítette a hetedik inninget, viszont kint hagytuk a következőre, ahol az egyetlen emberétől ütést kapott és később be is ért. M. Reynolds mindössze egy kiejtést tudott hozzátenni, de a SO közben az utolsó labdája messzire pattant, ami előrehaladást jelentett a futónak. Lindstrom nem tudta hárítani a veszélyt, a két kiesés közben két felengedést jegyzett, majd megkapta a végzetes 3run triplet, így 3.00 fölé szökött az átlaga.

A NL West állása:

1. Arizona Diamondbacks 80-60 (140 meccs)
2. San Francisco Giants 73-67 (140 meccs, 7.0 GB)

3. Los Angeles Dodgers 68-71 (139 meccs, 11.5 GB)
4. Colorado Rockies 66-74 (140 meccs, 14.0 GB)
5. San Diego Padres 61-79 (140 meccs, 19.0 GB)

A csoport elsőség és a rájátszás kezd eldőlni a D'backs javára, mivel a hétvégén idegenben nyertek párharcot az őket üldöző Giants ellen. A Dodgers a formába lendülésének köszönhetően őrzi a harmadik helyét, legutóbb Atlantából hoztak el három meccset és akár még másodikok is lehetnek. Nekünk ezzel a series megnyerésével is csak a negyedik hely néz ki. A folytatásban SD-SF párharcot rendeznek, hozzánk az Arizona jön, a LAD pedig Washingtonba utazik.

A következő ellenfelünk tehát újra az éllovas Arizona Diamondbacks lesz, hazai környezetben megpróbálhatjuk kijavítani a múlt hét eleji idegenbeli söprést, de biztosan nehéz dolgunk lesz a remek formában lévő csapat ellen. A három hazai mérkőzés a következő időpontokban lesz megrendezve: hétfő 21:10, szerda 02:40, csütörtök 02:40. Meg kell próbálni szépíteni és kihozni a maximumot a maradék összecsapásokból! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr613202096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 09:12:43

rockies-dbacks matchupok

Monday: Diamondbacks' Wade Miley (2-1, 3.94 ERA) at Rockies' Esmil Rogers (6-4, 5.94), 1:10 p.m., Root
Tuesday: Diamondbacks' Josh Collmenter (9-8, 3.18) at Rockies' Jason Hammel (7-13, 5.15), 6:40 p.m., Root
Wednesday: Diamondbacks' Joe Saunders (9-12, 3.91) at Rockies' Kevin Millwood (2-1, 3.34), 6:40 p.m., Root

Coach Sacco 2011.09.05. 12:00:07

Fowler nagyon beindult, jó lenne, ha ezt a formát megtartaná most már a szezon végéig.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.05. 17:27:03

Kurva boldog vagyok, hogy megint este kell játszanunk... De legalább ma véget ér a Triple-A és a Double-A is, holnaptól jöhetnek a fiatalok! :)

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 19:37:33

Rockies vs. #DBacks, 9/5: Fowler8, Ellis4, Gonzalez9, Tulowitzki6, Kouzmanoff5, Wigginton3, Spilborghs7, Iannetta2, Rogers1.

Coach Sacco 2011.09.05. 20:38:45

Helton egymás után két napon pihen?

foppa21 2011.09.05. 20:45:25

hammel hogyhogy visszakerült a rotációba?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.05. 20:49:20

Helton-nak állítólag kiújult a hátfájása. :(

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 21:09:10

chacin hátra tolt startja miatt jött be hammel a képbe. meg mostmár g.reynolds úgyis ott van longmanbe

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.05. 21:19:56

Fowler HR! Rögtön az első AB-ben, kár hogy előtte mi is szoptunk egyet.

Coach Sacco 2011.09.05. 21:27:03

Fowler a legjobb játékosunk mostanában!

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 21:40:38

az elsőben rogers ellen 2outnál upton solo HR
fowler solo HR, cargo single, tulo walk, és két out

a másodikban kiszórtuk hármat
nálunk rogers 2out double
1-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.05. 21:48:24

Pomeranz hat inninges no-hittert dobott. Azt hiszem akkor a következő startot már a Rockies-ban nyomhatja. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.05. 21:57:47

Ellis HR 2-1! Remélem most elkapjuk ezeket a patkány geciket.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.05. 22:00:55

CarGo brutális homethrow-ját érdemes megnézni, a tökéletes mozdulat, a tökéletes erővel, a tökéletes helyre. Erre még a legnagyobb csalók se tudtak volna safe-et mondani, főleg hogy hozzá sem ért a plate-hez, hanem elslide-olt mellette.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.05. 22:02:45

Mellesleg a 12. outfield assist, nyilván nem Gold Glove.

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 22:23:54

a harmadikban rogers ellen walk, single és közben cargo homethrow, még egy walk
nálunk ellis solo HR

a negyedikben walk, double, blum 2run RBI single, még egy single, fielder's choice out at home, SOval vége
wiggy single, spilbo GIDP, iannetta walk
2-3

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 22:49:54

az ötödikben walk, single, CS és két out
fowler double, ellis walk, tulo lineout DP
2-3

StormST 2011.09.05. 23:07:58

Húúú de geci szarok vagyunk megint, atya ég... :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.05. 23:08:15

2-8 baszd meg.. Roenicke először kapott futásokat az évben. :(

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 23:11:25

a hatodikban rogers ellen blum solo HR, single, walk egy kiesőig. roenicke ellen bloomquist RBI single, hbp, goldschmidt 3run double és kiesett
nálunk három groundout
2-8

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.05. 23:11:39

Eddig az inningig azt hittem, hogy lesz esélyünk, és még megbasszuk őket. :(

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 23:33:27

a hetedikben g.reynolds ellen single, két walk, loaded 1outnál miley RBI forceout
nálunk háromból három kieső
2-9

Tomi_Tanguay 2011.09.05. 23:51:20

a nyolcadikban g.reynolds három out
cargo single, tulo single, kouz RBI single
3-9

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.06. 00:08:47

A Sky Sox Pagnozzi RBI walk-off double-jával győzött a tizedik inningben a szezon utolsó meccsén. :)

Tomi_Tanguay 2011.09.06. 00:20:07

a kilencedikben romero ellen double, cowgill RBI single, tulo-ellis-wiggy DP
két kieső után fowler solo HR, ellis walk, cargo walk, tulo 3run HR
7-10 lett

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.06. 07:41:28

tracy makes it official: call-up list will include P's Jim Miller, Drew Pomeranz, INFs Jordan Pacheco and Chris Nelson, C Wilin Rosario

Remélem Rosario bőven kap lehetőséget, Pacheco 2B-3B lehet.

Mondjuk még több nevet várok, ahogy a GITR-ben írtam.

Tomi_Tanguay 2011.09.06. 09:36:23

herrera állítólag a gyerekekkel játszott, amikor rábaszta az ajtót a kezére. egyik ujja eltört és másik is megsérült. 6 hetes felépülési idő, már nem játszik idén. így ellis-nelson-pacheco rotálás lehet a 2Ben

Tomi_Tanguay 2011.09.06. 11:49:55

@Filip89: amúgy azt megtudod mondani hogy a vén miller minek kellett?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.06. 12:21:45

A Sky Sox closer-je volt, megbízhatóan teljesített hónapokon át, a csapat egyetlen All-Star résztvevője, már csak ezek miatt is megérdemelte. Nem mellesleg, szerintem jobb, mint Romero, G. Reynolds vagy Roenicke.

Coach Sacco 2011.09.06. 19:19:02

Remélem játszani fognak Pachecoék, mert igyekszem felkelni rá. :)

Tomi_Tanguay 2011.09.06. 22:39:10

talán hammel mostmár apaként nyugodtabban jtászhat, hogy megvan a kisfia. amúgy pont az ő szülinapjára született meg:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.07. 02:02:37

Rosario és Pacheco is kezdők lesznek a mai meccsen.
Pomeranz vasárnap a Reds ellen starter lesz.

Tomi_Tanguay 2011.09.07. 02:39:42

#Rockies vs. #DBacks 9/6: Fowler8, Ellis4, Gonzalez9, Tulowitzki6, Giambi3, Smith7, Rosario2, Pacheco5, Hammel1.

Tomi_Tanguay 2011.09.07. 03:09:01

az elsőben hammel ellen két single, montero RBI groundout
cargo 2out double

a másodikban két kieső után kaptunk egy doublet, de a hármas előtt kiejtettük
nálunk három out
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.07. 03:26:02

Pacheco single az első major AB-jében. Rosario előtte egy két dobásos flyout-tal esett ki.

Tomi_Tanguay 2011.09.07. 03:38:14

a harmadikban kiszórtunk hármat
pacheco single, a hármason maradt fent

a negyedikben hammel három out
nálunk három out
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.07. 03:53:17

Pacheco-nak megvan az első major RBI-ja egy groundout-ból.
Előtte Rosario lineout-tal esett ki.

Tomi_Tanguay 2011.09.07. 04:09:39

az ötödikben hammel egy walkot engedett
s.smith triple, pacheco RBI groundout

a hatodikban két kieső után ground-rule double
nálunk három kieső
1-1

Tomi_Tanguay 2011.09.07. 04:34:51

a hetedikben doublet kaptunk, passed ball, parra RBI single
giambi single, s.smith single, double steal, eyjr out at home, rosario SO
1-2

foppa21 2011.09.07. 04:36:55

bassza meg mit hagytunk ki...remélem még vissza jövünk a meccsbe

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.07. 04:49:07

A faszért nem sétáltattuk Montero-t az üres egyesre, egész évben szivat minket, törvényszerű volt, hogy most is bebassza.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.07. 05:00:22

CarGo RBI single, 2-3. Két ember még fent, Tulo jön.

foppa21 2011.09.07. 05:04:55

cargo és tulo megfordította!:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.07. 05:12:08

Pacheco újabb RBI, isteni a kölyök! :)

StormST 2011.09.07. 05:20:04

Mi a fasz van itt fiatalok???? :D

8-3, látod Dex, bases loaded-nél nem kell egyből lengetni, meg is lett a walk... :)

Tomi_Tanguay 2011.09.07. 05:31:27

a nyolcadikban street egy double két outig, m.reynolds ellen montero RBI single, belisle fejezte be.
nálunk ph kouz single, ellis single, cargo RBI single, tulo 3run HR. wiggy single, s.smith RBI triple, rosario walk, pacheco RBI single, kouz hbp, fowler RBI walk.

a kilencedikben beton háromból három out
8-3ra nyertünk 1-3ról:)

Coach Sacco 2011.09.07. 06:44:40

Nem semmi volt! Pacheco bemutatkozása nagyon jól sikerült, Tulo megint 3run HR a végén. :)

StormST 2011.09.07. 08:52:44

Szép come-from-behind győzelem volt, nagyon kellett már a kis pöcsök ellen! :D

Pacheco nagyon biztató, első meccs első hit, 2 RBI, nem semmi, azt hiszem erre a napra nagyon sokáig emlékezni fog... :D

Hammel-nek meg úgy látszik jót tett a gyerek, kb. egész szezonban nem volt ennyire jó... :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.07. 09:29:02

Troy Tulowitzki becomes 2nd SS in NL history with a 30 HR/100 RBI season

Tomi_Tanguay 2011.09.07. 09:54:05

béla 10. win is a nc kategória:D

Tomi_Tanguay 2011.09.07. 20:02:35

Tulo on catcher Wilin Rosario, who made his major league debut behind the plate: “Wilin was great. For me he called a great game. He wasn’t scared. I’ve known him for a while. That’s one thing I really understood about his game. If you call him up to this level, this guy’s not going to scared. He’s really fearless. I think he’s going to be really good.’’

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 02:08:00

#Rockies vs. #DBacks, 9/7 6:40p: Fowler8, Ellis4, Gonzalez9, Tulowitzki6, Wigginton3, Smith7, Rosario2, Pacheco5, Millwood1.

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 03:32:30

az elsőben millwood ellen egy double
nálunk csak egy ellis single

a másodikban náluk két single volt
itt rosario 2out single
0-0

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 04:08:49

a harmadikban két singlet kaptunk, a másodiknál kiesett a hármason a futó, montero 2run HR
tőlünk millwood solo HR, 2outnál cargo solo HR, tulo single

a negyedikben egy singlet hoztak
nálunk rosario solo HR
3-2!

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 04:27:23

az ötödikben egy SO WP
nálunk háromból három out
3-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.08. 05:00:11

CarGo HR-ja 448 láb volt. Megint csak 25 ezren vannak a helyszínen, de nem is meglepő, ebben a szar időben.

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 05:03:24

a hatodikban millwood ellen single, mcdonald RBI double, saunders RBI single 2 outig. m.reynolds ellen WP és single, belisle fejezte be.
tulo single, wiggy walk, sorban három out
3-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.08. 05:07:08

Baszd meg, már 3-5. Nem hiszem, hogy ezt visszahozzuk. :(

foppa21 2011.09.08. 05:16:11

sajnos most gyengébb a dobó teljesítmény és erre rámehet a meccs...:-(

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 05:37:22

a hetedikben brothers ellen upton solo HR, walk és pacheco error 2outig. lindstrom lezárta
csak egy fowler double
3-5

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 05:52:14

a nyolcadikban roenicke ellen double és sorban három kiejtés
nálunk három out
3-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.08. 06:04:27

Jim Miller making his first major league appearance since Sept. 20, 2008

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 06:16:55

a kilencedikben romero SO, miller ellen walk és tulo error
tőlünk rosario SO WP to 1st és három out
3-5 maradt

StormST 2011.09.08. 09:57:59

Kár ezért a meccsért, főleg mert Fowler duplája után volt Ellisnek egy ütése, ami a vonalon pattant és out-nak mondta a spori, pedig ha az fair, akkor 1 run vissza és Ellis is ott lett volna a 2-esen, ehelyett kiesett pár pitch-el később...


süti beállítások módosítása