Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

NFL Pro Bowl szavazás 2011

2011.11.20. 09:41 - Black_Adder

Mint minden évben a divatsztárok, idióták kedvencei és celebek alkotta két konferencia-válogatott idén is összecsap majd egymással. Amellett, hogy a meccset senkinek se ajánlom, ez a játékosoknak valahol mégiscsak egy elismerés, szóval szánjuk rá azt a pár percet és szavazzunk. Úgyse jelent semmit, a szavazók nagy többsége 2 névnél többet úgyse ismer, ráadásul azok közül az egyik a sajátja.

















¿Kire szavazzunk?


Természetesen minden Broncora és senki másra! Legalább a kompenzáljuk egy kicsit a divatdrukkerek divatjátékosokra adott divatszavazatait. Bekerülni úgyse fognak, túl magasan játszunk ahhoz, hogy az egyszerű ember is fellásson idáig és észre vegye az itt végbemenő csodát. Pár embert személy szerint is kiemelek, akinek ott lenne a helye az érdektelen eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy a többiekre ne szavazzatok.

Offense:

Quarter backs: 3 irányító kerül be a Pro Bowl keretbe. Passzolási képességeit tekintve Tim Tebow semmi esetre sincs a legjobb 3-ban. Viszont ellenben a többiekkel, kivételesen magas népszerűségnek örvend, szóval akár még ott is lehet. Míg általában két hely már előre foglalt szokott lenni, péjtonmenning és tombrédi javára, ebből most csak az utóbbi lehet ott, hiszen az idősebb Manning-fivér idén még nem is játszott. Pontosítok, ettől még simán ott lenne a Pro Bowlon a szurkolóktól, de sajnálatukra nem tudtak az örökös MVP-re szavazni. Tebow részvétele egyébként nem lenne teljesen érdemtelen, 4-1 kezdőként, és nem akármilyen game winning driveokat vezetett idén.

Willis McGahee Runningback Willis McGahee #23 of the Denver Broncos sits on the sidelines during the preseason NFL game against the Arizona Cardinals at the University of Phoenix Stadium on September 1, 2011 in Glendale, Arizona. The Cardinals defeated the Broncos 26-7.Running backs: Futókból szintén 3 kvalifikálja magát a szánalmas médiaeseményre. A legjobb denveri futó Willis McGahee. Esélyesnek őt se mondanám, de a statisztikákat tekintve nincs annyira lemaradva az élbolytól, egy huszáros hajrával még akár ő is oda férhetne. Jelenleg Fred Jackson, Maurice Jones-Drew és Arian Foster a három legeredményesebb, és igazából nem lehet mondani, hogy ne érdemelnék meg, de McGahee sincs távol tőlük. A mi szavazatunkat ő is megérdemli.

Wide receivers: Szélső elkapók közül 4-en kerülhetnek be a keretbe. Két denveri játékosra lehet szavazni, Eric Deckerre és Eddie Royalra. A futás előtérbe kerülése óta egyikük se esélyes, Royal soha nem is volt. Deckernek viszont van egy csomó TD-je, szóval ha ezt Bostonban, New Yorkban vagy valamelyik sznob kaliforniai városban csinálja, simán ott lehetne, mérföld magasról viszont nehezebb lesz oda érnie. Azért próbálkozhatunk a lehetetlennel, ha Tebow egyszer a passzokba is belejön, ki tudja...

Fullbacks: 1 FB számára van hely. A running back előtt utat törő játékosokról nem sok szó esik, nem sok statisztikát halmoznak (Vonta Leach 6 yard futása 2.0-s átlaggal, ez alapján nem gondolnánk, hogy ő az egyik legjobb, pedig...), nem egyszerű a döntés. Spencer Larsen mindenképp a liga jobb FB-jei közé tartozik, azonban egyrészt ez nem jelenti azt, hogy ő lenne a konferencia legjobbja, másrészt ez egy Pro Bowl szavazás, úgyse számít. Azért nem feltétlen vesznek kárba a rá adott szavazatok, próbálkozni lehet...

Tight ends: 2. A szavazás körülményei /*meccseket nem látó, statisztikát talán megnéző emberek voksai*/ az elkapó TE-eknek kedveznek. Gronkowski, Owen Daniels, Dustin Keller, Aaron Hernandez,... Denveri oldalon Daniel Fellsre elkapások mellett blokkolásban is lehet számítani, de ezt biztosan nem fogják figyelembe venni a népek. Az FA egyik nagy igazolása volt, minket megajándékozott pár szép momentummal, de a Pro Bowl nézőit aligha fogja. Már ha nézi egyáltalán valaki...

Offensive tackles: 3db OT fér a divatseregbe. Tőlünk Ryan Clady és Orlando Franklin, akik megkapták az esélyt. Fájdalom ezt leírni, de idén Clady nem azt a játékot nyújtja, amivel korábban kivívta a "megtiszteltetést". Sok sack továbbra se érkezik róla, viszont ő a legtöbbször büntetett támadó falember. Szerény véleményem szerint ezeknek több mint fele fantom, de ez senkit se érdekel. Clady nem lett rossz OT, de nem ez az az év, amikor Pro Bowlon lenne a helye. Az újonc Franklin nagyon jól blokkol futáshoz, de annál gyengébb pass protectionben. Nem ő a nyertese a QB cserének, és akkor még finoman szólottam. Nem akarom kedvetek szegni attól, hogy szavazzatok, azért ha Clady valahogy mégis odaférne, nem lenne világszintű felháborodás. Ha arra gondolok, hogy tavaly Light Pro Bowler volt, akkor egyrészt bárki megérdemli, másrészt úgyis csak pecces kerülhet oda. Apropó pecc, ha már úgy is háromra lehet voksolni, esetleg Soldert is támogathatjátok.

Offenisve Gurads: Három hely van az OG-knek fenntartva. Szavazzatok Zane Beadlesre és Chris Kuperre. Nem kell gondolkozni. Nem mintha oda kerülnének, de ha egyszer ligaelit futójátékunk van, a guardok mindenképp megérdemlik a szavazatot. Kuper mindig is jó volt, Beadles is szépen kinőtte lassan magát, szóval csak bátran szavazni.

Centers: Két center kerül be, szavazzunk J.D. Waltonra és Nenére :). Viccen kívül azt tudom mondani, mint a guardoknál. Megvan az OL emberek statjai is, de nem könnyen hozzáférhető. Az NFL.comon G és GS van mellettük, mint adat, most nincs kedvem utánanyomozni beszédesebb számoknak. Ha a rushing offensünket nézzük, megkockáztatom, ott a helye, nem lebecsülve Mangoldot vagy Pouncey-t.

Ryan Clady - San Diego Chargers v Denver Broncos
Defense:

Defensive Ends: 3 szélső falember lehet a keret tagja. Az egész úgy el van k*rva, mint a teljes Pro Bowl, 3-4-es és 4-3-mas emberek közül egyaránt választhat az ember. A sok meccset nem látó divatdrukker divatszavazata aztán a számok alapján arra vezet, hogy 4-3-mas DE-k, és 3-4-es OLB-k kerülnek be, abból főzz ki valamit. A narancs és kék színeket Robert Ayers és Elvis Dumervil képviseli. Ayers noha idén megint jobb az előző évhez képest, még nincs Pro Bowl szinten, Doom meg kicsit lassan kezdte a szezont. Azért utóbbira mindenképp nyomjátok a szavazatokat, mert szép lassan kezd belejönni a tavalyelőtti sack leader és már 3,5 sacknél jár. Pár nagyobb meccs és újra az ő nevétől is hangos lehet a sajtó. A két Coltsos nagylegény se sokkal jobb eddig...

Defensive tackles: 3 DT fér majd be. A szezon előtt olyannyira lesajnált Brodrick Bunkley és Marcus Thomas denveri részről. Hiába teszik jól a dolgukat kétlem, hogy sokan tudnák kik egyáltalán a Broncos DT-jei. Nem kell, hogy Pro Bowlerek legyenek, nekünk elég ha jól játszanak. A jó játékot viszont szavazatokkal hálálhatjuk meg. Hajrá.

Inside Linebackers: 2db. Joe Mays MLB ugyan de itt szavazhatunk rá. Egyébként 3-4 ILB-nek jobb lenne. Attól tartok, hogy ő itt teljesen esélytelen.

Outside Linebacker: 3 OLB fér be a keretbe. Köcsög Filip nem engedi Von Millert indulni a Colradoi év sportolója versenyen, úgyhogy itt kell pótolni a ráadott szavazatokat :). A liga legjobb 4-3 OLB-je, de az AFC-jé mindenképp. Több sackje van, mint a 3-4 OLB-knek ami igen nagy szó. A rookie számtalan nagy play-jel állt elő idén, 3 FF és 3 PD is a neve mellett. Ha nem lesz Pro Bowler, az Istenkáromlás. Amellett, hogy rá többször is szavazunk ne feledkezzünk meg D.J. Williamsről se. Sokadik pozíciója ez a front7-ben és eddig mindenhol megállta a helyét. Ha az előző években nem fért be, akkor idén se fog, főleg, hogy sérült is volt, de nekünk nem lehet tiszta a lelkiismeretünk, ha legalább mi nem szavazunk rá. Ez a csapatunk legerősebb posztja, az OLB.

Cornerbacks: 3 CB lesz majd a secondaryben. Andre Goodman egy picksixtől nem lesz Pro Bowler, viszont ott van még nekünk Champ Bailey. Már 10× Pro Bowler, szóval megvan a szavazó bázisa. Nehéz úgy bekerülni, ha az ellenfél irányító nem mernek felé dobálni, de szerencsére Palmer fasza legénynek érezte magát, így szedhetett 2 picket. Nem vitás, hogy ligaelit. Tavaly ugyanez volt a helyzet, akkor se ment felé nagyon labda, de a neve, és a teljesítménye, amikor végre játékban volt, elég volt neki ahhoz, hogy 1. számú tartalék legyen és aztán Aso helyén játszhasson. Ha még leszed egy-két labdát, biztos ott lesz, de ő tipikusan az a játékos, akire mindenképp szavazni kell. Mert van esélye kijutni, de necces neki, nagyon necces, szüksége van a DSB támogatására is.

Strong safeties: Egyetlen egy. Legyen az Brian Dawkins. Kell egyáltalán kampányolni mellette? Jó igen, coverageben már nem a régi, de a boxban még mindig pusztít. És 2 sackje is van. Pont azt tudom rá mondani, mint Bailey-re: Megvan a szavazó bázisa, van esélye kijutni, de necces lesz neki, nagyon necces. Minden szavazatra szüksége lenne, a DSB-re is. Polamalut kiszorítani nem lenne kis fegyvertény. Feltétlenül támogassuk őt, ha valaki, akkor ő mindenképp megérdemli, ha más miatt nem, az eddigi pályafutása miatt.

Free safeties: Szintén egyetlen egy, de az aligha lesz Rahim Moore. Ed Reed eleve előre megnyerte, és még ha ő nem lenne, akkor se Moore lenne az esélyes. Nem azt mondom, hogy ne szavazzatok rá, de ne lepődjetek meg, ha közelében se lesz annak, hogy kikerüljön.



















Special Team:

Kickers: 1db. Ha Matt Prater néha 40 yardról is betalálna, még akár ő is lehetne az az egy. Így viszont nem sok esélye van.

Punters: 1db. Na, itt viszont Britton Colquittnak kell a favoritnak lennie. Szezon előtt még el akartuk zavarni, erre a csapat egyik legjobbja lett. Kétlem, hogy rajtunk kívül sokan észrevették volna, úgyhogy nyomatni kell nagyon. Lechler lenne a favorit, de talán csökkentettük az esélyét azzal, hogy 2 puntját is visszahordtuk ellenük TD-re. Remélem elég lesz. Colquitt for prez!

Kick returners: 1db. Quan Cosbyra lehet szavazni, végülis csak két jobb visszahordó van házon belül :P :) Egyébként nem rossz ő se, sőt top5 KR-ben és PRben is a konferenciában, szóval mindenképp szavazzatok rá.

Special teamers: 1db. Na ha valahol, akkor itt tényleg gondolkodás nélkül a saját csapat játékosára. Egyébként is jó az ST-nk, és az David Brutonnak is köszönhető. Szavazzatok rá.

Akiknek igazán reális esélyük van kijutni az Von Miller, Champ Bailey és Colquitt.

Akik reménykedhetnek, ha más nem tartalék ként ott lenni az Dawkins, McGahee, és ha még sok ilyen meccset nyer, akkor Tebow.

2011.12.19-ig lehet voksolni az nfl.com-on. A szurkolókon kívül szavaznak még a játékosok és a szakértők is, a végleges keret a három részeredmény összesítéséből alakul ki. A meccset 2012.01.29-kor rendezik Hawaii-on. Ez "szenzációs" módon 1 héttel a Super Bowl előtt van, így a SB résztvevők, akik vélhetően a legjobbak, biztos nem lesznek ott, és a konferencia-döntő vesztesei se valószínűek. "Nagyszerű" szervezés, de legalább méltó az esemény komolyságához...

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr743396750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xrace 2011.11.20. 10:24:09

Teljesen ugyanezt gondolom erről a bohóckodásról, mint te! Most vasárnap reggel nagyon ráértem, és szavaztam, annyi bronco játékosra amennyire csak lehetett, + a maradék helyekre próbáltam a kevésbé ismert játékosokat tenni. :P

milo_hedgie#23 2011.11.20. 11:00:25

viccesre sikerült,de igazad van:))
tényleg nincs még meg a meccs időpontja se?

Black_Adder 2011.11.20. 11:09:46

@milo_hedgie#23: de csak nem volt kedvem már utána nézni, majd kiegészítjük. Am 1héttel a SB előtt.

Black_Adder 2011.11.20. 11:17:15

nA kiegészítettem. ha vki eseteleg azt is tudjla hmegddig lehet szvznmi, megoszthjatná

Tomi_Tanguay 2011.11.20. 11:47:28

az nhlben is ugyanilyen érdektelen szar az egész, szerintem idén nem írok róla külön

Tomi_Tanguay 2011.11.20. 11:51:28

a 'köcsög filip' kereső szavakat szokták használni a blogra, most még egyel több találati lehetőség:D

foppa21 2011.11.20. 12:30:02

végig fogok szavazni én is az összes denverire!

xrace 2011.11.20. 13:20:41

@Black_Adder: Dec 19-ig MNF (Steelers - 49ers) végéig. :)

tHoMaS 2011.11.20. 17:21:02

Denverben minden szurkoló alkoholista vagy divat ellenes? :)

Tomi_Tanguay 2011.11.20. 18:24:00

a legjobb ha a kettő együtt:)

foppa21 2011.11.20. 20:03:32

nah végig nyomtam a sort!

milo_hedgie#23 2011.11.21. 10:40:19

tebow,miller,dawkins,colquitt mind top5ben van a posztján a részeredmények szerint!

milo_hedgie#23 2011.11.21. 17:44:55

@Black_Adder: színvonalas lett! melyikőtök írta?:)

Black_Adder 2011.11.21. 18:10:13

@milo_hedgie#23: Egy KC fan írta a bowl.hu-ról Ulpianus nickname-mel.

Ettől függetlenül, sőt nem is árt olyannak a véleményét is meghallgatni aki más szemmel látja a csapatot, aki nem a csapat drukkere, aki nem vagy legalábbis nem ugyanabban az irányban elfogult.

Ezt meg eleve azért is ajánlottam itt mert tényleg nagyon színvonalas írás, az író szurkolói hovatartozásától függetlenül.

milo_hedgie#23 2011.11.21. 18:33:53

@Black_Adder: ja értem,azt hittem belsős írta,hogy ennyire otthon van a sémában,de tényleg alapos cikk


süti beállítások módosítása