Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Újratöltve

2011.12.08. 11:00 - Tomi_Tanguay

Ki-ki örömére vagy bánatára megszűnt a lockout helyzet az NBA-ben és péntektől a csapatok megkezdik a felkészülést az előttünk álló csonka szezonra. A következő írásban a Denver Nuggets körüli jelenlegi helyzetet igyekszem összefoglalni, hogy ha esetleg a szokásosnál hosszabb szünet alatt elszoktunk volna a kosárlabdától, akkor most mindenki újra képbe kerüljön a csapattal kapcsolatban.


 



























A keretünk még elég kezdetleges, mindössze 10 játékos helye biztos, nekik van szerződésük a csapathoz a következő szezonra. Biztosan emlékeztek rá, hogy Lawson, Gallinari, Mozgov a lockout alatt az elmúlt hetekben Európában kezdtek el játszani, de szerencsére mindannyian olyan szerződést írtak alá a tengerentúlra, hogy a lockout feloldódásakor azonnal jöhetnek vissza az NBAbe, így rájuk számíthatunk. Viszont három tavalyi játékosunk Kínába írt alá, ahová csak garantált szerződést lehet kötni, a veterán Kenyon Martin, a bohém J.R. Smith és a Knickstől év közben hozott Wilson Chandler tehát a kínai bajnokság márciusi végéig biztosan nem erősíti a csapatot. A hírek szerint egyébként csak Chandler iránt érdeklődünk, a két félőrült visszahozatára nincs sok esély.
 
Négy olyan emberünk van, akik tavaly a csapatban játszottak, most pedig még nincs új szerződésük, vagyis szabadügynökök. A legnagyobb név az UFA Nené, nem fogadtuk el rá júniusban a csapat opciót, reménykedve a kedvezőbb szerződésben, de most nagyon úgy néz ki, hogy akadályokba ütközött az újraszerződtetése. Több csapat üldözi őt, valószínűleg nagy verseny lesz érte és sajnos nem valószínű, hogy a brazil centert meg tudjuk tartani. Hozzá hasonlóan a veterán magas Melvin Ely is korlátozás nélküli ügynök, tavaly nagyon keveset játszott, semmi szükség már rá és biztosra vehető a távozása. Illetve van még két RFA, akikhez foggal-körömmel ragaszkodunk, a dobó hátvéd Arron Afflalo és a swingman Gary Forbes. Mindkettejükkel már júniusban zajlottak egyezkedések, eddig nem sikerült hosszabbítani velük, de remélhetőleg csak napok kérdése és mindketten aláírnak, főleg AAA lenne iszonyat fontos a csapatnak.
 
A Denver Nuggets jelenlegi kerete a 2011/12-es szezonra:
 
Irányítók: Ty Lawson, Andre Miller
Dobóhátvédek: Arron Afflalo (?), Gary Forbes (?)
Kiscsatárok: Danilo Gallinari, Jordan Hamilton
Erőcsatárok: Al Harrington, Kenneth Faried, Chris Andersen, Chukwudiebere Maduabum
Centerek: Timofey Mozgov, Kosta Koufos


 


















Látható, hogy irányító poszton állunk a legjobban, gyakorlatilag kész van ez a csapatrész. Lawson lesz a kezdő, harmadik évében könnyen 25-30 perceket átlagolhat. Millert visszahoztuk, jövőre lejár a szerződése, korábbról Karl mester jól ismeri, tudja mit várjon tőle. Ideális másodhegedűs, Ty pihenője alatt képes elvezetgetni a csapatot. Nem tartom kizártnak egy harmadik irányító érkezesét, mert kettejükön kívül nincs olyan játékos a keretben, aki képes lenne PGt játszani, sérülések pedig bármikor lehetnek. Ismerve magunkat, Anthony Carter leigazolása esélyes lehet, a napokban a csapatnál edzett, Karllal nagy barátok, összejöhet a sokadik AC éra Denverben.
 
A kettes posztról JR távozása veszteség, már csak emiatt is kötelező bármi áron megtartani Afflalot. Bízom benne, hogy ezzel nem lesz gond és ő is végre egészséges lehet, a megszokott munkabírásával komoly teljesítményt remélünk tőle. Forbes kettes-hármas helyen besegíthet, hasznos kiegészítőember, ezért az ő megtartását is fontosnak tartom. Esetleg még az újonc Hamilton is képes eljátszani kettest, az eredeti posztja hármas, de például négyesként is megállta a helyét az egyetemen.
 
A csapat húzóembere lehet Gallinari, egyesek szerint idővel neki kéne Melo örökébe lépni, ehhez kiegyensúlyozottabbnak kéne lennie az olasznak, hogy ne csak fellángolásai legyenek. Nem tudom hogy mennyire fog változni a séma a tavalyi év második feléhez képest, amikor több ember vitte a szekeret, nem lehetetlen, hogy idén Gallo több labdát fog kapni és hasonlóan próbálunk játszani, mint anno Meloval, csak nehogy ő is önző kurva legyen. Tavaly többször játszott erőcsatárt, idén erre valószínűleg ritkán lesz szükség, helyettese a tehetséges Hamilton lesz. Nem tudom Karl mennyi lehetőséget fog adni az újoncnak és őszintén szólva kételyeim vannak, hogy milyen gyorsan tudja felvenni az NBA ritmusát, ezért lehet megnyugtatóbb lenne még egy rutinos csatár leigazolása a padra.
 
Négy erőcsatárt jelöltem fentebb, darabszámra jól állunk, minőségre kevésbé. Harrington tavaly inkább ártott, mint használt, valószínűsíthető a kivásárlása, hacsak a csapat nem direkt draft pickre fog hajtani és viseli el a kezdőben a kiégett veteránt. Azért jó lenne ha az újonc Faried minél több lehetőséget kapna, nagyon készül a szezonra, kemény brusztolós palánk alatti játékot várunk tőle, lepattanó és blokk gyűjtés ezerrel. A Birdman újra egészséges, kérdés hogy meddig, az önpusztító játékstílusában állandóban benne vannak a sérülések, nem fiatal már, nagyon hasznos csereember, fel tudja tüzelni a csapatot és a közönséget, de kétlem, hogy túl sok meccsen látjuk majd. Az idén draftolt 'Csucsu' abszolút sötét ló, semmit nem tudunk róla, az edzőtábor alatt mutathatja meg magát, de kétlem, hogy az állandó tartalék szerepkörnél többre futja. Nagyon kéne egy megbízható erőcsatár a csapatba, olyan aki akár kezdő is lehet, ide mindenképpen várok új igazolást, több célpontunk is van.
 
Center posztra fontos lenne Nené a két fiatal elé/mellé. Ha megtartanánk a brazilt, talán újra játszhatna négyest, amíg Mozgov center. Az orosz egyre jobban fejlődik, Európában végig dominált, de az NBA más, talán ebben a szezonban berobbanhat, neki biztos jól jönne Nené távozása, a csapat eredményességének kevésbé. Koufos nem több tartaléknál, vele komolyabban felesleges számolni. Ha nem lesz Nené, akkor center posztra is kéne erősítés, aki legalább megoszthatja az időt Mozzyval vagy akár első számú lehet. Illetve ebben az esetben még több fiatal magas próbaszerződtetését várnám.
 

 



















Egyelőre nem merek jósolni, hogy milyen eredmény várható a csapattól. Minden attól függ, a következő napokban miként erősítjük meg a keretet, de szerintem legjobb esetben is csak az utolsó néhány rájátszás-helyre lehet esélyünk. A nyugati élmezőnyre kevésbé és a divízióban is csak másodikok lehetünk az OKC mögött. Azért nem gondolnám, hogy annyira gyengék vagyunk és direkt az utolsók között leszünk, de még ez a lehetőség sem zárható ki.
 
A 66 meccses csonka alapszakasz Karácsonykor veszi kezdetét, először december 26án léphetünk pályára a bajnok Dallas Mavericks otthonában. Előtte még két előidény meccsünk lesz a Phoenix Suns ellen, 21-én hajnali 3-kor itthon, 23-án hajnali 3-kor idegenben.
 
A Denver Nuggets programja a 2011/12-es NBA-szezonban:
 
December 27., kedd, 02:30 Dallas Mavericks - Denver Nuggets
December 29., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Utah Jazz
December 30., péntek, 04:00 Portland Trail Blazers - Denver Nuggets
December 31., szombat, 21:30 Los Angeles Lakers - Denver Nuggets
Január 2., hétfő, 02:00 Denver Nuggets - Los Angeles Lakers
Január 3., kedd, 03:00 Denver Nuggets - Milwaukee Bucks
Január 5., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Sacramento Kings
Január 7., szombat, 02:00 New Orleans Hornets - Denver Nuggets
Január 8., vasárnap, 02:30 San Antonio Spurs - Denver Nuggets
Január 10., kedd, 03:00 Denver Nuggets - New Orleans Hornets
Január 12., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - New Jersey Nets
Január 14., szombat, 04:30 Denver Nuggets - Miami Heat
Január 16., hétfő, 02:00 Denver Nuggets - Utah Jazz
Január 18., szerda, 02:00 Milwaukee Bucks - Denver Nuggets
Január 19., csütörtök, 01:00 Philadelphia 76ers - Denver Nuggets
Január 21., szombat, 01:00 Washington Wizards - Denver Nuggets
Január 22., vasárnap, 01:30 New York Knicks - Denver Nuggets
Január 26., csütörtök, 04:00 Sacramento Kings - Denver Nuggets
Január 28., szombat, 03:00 Denver Nuggets - Toronto Raptors
Január 30., hétfő, 02:00 Denver Nuggets - Los Angeles Clippers
Február 1., szerda, 02:00 Memphis Grizzlies - Denver Nuggets
Február 3., péntek, 04:30 Los Angeles Clippers - Denver Nuggets
Február 4., szombat, 04:30 Denver Nuggets - Los Angeles Lakers
Február 5., vasárnap, 04:00 Portland Trail Blazers - Denver Nuggets
Február 7., kedd, 03:00 Denver Nuggets - Houston Rockets
Február 9., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Dallas Mavericks
Február 10., péntek, 03:00 Denver Nuggets - Golden State Warriors
Február 12., vasárnap, 01:00 Indiana Pacers - Denver Nuggets
Február 15., szerda, 03:00 Denver Nuggets - Phoenix Suns
Február 16., csütörtök, 02:30 Dallas Mavericks - Denver Nuggets
Február 18., szombat, 02:00 Memphis Grizzlies - Denver Nuggets
Február 20., hétfő, 02:00 Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets
Február 21., kedd, 03:00 Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves
Február 23., csütörtök, 04:30 Los Angeles Clippers - Denver Nuggets
Február 24., péntek, 03:00 Denver Nuggets - San Antonio Spurs
Március 1., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Portland Trail Blazers
Március 3., szombat, 02:00 Houston Rockets - Denver Nuggets
március 5., hétfő, 03:30 San Antonio Spurs - Denver Nuggets
Március 6., kedd, 03:00 Denver Nuggets - San Antonio Spurs
Március 8., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers
Március 10., szombat, 03:00 Denver Nuggets - New Orleans Hornets
Március 12., hétfő, 02:00 Denver Nuggets - Memphis Grizzlies
Március 14., szerda, 03:00 Denver Nuggets - Atlanta Hawks
Március 16., péntek, 03:00 Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder
Március 18., vasárnap, 03:00 Denver Nuggets - Boston Celtics
Március 20., kedd, 04:30 Denver Nuggets - Dallas Mavericks
Március 22., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Detroit Pistons
Március 24., szombat, 04:30 Utah Jazz - Denver Nuggets
Március 25., vasárnap, 21:30 Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets
Március 27., kedd, 02:00 Chicago Bulls - Denver Nuggets
Március 29., csütörtök, 01:00 Toronto Raptors - Denver Nuggets
Március 31., szombat, 01:00 Charlotte Bobcats - Denver Nuggets
Április 2., hétfő, 00:00 Orlando Magic - Denver Nuggets
Április 5., csütörtök, 02:00 New Orleans Hornets - Denver Nuggets
Április 7., szombat, 03:00 Denver Nuggets - Phoenix Suns
Április 8., vasárnap, 04:30 Golden State Warriors - Denver Nuggets
Április 10., kedd, 03:00 Denver Nuggets - Golden State Warriors
Április 12., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves
Április 14., szombat, 04:30 Los Angeles Lakers - Denver Nuggets
Április 16., hétfő, 02:00 Denver Nuggets - Houston Rockets
Április 17., kedd, 02:00 Houston Rockets - Denver Nuggets
Április 19., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Los Angeles Clippers
Április 21., szombat, 23:30 Phoenix Suns - Denver Nuggets
Április 23., hétfő, 02:00 Denver Nuggets - Orlando Magic
Április 26., csütörtök, 02:00 Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets
Április 27., péntek, 02:00 Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets

Ty Lawson Ty Lawson #3 of the Denver Nuggets puts up a shot between Steve Blake #5 and Matt Barnes #9 of the Los Angeles Lakers at the Pepsi Center on November 11, 2010 in Denver, Colorado. The Nuggets defeated the Lakers 118-112.  NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr323447645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.08. 12:30:47

Borzalmas ez a schedule, 15-20 NBA-szintű játékosból kéne keretet állítani, mert ebben az ömlesztett szarban tuti, hogy mindenki folyamatosan hulla és sérült lesz. Szinte nincs olyan, hogy két nap egymás után szabadok lennénk, folyamatos back-to-back-ek, nem egyszer egymás után három napon játék. Undorító, pénzhajhász NBA.

foppa21 2011.12.08. 14:13:49

korrekt helyzet elemzés
kiváncsi leszek mit tud a két újonc. remélem nené marad, ő lenne a legjobb megoldás centerbe, de én bízok mozgovban is!

Tomi_Tanguay 2011.12.08. 17:00:45

@Filip89: vicces lesz egész évben ezt olvasni:D

Foresz 2011.12.08. 17:58:17

Jó lett az írás,gratula!Külön köszönöm hogy újra képbe kerülhetek ezáltal,mert a hosszú szünetben igencsak elvesztettem a fonalat.

melo15 2011.12.08. 19:06:13

király cikk :) remélem hogy idén is versenyben leszünk a rájátszásért

Tomi_Tanguay 2011.12.08. 20:13:27

közben megkezdődött a free agency. nálunk még nincs semmi

Tomi_Tanguay 2011.12.09. 03:48:36

három csapatos cserével paul a lakersben. gasolt a houstonnak, odomot a hornetsnek, scola, k. martin és dragic is odament. kemény:D

foppa21 2011.12.09. 07:46:55

@Tomi_Tanguay: úristen, tényleg kezd vicces lenni az a csapat. kiváncsi leszek filip véleményére:-P

Tomi_Tanguay 2011.12.09. 08:40:02

mégse engedte át a liga a cserét

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.09. 09:28:18

Szép frigy lett volna, a legnagyobb színész köcsög Hollywood-ban.

Tomi_Tanguay 2011.12.09. 14:50:40

mondjuk nem tudom ezek után mi lesz cp3 ára hogy át is engedjék. szerintem korrektül betankolt volna a hornets.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.09. 17:38:52

Cory Higgins meghívva az edzőtáborba. :P

Tomi_Tanguay 2011.12.09. 18:00:45

nagyon szeretnénk leigazolni Luc Mbah a Moutét. karl bácsi szerint tökéletesen illene a csapatba

foppa21 2011.12.09. 18:58:59

@melo15: a buffsban játszott még tavaly

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.09. 19:15:55

Na, no comment... :P
Amúgy kettes-hármasnak jó lehet, oda úgyis kevesen vagyunk.

foppa21 2011.12.09. 21:41:53

@Filip89: izgalmasak lennének a nuggets-jazz meccsek

Tomi_Tanguay 2011.12.10. 03:49:47

billupst waivelni fogja a knicks, hogy t.chandlerrel együtt beférjenek a capbe. le kéne igazolni veterán minimumért lawson mellé, miller pedig a lejárójával mehetne tradere hármasért vagy magasért

Tomi_Tanguay 2011.12.10. 13:15:19

forbes már torontoban van és vlszeg 2évre alá fog írni a raptorshoz

Tomi_Tanguay 2011.12.10. 14:07:21

higgins mellett ők is jönnek az edzőtáborba: guard Julyan Stone of UTEP and big man Michael Ruffin

melo15 2011.12.10. 14:28:02

@Filip89: elnézést, csak burksre emlékeztem :)

melo15 2011.12.10. 14:29:09

hogy én is mondjak újat: Nenének 4 évre 60-65 milliót ajánlott a nets

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.10. 16:11:56

@Tomi_Tanguay: Több forrás szerint nem tervezzük Billups visszahozatalát.

Tomi_Tanguay 2011.12.10. 18:20:23

ja karl túlzottan szerelmes millerbe:D

amugy már 4 év 70 millánál tart a nets nenéért. ennyiért nem is kéne, menjen csak

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.10. 18:31:18

17.5 millió évente?! Abszurd. Kurvára nem ér ennyit. Én 7-8 millióért tartottam volna 1-2 éves szerződéssel - tényleg menjen, baromság lenne bebetonozni magunkat egy ilyen deal-lel.
Hálátlan köcsög, mindent a Nuggets-nak köszönhet a karrierjében, az életét is mi mentettük meg, de hát egyesekről időnként sajnos kiderül, hogy emberileg milyenek valójában.

foppa21 2011.12.10. 19:47:56

most azt írják hogy lehet mégis mehet paul a lakersbe

Tomi_Tanguay 2011.12.10. 20:29:27

kezd viccet csinálni magából az NBA

Foresz 2011.12.10. 21:11:10

Úgy néz ki,idén rebouild-elni akarunk.Ezért nem hozzuk vissza Billups-t,és valszeg ezért fogjuk Miller-t valami fiatalabb játékosra cserélni.Most már csak az a kérdés,hogy Andersen-t vagy Harrington-t pakoljuk ki a lehetőség szerinti egy helyen.Andersen jó volna ha maradna,csak hosszú még mindig a szerződése a korához képest.
A CP cseréhez csak annyit,hogy érezhető volt hogy erre tendál az NBA,amikor Anthony tavaly végig sírta az idényt...

Tomi_Tanguay 2011.12.11. 04:00:52

mbah a mouteért toltunk egy 4éves 19 milliós offer sheetet, de a bucks megtartotta őt

Foresz 2011.12.11. 09:43:39

@Tomi_Tanguay: Nem kár érte,felejthető kategória...Viszont lassan senki értelmes FA nem marad a piacon.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.11. 11:50:38

Afflalo-t meg kéne tartani mindenképpen, helyünk lesz rá. Higgins könnyen betöltheti idén Forbes szerepkörét.

Tomi_Tanguay 2011.12.11. 15:11:26

magast akkor is kell hozni kevesen és soványak vagyunk a tábla alé

Tomi_Tanguay 2011.12.11. 15:22:24

most meg már a lakers hátrált ki a paul cseréből:D

melo15 2011.12.11. 16:41:36

aggasztó hogy senki nem jön. afflalo tényleg nagyon kéne most hogy forbes is elment

Tomi_Tanguay 2011.12.11. 18:07:26

meglepődnék ha tényleg első számú center lenne mozgov, karl nem szokott egyből annyira számítani a fiatalokra. aztán ki tudja, most tényleg építkezés lehet

Foresz 2011.12.11. 19:41:14

Örülnék annak ha teljesen kihasználnánk az orosz játékát.Akkora centerhiány van a ligában (minőségi center),hogy nem lehet pazarolni ezen a poszton.A gond az,hogy azt hiszem év végén lejár a szerződése,és valószínűleg nem hogy sokat kell rá áldozni,de ellenajánlatok is várhatóak.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.12. 09:11:40

David West says he has agreed to a two-year, $20 million deal to play for the Pacers

Na, még ő lett volna egy kurva jó erősítés, de szerintem nem került szóba komolyabban nálunk.

melo15 2011.12.12. 10:18:39

kiváncsi vagyok rá hogy kit fogunk leigazolni egyáltalán. afflaloval most mi lesz?

Foresz 2011.12.12. 10:25:28

@Filip89: West 30 felett van.Két év még oké is lett volna,de sérülékeny játékos.Tehát rizikós.

@melo15: Afflalo élvezi hogy udvarolnak neki.A Bulls gondolkodott nagyban a megszerzésén,de amennyi helyünk van a fizetési sapka alatt,gyakorlatilag minden ajánlatot meccselhetünk.rajta múlik hogy itt akar-e maradni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.12. 18:49:41

“One thing I learned in Lithuania is confidence — Your confidence is everything,” said Lawson, entering his third NBA season. “In Lithuania, you miss one or two shots, they’re taking you out. you miss two shots in a row, you’re on the bench. At first I started thinking – oh if you shoot this, they’re going to take you out. But I was like – whatever, keep shooting. The big thing I learned is confidence in yourself. Once I started doing that, I started playing a lot better and things started working out.”

:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.12. 19:50:52

Egyes találgatások szerint Billups az OKC-ben köthet ki. Hát, akkor inkább vonuljon vissza szerintem.

melo15 2011.12.12. 22:22:41

@Filip89: te aztán toleráns vagy :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.13. 08:30:25

Karl a Tebow-mániáról. :)

“I’m just happy for the energy of the city – the city is pumped,” Karl said. “I’m kind of into coaches who take out-of-the-box chances. And it seems like they’re having fun with it, that they’re enjoying it. There’s a juice.”

As for Tebow, Karl said:

“I’ve always felt that leadership by words is overrated – leadership by example, approach and attitude is what people follow. And passion and enthusiasm is contagious. There’s an energy that comes with that. He’s a guy who believes in himself, has a spiritual belief.”

Foresz 2011.12.13. 09:32:31

Összeszedtük Carroll-t,akinek pályafutása mindeddig igen hányattatott az NBA-ben.Játszott a Memphisben illetve tavaly a Houston-ban.(Illetve utóbbiban nem sokat,mert nyomták le D-ligába)
Kiscsatár lenne,de mivel támadásban lufi,négyesben kaphatna perceket.Nem egy világmegváltó játékos,azt hiszem bele kell nyugodnunk abba hogy idén tankolunk.Állítólag jó draft elé nézünk,úgy hogy vagy legyünk tök utolsók - és ezen az úton haladunk - vagy nyerjünk bajnokságot.(ez utóbbi meg még viccnek is rossz ezzel a kerettel)

melo15 2011.12.13. 14:13:38

@Foresz: nekem egyáltalán nem ismerős

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.13. 16:00:54

Nem hivatalos még, de kell a depth.

Krieger is arról írt, hogy kivárásra játszunk:
www.denverpost.com/krieger/ci_19534368

Tomi_Tanguay 2011.12.13. 17:46:41

a héten írhatok az edzőtáborról és az eddigi mozgásokról (ha lennének):D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.13. 19:52:56

New player added. The Nuggets have made forward DeMarre Carroll​ a nonguaranteed training camp invitee. The former Missouri standout is expected to practice today.

Egyelőre ő is csak ugyanolyan meghívott az edzőtáborra és az előidényre, mint Higgins, Stone és Ruffin.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.14. 04:16:27

The Nuggets acquired shooting guards Rudy Fernandez and Corey Brewer from Dallas, a source said, in exchange for a future second-round pick.

Lehet, hogy akkor Rudy már Afflalo helyére jött? :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.14. 05:28:50

Nene re-signs with Nuggets, a five-year deal worth as much as $67 million

Fontos ember, de ennyiért nem kellett volna. Mindegy, az biztos, hogy PO-ra fogunk menni, nem pick-re.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.14. 05:36:28

Bármit mondtok, szerintem nem rossz ez a csapat. :P
kezdő: Lawson - Rudy/Afflalo- Gallo - Nené - Mozzy
bench: Miller, Rudy?, Higgins?, Brewer, Hamilton, Faried, Harrington/magasember, Andersen, Koufos.

Nem mondom, hogy bajnokcsapat, de egy PO-ra jók lehetünk, és legalább nincsenek ribanckurvák.

milo_hedgie#23 2011.12.14. 05:53:11

nené rohadtul kellett,szerintem vállalható volt

Tomi_Tanguay 2011.12.14. 08:49:13

végre történt valami, felkavartuk az állóvízet:D
fogok írni az eddigiekről, lehet hogy már ma meglesz

Foresz 2011.12.14. 10:00:43

Nené jó hogy maradt,de hosszú az az 5 év.Maholnap 30 az emberünk,ami annyit jelent hogy aggastyán koráig nálunk lesz.Ez amolyan denveri betegség,szeretjük megkínálni hosszú szerződésekkel a már "hajlott"-korú kosarasokat.(Hering,a "dán")
Rudy ha játszani is óhajt,akkor van benne kakaó,akkor tudnék neki örülni.Persze nyilvánvaló hogy ha hosszabbítani akarunk majd vele,akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni.Amúgy 2-3 kombó Rudy,szal elrohangál ő kiscsatárként is,amíg Gallo kifúj.Örülök neki,csak akarjon itt játszani.
Brewer meg Djordje állandó,örökös berögződése.Már két éve hogy meg akarjuk szerezni,még az Anthony ügylet kapcsán is felmerült.Állítólag igen fakezű,bár mintha most Dallasban ragadt volna rá más is a koszon kívül.Remélni tudom hogy Karl orra nem csal -meg Ujiri-é - és egyszer ember lesz belőle.

Az első mozdulataink a piacon nagyjából rendben vannak.


süti beállítások módosítása