Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Oda-vissza vertük az Americanst

2013.12.23. 10:32 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt hétvégén a Lake Erie Monsters csapata előbb idegenben, majd hazai környezetben aratott egy-egy gólos győzelmet a divízió ellenfél Rochester Americans felett. Ezzel a clevelandi gárda változatlanul őrzi az utolsó rájátszást érő pozíciót.

Pénteki napon a két csapat Rochesterben mérközött meg egymással és 65 perc alatt egyetlen találat sem született, büntetőkkel 1-0ra győztünk.
A meccs bizonyos szakaszaiban az Americans jókora mezőnyfölényben volt, például az első harmad után 16-4re álltak a lövések terén, aztán 36-24re végeztek benne. A szétlövések során Smith és Olver voltak eredményesek, a hazaiak öt próbálkozója közül csak egy tudott túljárni Sami Aittokallio eszén.
A finn portás mind a 36 kapura menő lövést hárította, ezzel az évadbeli első shutoutját érte el.

Másnap a Quicken Loans Arénában sem kegyelmeztek a mieink, ismét túlórában diadalmaskodtunk 3-2 arányban.
Igazi villámrajtot vettünk, hiszen kevesebb mint öt perc alatt két gólos vezetésre sikerült szert tenni Olver és Stollery találatainak köszönhetően. A vendégek azonban nem voltak hajlandók feladni a mérkőzést és a középső harmadban a nagy küzdés egyenlítést eredményezett. A rendes játékidőben már nem volt döntés, viszont 1:12 perccel az OT megkezdését követően Stefan Elliott idei hatodik gólja két pontot eredményezett a Lake Erie javára.
Hozzá hasonlóan Olver is a hatodik, Stollery pedig a negyedik találatát ünnepelte. A ketrec előtt Aittokallio ezúttal 25 védésig jutott.

28 mérkőzést követően a Monsters 14-11-0-3as mérleggel tanyázik a nyugati konferencia nyolcadik helyén. A mezőny továbbra is rendkívül szoros, így a továbbiakban is szükség lesz a csapat jó formájára.

A kis karácsonyi szünetet követően jövő hétvégén a Chicago Wolves ellen következik két hazai összecsapás.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr695707024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása