Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rangers - Rockies 2:1 L

2012.06.25. 09:23 - Tomi_Tanguay

A hétvégén a Colorado Rockies csapata újabb párharcot veszített el, csupán annak örülhettünk, hogy a háromból egy mérkőzést elhoztunk a nagyon erős Texas Rangers otthonából.






















1. meccs, péntek: Rangers - Rockies 4-1

A texasi párharc nyitányára visszatért Herrera a sérülésből, LeMahieut leküldtük a farmba, egyből shortstopként kezdett, Scut átállt a kettesre, Helton és Nelson voltak a két szélen, kívül a CarGo-Fowler-Cuddy hármas kezdett, az elkapó Rosario, a DH Giambi lehetett, míg a soros dobó az újonc Friedrich volt. Kezdésként CarGo ért el egy 2out doublet, de Giambi búcsúzott, majd két kieső után lendült támadásba a Rangers, egy sétát követően Beltre bombázta ki a vezetést érő 2run homerunt. Ezután újra kiesett az első két emberünk és hiába hoztunk két singlet, a hazaiaknál egy double után Gentry single ütése közben megelőztük a haza felé tartó futót CaGo dobásával a harmadik outért. A harmadik játék három-három kiesést hozott, a mieink a negyedikben se mentek semmire, ezzel ellentétben Friedrich újra elbizonytalanodott és Cruz RBI doubleból futást kapott, de a hármas előtt elkaptuk, azonban Napoli kitűzött egy solo homerunt és már 4-0 volt az állás a házigazdák javára. A következő akcióban Rosario és Herrera single ütései közben három groundoutot kaptunk, az újonc denveri dobó pedig a hit-by-pitchet pickoffal hárította. A hatodik tetején megint hiába járt bázison két futónk, közben egy errort és egy singlet kaptunk, de nem lett baj belőle. A folytatásban Rosario hintett egy singlet, Herrera viszont double play áldozata lett, Fowler előállt egy triplával, Scut RBI double jelentette a szépítő pontot, ám a dobó cserét követően CarGo ellen hárították a további lehetőséget. 1-4re jöttünk közelebb és Moscoso hibátlanul hozta a következő részt, a nyolcadik akcióban Giambi leadoff single után Cuddy kapott DPt, még két singlet követően Rosario ellen született meg az utolsó out. Újabb védekező játékot abszolváltunk magabiztosan, azonban a befejező támadásban nem tudtunk szépíteni, be kellett érnünk a három pontos vereséggel.
- A 12-7es ütési fölény ellenére kikaptunk, mert képtelenek voltunk kihasználni a pontszerző lehetőséget, csak 1/8al ütöttünk RISPben. Scutaro egy double révén szállította az egyetlen coloradoi pontot, amely a 19. RBI volt tőle az évben. Rosario a sor nyolcadik helyén négy lehetőség alatt három singlet szállított, Nelson és Helton két-két ütésre voltak képesek, egy kivételével minden kezdőnek volt találata. Friedrich hat inning alatt négy pontot kapott és hét ütésből, sajnos nem tudta elkerülni az idei negyedik vereségét. Moscoso magabiztosan teljesített két hibátlan inninget a végjátékban.

2. meccs, szombat: Rangers-Rockies 7-11
A szombati meccsről Helton és Scut szabadnapot kapott, Cuddy került az egyes bázisra, Nelson 2B volt, Herrera SS, Pacheco kezdett a hármason, kint Colvin tűnt fel a jobb oldalt, az elkapó Nieves lehetett, a dobó pedig Outman. Az első menetben Herrera a leadoff single után két rablást hajtott végre és két kieső után Giambi RBI singleből a vezetést is megszereztük. A hazaiak hiába hoztak két singlet, nálunk is csak egy Nelson double esett, a második támadásban újra szorongatott a Rangers, a két singlet követő biztonságival a kettes-hármasra kerültek a futók, de két kiejtéssel véget vetettünk a játéknak. A harmadik tetején két single és egy error árán loaded 1outot harcoltunk ki, Cuddy még kiesett, de Colvin beküldött két embert egy bloop singlelel és Nelson is eredményes tudott lenni egy 2run singleből. 5-0ra megléptünk és Outman feltartóztatta a texasi hármast, majd újra neki indultunk, Fowler single után Herrera RBI doublet hintett, Pacheco ütésével a szélső bázisokra kerültünk és Cuddy mindkét társát beküldte egy duplával, mellyel már 8-0 volt az állás. Cruz solo hazafutással szépítettek, aztán Nelson vágott egy doublet és Nieves két pontos HRal köszönt be, őt követően Fowler jóvoltából back-to-back HRt hajtottunk végre. Nem tartott sokáig a tengernyi előny, Beltre és Young pontjaival zárkóztak feljebb, 4.2 inning után dobót cseréltünk, de Ottavino ellen Cruz egyből bevágott egy 3run HRt és egy double után még Torrealba is beköszönt, 11-7re jöttek fel. A hatodikban mindannyian kiestünk, Brothers ellen is csak egy double esett, aztán két ütést értünk el, azonban Herrera ellen egy flyout double playel véget ért a nyomulás, mivel Nievest megelőzték a home platen. Brothers a leadoff double után újra kiszórta az ellenfeleit, a mieink eredménytelenek voltak, a nyolcadik részben Belisle játéka közben egy Herrera-Cuddy DPvel hárítottunk. Az utolsó akcióban se jártunk bázison és szerencsére Betancourt is csak egy singlet szenvedett el, így megtartottuk az előnyt és 11-7re győztünk.
- Az első öt inningben 11 pontot szereztünk, majd feljebb engedtük a Rangerst, de a vezetés a végéig kitartott, 17 ütéssel nagy győzelem volt. Fowler három ütést hintett és a kilencedik HRt lőtte, hozzá hasonlóan Nieves szerzett még hazafutást, neki az első volt az évben. Nelson a 3/5ös hatékonyság közben két futót terelt haza egy ütésből. Colvin ugyancsak egy találatból jegyzett két RBIt, de Herrera és Giambi is pontszerző volt. Outman most se tudta megszerezni az első győzelmét, a jó kezdés után az ötödik játékban sorban kapta a pontokat, öt futással távozott, de Ottavinonak is jutott kettő. Brothers két pont nélküli játszmát abszolvált és övé lett a win.























3. meccs, vasárnap: Rangers-Rockies 4-2

A harmadik mérkőzésre EYJR bekerült az outfieldre, belül a Helton-Scut-Herrera-Pacheco négyes kezdett, elkapónak Rosario öltözött be, akinek White dobott. A nyitó játékban csupán Scut és Giambi jegyzett egy-egy singlet, illetve a hazaiaknál is két ütés esett. A második menetben loaded 2out lehetőséget harcoltunk ki, azonban Scut groundouttal búcsúzott, majd egy sétát engedtünk és egy rablást követően Martin volt eredményes egy RBI doublelal, még egy séta után Andrus küldött be futót egy duplával. Két pontos hátrányba kerültünk és a következő menetben egy séta után Rosario szenvedett el dupla játékot, aztán egy singlet és egy walkot engedtünk, Andrus mindkét társát beküldte egy triplával, az inninget már Guthrie zárta le 4-0s hazai vezetésnél. A negyedikben Helton single után ezúttal Pacheco kapott DPt, a dobórészt egy double és egy walk ellenére abszolváltuk, az ötödikben ismét double play lett a vesztünk és csak egy ütést engedtünk. A hatodik tetején két single és egy walk által teli pályát értünk el, de Herrera ellen groundouttal hárítottak, mialatt egy single és egy szándékos séta után a mieink is bemutattak végre egy sikeres dupla játékot. A hetedik támadásban egyedül EYJR járt bázison, de a kettesnél tovább nem jutott, Ottavino hibátlanul teljesített. A nyolcadik alkalmával Helton hintett egy doublet két kieső után, a bullpenből Reynolds is sebezhetetlen volt. A legutolsó lehetőségben kieső nélkül töltöttük fel a bázisokat, ennél a helyzetnél Scut vágott be egy RBI singlet és CarGo is betalált egy sac flyból, közelebb azonban nem tudtunk kerülni hozzájuk, 4-2es vereséget szenvedtünk.
- Kettővel megint több ütésünk volt az ellenfélnél, mégse volt esélyünk a győzelemre, mindkét pontot csak az utolsó játékban szereztük. Scutaro a 20. pontját szórta a szezonban, öt lehetőség alatt két ütést vállalt, hozzá hasonlóan Helton és Giambi is két találattal zárt, míg a SFból eredményes CarGo az 52. RBIt szállította. White 2.2 inning alatt megkapta a vereséget jelentő négy futást, megint nem volt a helyzet magaslatán. A cserék viszont kiválóan dolgoztak, Guthrie 3.1 játszmát oldott meg futás nélkül.

A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 43-30 (73 meccs)
2. San Francisco Giants 40-33 (73 meccs, 3.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 37-35 (72 meccs, 5.5 GB)
4. Colorado Rockies 27-44 (71 meccs, 15.0 GB)
5. San Diego Padres 26-47 (73 meccs, 17.0 GB)

Sűrűsödik a divízió állása, a Dodgers újabb párharcot vesztett, ezúttal az Angels elleni városi rangadón húzták a rövidebbet 2-1 arányban. Közben a D'backs söpörte a Cubst, a Giants 2-1re túl jutott az A'sen, illetve még a Padres is megnyerte a legutóbbi seriest a Mariners ellen. A következő napokban a csoporton belül SF-LAD párharcot tartanak, az Arizona Atlantába, a SD Houstonba utazik.

A Rockies a héten hazai meccseket fog játszani, elsőként az NL Eastben éllovas Washington Nationals csapata érkezik a Coors Fieldre, akik ellen négy meccset kell megvívni. A series programja a következőképpen alakulhat: kedd 02:40, szerda 02:40, csütörtök 02:40, csütörtök 21:10. Megint nagyon nehéz meccsek jönnek, a fővárosiaknak nálunk sokkal jobban megy, de talán nem reménytelen a helyzetünk, hazai környezetben meg kell próbálni a lehetetlent és megnyerni pár meccset a seriesben. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr204608171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.06.25. 09:37:22

nats-rox series pitching matchupok:

Today: Nationals' Stephen Strasburg (9-1, 2.46 ERA) at Rockies' Jeff Francis (0-1, 8.56), 6:40 p.m., ROOT
Tuesday: Nationals' Gio Gonzalez (9-3, 2.55) at Rockies' Christian Friedrich (4-4, 5.65), 6:40 p.m., ROOT
Wednesday: Nationals' Jordan Zimmermann (3-6, 2.89) at Rockies' Josh Outman (0-3, 8.64), 6:40 p.m., ROOT
Thursday: Nationals' Edwin Jackson (4-4, 2.91) at Rockies' Alex White (2-5, 6.06), 1:10 p.m., no TV

Coach Sacco 2012.06.25. 21:34:56

Jobb csapat a Rangers, de nem volt szerencsénk, mindkét vereség kevésen múlt.

Tomi_Tanguay 2012.06.26. 00:18:43

Rockies vs. #Nationals, 6/25, 6:40pm: Fowler8, Scutaro4, Gonzalez7, Cuddyer9, Helton3, Pacheco5, Rosario2, Herrera6, Francis1.

Tomi_Tanguay 2012.06.26. 00:39:36

whiteot leküldtük a gyenge formája miatt. esélyes lehet hogy hamarosan jön fel pomert, de guthrie is visszakerülhet a rotációba.

Tomi_Tanguay 2012.06.26. 03:29:48

az elsőben francis ellen hbp, pacheco-scut-helton DP
kiestünk hárman

a másodikban egy single és három out
három outot kaptunk

a harmadikban single, hbp, zimmerman RBI double
rosario double, fowler RBI single
1-1

Tomi_Tanguay 2012.06.26. 04:01:16

a negyedikben francis három out
helton 2out single

az ötödikben double, strasburg RBI double
hárman kiestünk
1-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.26. 04:18:48

Roenicke vezeti a ligát a cseredobóként lejátszott inningek számában.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.26. 04:32:56

3-2-re fordítottunk a hatodik támadásban.

Tomi_Tanguay 2012.06.26. 04:56:41

a hatodikban roenicke ellen két out után triple, walk
nálunk fowler triple, scut hbp, cargo RBI single, cuddy single, loaded 0outnál helton sac fly RBI, pacheco intent walk, loaded 1outnál rosario strikeout, loaded 2outnál herrera forceout

a hetedikben roenicke három out
eyjr walk és SB, nelson RBI single
4-2

Tomi_Tanguay 2012.06.26. 05:23:33

a nyolcadikban belisle kiszórt hármat
nálunk is három kieső

a kilencedikben betancourt ellen két single
4-2 win!:)

foppa21 2012.06.26. 11:45:45

ezeket jól elkaptuk! nelson állat mostanában, pedig csak csereként jött be hirtelen:-)

foppa21 2012.06.26. 14:22:02

white helyett most ki lesz a rotációban?

Tomi_Tanguay 2012.06.26. 17:48:11

elvileg guthrie, de talán pomer is fel fog kerülni hamarosan. egyébként tegnap óta putnam is tagja a bullpennek.

Tomi_Tanguay 2012.06.26. 20:14:24

moyert leigazolta a blue jays. pont ők érdeklődtek guthrie iránt, ha jó lesz akkor nem fog kelleni nekik:D

Tomi_Tanguay 2012.06.26. 21:33:34

NL vote leaders: Votto 1B, Uggla 2B, Furcal SS, Wright 3B, Posey C, Kemp/Beltran/Braun OF

cargo még mindig csak 11. az outfielderek közt.

foppa21 2012.06.26. 22:22:00

@Tomi_Tanguay: nem fogják őt elvinni. tulo papíron még lehet all star de ő meg a sérülés miatt nem lesz ott

Tomi_Tanguay 2012.06.27. 02:34:06

Rockies vs. @Nationals, 6/26, 6:40pm: Fowler8, Pacheco5, Gonzalez7, Cuddyer9, Helton3, Nelson4, Rosario2, Herrera6, Friedrich1.

Tomi_Tanguay 2012.06.27. 02:39:43

apodaca többé nem dobóedző, visszaminősítettük a csapatban. egyébként feljött edwar cabrera és szerdán ő fog kezdeni, csütörtökön lesz outman.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.27. 02:51:59

Apodaca kirúgását üdvözlöm. Csak nem volt valami rendben, ennyire szarok nem lehetnek a starterek.
Cabrera-nak örülök, óriási tehetség, nagy ugrás a Double-A-ből az MLB-be, de ezt csináltuk tavaly Nicasio-val, és egész jól bejött.
De a lényeg, hogy végre változtattunk, csinálunk valamit, és nem karba tett kézzel várjuk, hogy majd megoldódnak a dolgok maguktól.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.27. 03:00:26

Friedrich hetek óta bizonytalan, ő lehet a következő, akit átmenetileg mellőzünk, simán hoznám helyette most Pomeranz-t.

Tomi_Tanguay 2012.06.27. 03:08:14

az elsőben friedrich három out
két kieső után cargo single, cuddy single

a másodikban laroche solo HR, double, single, pacheco-nelson-helton DP
nálunk semmi
0-1

Tomi_Tanguay 2012.06.27. 03:40:26

a harmadikban single, double, morse 2run RBI double
nálunk két kieső után pacheco single, cargo RBI double, cuddy walk, helton 2run RBI double
3-3

Tomi_Tanguay 2012.06.27. 04:37:37

a negyedikben friedrich ellen single, double, gonzalez RBI single
háromból három out

az ötödikben két single, walk, loaded 1outnál desmond 2run RBI double, moore 3run HR
fowler solo HR, pacheco single, cuddy reached error, helton GIDP
4-9

Tomi_Tanguay 2012.06.27. 05:22:23

a hatodikban moscoso ellen zimmerman solo HR, single, laroche 2run HR, double
herrera solo HR

a hetedikben putnam ellen single, walk, single, cuddy-rosario flyout DP
pacheco single, colvin single
5-12

Tomi_Tanguay 2012.06.27. 05:53:22

a nyolcadikban reynolds ellen single és három out
nálunk csak egy nelson single

a kilencedikben egy ground-rule double
itt csak egy fowler single
5-12 maradt a végeredmény

foppa21 2012.06.27. 19:46:45

megint hulla gyengék voltak a dobók...

Tomi_Tanguay 2012.06.28. 02:36:28

Rockies vs. Nationals, 6/27, 6:40pm: Fowler8, Scutaro6, Gonzalez7, Cuddyer3, Colvin9, Pacheco5, Nelson4, Rosario2, Cabrera1.

Tomi_Tanguay 2012.06.28. 03:25:01

az elsőben cabrera ellen single és SB és throwing error, zimmerman RBI groundout
fowler walk

a másodikban egy walk, moore 2run HR, walk, reached error, espinosa RBI single, nelson-scut-cuddy DP
pacheco walk, nelson GIDP
0-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.28. 03:30:20

Attól tartok, sokat kell még tanulnia Cabrera-nak, nyeli a HR-okat rendesen, kijönnek a korlátai.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.28. 03:45:25

Kezdem hülyének érezni magam, hogy este optimista voltam, erre három inning alatt 8-0-s hátrányt szedtünk össze.

Tomi_Tanguay 2012.06.28. 04:14:09

a harmadikban cabrera ellen zimmerman solo HR, desmond solo HR, walk egy outig. reynolds ellen double, solano 2run double
nálunk rosario single, ph eyjr single, fowler GIDP, scut RBI single, cargo single

a negyedikben guthrie ellen double, zimmerman RBI double, single, scut-nelson-cuddy DP
pacheco single, nelson reached error, rosario GIDP
1-9

Tomi_Tanguay 2012.06.28. 04:38:03

az ötödikben három out
guthrie single, cargo walk

a hatodikban nelson error, scut-cuddy DP
nálunk három groundout
1-9

Tomi_Tanguay 2012.06.28. 05:23:17

a hetedikben guthrie ellen single, double, derosa sac fly RBI, solano RBI single, walk
nieves single, fowler single, scut GIDP

a nyolcadikban ottavino ellen egy walk
nálunk cargo double, colvin RBI double, pacheco RBI single
3-11

Tomi_Tanguay 2012.06.28. 05:46:49

a kilencedikben brothers ellen csak egy single
herrera walk, fowler RBI double, scut RBI single, colvin single
11-5 lett a végeredmény.

foppa21 2012.06.28. 11:31:01

húha ebbe jól bele szaladtunk ma is

foppa21 2012.06.28. 12:05:15

4-16 az utolsó 20 meccsen

Tomi_Tanguay 2012.06.28. 21:30:39

mai lineup:
cf fowler, 2b scut, lf cargo, 1b helton, 3b nelson, rf colvin, c nieves, ss herrera, p outman

Tomi_Tanguay 2012.06.28. 22:14:57

az elsőben outman kiszórt hármat
nálunk fowler single, scut single, cargo RBI single, helton walk, loaded 0outnál nelson RBI forceout, colvin 3run HR, nieves single, herrera walk

a másodikban három out
cargo single, nelson RBI double, colvin RBI single
7-0!

Tomi_Tanguay 2012.06.28. 23:09:39

a harmadikban outman ellen walk, herrera error, single, zimmerman 2run RBI single, morse 3run HR, még egy single
kiestünk hárman

a negyedikben roenicke ellen egy single
scut single, cargo RBI single, colvin RBI triple, nieves walk
9-5

Tomi_Tanguay 2012.06.28. 23:58:34

az ötödikben roenicke ellen double, harper RBI single, laroche sac fly RBI, desmond 2run HR
roenicke hbp, fowler double, scut walk, loaded 0outnál cargo GIDP közben run

a hatodikban három outot adtunk
nelson single, colvin single, nieves GIDP
10-9

Tomi_Tanguay 2012.06.29. 01:20:16

a hetedikben brothers ellen egy single
fowler double, cargo walk

a nyolcadikban belisle ellen double és single
kiestünk hárman

a kilencedikben betancourt ellen harper solo HR
nálunk herrera single, fowler walk, scut GIDP
10-10 lett.

Tomi_Tanguay 2012.06.29. 01:32:41

a tizedikben ottavino ellen egy double
csak egy helton single

a tizenegyedikben kiestek hárman
herrera double, giambi walk, scut walk-off RBI single
11-10es walkoff WWW!!!!:D
holnap nap közben jövök a series összefoglalóval:)


süti beállítások módosítása