Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Padres - Rockies 2:1 L

2012.07.23. 11:57 - Tomi_Tanguay

Sorozatban a harmadik párharcot vesztette el a Colorado Rockies együttese, múlt hétvégén háromból egyetlen meccset tudtunk megnyerni a rivális San Diego Padres otthonában.



1. meccs, péntek: Padres-Rockies 9-5
Az első mérkőzésen a Cuddy-Scut-Rutledge-Pacheco négyes alkotta az infieldet, kívül CarGo, Fowler, Brown kezdtek, a soros dobó Rosario lehetett, akinek kezdőként Pomeranz dobott péntek este. A nyitó támadásban Scut single után CarGo double playt kapott, de kiejtettük az első három hazai ütőt. A másodikban is egy ütést jegyeztünk, aztán Quentin csengetett be egy hazafutással, egy singlet követően Grandal doublelal szereztek újabb pontot, Rutledge error révén még egy ember bázist fogott, E. Cabrera RBI singleből 3-0s vezetéshez juttatta a Padrest. Válaszként Rutledge, Fowler, Scut léptek bázisra egyetlen kiesés közben, CarGo grand slam jóvoltából pedig máris fordítottunk. Nem tartott sokáig a 4-3as denveri előny, Pomeranz tovább bizonytalankodott, rögtön két singlet kapott, Denorfia két futót beküldött egy triplával, Grandal hazafutása még két pontot eredményezett, a házigazdák 7-4re fordítottak. A negyedik tetején Rutledge hiába jegyzett 2out triplet, az első csere dobó Roenicke ellen is csupán egyetlen ütés született. Az ötödikben két single és egy forceout playnek köszönhetően loaded 1out lehetőséget harcoltunk ki, Brown sac flyból volt eredményes, ám Pacheco ellen véget ért a támadás. Roenicke stabilizálta a helyzetet és újabb két dobórészt postázott gond nélkül, közben csak egyetlen pályára kerülést jegyeztünk. A hetedikben megint búcsúzott a Scut-CarGo-Cuddy hármas, a mieink mindössze két sétát engedtek, majd két futó is bázison járt, azonban hiába jött a pinch hitter Giambi, a veterán harcos SOval kiesett. Ekstrom ellen singlet találtak, a hármasig jutó futó pedig Forsythe biztonságijából szerzett pontot és még Headley is beküldött egy solo HRt. Az utolsó támadásban nem volt esélyünk szépíteni, 9-5ös vereséggel zártunk elsőre.
- A fordulatos kezdés után viszonylag sima vereséget szenvedtünk, Pomeranz korai betlije megpecsételte a sorsunkat, három inning alatt kilenc ütésből hét pontot szenvedett el, két homerun nyelt. Roenicke 3.1 játékot oldott meg két ütéssel és öt SOval, Ekstrom ellen született még két run. Gonzalez karrierjében másodszor lőtt GSt, idén a 19. hazafutást jegyezte, tovább tart a remeklése. Rutledge négy beállás alatt három találatot vállalt, viszont az első mezőnyhibáját is elkövette.

2. meccs, szombat: Padres-Rockies 6-8 extra inningekben
A második fellépésre Colvin visszafoglalta a right fieldet, a sérült Rosario helyett Hernandez lehetett az elkapó, a soros dobó Francis volt. Az első játékrészben CarGo jegyezte az egyetlen ütésünket egy single révén, majd a hazaiak rögtön két ütéssel kezdtek és Headley 2run RBI singleből kerültek lépéselőnybe. A másodikban is ők érték el az egyetlen ütést, amely Guzman solo hazafutása volt. Ezt követően újra simán kiesett a denveri trió, de legalább Francis is meg tudta emberelni magát és válaszolt háromból három outtal. A negyedik tetején egyetlen kieső mellett töltöttük fel a bázisokat, ebből a helyzetből Pacheco két embert küldött haza a single találatával, majd Hernandez RBI singlelel kiegyenlítettünk és az őt követő Rutledge ütésével a vezetést is megszereztük. A következő dobórészt könnyen abszolváltuk és újra akcióba lendültünk, Scut singlet és Cuddy double lőtt, Colvin RBI single találata jelentette a következő pontot, utána az első csere dobó ellen Pacheco ismét eredményes volt egy duplával. 6-3ra megléptünk, de Francis sebezhető volt és egy tripla után E. Cabrera ütéséből szereztek ellene pontot, majd Denorfia RBI singleből köszönt be, egyetlen pontra visszajöttek. Lehiggadtak kicsit a csapatok, támadásban Rutledge single után hárman kiestek, Ottavino hibátlanul hozta a dobójátékot. A hetedik menetben mindkét oldalt egy-egy ütés történt, majd újra hárman búcsúztunk, aztán Belisle két kiejtés utána beszedett egy doublet és Grandal RBI singleből kiegyenlített a Padres. Megint eredménytelen támadást vezettünk, a SD két futót küldött pályára egy out mellett, ekkor azonban Colvin parádés elkapást hajtott végre, ami az inning befejezéséhez vezető flyout DPt hozta. Döntetlen maradt a kilenc játék végén, menni kellett tovább. A tizedikben Cuddy single után hárman kiestünk, Torres kiejtett három hazait, majd újra egy ütést jegyeztünk és újfent kiesett három ellenfél. A tizenkettedik akcióban Cuddy a singlet követően a kettesen járt, amikor Pacheco juttatta előnyhöz a csapatot és őt követően még Hernandez is elhelyezett egy RBI singlet. Ez a két pont pedig éppen elég volt a győzelemhez, Betancourt simán lehozta a savet, 8-6ra nyertünk.
- Pacheco fantasztikus meccset zárt, a 3B/1B három ütésből négy pontot postázott, beleértve a győztes futást a tizenkettedikben. Cuddyer is nagy napon van túl, öt beállás alatt négy találatot jegyzett, egy double és három single formájában. Hernandez két ütésből két pontot szerzett. Francis az első öt játék alatt öt pontot kapott, de olcsón megúszta, mert távozásakor még vezettünk. Belisle kapott egyedül runt a cserék közül, mellyel elvesztettük a vezetést a nyolcadik alján. Torres az első győzelmét postázta két hibátlan játékkal, Betancourt 16. alkalommal regisztrált savet.























3. meccs, vasárnap: Padres-Rockies 3-2

Az utolsó meccsre sérülések miatt nem maradt elkapó, Pacheco öltözött be catchernek, helyette pedig LeMahieu kezdett a hármason, Fowler pihenője miatt pedig Young Jr volt a kezdő CF, a dobó Friedrich lehetett. EYJR triplája indította a mérkőzést és Scut balra lőtt RBI singlelel szereztünk vezetést, de legalább ilyen gyorsan válaszolt a SD, az első két ütő rögtön bázisra került, Headley sac flyból válaszolni tudtak. A második tetején Rutledge singlelel jeleskedett, a hosszú idő után újra kezdő LeMahieu duplájával visszavettük az előnyt és ezúttal csak egy singlet engedtünk a hazaiaknak. A következő játékrészben mindkét féltől egy-egy séta történt, aztán kiesett a három denveri és a sétával pályára lépő társát Baker szállította haza egy single által a 2-2es egyenlítésért. Az ötödikben újra megkaptuk a háromból három outot, majd Friedrich biztosan lehozta az utolsó játékát. Aztán CarGo leadoff walk után három sima kiesés következett, Ottavino is magabiztosan dolgozott, majd a hetedik támadásban egyetlen ütést jegyeztünk. Beszedtünk egy singlet, Reynolds ellen pedig Venable RBI single miatt lépéshátrányba kerültünk, Ekstrom fejezte be az inninget és kezdtünk bajba kerülni. Egy ponttal lemaradtunk és veszni látszott a meccs, annál is inkább, mert Scut, CarGo, Cuddy simán kiestek a nyolcadik akcióban. A soros dobójátékot egy single ellenében teljesítettük, utána viszont megint simán búcsúzott a denveri hármas, így nem tudtuk elkerülni a 3-2es fiaskót.
- Kétszer is vezettünk az elején, de csak az első két játékban tudtunk pontokat szerezni, utána egyet sem. Az öt ütés közül LeMahieu jegyzett kettőt és a harmadik RBIt is megszerezte az évben. CarGo egy fantasztikus elkapást csinált, de többet nem mondhattuk el róla. Friedrich az első öt inningben két pontot engedélyezett, jó közepesre értékelhettük a teljesítményét. Ottavino kapta a harmadik SDi runt a hetedik játszmában, először írtak neki vereséget az évben.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 53-42 (95 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 52-44 (96 meccs, 1.5 GB)
3. Arizona Diamondbacks 47-48 (95 meccs, 6.0 GB)

4. San Diego Padres 41-56 (97 meccs, 13.0 GB)
5. Colorado Rockies 36-58 (94 meccs, 16.5 GB)


Minden vetélytárs győzelmeket aratott a hétvégén, a bennünket legyőző SD mellett a Giants is 2-1 arányban húzta be a legutóbbi seriest a Phils ellen, közben a Dodgers idegenben söpörte a Mestt, a D'backs pedig otthon a sereghajtó Astrost. A hét elején SF-SD párharcot rendeznek, a LAD a címvédő Cards otthonában folytatja.

A Rockies a következő három napban ismét egy csoport ellenféllel fog találkozni, SD után az Arizona Diamondbacksnél lépünk pályára. A meccseket a következő időpontokban fogjuk lejátszani: kedd 03:40, szerda 03:40, csütörtök 03:40. A D'backs is sokkal jobb formában van, nem sok esélyünk lesz velük szemben, de reméljük hogy sikerül a legtöbbet kihozni a párharcból. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr624673037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.07.23. 16:01:32

a d'backs elleni seriesből ennyi van meg:

Monday: Rockies' Jonathan Sanchez (1-6, 7.76 ERA with Kansas City) at D-backs' Ian Kennedy (7-8, 4.33), 7:40 p.m., ROOT
Tuesday: Rockies' TBA at Diamondbacks' Joe Saunders (4-6, 3.58), 7:40 p.m., ROOT
Wednesday: Rockies' Jeff Francis (2-2, 5.24) at Diamondbacks' Trevor Cahill (8-8, 3.77), 7:40 p.m., ROOT

foppa21 2012.07.23. 19:40:14

ki várható a tba helyre? cabrera?

Tomi_Tanguay 2012.07.23. 20:18:22

torres, white, cabrera lehetségesek. valószínűleg ma eldől a kérdés.
helton a napokban szeretne visszatérni.
rosario is jobban van, jó esetben ma már újra kezdhet.

Tomi_Tanguay 2012.07.24. 03:20:28

Rockies lineup 7/23 at ARI: Fowler8, Scutaro4, Gonzalez7, Cuddyer3, Colvin9, Hernandez2, Rutledge6, LeMahieu5, Sanchez1

Tomi_Tanguay 2012.07.24. 04:27:55

az elsőben hárman kiestünk
sanchez ellen single, scut-rutledge-cuddy DP

a másodikban is három out
goldschmidt solo HR, még egy single, walk

a harmadikban csak egy lemahieu double
kiszórtunk hármmat
0-1

Tomi_Tanguay 2012.07.24. 05:10:30

a negyedikben is kiestünk hárman
sanchez ellen két walk, single és közben out, intent walk az üres egyesre, a dobó kennedy loaded 2outnál 3run RBI triple, bloomquist RBI double

az ötödikben rutledge solo HR
torres három out
1-5

Tomi_Tanguay 2012.07.24. 08:37:12

a hatodikban fowler single
náluk walk és három out

a hetedikben mindkét csapatból három-három kieső

a nyolcadikban rutledge double, fowler RBI single
ekstrom ellen két single, roberts sac fly RBI

a kilencedikben cargo solo HR, még egy cuddy walk
6-3as vereség a vége.

Tomi_Tanguay 2012.07.25. 03:18:43

Rockies lineup 7/24 at ARI: Fowler8, Scutaro4, Gonzalez7, Cuddyer3, Brown9, Rosario2, Rutledge6, LeMahieu5, Cabrera1.

Tomi_Tanguay 2012.07.25. 04:44:34

az elsőben kiestünk hárman
cabrera egy walkot engedett

a másodikban cuddy reached error és három out
náluk két single és egy walk, loaded 1out után két kiejtés

a harmadikban három out
ott egy single, intent walk
0-0

Tomi_Tanguay 2012.07.25. 05:28:32

a negyedikben két kieső után cuddy solo HR, brown walk
náluk walk és sb, drew RBI double egy outig. roenicke ellen bloomquist RBI ground-rule double

az ötödikben roenicke single
ott egy walk, young 2run HR
1-4

Tomi_Tanguay 2012.07.25. 06:06:51

a hatodikban két kieső után cuddy solo HR
roenicke háromból három groundout

a hetedikben három out
brothers ellen double, intent walk, montero 2run RBI single, walk
2-6

Tomi_Tanguay 2012.07.25. 09:19:18

a nyolcadikban háromból három out
reynolds ellen egy single

a kilencedikben is három out
2-6 L

Tomi_Tanguay 2012.07.25. 12:53:56

tulo elkezdett ütni, de a rehabot egyelőre nem kezdheti el. mindenesetre egyre jobban van:)
herrera és nelson is közeleg a visszatéréshez.

Tomi_Tanguay 2012.07.26. 03:36:26

The lineups
Rockies (36-60, 1-4 on trip)
CF Fowler
2B Scutaro
1B Cuddyer
LF Brown
RF Colvin
3B Pacheco
C Rosario
SS Rutledge
LHP Francis

Diamondbacks (49-48, 8 straight wins at home)
SS Drew
3B Bloomquist
1B Goldschmidt
RF Upton
C Montero
CF Young
2B McDonald
RHP Cahill

Tomi_Tanguay 2012.07.26. 04:13:09

az elsőben fowler triple, scut sac fly RBI
francis ellen kubel solo HR

a másodikban három SO
ott egy single
1-1

Tomi_Tanguay 2012.07.26. 04:52:42

a harmadikban rutledge single, fowler single, scut 2run RBI double
náluk háromból három out

a negyedikben rosario solo , rutledge single
egy walk, egy single
4-1

Tomi_Tanguay 2012.07.26. 05:25:06

az ötödikben scut walk
francis ellen egy single

a hatodikban pacheco single
kiestek hárman
4-1

Tomi_Tanguay 2012.07.26. 06:30:38

a hetedikben fowler single és sb, scut walk
francis ellen montero solo HR 0outig. ottavino három out.

a nyolcadikban kiestünk hárman
belisle három out

a kilencedikben eyjr single
betancourt ellen walk
4-2 W! a söprést elkerültük.


süti beállítások módosítása